You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
θα βαλουν εκτακτη για το δημητρακη επειδη θα γινει καλος πελατης τους
ΜΠΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ,,
ΠΕΤΑΕΙ;
ΝΤΕΝ ΠΕΤΑΕΙ;
Φοβερή all-day αναλυση Voltaire! το ντοκιμαντερ να συνεχιστει οποτε προλαβαίνεις φιλε! Τώρα δίνεις εσύ τα φώτα σου.
Τελικα τα LB τρώνε πόρτα στο ινσομνια, δεν πρεπει να πέτυχες κανενα μέσα. Ίσως γιαυτο να μου επιβεβαιωσε η τρελη γρήγορα οτι δεν ειναι LB.
Ενώ τα κοντο-πούτανα ανταλλασουν μεταξυ τους ID κάρτες, το βρίσκω σχεδόν απίθανο ένα LB να έχει τσεπώσει ID απο άλλη κοπέλα και να τη χρησιμοποιεί για να μπει ινσομνια... δεν το ρισκάρουν να μπλέξουν.
δεν έκανα κίνηση γιατί φοβόμουν μήπως είναι LB ..
Τελικα τα LB τρώνε πόρτα στο ινσομνια, δεν πρεπει να πέτυχες κανενα μέσα. Ίσως γιαυτο να μου επιβεβαιωσε η τρελη γρήγορα οτι δεν ειναι LB.
Ενώ τα κοντο-πούτανα ανταλλασουν μεταξυ τους ID κάρτες, το βρίσκω σχεδόν απίθανο ένα LB να έχει τσεπώσει ID απο άλλη κοπέλα και να τη χρησιμοποιεί για να μπει ινσομνια... δεν το ρισκάρουν να μπλέξουν.
αφηνουν καποια ladyboys αλλα μετα τις 5. εχει τυχει να δω. ισως ομως να ειναι γνωστες του insomnia και να τις αφηνουν.
υπαρχουν πολλα ladyboys που δεν ειναι της πιατσας και εχουν κανονικη δουλεια σε καταστηματα, εστιατορια, καφε. αυτα δεν προκαλουν φασαριες και ισως να τους επιτρεπουν την εισοδο στα clubs. εχω δει και στο mixx, lucifer, candyshop.
επισης υπαρχουν και farangs που εχουν καποιο ladyboy μαζι τους και πηγαινουν στα clubs.
υπαρχουν πολλα ladyboys που δεν ειναι της πιατσας και εχουν κανονικη δουλεια σε καταστηματα, εστιατορια, καφε. αυτα δεν προκαλουν φασαριες και ισως να τους επιτρεπουν την εισοδο στα clubs. εχω δει και στο mixx, lucifer, candyshop.
επισης υπαρχουν και farangs που εχουν καποιο ladyboy μαζι τους και πηγαινουν στα clubs.
Το πρώτο βήμα είναι η αρχή για ένα μεγάλο ταξίδι.
Κάπως έτσι δεν το λένε οι κινέζοι ? Το λοιπόν... μετά από παρά πολύ καιρό θέλω να γράψω & εγώ κάποιες λίγες κουβέντες για την εμπειρία μου στην Ταϊλάνδη & αν & δεν γουστάρω καθόλου μα καθόλου να γράφω ( ακόμα & στο chat βαριέμαι να γράφω ) αυτό το κάνω γιατί νιώθω υποχρεωμένος σε όλους εσάς (για να αναφέρω ελάχιστους & ζητάω συγνώμη από τους υπόλοιπους…kostasF16,Vonmakoulis,Pipinomaniac,Lord Jim,Fantomas )….. που με τα γραπτά σας με βοιθησατε σε αυτό το πραγματικά υπέροχο ταξίδι μου…& μόνο αγνώμων δεν μπορεί να με πει κάποιος…
Μάρτιος 2009 Αθήνα – Bangkok μέσω Ντοχας. Έχουν προηγηθεί τους προηγούμενους δυο μήνες κάποιες συζητήσεις με κοπέλες από το Νετ. Επιλέγω την Pat για να με περιμένει στο αεροδρόμιο & σαν πρώτη γνωριμία εκεί, έχοντας κατά νου να δω την πόλη για 2-3 μέρες & να την κάνω με την γκόμενα για Chiang- Mai.Δεν θέλω να μακρηγορήσω να πω μόνο ότι μετά από 3 μέρες έψαχνα να βρω πως θα την διαολοστείλω. & εξηγούμαι το γιατί…έχοντας ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι για την παρέα της & την βοήθεια της θα της δίνω ένα χιλιάρικο την μέρα συν όλα τ’αλλα έξοδα της …φαγητά ποτά κλπ συν κάποια μικρά δωράκια που της έκανα …κοιτούσε να με ξετινάξει στην κυριολεξία…( δώσε μου 6.000 για να βγούμε για φαγητό με την οικογένεια , πλήρωσε & για την φίλη μου τα έξοδα που βγήκαμε έξω να φάμε & η φίλη είχε φάει το μισό εστιατόριο …χαχαχα…δεν είμαι φτωχομπινές ρε γμτ αλλά κάποια πράγματα όταν κάνουν μπαμ δεν μπορώ να τα καταπιώ…αχ ρε συ Κώστα σε σκέφτηκα πολλές φορές κάτω όταν έλεγες ¨αεροδρόμιο ταξί Pataya & κάθε μέρα άλλη πουτάνα¨ Anyway…
Ήθελα να δω & την άλλη Ταϊλάνδη τρομάρα μου…Το μετάνιωσα ??? Σίγουρα όχι γιατί ο καλός Βούδας με έδειχνε όμορφο την τέταρτη μέρα & πίνοντας καφέ στο mall κάνοντας καμάκι γνωρίζω την Νοκ…τώρα ξέρω ότι πολλοί από εσάς τους έμπειρους αυτό δεν θα το πιστέψετε γιατί πραγματικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις ¨καμακι¨στην χώρα αυτή…& να σε γουστάρει η κοπέλα δεν μπορείς να το καταλάβεις με την ντροπή που έχουνε…anyway…είπαμε ο Βούδας!!!...μπλα μπλα με την Νοκ βρίσκομαι σε δυο ώρες να μαζεύω βαλίτσες από το hotel & να πηγαίνω με το αυτοκίνητο της Νοκ στην άλλη μεριά της πόλης σε άλλο hotel που το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όσους μείνουν Bangkok & δεν συμφωνώ με όσους λένε για hotel κοντά στην Nana γιατί όπου & αν είσαι στην πόλη τα ταξί είναι πάμφθηνα….Avana hotel. Μεγάλα δωμάτια εξαιρετικό πρωινό καθαρό κλπ. 1000 baht την βραδιά. Γαμώτο... ξεκίνησα να γράψω δυο κουβέντες με το που πήγα τι έφαγα τι είδα & το έκανα μυθιστόρημα…όσα δεν έχω γράψει στο pc δυο χρόνια θα τα γράψω τώρα…χαχαχα…Anyway…συνεχίζω σε λίγο….
Κάπως έτσι δεν το λένε οι κινέζοι ? Το λοιπόν... μετά από παρά πολύ καιρό θέλω να γράψω & εγώ κάποιες λίγες κουβέντες για την εμπειρία μου στην Ταϊλάνδη & αν & δεν γουστάρω καθόλου μα καθόλου να γράφω ( ακόμα & στο chat βαριέμαι να γράφω ) αυτό το κάνω γιατί νιώθω υποχρεωμένος σε όλους εσάς (για να αναφέρω ελάχιστους & ζητάω συγνώμη από τους υπόλοιπους…kostasF16,Vonmakoulis,Pipinomaniac,Lord Jim,Fantomas )….. που με τα γραπτά σας με βοιθησατε σε αυτό το πραγματικά υπέροχο ταξίδι μου…& μόνο αγνώμων δεν μπορεί να με πει κάποιος…
Μάρτιος 2009 Αθήνα – Bangkok μέσω Ντοχας. Έχουν προηγηθεί τους προηγούμενους δυο μήνες κάποιες συζητήσεις με κοπέλες από το Νετ. Επιλέγω την Pat για να με περιμένει στο αεροδρόμιο & σαν πρώτη γνωριμία εκεί, έχοντας κατά νου να δω την πόλη για 2-3 μέρες & να την κάνω με την γκόμενα για Chiang- Mai.Δεν θέλω να μακρηγορήσω να πω μόνο ότι μετά από 3 μέρες έψαχνα να βρω πως θα την διαολοστείλω. & εξηγούμαι το γιατί…έχοντας ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι για την παρέα της & την βοήθεια της θα της δίνω ένα χιλιάρικο την μέρα συν όλα τ’αλλα έξοδα της …φαγητά ποτά κλπ συν κάποια μικρά δωράκια που της έκανα …κοιτούσε να με ξετινάξει στην κυριολεξία…( δώσε μου 6.000 για να βγούμε για φαγητό με την οικογένεια , πλήρωσε & για την φίλη μου τα έξοδα που βγήκαμε έξω να φάμε & η φίλη είχε φάει το μισό εστιατόριο …χαχαχα…δεν είμαι φτωχομπινές ρε γμτ αλλά κάποια πράγματα όταν κάνουν μπαμ δεν μπορώ να τα καταπιώ…αχ ρε συ Κώστα σε σκέφτηκα πολλές φορές κάτω όταν έλεγες ¨αεροδρόμιο ταξί Pataya & κάθε μέρα άλλη πουτάνα¨ Anyway…
Ήθελα να δω & την άλλη Ταϊλάνδη τρομάρα μου…Το μετάνιωσα ??? Σίγουρα όχι γιατί ο καλός Βούδας με έδειχνε όμορφο την τέταρτη μέρα & πίνοντας καφέ στο mall κάνοντας καμάκι γνωρίζω την Νοκ…τώρα ξέρω ότι πολλοί από εσάς τους έμπειρους αυτό δεν θα το πιστέψετε γιατί πραγματικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις ¨καμακι¨στην χώρα αυτή…& να σε γουστάρει η κοπέλα δεν μπορείς να το καταλάβεις με την ντροπή που έχουνε…anyway…είπαμε ο Βούδας!!!...μπλα μπλα με την Νοκ βρίσκομαι σε δυο ώρες να μαζεύω βαλίτσες από το hotel & να πηγαίνω με το αυτοκίνητο της Νοκ στην άλλη μεριά της πόλης σε άλλο hotel που το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όσους μείνουν Bangkok & δεν συμφωνώ με όσους λένε για hotel κοντά στην Nana γιατί όπου & αν είσαι στην πόλη τα ταξί είναι πάμφθηνα….Avana hotel. Μεγάλα δωμάτια εξαιρετικό πρωινό καθαρό κλπ. 1000 baht την βραδιά. Γαμώτο... ξεκίνησα να γράψω δυο κουβέντες με το που πήγα τι έφαγα τι είδα & το έκανα μυθιστόρημα…όσα δεν έχω γράψει στο pc δυο χρόνια θα τα γράψω τώρα…χαχαχα…Anyway…συνεχίζω σε λίγο….
Να κάνω μια παρένθεση να γράψω εν συντομία τα φαγητά που μου άρεσαν περισσότερο από όσα δοκίμασα…
Kang som cha-om kung
Tod mon kung
Name neang ( Vietnam food )
Hao mok tod
Hoy lai pad nam prik phow
Som tam poo
Kung phow
Poo phow
Kang hung Lea ( North food of Thailand )
Ο Φαντομάς μπορεί να διορθώσει αν τυχόν έχει γίνει κάποιο λάθος ..
Kang som cha-om kung
Tod mon kung
Name neang ( Vietnam food )
Hao mok tod
Hoy lai pad nam prik phow
Som tam poo
Kung phow
Poo phow
Kang hung Lea ( North food of Thailand )
Ο Φαντομάς μπορεί να διορθώσει αν τυχόν έχει γίνει κάποιο λάθος ..
Σε 7 μέρες ξεκινάω για το παρθενικό..Και είμαι πολύ τυχερός διότι θα έχω παρέα έναν παλιό !Οποιος γνωρίζει κάποια πληροφορια που μπορεί να μου την μεταφέρει με μήνυμα για μασατζίδικο με καλό value for money θα το εκτιμούσα
Ps:Το επόμενο μηνυμα μου θα είναι αφου γευτώ το "γλυκο" της Ταιλάνδης ;)
Ps:Το επόμενο μηνυμα μου θα είναι αφου γευτώ το "γλυκο" της Ταιλάνδης ;)
Στον Αντέννα στιγμη αυτη 12:30 παρουσιαζουν Ταυλανδεζικο μασαζ
γνησιο απο ταυλανδεζα η μαιμου???
body massage δειξανε???
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αντε ρε Voltaire που εισαι?
Υπαρχουν και παιδια που σε μια εβδομαδα ξεκινανε για τον παραδεισο και περιμενουμε τις λεπτομερειες.......
Υπαρχουν και παιδια που σε μια εβδομαδα ξεκινανε για τον παραδεισο και περιμενουμε τις λεπτομερειες.......
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
σε ολα ερασιτεχνες στην ελλαδα, φυσικα και ο ΑΝΤ1.γνησιο απο ταυλανδεζα η μαιμου???
body massage δειξανε???
δεν ηταν ταιλανδεζα, ισως ηταν μιγαδα, και απο κατω εγραφε "ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ" και πανω στο υψιλον ειχε και διαλυτικα, πολυ γελιο.
Κώστα και γω είχα την εντύπωση ότι γραφόταν με ύψιλον. Μετά από καιρό είδα ότι θέλει γιώτα!!! και έμπενα κάθε μέρα και στο θρεντ! βέβαια θα μου πεις δεν το έγραψα και στον ΑΝΤ1!σε ολα ερασιτεχνες στην ελλαδα, φυσικα και ο ΑΝΤ1.
δεν ηταν ταιλανδεζα, ισως ηταν μιγαδα, και απο κατω εγραφε "ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ" και πανω στο υψιλον ειχε και διαλυτικα, πολυ γελιο.
Όμως παρόλα αυτά ΑΝ γραφόταν με ύψιλον θα ήθελε όντως διαλυτικά!
Αλήθεια μπόντι μασάζ έδειξε? Και μετά μπουμ-μπουμ μασάζ?
Μισά τα δείχνουν οι μακάκες!!!!!
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε Κώστα. Το Ταϋλάνδη γράφεται με Υ , τουλάχιστον από μας που δεν προλάβαμε να διδαχθούμε την δημοτική. Ο τύπος γραφής Ταϊλάνδη είναι της δημοτικής και μετεγενέστερος.
Περιμένω νέα σου. Θα βρεθούμε Πειραιά ?
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε Κώστα. Το Ταϋλάνδη γράφεται με Υ , τουλάχιστον από μας που δεν προλάβαμε να διδαχθούμε την δημοτική. Ο τύπος γραφής Ταϊλάνδη είναι της δημοτικής και μετεγενέστερος.
Ρε σεις τι θα γινει θα βρεθουμε για κανα κινεζικο ή Ται;
ding-dong
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ρε σεις τι θα γινει θα βρεθουμε για κανα κινεζικο ή Ται;
Για κανονιστε το.. θα αρκεστουμε στα υποκαταστατα παλι :'(
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
καμαρωστε τον φυσιολατρη, να τι με συμβουλευε στις 14/4/07Kostas
Εαν ειναι να πας PHUKET πες μου να σου δωσω λεπτομερειες, μεχρι και 2 αδερφουλες παρτουζα ειχα παρει προπερσι!!
Εμείς στο μυαλό μας έχουμε μια διαφορετική εικόνα για το ταυλανδέζικο μασάζ. Το έχουμε ταυτίσει με σαπουνάδες και λάδια και με στενή επαφή γυμνών σωμάτων.Ταυλανδεζικο μασαζ
Βέβαια ο βασικός στόχος του thai massage είναι να τεντώσει όλους τους μυς του σώματος. Κυκλοφορεί στα ελληνικά ένα εξαίρετο βιβλίο πάνω στο θέμα από τις εκδόσεις Κέδρος.
Είναι το "Παραδοσιακό Ταιλανδέζικο μασάζ" της Ελευθερίας Μαντζώρου.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
καμαρωστε τον φυσιολατρη, να τι με συμβουλευε στις 14/4/07
Ρε συ μη μπερδευεις το τι κανεις την ημερα με το τι κανεις τη νυχτα.
Και εκτος αυτου εαν τα δεις με ανοικτο μυαλο ΟΛΑ φυσιολατρεια ειναι.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Για κανόνισε.Ρε σεις τι θα γινει θα βρεθουμε για κανα κινεζικο ή Ται;
pyrosvesths22
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για κανόνισε.
Αν δέχεστε κι αλλους στην παρέα, θέλω να έρθω κι εγώ. Το ξέρω πως είμαι Νιούφης, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω στη παρέα