Προσοχή !!! Μην πάτε ποτέ pattaya…πάτε όπου αλλού θέλετε…
Γεια σας και από μένα . είμαι ο κολλητός του Voltaire . έχει πολλές μέρες που διαβάζω το forum αλλά σήμερα δεν άντεξα να μην μιλήσω . όλα όσα λέει ο φίλος μου ο Voltaire ήταν φυσικά και η αλήθεια για αυτές τις 15 μέρες ,αλλά δεν είναι πλέον …
Τώρα η αλήθεια (πίσω στην πραγματικότητα) ότι με το που γύρισα χώρισα με το κορίτσι που ήμασταν μαζί 8 χρόνια , μια που μετά από 10 χωρισμούς στην pattaya πλέων δεν ένιωθα . βγήκαμε έξω 5-6 φορές με τον Voltaire και ήταν από τις χειρότερες εξόδους της ζωής μας. Ήταν όλα τόσο άσχημα και ξενέρωτα, άσε που χαλάσαμε σε 2 βραδιές στα μπουζούκια όσα σε 15 μέρες στην pattaya ..το τηλεφωνώ δεν χτυπάει πλέων όλοι μέρα από (ταιλανδεζικα) μωρά και γενικά είναι σαν να μην υπάρχουμε όταν βγαίνουμε έξω . βλέπουμε όλο κατσουφιασμένα μούτρα , φωνές βρισιές και μαλώματα …
Γενικά όπου αλλού πας διακοπές , μετά σκέφτεσαι τα αρνητικά όπως ήταν πολύ ακριβά και τώρα δεν έχω μια, κάθε πρωί βαριόμασταν , εκεί ξενερώσαμε ,αλλού έγινε φασαρία , αλλού μας έκλεψαν-έδειραν , δεν κάναμε πολύ βοομ βοομ και τέτοια αλλά πολλά με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι πολύ να ξαναπάς … ενώ σε αντίθεση με την pattaya δεν βλέπεις τίποτα το αρνητικό και όταν γυρνάς παθαίνεις απίστευτη κατάθλιψη και το μυαλό σου είναι στο ποτέ θα ξαναπάς …
Τέλος ,γιατί σας ζάλισα κιόλας ,έχω 8 μέρες να κοιμηθώ , γελάω μόνο όταν με παίρνουν τηλ τα ται-μωρά ,δεν μπορώ να δουλέψω και είμαι όλοι μέρα στο φόρουμ σας και περιμένω να ακούσω νέα και να δω φωτος από pattaya …σε μια βδομάδα έχω δικαστήριο. μόλις τελειώσει ετοιμάζω εισιτήρια χωρίς επιστροφή , παίρνω 2-3 πιστωτικές που έχω και άντε γεια πάλι γιατί δεν αντέχω άλλο εδώ .