Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν είμαστε κλειστή παρέα. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν δέχεστε κι αλλους στην παρέα, θέλω να έρθω κι εγώ. Το ξέρω πως είμαι Νιούφης, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω στη παρέα

pirosvesti apisteuto avatar,makari kai pali makari......kai eidika na itan kai Samui!

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σε ολα ερασιτεχνες στην ελλαδα, φυσικα και ο ΑΝΤ1.
δεν ηταν ταιλανδεζα, ισως ηταν μιγαδα, και απο κατω εγραφε "ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ" και πανω στο υψιλον ειχε και διαλυτικα, πολυ γελιο.

καλα επειδη το ειδα,μονο ταυλανδεζικο δεν ηταν.
Αυτη ηταν αδεξια,τραβηξε τον αλλον χωρις το κλασσικο χαλαρωμα υων αρθρωσεων.
Πρεπει να ερειξε πολυ πονο ο φουκαρας

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κοιταχτε τωρα τι μου εκανε εμενα εντυπωση απο οσα γραφει ο Voltaire... :grin:
2 ατομα 2450 THB για φαγητο στη Pizza Hut???!!!
Τι φαγετε ρε μαγκες? :grin:
Φετος ειχαμε παει 5 ατομα,φαγαμε του σκασμου,ηπιαμε απο 1 λιτρο κοκα ο καθενας και πληρωσαμε 1350 μπατ ολοι μαζι!!! :grin:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κοιταχτε τωρα τι μου εκανε εμενα εντυπωση απο οσα γραφει ο Voltaire... :grin:
2 ατομα 2450 THB για φαγητο στη Pizza Hut???!!!
Τι φαγετε ρε μαγκες? :grin:
Φετος ειχαμε παει 5 ατομα,φαγαμε του σκασμου,ηπιαμε απο 1 λιτρο κοκα ο καθενας και πληρωσαμε 1350 μπατ ολοι μαζι!!! :grin:
Ισως στην τιμη περιελαμβανε και το πηδημα της σερβιτορας ,της μαγειρισας και της αδερφης της μαγειρισας........SORRY Voltaire πλακα κανω!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Αν δέχεστε κι αλλους στην παρέα, θέλω να έρθω κι εγώ. Το ξέρω πως είμαι Νιούφης, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω στη παρέα

Ο καθενας ειναι ευπροσδεκτος.
Λοιπον ακουω προτιμησεις, κινεζικο ή ται;
Η αλλη Πεμπτη πως σας φαινεται;

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ται δαγκωτο..
Τι να το κανουμε το κινεζικο? Λορδε πες του φιλου σου να πιει μια Ανγκορ και για μενα.

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Pipino ούτε εγώ κατάλαβα γιατί ήταν τόσο πολύ ο λογαριασμός. Ίσως πως πήραμε πάρα πολλά , ίσως πως ήπιαμε 2-3 μπύρες ο καθένας , ξέρω και εγώ;

Για να συνεχίσω , λίγο πιο συνοπτικά :)

Δεύτερη μέρα , ο φίλος μου διώχνει το πρωί την δικιά του , κρατάω εγώ την δικιά μου, Μας πηγαίνει για φαγητό στο εμπορικό Central , σε ένα μαγαζί που τελικά πήγαμε πολλές φορές μετά γιατί μας άρεσε , το Shizlers ή κάπως έτσι. Μικρή βόλτα στο εμπορικό μετά το φαΐ , πίσω στο ξενοδοχείο , έπεσε και ο ήλιος , μπήκε το μωρό στην πισίνα μόνο με το στρίγκ, λίγο το semi-private σημείο , λίγο το σκοτάδι , μπήκαμε και στο χαμάμ όπου κάναμε ανεπιτυχή προσπάθεια για πίπα ,η πολύ ζέστη/υγρασία και η γυάλινη πόρτα δεν βοήθησαν , αλλά η εμπειρία σούπερ :)

Πίσω στο δωμάτιο , ντουζάκι , μπουμ μπουμ , την στέλνω σπίτι να αλλάξει για το βράδυ και να με αφήσει να κοιμηθώ κανα 2ωρο.

Το βράδυ συναντιόμαστε, πηγαίνουμε σε ένα Beer Bar πάνω στην WS (ψάχναμε και φίλη τις δικιάς μου για τον κολλητό ντε ) , τίποτε σπουδαίο εκεί , φεύγουμε , της λέω να μας πάει σε κανένα καλό γκογκο , μας πάει στο whats up ( στο στενό που είναι το beach kai to angelwitch ) πολλά ωραία μωρά αλλά εγώ που συνοδεύομαι περνάω απαρατήρητος!
Καθόμαστε ακριβός μπροστά στο show με τις σαπουνάδες, πολύ όμορφη εμπειρία αλλά λίγο σπαστικό μιας και ζητάνε tip σχεδόν όλη την ώρα. Ο κολλητός σταμπάρει ένα κουκλάκι με σιλικόνη , αλλά το κρατάει απλά στα υπόψιν, άμα δεν είμαι εγώ μπροστάρης , αυτός μόνος του δε πάει ;)

Φεύγουμε για Insomnia , ανοίγουμε ένα μπουκάλι βότκα (συμφέρει , εγώ πίνω πολύ ) 1800β με την εκπτωτική κάρτα , παρέλαση από φίλες και γνωστές τις δικιάς μου για τον κολλητό , τελικά τσιμπάει ένα μικρούλικο συνεσταλμένο , πολύ gfe , πίνουμε , τριβόμαστε , χαμουρευόμαστε , χορεύουμε , σούπερ όλα καλά , πάει η δικιά μου στην τουαλέτα και γυρνάει και μου βάζει το στριγκάκι τις στην τσέπη , πιάνω κάτω από το φορεματάκι για επιβεβαίωση , οκ , είμαστε σε ΠΑΡΑ πολύ καλό δρόμο σκέφτομαι , την στέλνω έτσι ξεβράκωτη να χορέψει πάνω στο booth ( μικρές εξέδρες στην μέση του μαγαζιού πλέον , που ανεβαίνουν τα κοριτσάκια και χορεύουν/διαφημίζουν τα κάλλη τους). Μετά από αυτά δεν άντεξα και πολύ, φύγαμε για ξενοδοχείο , μπουμ μπουμ και νάνι.

Ξυπνάω το πρωί, δέχομαι μία 30λεπτη(με το ρολόι) πίπα , την ώρα που ενημερωνόμουν από το CNN ;) Της λέω να φωνάξουμε και τα "παιδιά" από δίπλα και μου λέει πως ντρέπεται , αν θέλω τέτοια να είναι με κάποια που δεν ξέρει !! Βγαίνουμε τετράδα για φαΐ , πάλι στο ίδιο , πάλι πίσω , πάλι πισίνα πάλι μπουμ μπουμ και .... μπαμ! χωρισμός!
Κόστος; 1500 την ημέρα

Ένα πράγμα που μαθαίνεις αναγκαστικά στην Παττάγια , είναι η τέχνη του χωρίζειν :) Κλασικά , πως έχω έρθει για να περάσω καλά , πως πρέπει να πάω με πολλές γυναίκες και πως δεν θέλω να μείνουμε άλλο μαζί γιατί είναι πολύ καλή και θα την καψουρευτώ. γκρίνιες , τσατίλες , με τα λίγα με τα πολλά φεύγει. Το ίδιο κάνει και ο κολλητός :)

2ωρο ύπνο στο πρόγραμμα , που όμως λόγο γαμωκούρασης μας βγαίνει 4ωρος! Κατά τις 1 το βράδυ τελικά καταφέρνουμε να βγούμε , πάμε καρφί στο whats up , ευτυχώς η κοπέλα που στάμπαρε ο κολλητός είναι εκεί , show κανονικά , δε πρόλαβε να φορτωθεί, βοηθάω στα απαραίτητα κονέ ( μέχρι να πάρει το βάπτισμα του πυρός , μετά ήταν άνετος) φορτώνω και εγώ ένα πολύ τρελό σιλικονάτο κοντό και φεύγουμε για .... INSOMNIA :)
Κόστος ; 3000 LT και 800 BF η μία..και προπληρωμένα μάλιστα. (ενημερωτικά το ST είναι 2000+800) πολλά λευτά το ξέρω , αλλά έπρεπε μια μέρα να φορτώσουμε αφρόκρεμα και είναι λογικό πως οι τιμές στην βιτρίνα είναι πολύ πιο πάνω από τις τιμές στο σακί.
(τα non-show girls σίγουρα έχουν άλλη τιμή , αλλά δε ρώτησα.)
Insomnia λοιπόν με τα μωρά (ελληνικό κατάλοιπο , να μοστράρω το μωρό..) Καθόμαστε λίγο πίσω για ποτάκι , να τα γνωρίσουμε τα κορίτσια πριν το κοκό :) Εκεί λοιπόν πάνω στο χαμούρεμα τις γνωριμίας, τρώω μια "τσαντιά" από την πρώην που ήταν περαστική από το μέρος μας ... Φυσικά εγώ απτόητος  συνεχίζω να ακούω τι θα μου κάνει το μωρό που έχω μπροστά μου αργότερα στο "λουμ" :)
Φεύγουμε από εκεί , και οι σιλικονάτες εξεδήλωσαν την επιθυμία να φάνε πριν το "λουμ".. Έτσι κάτσαμε σε ένα υπαίθριο φαγάδικο στο soi 16 όπου παράγγειλαν όλο τον κατάλογο... Τραπέζι 4 ατόμων δε χωρούσε τα πιάτα .. Λες και είχαν να φάνε από τα γενέθλια τις Βασίλισσας.. Το καλό ήταν πως δοκιμάσαμε πολλά από τα πιάτα , και οι 2 είχαν εμμονή να φάμε όσο πιο πολλά στρείδια μπορούμε , για να έχουμε δυνάμεις μετά στο "λουμ". Λογαριασμός κοντά στα 1200β και βουρ για ξενοδοχείο.

Στο περίφημο "λουμ" λοιπόν ,  γεμίζω την μπανιέρα , χώνω σαπουνάδα φουλ και απολαμβάνω σε vip θέση ξανά από την αρχή όλο το show χωρίς tip και μαλακίες :) Το μωρό να το απολαμβάνει ίσως πιο πολύ από μένα , και να μου ζητάει να της χώνω πράγματα στον κώλο! Λόγο σαπουνάδας και φωτογραφικής το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό είναι μία μικρή συσκευασία Axe σπρέι (125μλ νομίζω, δεν έχω δει Ελλάδα τόσο μικρά αλλά εκεί στα 7/11 μόνο τέτοια έχει) , που είχε το κατάλληλο σχήμα για αυτή την δουλειά :)
Πήδημα μετά στον καναπέ , στο κρεβάτι , στο γραφείο και ... στο γυμναστήριο που ήταν ακριβώς δίπλα στο δωμάτιο μου (φαντασίωση ετών)
Μετά , αγκαλίτσες , φιλάκια , υποσχέσεις για αιώνια αγάπη και ... νάνι :) Εμένα όμως δεν με έπιανε ύπνος , τόσα λεφτά έδωσα , είχα ανησυχίες. Βγάζω μια ακόμα φώτο το μωρό να κοιμάται , την ποστάρω εδώ , βγαίνω μπαλκόνι , φωνάζω και τον κολλητό από δίπλα για τσιγάρο , ξανά μέσα , πάω να την ξυπνήσω για πιπούλα και κάνει το απίστευτο.. Την πιπίλα στο στόμα και ξανά νάνι .. Μοναδική αίσθηση ... 3 λεπτά μετά με πήρε και εμένα ο ύπνος ...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εμείς στο μυαλό μας έχουμε μια διαφορετική εικόνα για το ταυλανδέζικο μασάζ.
εγω παντως που ειχα κανει μια και τελευταια φορα φοβηθηκα πολυ, η βλαχαρα που με παταγε και με τραβαγε δεν νομιζω να ειχε και πολλα πτυχια στο θεμα, της ειχα δωσει και τιπ να μη με βασανισει πολυ,
σκεφτομουν οτι αν κατι εκανε στραβα θα εχανα ολο το ταξιδι με κανα γυψο...
το ται μασαζ ειναι πολυ βιαιο, δεν το συνιστω.

maka

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σyναδελφοιιιι ξερει κανεις αν με καρτα πιστεος μπορει να κανεις αναληψη στην thai? thankkkkkk.

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
σyναδελφοιιιι ξερει κανεις αν με καρτα πιστεος μπορει να κανεις αναληψη στην thai? thankkkkkk.

Εγώ πάντος με κάρτα ανάληψης Εθνικής σήκωσα κανονικά λεφτά από ATM στη BKK σε Baht και είχα μια χρέωση από την Ταιλανδέζικη Τράπεζα για 200 euro (10000 baht) ανάληψης γύρω στα 3 euro φίλε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτή πήρε ο κολλητός! Αλλά ο μλκς ούτε μια φωτογραφία δεν έβγαλε  :headbang:
Δε πειράζει , τις έχει έτοιμες  :)

P.S. Είναι κανείς Σήμερα το βράδυ στο Insomnia ?

Και εγώ αυτήν θα έπαιρνα πάντως. ΟΚ εχει γούστο ο δικός σου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
εγω παντως που ειχα κανει μια και τελευταια φορα φοβηθηκα πολυ, η βλαχαρα που με παταγε και με τραβαγε δεν νομιζω να ειχε και πολλα πτυχια στο θεμα, της ειχα δωσει και τιπ να μη με βασανισει πολυ,
σκεφτομουν οτι αν κατι εκανε στραβα θα εχανα ολο το ταξιδι με κανα γυψο...
το ται μασαζ ειναι πολυ βιαιο, δεν το συνιστω.

Ρε συ Κωστα καλο ειναι το "ταϊ" εγω το εκανα 5,6 φορες και εγινα λαστιχο...χεχεχε
και που λες εκει που με τραβαγε, αρπαζα βυζακια και κωλαρακια και μου ειχε γινει καγκελο.. ελεγα στο κοριτσι να με ακολουθησει στο δωματιο...αλλα επειδη ειχα και το τιλακ στη διπλανη αιθουσα και του τραβαγανε τα ποδια, μου ελεγαν οτι "δεν εισαι μονος" και ετσι την επινα την πορτοκαλαδα :uglystupid:

Παντως ακομη και κατι γιατροι Ταυλανδοι, μου ελεγαν να προσεχω στα μασατζιδικα γιατι
τραβανε πολυ τα κοριτσια....αλλα δεν τους ακουγα και πολυ...χεχεχε

Τεσπα, παντως καποιοι που ειναι Fan του ειδους συστηνουν "Strong Thai Massage"

Εγω παντως θα ξαναπαρω "ταϊ"...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδια ειπαμε να παμε για κανενα πηδημα οχι να μας πηδηξουν.....τουλαχιστον αν ειναι να παθω κανενα διαστρεμα να το παθω στον που..τσο!!!!

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το ται μασαζ ειναι πολυ βιαιο
Μάλλον είναι θέμα μασατζήδικου γιατί εγώ είχα καλή εμπειρία. Το έκανα στο Rasayana Retreat (Sukhumvit 39) μαζί με διάφορες άλλες κούρες.
Και τον επόμενο μήνα που θα βρεθώ στην Bangkok (σιγά μην απεμπολούσα την ευκαιρία των 548€) θα το επαναλάβω.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έχει κανείς εμπειρία από το Grand Mercure Fortune Bangkok Hotel;
Bλέπω καλή τιμή (33€) στο www.accorhotels.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml]www.accorhotels.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml[/url]
Επειδή στο προσεχές ταξίδι θα εστιάσω την προσοχή μου στα ιδρύματα πέριξ της Ratchadapisek και της Rama 9 θα προτιμούσα ένα ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή, πολύ κοντά σε σταθμό του MRT.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχει κανείς εμπειρία από το Grand Mercure Fortune Bangkok Hotel;

καλό είναι και εχει κοντά το σκαϊ τρέιν αλλά μην κάνεις το λάθος και δώσεις πούχα για πλύσιμο.

για 2-3 μπλουζάκια και ένα παντελόνι μου πήραν 22€.............

έχει και τζοϊνερ φρεϊ λιγο πιο κάτω έχει και ένα μπάρ με Γιαπωνέζες και γύρω γύρω πολλά μπαράκια........

αλλά οι τιμές είναι πολύ τσιμπιμένες .πηγαινε καλήτερα στο Νανά.

αν κάτσεις μερικές μέρες πηγαινε σε μια αγορά που λέγεται Πατουνάμ είναι παρα πολύ φτηνά εκεί πέρα(3 -4 χιλ.απο το χοτέλ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom