Pipino ούτε εγώ κατάλαβα γιατί ήταν τόσο πολύ ο λογαριασμός. Ίσως πως πήραμε πάρα πολλά , ίσως πως ήπιαμε 2-3 μπύρες ο καθένας , ξέρω και εγώ;
Για να συνεχίσω , λίγο πιο συνοπτικά
Δεύτερη μέρα , ο φίλος μου διώχνει το πρωί την δικιά του , κρατάω εγώ την δικιά μου, Μας πηγαίνει για φαγητό στο εμπορικό Central , σε ένα μαγαζί που τελικά πήγαμε πολλές φορές μετά γιατί μας άρεσε , το Shizlers ή κάπως έτσι. Μικρή βόλτα στο εμπορικό μετά το φαΐ , πίσω στο ξενοδοχείο , έπεσε και ο ήλιος , μπήκε το μωρό στην πισίνα μόνο με το στρίγκ, λίγο το semi-private σημείο , λίγο το σκοτάδι , μπήκαμε και στο χαμάμ όπου κάναμε ανεπιτυχή προσπάθεια για πίπα ,η πολύ ζέστη/υγρασία και η γυάλινη πόρτα δεν βοήθησαν , αλλά η εμπειρία σούπερ
Πίσω στο δωμάτιο , ντουζάκι , μπουμ μπουμ , την στέλνω σπίτι να αλλάξει για το βράδυ και να με αφήσει να κοιμηθώ κανα 2ωρο.
Το βράδυ συναντιόμαστε, πηγαίνουμε σε ένα Beer Bar πάνω στην WS (ψάχναμε και φίλη τις δικιάς μου για τον κολλητό ντε ) , τίποτε σπουδαίο εκεί , φεύγουμε , της λέω να μας πάει σε κανένα καλό γκογκο , μας πάει στο whats up ( στο στενό που είναι το beach kai to angelwitch ) πολλά ωραία μωρά αλλά εγώ που συνοδεύομαι περνάω απαρατήρητος!
Καθόμαστε ακριβός μπροστά στο show με τις σαπουνάδες, πολύ όμορφη εμπειρία αλλά λίγο σπαστικό μιας και ζητάνε tip σχεδόν όλη την ώρα. Ο κολλητός σταμπάρει ένα κουκλάκι με σιλικόνη , αλλά το κρατάει απλά στα υπόψιν, άμα δεν είμαι εγώ μπροστάρης , αυτός μόνος του δε πάει ;)
Φεύγουμε για Insomnia , ανοίγουμε ένα μπουκάλι βότκα (συμφέρει , εγώ πίνω πολύ ) 1800β με την εκπτωτική κάρτα , παρέλαση από φίλες και γνωστές τις δικιάς μου για τον κολλητό , τελικά τσιμπάει ένα μικρούλικο συνεσταλμένο , πολύ gfe , πίνουμε , τριβόμαστε , χαμουρευόμαστε , χορεύουμε , σούπερ όλα καλά , πάει η δικιά μου στην τουαλέτα και γυρνάει και μου βάζει το στριγκάκι τις στην τσέπη , πιάνω κάτω από το φορεματάκι για επιβεβαίωση , οκ , είμαστε σε ΠΑΡΑ πολύ καλό δρόμο σκέφτομαι , την στέλνω έτσι ξεβράκωτη να χορέψει πάνω στο booth ( μικρές εξέδρες στην μέση του μαγαζιού πλέον , που ανεβαίνουν τα κοριτσάκια και χορεύουν/διαφημίζουν τα κάλλη τους). Μετά από αυτά δεν άντεξα και πολύ, φύγαμε για ξενοδοχείο , μπουμ μπουμ και νάνι.
Ξυπνάω το πρωί, δέχομαι μία 30λεπτη(με το ρολόι) πίπα , την ώρα που ενημερωνόμουν από το CNN ;) Της λέω να φωνάξουμε και τα "παιδιά" από δίπλα και μου λέει πως ντρέπεται , αν θέλω τέτοια να είναι με κάποια που δεν ξέρει !! Βγαίνουμε τετράδα για φαΐ , πάλι στο ίδιο , πάλι πίσω , πάλι πισίνα πάλι μπουμ μπουμ και .... μπαμ! χωρισμός!
Κόστος; 1500 την ημέρα
Ένα πράγμα που μαθαίνεις αναγκαστικά στην Παττάγια , είναι η τέχνη του χωρίζειν
Κλασικά , πως έχω έρθει για να περάσω καλά , πως πρέπει να πάω με πολλές γυναίκες και πως δεν θέλω να μείνουμε άλλο μαζί γιατί είναι πολύ καλή και θα την καψουρευτώ. γκρίνιες , τσατίλες , με τα λίγα με τα πολλά φεύγει. Το ίδιο κάνει και ο κολλητός
2ωρο ύπνο στο πρόγραμμα , που όμως λόγο γαμωκούρασης μας βγαίνει 4ωρος! Κατά τις 1 το βράδυ τελικά καταφέρνουμε να βγούμε , πάμε καρφί στο whats up , ευτυχώς η κοπέλα που στάμπαρε ο κολλητός είναι εκεί , show κανονικά , δε πρόλαβε να φορτωθεί, βοηθάω στα απαραίτητα κονέ ( μέχρι να πάρει το βάπτισμα του πυρός , μετά ήταν άνετος) φορτώνω και εγώ ένα πολύ τρελό σιλικονάτο κοντό και φεύγουμε για .... INSOMNIA
Κόστος ; 3000 LT και 800 BF η μία..και προπληρωμένα μάλιστα. (ενημερωτικά το ST είναι 2000+800) πολλά λευτά το ξέρω , αλλά έπρεπε μια μέρα να φορτώσουμε αφρόκρεμα και είναι λογικό πως οι τιμές στην βιτρίνα είναι πολύ πιο πάνω από τις τιμές στο σακί.
(τα non-show girls σίγουρα έχουν άλλη τιμή , αλλά δε ρώτησα.)
Insomnia λοιπόν με τα μωρά (ελληνικό κατάλοιπο , να μοστράρω το μωρό..) Καθόμαστε λίγο πίσω για ποτάκι , να τα γνωρίσουμε τα κορίτσια πριν το κοκό
Εκεί λοιπόν πάνω στο χαμούρεμα τις γνωριμίας, τρώω μια "τσαντιά" από την πρώην που ήταν περαστική από το μέρος μας ... Φυσικά εγώ απτόητος συνεχίζω να ακούω τι θα μου κάνει το μωρό που έχω μπροστά μου αργότερα στο "λουμ"
Φεύγουμε από εκεί , και οι σιλικονάτες εξεδήλωσαν την επιθυμία να φάνε πριν το "λουμ".. Έτσι κάτσαμε σε ένα υπαίθριο φαγάδικο στο soi 16 όπου παράγγειλαν όλο τον κατάλογο... Τραπέζι 4 ατόμων δε χωρούσε τα πιάτα .. Λες και είχαν να φάνε από τα γενέθλια τις Βασίλισσας.. Το καλό ήταν πως δοκιμάσαμε πολλά από τα πιάτα , και οι 2 είχαν εμμονή να φάμε όσο πιο πολλά στρείδια μπορούμε , για να έχουμε δυνάμεις μετά στο "λουμ". Λογαριασμός κοντά στα 1200β και βουρ για ξενοδοχείο.
Στο περίφημο "λουμ" λοιπόν , γεμίζω την μπανιέρα , χώνω σαπουνάδα φουλ και απολαμβάνω σε vip θέση ξανά από την αρχή όλο το show χωρίς tip και μαλακίες
Το μωρό να το απολαμβάνει ίσως πιο πολύ από μένα , και να μου ζητάει να της χώνω πράγματα στον κώλο! Λόγο σαπουνάδας και φωτογραφικής το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό είναι μία μικρή συσκευασία Axe σπρέι (125μλ νομίζω, δεν έχω δει Ελλάδα τόσο μικρά αλλά εκεί στα 7/11 μόνο τέτοια έχει) , που είχε το κατάλληλο σχήμα για αυτή την δουλειά
Πήδημα μετά στον καναπέ , στο κρεβάτι , στο γραφείο και ... στο γυμναστήριο που ήταν ακριβώς δίπλα στο δωμάτιο μου (φαντασίωση ετών)
Μετά , αγκαλίτσες , φιλάκια , υποσχέσεις για αιώνια αγάπη και ... νάνι
Εμένα όμως δεν με έπιανε ύπνος , τόσα λεφτά έδωσα , είχα ανησυχίες. Βγάζω μια ακόμα φώτο το μωρό να κοιμάται , την ποστάρω εδώ , βγαίνω μπαλκόνι , φωνάζω και τον κολλητό από δίπλα για τσιγάρο , ξανά μέσα , πάω να την ξυπνήσω για πιπούλα και κάνει το απίστευτο.. Την πιπίλα στο στόμα και ξανά νάνι .. Μοναδική αίσθηση ... 3 λεπτά μετά με πήρε και εμένα ο ύπνος ...