Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
'Ισως η πιο καλή τουριστικη γκο γκο ζώνη για ΒΚΚ είναι το Σοι Καουμπόι, πολυ απλα λογω:

3) της αρκετά καλής ποιότητας απο κοπέλες
με βαση τη μηδαμινη μου εμπειρια απο βκκ το παραπανω δεν ισχυει.
αν ηταν τοσο απλο να ξετρυπωσεις τα αστερια της βκκ καλα θα ηταν.
το σοικαουμποι εχει οτι εχουν ολα τα απλα γκογκο των σεξοπεριοχων.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτό που λες φίλε babi
Το Soicowboi είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη πιάτσα στην BKK για όλους τους λόγους που ανάφερες
Η Patpong και η Nana Plaza μου φάνηκαν πολύ υποβαθμιζμένα μέρη (Νανα ήταν γεμάτη μαύρους σαν την Αθηνάς) τόσο που δεν έκατσα καν να ασχοληθώ με αυτά τα μέρη, μπορεί βέβαια να έκανα και λάθος και από υπηρεσίες/τιμή να είναι καλά, αλλά δεν ασχολήθηκα
Για το Soicowboi ισχύουν αυτά που λες τουλάχιστον όταν ήμουν εγώ εκεί πριν κανά μήνα Barfine 600baht sort time χωρίς παζάρι 2000 με παζάρι και αναλόγος την ώρα που φόρτωνες και τη κοπέλα 500-1000, long time 2000-4000
βέβαια δεν ξέρω για φτηνούς γαμιστρώνες εκεί κοντά εγώ πλήρωσα 1300 baht για γαμιστρώνα
Κανενα καλο και καθαρο ξενοδοχειο εκει κοντα μεχρι 2000 ΒAHT υπαρχει?

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
με βαση τη μηδαμινη μου εμπειρια απο βκκ το παραπανω δεν ισχυει.
αν ηταν τοσο απλο να ξετρυπωσεις τα αστερια της βκκ καλα θα ηταν.
το σοικαουμποι εχει οτι εχουν ολα τα απλα γκογκο των σεξοπεριοχων.

Καλημέρα φίλε Κώστα,

Κάνω συγκριση τουριστικών γκο γκο και μόνο, αυτό ήταν το θέμα μου.
Για Καουμπόι, αν πας νωρίς (9.30μμ), θα βρεις αρκετές και καλές (δεν μιλάω για ουρανό με αστερια, για αυτα...αλλού).
Αν πας μεσάνυχτα, επίσης πάλι θα βρεις καλές (ίσως όχι τοσες οσες στις 10μμ) λόγω μικρής ζήτησης.
Για να στηρίξω το (3) θα ονομάσω τα γκο-γκο που μ'άρεσαν.

1) Shark!
2) Kiss
3) Dollhouse
4) Midnight Bar

Τα 'γνωστά' long gun, deja vu, baccara τα βρήκα μέτρια.
Όλα τα παραπάνω ειναι τελευταια νεα (10/10/09).

Προσώπικα χαιρομαι όταν ακούω νέες προτάσεις, γιατί αλλα στεκια ανεβαινουν/κατεβαινουν. Οι φίλοι να μας μπορούν να διαψεύσουν/επιβεβαιώσουν/αντι-προτείνουν.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και προπληρωμένα μάλιστα
Και εγώ νόμιζα πως στην Ταιλάνδη είναι κανόνας τις μπαρόβιες να τις πληρώνεις στο τέλος...
Γι' αυτό όταν ένα αστέρι στο Superbaby μου ζήτησε όλα τα λεφτά μπροστά θεώρησα οτι εμμέσως με απορρίπτει.
Και μετά δικαιολογημένα, όπως φαίνεται, απορούσε που την ξαπόστειλα κακήν κακώς.

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ νόμιζα πως στην Ταιλάνδη είναι κανόνας τις μπαρόβιες να τις πληρώνεις στο τέλος...
Γι' αυτό όταν ένα αστέρι στο Superbaby μου ζήτησε όλα τα λεφτά μπροστά θεώρησα οτι εμμέσως με απορρίπτει.
Και μετά δικαιολογημένα, όπως φαίνεται, απορούσε που την ξαπόστειλα κακήν κακώς.

Να πω την αλήθεια και εμένα μου φάνηκε λίγο περίεργο αλλά ο τρόπος που έγινε μου έδειξε πως είναι πάγια τακτική.
Για να εξηγηθώ : Αφού τελικά ήρθε και κάθισε στα πόδια μου για ποτάκι ( εγώ προσφέρθηκα για να κερδίσω χρόνο γιατί η κοπέλα που ήθελε ο κολλητός έκανε ακόμα show), άρχισε να μου λέει "τι θέλει να μου κάνει" .. Ένα πράγμα "τραβάτε με κι ας κλαίω" εγώ . Και η ίδια μου είπε πως πρέπει να πληρώσω το BF και τα δικά τις στο μαγαζί. Απλά μου είπε πως με θέλει "all night long" και αφού συμφώνησα μου είπε να πω στον gay mamasan πως θέλω long time. Με ρώτησε αν μου αρέσει κάποια άλλη πιο πολύ μέσα στο μαγαζί , τις είπα όχι ( δεν έλεγα και ψέματα ) και μου είπε πως καλό είναι να πληρώσω τώρα για να πάει να αλλάξει , γιατί όσο είναι με την στολή εργασίας μπορεί να την ζητήσει κάποιος άλλος πελάτης. Έτσι αφού σιγουρεύτικα με τον κολλητό πως θα φορτώσει και αυτός φώναξα τον mamasan. Αφού πλήρωσα το BF μου είπε πως η κοπέλα θέλει 3.000 για long. Όταν έδειξα προβληματισμένος που πρέπει να πληρώσω προκαταβολικά μου είπε αυτολεξεί <<No sexy man no problem. If you not like tomolow you come i give you other girl flee>> .. E Μετά από αυτό πείστηκα:)

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οι τιμές στην BKK μήπως έχουν παραφουσκώσει? Σε σχέση με αυτά που γραφόταν 2 χρόνια πριν, τις βλέπω διπλές...
Κώστα με βλέπω κι εμένα καρφί για Πατάγια...

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Προσοχή !!! Μην πάτε ποτέ pattaya…πάτε όπου αλλού θέλετε…

Γεια σας και από μένα . είμαι ο κολλητός του Voltaire . έχει πολλές μέρες που διαβάζω το forum αλλά σήμερα δεν άντεξα να μην μιλήσω . όλα όσα λέει ο φίλος μου ο Voltaire ήταν φυσικά και η αλήθεια για αυτές τις 15 μέρες ,αλλά δεν είναι πλέον …
      Τώρα η αλήθεια (πίσω στην πραγματικότητα) ότι με το που γύρισα χώρισα με το κορίτσι που ήμασταν μαζί 8 χρόνια , μια που μετά από 10 χωρισμούς στην pattaya πλέων δεν ένιωθα . βγήκαμε έξω 5-6 φορές με τον Voltaire και ήταν από τις χειρότερες εξόδους της ζωής μας. Ήταν όλα τόσο άσχημα και ξενέρωτα, άσε που χαλάσαμε σε 2 βραδιές στα μπουζούκια όσα σε 15 μέρες στην pattaya ..το τηλεφωνώ δεν χτυπάει πλέων όλοι μέρα από (ταιλανδεζικα) μωρά και γενικά είναι σαν να μην υπάρχουμε όταν βγαίνουμε έξω . βλέπουμε όλο κατσουφιασμένα μούτρα , φωνές βρισιές και μαλώματα …
    Γενικά όπου αλλού πας διακοπές , μετά σκέφτεσαι τα αρνητικά όπως ήταν πολύ ακριβά και τώρα δεν έχω μια, κάθε πρωί βαριόμασταν , εκεί ξενερώσαμε ,αλλού έγινε φασαρία , αλλού μας έκλεψαν-έδειραν , δεν κάναμε πολύ βοομ βοομ και τέτοια αλλά πολλά με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι πολύ να ξαναπάς … ενώ σε αντίθεση με την pattaya δεν βλέπεις τίποτα το αρνητικό και όταν  γυρνάς παθαίνεις απίστευτη κατάθλιψη και το μυαλό σου είναι στο ποτέ θα ξαναπάς …
      Τέλος ,γιατί σας ζάλισα κιόλας ,έχω 8 μέρες να κοιμηθώ , γελάω μόνο όταν με παίρνουν τηλ τα ται-μωρά ,δεν μπορώ να δουλέψω και είμαι όλοι μέρα στο φόρουμ σας και περιμένω να ακούσω νέα και να δω φωτος από pattaya …σε μια βδομάδα έχω δικαστήριο. μόλις τελειώσει ετοιμάζω εισιτήρια χωρίς επιστροφή , παίρνω 2-3 πιστωτικές που έχω και άντε γεια πάλι γιατί δεν αντέχω άλλο εδώ .

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Γεια σας και από μένα . είμαι ο κολλητός του Voltaire . έχει πολλές μέρες που διαβάζω το forum αλλά σήμερα δεν άντεξα να μην μιλήσω . όλα όσα λέει ο φίλος μου ο Voltaire ήταν φυσικά και η αλήθεια για αυτές τις 15 μέρες ,αλλά δεν είναι πλέον …
      Τώρα η αλήθεια (πίσω στην πραγματικότητα) ότι με το που γύρισα χώρισα με το κορίτσι που ήμασταν μαζί 8 χρόνια , μια που μετά από 10 χωρισμούς στην pattaya πλέων δεν ένιωθα . βγήκαμε έξω 5-6 φορές με τον Voltaire και ήταν από τις χειρότερες εξόδους της ζωής μας. Ήταν όλα τόσο άσχημα και ξενέρωτα, άσε που χαλάσαμε σε 2 βραδιές στα μπουζούκια όσα σε 15 μέρες στην pattaya ..το τηλεφωνώ δεν χτυπάει πλέων όλοι μέρα από (ταιλανδεζικα) μωρά και γενικά είναι σαν να μην υπάρχουμε όταν βγαίνουμε έξω . βλέπουμε όλο κατσουφιασμένα μούτρα , φωνές βρισιές και μαλώματα …
     Γενικά όπου αλλού πας διακοπές , μετά σκέφτεσαι τα αρνητικά όπως ήταν πολύ ακριβά και τώρα δεν έχω μια, κάθε πρωί βαριόμασταν , εκεί ξενερώσαμε ,αλλού έγινε φασαρία , αλλού μας έκλεψαν-έδειραν , δεν κάναμε πολύ βοομ βοομ και τέτοια αλλά πολλά με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι πολύ να ξαναπάς … ενώ σε αντίθεση με την pattaya δεν βλέπεις τίποτα το αρνητικό και όταν  γυρνάς παθαίνεις απίστευτη κατάθλιψη και το μυαλό σου είναι στο ποτέ θα ξαναπάς …
      Τέλος ,γιατί σας ζάλισα κιόλας ,έχω 8 μέρες να κοιμηθώ , γελάω μόνο όταν με παίρνουν τηλ τα ται-μωρά ,δεν μπορώ να δουλέψω και είμαι όλοι μέρα στο φόρουμ σας και περιμένω να ακούσω νέα και να δω φωτος από pattaya …σε μια βδομάδα έχω δικαστήριο. μόλις τελειώσει ετοιμάζω εισιτήρια χωρίς επιστροφή , παίρνω 2-3 πιστωτικές που έχω και άντε γεια πάλι γιατί δεν αντέχω άλλο εδώ .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αδερφε μην παιρνεις υπερβολικη δοση ΜΠΑΝΚΟΚΑΣ γιατι θα φρικαρεις....δεν εχει υποκαταστατο... :uglystupid:

ολοι το περνανε αυτο ηρεμησε... :headbang:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σπυρο κανονισε να εχεις καλα ξεμπερδεματα με την ταιλανδη.

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αδερφε μην παιρνεις υπερβολικη δοση ΜΠΑΝΚΟΚΑΣ γιατι θα φρικαρεις....δεν εχει υποκαταστατο... :uglystupid:

ολοι το περνανε αυτο ηρεμησε... :headbang:

Η γνώση φέρνει δυστυχία τι να κάνουμε. Πριν πάμε Παττάγια πιστεύαμε πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχει κάτι τέτοιο. Οπότε εδώ μας φαινόταν υποφερτά. Τώρα όμως ;  :headbang: :headbang: :headbang:

Eγώ μετά από 1230 σελίδες "σοφίας" εδώ μέσα , πιστεύω πως το καλύτερο είναι να ξαναπάω ένα χρόνο μετά , άλλωστε λόγο δουλειάς δεν έχω και την πολυτέλεια να φύγω πολλές μέρες άλλη εποχή. Δεν μπορώ να με φανταστώ ψύχραιμο σαν τον KOSTASF16  :grin:

Το πρόβλημα μου όμως είναι πως ο Σπύρος θα ξαναπάει με την πρώτη ευκαιρία και με το live feed θα με κάνει να σκάσω και να παρατήσω τα πάντα και να κρεμαστώ στο φτερό της Thai :)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Ρε φιλε ......μαυρισε η ψυχη μου με αυτα που εγραψες!!!!!
Δες ομως και την αλλη οψη....χωρισες οποτε μπορεις να κανεις μια νεα αρχη

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η ισοτιμια μπατ ευρω τα παει μια χαρα παντως, αντε και σε ανωτερα!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

φτου και απο την αρχη παλι    :2funny:
ρε παιδια κανενας που να τα εχει βαρεθει η ψιλοβαρεθει η εστω να εχει καποια στιγμη επιστρεψει απο το μηνα του μελιτος με αυτην τη χωρα υπαρχει πια εδω μεσα?   :helpplea:

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στις πολλες μερες παραμονης ( απο μηνα και πανω) η διαφορα στο συναλαγμα ειναι κατι παραπανω απο αισθητη.Αντε και 8 Δεκεμβρη ειμαι κατω!!!!!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να πω την αλήθεια και εμένα μου φάνηκε λίγο περίεργο αλλά ο τρόπος που έγινε μου έδειξε πως είναι πάγια τακτική.
Για να εξηγηθώ : Αφού τελικά ήρθε και κάθισε στα πόδια μου για ποτάκι ( εγώ προσφέρθηκα για να κερδίσω χρόνο γιατί η κοπέλα που ήθελε ο κολλητός έκανε ακόμα show), άρχισε να μου λέει "τι θέλει να μου κάνει" .. Ένα πράγμα "τραβάτε με κι ας κλαίω" εγώ . Και η ίδια μου είπε πως πρέπει να πληρώσω το BF και τα δικά τις στο μαγαζί. Απλά μου είπε πως με θέλει "all night long" και αφού συμφώνησα μου είπε να πω στον gay mamasan πως θέλω long time. Με ρώτησε αν μου αρέσει κάποια άλλη πιο πολύ μέσα στο μαγαζί , τις είπα όχι ( δεν έλεγα και ψέματα ) και μου είπε πως καλό είναι να πληρώσω τώρα για να πάει να αλλάξει , γιατί όσο είναι με την στολή εργασίας μπορεί να την ζητήσει κάποιος άλλος πελάτης. Έτσι αφού σιγουρεύτικα με τον κολλητό πως θα φορτώσει και αυτός φώναξα τον mamasan. Αφού πλήρωσα το BF μου είπε πως η κοπέλα θέλει 3.000 για long. Όταν έδειξα προβληματισμένος που πρέπει να πληρώσω προκαταβολικά μου είπε αυτολεξεί <<No sexy man no problem. If you not like tomolow you come i give you other girl flee>> .. E Μετά από αυτό πείστηκα:)

ποτε δεν κανονιζεις τιμη με την μαμασαν. μονο με την γκομενα και καλο ειναι να κανονιζετε την τιμη πριν πληρωσετε το barfine. αν πληρωσεις το bf του μαγαζιου δεν εχει καμια δουλεια η μαμασαν να σου πει ποσα θελει η γκομενα. αυτο εξαρταται απο την ιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom