Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή για Iphone , Thailand Guide με POI στα Αγγλικά. ΜΙα Περιγραφή :

Application description  Thailand Guide allows you to find interesting spots near you and search for other points of interest (POI) in Thailand.

This guide will locate your current position and show you a list of places near by within a range of one to five kilometers. This application enables you to get directions from where you are to the chosen spot (using Google standard API).

Remark:
The content in Thailand Guide application is valid until December 31, 2011.

Features:
- Categories of POI that you can find include gas stations, banks, ATMs, restaurants, convenience stores, shopping centers, cinemas, entertainment, travel, hotel/accommodation, transportation, hospitals, schools, religious places, government buildings, and office buildings
- Displays a list and details of the chosen POI in text mode and/or on the map
- Displays directions from where you are to the chosen spot
- Able to search POIs in Thailand
- This application relies on your iPhone’s function of being able to locate itself. Results may vary depending on your particular device and on GPRS/EDGE/3G/Wi-Fi/cellular coverage.

Κατεβάστε το από εδώ :www.4shared.com/file/138683673/58a7412a/ThailandGuide-v10-Cre4tiVe.html]http://www.4shared.com/file/138683673/58a7412a/ThailandGuide-v10-Cre4tiVe.html[/url]

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255

Aytο ελειπε να μην λειτουργησει!!!!εγιναν τα "κονε".......επεσε το μπακιρι και ξανα στην Δουλεια!!!!
Παντως μην δινετε και πολυ βαση στις κοπελλες του site tou Devils Den......Τον σεπτεμβριο που το επισκεφτηκα(1 μηνα πριν)καποιες κοπελλες που ειδα απ'το site  και τις ζητησα δεν υπηρχε καμια!!!!!Συμπτωση???εχουν φυγει???Ποιος Ξερει........
Παντως δεν περασα και ασχημα με το "Menage-a-trois" που εκανα εκει!!!! :2on1: :2on1:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Aytο ελειπε να μην λειτουργησει!!!!εγιναν τα "κονε".......επεσε το μπακιρι και ξανα στην Δουλεια!!!!
Παντως μην δινετε και πολυ βαση στις κοπελλες του site tou Devils Den......Τον σεπτεμβριο που το επισκεφτηκα(1 μηνα πριν)καποιες κοπελλες που ειδα απ'το site  και τις ζητησα δεν υπηρχε καμια!!!!!Συμπτωση???εχουν φυγει???Ποιος Ξερει........
Παντως δεν περασα και ασχημα με το "Menage-a-trois" που εκανα εκει!!!! :2on1: :2on1:

Τώρα που εχεις εμπειρία εκεί ποτε θα με ξεναγήσης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Έχει κανείς εμπειρία από το Grand Mercure Fortune Bangkok Hotel;
Bλέπω καλή τιμή (33€) στο www.accorhotels.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml]www.accorhotels.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml[/url]
Επειδή στο προσεχές ταξίδι θα εστιάσω την προσοχή μου στα ιδρύματα πέριξ της Ratchadapisek και της Rama 9 θα προτιμούσα ένα ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή, πολύ κοντά σε σταθμό του MRT.
Δεν εχω μεινει ποτε εκει αλλα εχω περασει πολλες φορες και απο εξω αλλα και απο μεσα πηγαινοντας στο διπλανο IT Mall. Ειναι σιγουρα σε στρατηγικο σημειο αλλα δεν ειναι δα και απαραιτητο να μενεις εκει. Θα μπορουσες να μεινεις σε ξενοδοχειο κοντα σε οποιοδηποτε κοντινο σταθμο του MRT πχ αυτον της Σουκουμβιτ η ακομα και Σιλομ. Με τον υπογειο σε 10' εισαι εκει που θελεις  ;)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Στο Facebook υπαρχει σελίδα για Hollywood Patong Discotheque με 11.500 φωτογραφιες. Ειναι σχεδόν οι ίδιες φωτογραφίες που έχει και το site της Hollywood , που ενημερώνεται καθημερινά. Ειδικά τις φωτογραφίες του Αυγούστου καποιοι θα αναγνωρισουν μεσα γνωστά πρόσωπα.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μια ερωτηση ρε παλικαρια......γκομενες στην παταγια με μεγαλο στηθος υπαρχουνε?
Και δεν εννοω μια στις χιλιες!!!!!!!! ουτε σιλικονατο.... φυσικο!

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχει κατι αντιστοιχο στην ΒΚΚ?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

εχουν μεγαλη ζητηση τα κοριτσια του devils den.  :grin:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα μπορούσε ίσως να δοκιμάσει τα κορίτσια του νεοσύστατου Mango (www.mangomassagesoi24.com]www.mangomassagesoi24.com[/url]) που κάνει και outcall.
2500B το δίωρο με υπηρεσίες επιπέδου Tulip.

αυτο ομως ειναι για μασαζ, οχι για τριο με 2 bisexual γκομενες οπως ειναι το devils den και το eden.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτο ομως ειναι για μασαζ
...και για άγριο σεξ. Ήδη έχει δημιουργηθεί αρκετός θόρυβος γι' αυτό το μαγαζί.
Η αφεντικίνα του, πρώην κορίτσι του Tulip, μπορεί να συστήσει κορίτσια που συνεργάζονται καλά μεταξύ τους.
Δίνεις την παραγγελία από την προηγούμενη μέρα και την επομένη κάνεις το menage a trois στον δικό σου άνετο χώρο.
Συνολικό κόστος για δύο ώρες 5000Β.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχω μεινει ποτε εκει αλλα εχω περασει πολλες φορες και απο εξω αλλα και απο μεσα πηγαινοντας στο διπλανο IT Mall. Ειναι σιγουρα σε στρατηγικο σημειο αλλα δεν ειναι δα και απαραιτητο να μενεις εκει. Θα μπορουσες να μεινεις σε ξενοδοχειο κοντα σε οποιοδηποτε κοντινο σταθμο του MRT πχ αυτον της Σουκουμβιτ η ακομα και Σιλομ. Με τον υπογειο σε 10' εισαι εκει που θελεις   ;)
Αν μένεις κοντά στον σταθμό Sukhumvit του MRT είναι πολύ καλά. Στο προηγούμενο ταξίδι έμεινα συν τοις άλλοις και στο ξενοδοχείο Αdmiral Premier που απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό Sukhumvit. Μάλιστα το ξενοδοχείο παρέχει και δωρεάν μεταφορά με δικό του tuk-tuk, αλλά είναι υπερβολή, άλλωστε πηγαίνοντας με τα πόδια κάνεις και ένα περασματάκι από την soi cowboy.
Στο επερχόμενο ταξίδι σκέπτομαι να ξαναμείνω τις πρώτες μέρες εκεί καθώς πρόκειται για πολύ καλό ξενοδοχείο. Το superior studio στοιχίζει 2300Β την βραδιά. Το δωμάτιο είναι άνετο, έχει μεγάλο κρεβάτι, καναπέ και ο εξοπλισμός είναι πλούσιος. Είναι καινούργιο ξενοδοχείο, καθαρό, χωρίς joiner fee, δωρεάν (καλό) πρωινό, δωρεάν internet κλπ κλπ.
Επιπλέον με 800Β επιβάρυνση σου επιτρέπει early check in (απαραίτητο αφού φτάνω με την thai πολύ πρωί) και δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο.
Όμως θέλω να δοκιμάσω και άλλα ξενοδοχεία έτσι ένα υποψήφιο για τις επόμενες μέρες είναι και το Fortune που ο σταθμός του μετρό απέχει λίγα βήματα από την πόρτα του.
Τον Ιούλιο είχα μείνει και στα ξενοδοχεία Grand Majestic και Dawin. Kαλά ξενοδοχεία αλλά λίγο μακρυά από την στάση του sky train. Συνιστώνται μόνο γι' αυτούς που θέλουν να κινηθούν κυρίως στην περιοχή Νana.
Πάντως ακόμα και οι μετακινήσεις με μετρό και sky train θέλουν το χρόνο τους. Η διαδρομή π.χ. Huay Kwang-National Stadium είναι 20 λεπτά γιατί χρησιμοποιείς τρία διαφορετικά μεταφορικά μέσα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
που τα ανακαλυπτεις ρε φαντομα, εισαι φοβερος.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Voltaire φίλε, δίνεις ρέστα στο σεξο-μαραθώνιο! 

παρέλαση από φίλες και γνωστές τις δικιάς μου για τον κολλητό , τελικά τσιμπάει ένα μικρούλικο συνεσταλμένο ,

To ψηλό ξανθό η δικιά σου είχε τρελη πέραση και στο Σάββατο της επιστροφής σας. Το πολυαγαπημένο του φίλου σου το είδα κατα τις 2.30 να φεύγει με μία ξανθιά φίλη της και μου έκανε πολύ μεγάλη εντυπωση, μάλλον θα πήγαν σε αλλο κλαμπ μετά..(Γι' αυτό το Σάββατο ελπίζω να μας πει ο Viktor)

πολύ gfe , πίνουμε , τριβόμαστε , χαμουρευόμαστε , χορεύουμε , σούπερ όλα καλά , πάει η δικιά μου στην τουαλέτα και γυρνάει και μου βάζει το στριγκάκι τις στην τσέπη , πιάνω κάτω από το φορεματάκι για επιβεβαίωση , οκ , είμαστε σε ΠΑΡΑ πολύ καλό δρόμο σκέφτομαι , την στέλνω έτσι ξεβράκωτη να χορέψει πάνω στο booth

καλά που δεν είπες κ στα γκαρσόνια να φωτίζουν απο κάτω με τους φακούς τους :2funny: :2funny: ... 'η μήπως το κανες?

Κατά τις 1 το βράδυ τελικά καταφέρνουμε να βγούμε , πάμε καρφί στο whats up , ευτυχώς η κοπέλα που στάμπαρε ο κολλητός είναι εκεί , show κανονικά , δε πρόλαβε να φορτωθεί, βοηθάω στα απαραίτητα κονέ ( μέχρι να πάρει το βάπτισμα του πυρός , μετά ήταν άνετος) φορτώνω και εγώ ένα πολύ τρελό σιλικονάτο κοντό και φεύγουμε για .... INSOMNIA :)
Κόστος ; 3000 LT και 800 BF η μία..και προπληρωμένα μάλιστα. (ενημερωτικά το ST είναι 2000+800) πολλά λευτά το ξέρω , αλλά έπρεπε μια μέρα να φορτώσουμε αφρόκρεμα και είναι λογικό πως οι τιμές στην βιτρίνα είναι πολύ πιο πάνω από τις τιμές στο σακί.

αχ αυτά τα σιλικονατα!
Τιμές ίδιες με ΒΚΚ-Νανα και Καουμποι δηλαδή...
Όντως, 800ΤΗΒ για ΒΦ λογικά ειναι για show girls, αλλιως ειναι 500-600ΤΗΒ.
3000ΤΗΒ για ΛΤ είναι οκ τιμή.

Στο περίφημο "λουμ" λοιπόν ,  γεμίζω την μπανιέρα , χώνω σαπουνάδα φουλ και απολαμβάνω σε vip θέση ξανά από την αρχή όλο το show χωρίς tip και μαλακίες :) Το μωρό να το απολαμβάνει ίσως πιο πολύ από μένα , και να μου ζητάει να της χώνω πράγματα στον κώλο! Λόγο σαπουνάδας και φωτογραφικής το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό είναι μία μικρή συσκευασία Axe σπρέι (125μλ νομίζω, δεν έχω δει Ελλάδα τόσο μικρά αλλά εκεί στα 7/11 μόνο τέτοια έχει) , που είχε το κατάλληλο σχήμα για αυτή την δουλειά :)

την έβαλες να παίξει τη κασέτα πριβε, εγραψες!
το σπρει το πουλαν στο 7/11 και τεσκο εξπρες , ειναι ακριβως αυτο που θες για να ενα Σαββ/Κο ταξιδι βασικά. Πάντως ειναι πολύ μικρό μέγεθος. Σε άλλες περιπτώσεις, ίσως και να το έχανες :) :)

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
'Ισως η πιο καλή τουριστικη γκο γκο ζώνη για ΒΚΚ είναι το Σοι Καουμπόι, πολυ απλα λογω:

1) της μικρης ζητησης (κριση, λιγοι φαλαγκ) συγκριτικα με τη προσφορά

2) μεγάλης ποικηλιας απο κοπέλες

3) της αρκετά καλής ποιότητας απο κοπέλες

4) των λογικων τιμών:
- draft μπυρα <100ΤΗΒ συνήθως
- BF 500-600
- ST 2K
- LT 3-4K (Ίσως και LT 2Κ να αρκουν για κάποιες με κάποιο παζαρι)

5) των σχετικά χαλαρότερων μαμασαν (συγκτιτικα με αλλα ΒΚΚ στεκια)

κάτι που υπάρχει βεβαια κ σε αυτη την περιοχη ειναι οι ασιατες (φραγκατοι ιάπωνες απο 18χρονα μεχρι 108χρονα), ειδικα στα μεγαλα καλα γκο γκο.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερωτηση ρε παλικαρια......γκομενες στην παταγια με μεγαλο στηθος υπαρχουνε?
Και δεν εννοω μια στις χιλιες!!!!!!!! ουτε σιλικονατο.... φυσικο!

Δυστυχώς, ελάχιστες και καμακώνονται γρήγορα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και είναι απόλητα φυσιολογική για τον ασιατικο σωματότυπο. Μην απογοητεύσαι όμως. 'Οπως προτείνει ενας φίλος, κάνε μία γυρα τα μασσατζίδικα.Όλο κ κάτι θα βρεις στο γούστο σου  :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
'Ισως η πιο καλή τουριστικη γκο γκο ζώνη για ΒΚΚ είναι το Σοι Καουμπόι, πολυ απλα λογω:

1) της μικρης ζητησης (κριση, λιγοι φαλαγκ) συγκριτικα με τη προσφορά

2) μεγάλης ποικηλιας απο κοπέλες

3) της αρκετά καλής ποιότητας απο κοπέλες

4) των λογικων τιμών:
- draft μπυρα <100ΤΗΒ συνήθως
- BF 500-600
- ST 2K
- LT 3-4K (Ίσως και LT 2Κ να αρκουν για κάποιες με κάποιο παζαρι)

5) των σχετικά χαλαρότερων μαμασαν (συγκτιτικα με αλλα ΒΚΚ στεκια)

κάτι που υπάρχει βεβαια κ σε αυτη την περιοχη ειναι οι ασιατες (φραγκατοι ιάπωνες απο 18χρονα μεχρι 108χρονα), ειδικα στα μεγαλα καλα γκο γκο.

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτό που λες φίλε babi
Το Soicowboi είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη πιάτσα στην BKK για όλους τους λόγους που ανάφερες
Η Patpong και η Nana Plaza μου φάνηκαν πολύ υποβαθμιζμένα μέρη (Νανα ήταν γεμάτη μαύρους σαν την Αθηνάς) τόσο που δεν έκατσα καν να ασχοληθώ με αυτά τα μέρη, μπορεί βέβαια να έκανα και λάθος και από υπηρεσίες/τιμή να είναι καλά, αλλά δεν ασχολήθηκα
Για το Soicowboi ισχύουν αυτά που λες τουλάχιστον όταν ήμουν εγώ εκεί πριν κανά μήνα Barfine 600baht sort time χωρίς παζάρι 2000 με παζάρι και αναλόγος την ώρα που φόρτωνες και τη κοπέλα 500-1000, long time 2000-4000
βέβαια δεν ξέρω για φτηνούς γαμιστρώνες εκεί κοντά εγώ πλήρωσα 1300 baht για γαμιστρώνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom