Εγω...
Βαρεθηκα αυτα τα πηγαινε-ελα ολο το βραδυ,μηπως πετυχω κανα "γαμευσιμο"...
Οχι βεβαια πως δεν θα ξαναπαω...Αλλα μια βδομαδα αρκει...Μετα κατανταει βαρετο...
Αυτη τη συζητηση την ειχα πριν 4-5 μερες με ενα Διοικιτικο στελεχος της Gulf που γνωρισα κατα τυχη...
Ο τυπος πηγαινε Ταυλανδη απο το 1994...Το 2008 ηταν η τελευταια φορα...Και δε προκειται να ξαναπαει απο οτι μου ειπε...Παροτι εχει τζαμπα εισιτηρια...
Ο τυπος λοιπον μου ειπε καποιες ΑΛΗΘΕΙΕΣ που κατα καιρους εχουν ειπωθει στο φορουμ...
Τα παλια χρονια μου λεει ηταν αλλιως...Απο τοτε που μπηκε το Ιντερνετ η κατασταση εχει γινει 100% μπιζνα...
Οχι βεβαια οτι παλια πηδουσες τζαμπα,αλλα οι τιμες ηταν σαφως πιο κατω...Και βεβαια τοτε η συντριπτικη πλειοψηφια εκανε αυτη τη δουλεια για να μπορεσει να προσφερει ενα πιατο φαι στην οικογενεια της...Τωρα πολλες πηδιουνται για να παρουν επωνυμα ρουχα,καλλυντικα,πρεζα και Iphone...
Παλια οι περισσοτερες δουλευανε περιστασιακα...Τωρα εχει δημιουργηθει και μια ειδικη κατηγορια των "επαγγελματιων" που κανουν για πολλα πολλα χρονια,αποκλειστικα αυτη τη δουλεια...
Και βεβαια οι "υπηρεσιες" που προσφερουν εχουν υποβαθμιστει...Το μονο που τους νοιαζει ειναι να σου τα παρουν με οσο το δυνατον λιγοτερο κοπο...Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις...Αλλα η κατηγορια της "επαγγελματιας" που καθε βραδυ φορτωνει πελατη,τον ξεπεταει και μετα παει στο Internet Cafe για να στειλει καμμια 50αρια e-mail ζητωντας λεφτα απο τα "καψουρια",τεινει να γινει ο κανονας και οχι η εξαιρεση...
Χωρια που το επιπεδο των γυναικων χρονο με το χρονο πεφτει κατακορυφα...Εκτος που εχουν αρχισει και ασχημενουν οι Ταυλανδες,ειδικα οσες μενουν στις μεγαλες πολεις και υιοθετουν πιο "δυτικους" τροπους ζωης,απο τοτε που κατακλειστηκε η Ταυλανδη απο Αραβες και Γιαπωνεζους,οι ωραιες γκομενες δουλευουν σε πιο "πριβε" μαγαζια και πρεπει να σκασεις ενα καρο λεφτα για να τις πηδηξεις...
Στις πιατσες των τουριστων δουλευουν πια μονο οι μετριες και τα μπαζα...
Και επειδη μου λεει,εγω ειχα συνηθισει σε "αλλες καταστασεις",οταν ερχεται η καθε γκομενα και η πρωτη της σχεδον κουβεντα ειναι "ST or LΤ" και "How much you give me?",βγαζω καντηλες...Χωρια που αυτη η εκφραση ST (Short Time) ειναι καινουριο φρουτο...Τα παλια χρονια,δεν ετιθετω τετοια ερωτηση...Το "φορτωμα" ηταν για ολο το βραδυ...Για αυτο μου λεει εγω ΤΕΛΟΣ...Δεν ξαναπαω...
Κατα τη διαρκεια της συζητησης,εγω καποια στιγμη γελασα...
Με ρωταει λοιπον ο τυπος,"Τι το αστειο βρισκω"...Του απανταω λοιπον,"Οσα μου λες,ΤΑ ΕΙΔΑ με τα ιδια μου τα ματια...Κι ας πρωτοπηγα το 2007...Μεσα σε 2 χρονια ειδα διαφορα!!".."Φαντασου εσυ που πας απο το 1994!!!"
Στο τελος της συζητησης,φευγοντας,"με αφησε με τη καβλα"..."Την αλλη φορα μου λεει που θα ερθω Ελλαδα και θα συναντηθουμε,θα σου πω πολλα ενδιαφεροντα πραγματα...Και ΟΧΙ για Ταυλανδη"..
ΕΙΔΩΜΕΝ...!!!!