Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (0 μέλη και 87 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν αντεχω!!!!θα το βαλω!!!!!Για δειτε ενα βιντεακι απο youtube,,,,,,,,
ειναι μια THAI Κουκλιτσα(που σπουδαζει Αγγλια)και εχει καποιες αποριες και ερωτηματα..............

Αφιερωμενο στους Japanese girls fans!!!και οχι μονο......

ΠΩ ΠΩ κάτι σαρκώδη χειλάρες Λάκη μου έσυ να της λύσεις τις απορίες της, απαντησέ της εγώ προτιμώ να την μπουκώσω τα χειλακια της με τον Ευρω-παίο μου.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σε προκαλει να τις σκισης το στομα και την ωρα που χυνεις να τις ριχνεις και καμια σφαλιαρα..ε? μεγαλη καυλιτσα το μωρο.. ξερει τη κανει... και να οχι συντομα θα βρεθει καποιος να  να της το εξηγησει αργα η γρηγορα....εεε???????? 
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
:pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δεν μπορεί κάπου θα το έχει πει το ποιήμα σε στιγμες αναλαμπών.
Απίθανο να είναι αγάμητος τέτοιος πειρασμός.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ρε κ.....δα!!!Δεν ντρεπεσται!!!!το κοριτσακι ειναι μπιμπελο.....ειναι μονο να το κοιτας και να λιωνεις!!!!αυτο ειναι για παντρεια......... :-* :-* :-* :-* :-*

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
παρτε ενα τωρα βιντεακι οπου ΑΥΤΑ τα κοριτσια ειναι για ΓΟΥΣΤΑ!!!!Pattaya girls!!!!Ειναι παλι ενα μερος απ’τον Αγγλακο που πηγε στην Pattaya και κινηματογραφησε εκει την νυχτερινη ζωη.....

Αllantalon.........Γαμησε Βουλγαριες και Μολδαβιες....εισαι για  Φεβρουαριο η Μαρτιο για Πατταγια;;;;;Εκει τουλαχιστον τα λεφτα πιανουν τοπο γιατι σου φερονται σαν Σουλτανο!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παρτε και ενα ακομα απ’το Ταυλανδεζικο Μπιμπελο!!!!Κουκλα μου!!!!Τα γραφω ολα στο ονομα σου!!!!!!
Το βιντεο εινα λιγο χαζο αλλα ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΥΚΑΣ!!!!!!!!

παιδια......ειμαι ερωτευμενος!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ναι ανέβαζε εσύ βιντεάκια με τα ξέκωλα και σιγά να μήν σε περιμένω μέχρι τον Φεβρουάριο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μήν μου προσβάλεις τα κοριτσάκια μου BG & MD  μήν ξεχνάς οτι αυτά σε ξεπαρθένεψαν
ως πρός τον σεξοτουρισμό. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε κ.....δα!!!Δεν ντρεπεσται!!!!το κοριτσακι ειναι μπιμπελο.....ειναι μονο να το κοιτας και να λιωνεις!!!!αυτο ειναι για παντρεια......... :-* :-* :-* :-* :-*

Παντρέψου το εσύ και εγώ κουμπάρος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ΠΩ ΠΩ κάτι σαρκώδη χειλάρες Λάκη μου έσυ να της λύσεις τις απορίες της, απαντησέ της εγώ προτιμώ να την μπουκώσω τα χειλακια της με τον Ευρω-παίο μου.
"δε μ αρέσουν τα Ασιατάκια....!" λέει ο Άλαν! :headbang: :headbang:
Θα σε πάρω ρε μαζί μου και πολύ πιο σύντομα απ όσο πιστεύεις!!!! :headbang: :headbang:

καλού κακού όμως κουβάλα μαζί σου κάνα ουκρανάκι, :helpplea: και γω θα πηδάω μωράκια σαν το τσιμπουκάκι του λάκη!!! :rockon:

Λάκη!!!!!!!! άμα δέχεται να μας πάρει και τους δύο, εγώ δεν έχω πρόβλημα!

είπαμε: Ται γκερλς=κοινοκτημοσύνη! :rockon: εγώ τα χειλάκια της θέλω μόνο!!! :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
"δε μ αρέσουν τα Ασιατάκια....!" λέει ο Άλαν! :headbang: :headbang:
Θα σε πάρω ρε μαζί μου και πολύ πιο σύντομα απ όσο πιστεύεις!!!! :headbang: :headbang:

καλού κακού όμως κουβάλα μαζί σου κάνα ουκρανάκι, :helpplea: και γω θα πηδάω μωράκια σαν το τσιμπουκάκι του λάκη!!! :rockon:

Λάκη!!!!!!!! άμα δέχεται να μας πάρει και τους δύο, εγώ δεν έχω πρόβλημα!

είπαμε: Ται γκερλς=κοινοκτημοσύνη! :rockon: εγώ τα χειλάκια της θέλω μόνο!!! :2funny: :2funny:

Εσένα ρε ΙΟυδα θα σε  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
παντώς και εγώ τα χειλάκια της λυμπίστηκα.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εσένα ρε ΙΟυδα θα σε  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
παντώς και εγώ τα χειλάκια της λυμπίστηκα.......
Για...ανδρικά κωλαράκια πάντως η Πατάγια δεν παίζεται! Τα ladyboys που θα δεις θα πάθεις ταράκουλο! (για όσους ενδιαφέρονται)!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιδιά η υψηλή τουριστική περίοδος ξεκίνησε?

πώς πάει η κίνηση, τιμές κτλ?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Για...ανδρικά κωλαράκια πάντως η Πατάγια δεν παίζεται! Τα ladyboys που θα δεις θα πάθεις ταράκουλο! (για όσους ενδιαφέρονται)!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιδιά η υψηλή τουριστική περίοδος ξεκίνησε?

πώς πάει η κίνηση, τιμές κτλ?

Moy είναι αδιάφορα τα  ladyboys  ειμαι κλασικός στα γουστα μου......

καλή ερώτηση ποιές οι διαφορές οικονομικές κλπ στην υψηλή τουριστική σαιζόν??????

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
παρτε και το 2ο μερος απ’τα Βιντεα του Αγγλου φιλου........Pattaya city Men's Paradise part 2

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
"Aφηστε ΚΑΤΩ ΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΜΟΥ,ΡΕ!!!!!!!!!"

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Moy είναι αδιάφορα τα  ladyboys  ειμαι κλασικός στα γουστα μου......

καλή ερώτηση ποιές οι διαφορές οικονομικές κλπ στην υψηλή τουριστική σαιζόν??????

μονο οι τιμες στα εισητηρια και στα ξενοδοχεια αλλαζουν(προς τα πανω)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μια φιλη στο facebook απο pattaya!!!  :grin:

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά , η επιστροφή και το πρώτο 24ωρο είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φανταζόμουν...
Δεν είμαι σε κατάσταση να γραψω τίποτε ακόμα , πρέπει να συνέλθω πρώτα.
Πω πω ρε μάγκες , μετά την Παττάγια τίποτε δεν είναι το ίδιο ...
Έχω πέσει σε κατάθληψη..

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Καλά , η επιστροφή και το πρώτο 24ωρο είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φανταζόμουν...
Έχω πέσει σε κατάθληψη..

Δεν υπαρχει φαρμακο.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!

το μονο που μπορει να σε βοηθησει ειναι να κλεισεις εισητηρια ξανα και να μετρας ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ...

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έχω πέσει σε κατάθληψη..

Voltaire ή αλλιως "ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΕ ΙΝΣΟΜΝΙΑΣ" χάρηκα που ξανα-ειδοθήκαμε φίλε, νομίζω οτι όσο δύσκολα θα ξεχάσεις το κλαμπ, άλλο τόσο δε θα σε ξεχάσει και αυτό ;)...if u know what i mean...

Το καπελακι το πέρασες στο τελωνείο ή στο τσίμπησαν? :grin: (Δε το είδα, καλό ή μούφα τελικά?)

Πέρασε τα χαιρετίσματα μου και στον δεύτερο απουσιολόγο!!!  :boobies: :dancing: :boobies: :dancing: :boobies:

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εκτροχιασμός τρένου στην Ταϊλάνδη
Πέντε νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός από εκτροχιασμό τρένου στην Ταϊλάνδη.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σήμερα όταν το τρένο στο οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε στην κεντρική Ταϊλάνδη την ώρα που στην περιοχή επικρατούσε έντονη βροχόπτωση, σύμφωνα με επίσημες πηγές.

Το τρένο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο που συνδέει την επαρχία Τρανγκ με την Μπανγκόκ εκτροχιάστηκε κοντά στο θέρετρο της Χούα Χιν, στα κεντρικά της χώρας.

Περίπου έξι από τα 16 βαγόνια του τρένου βγήκαν από τις σιδηροδρομικές ράγες, ενώ σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης που επικαλείται τα σωστικά συνεργεία, είναι πιθανό αρκετοί άνθρωποι να βρίσκονται παγιδευμένοι στα συντρίμμια.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «Κανάλι 7» έκανε λόγο για περίπου εκατό τραυματίες. Όλες οι σιδηροδρομικές διαδρομές προς το νότιο τμήμα της χώρας έχουν διακοπεί.

Απο Αθηναϊκο πρακτορειο ειδήσεων, μαγκες προσοχή, καλύτερα αεροπλανάκι για πουκέτ
Καλημέρα, και ας ελπίσουμε η νέα κυβέρνηση να μειώσει τους φόρους για τη γραμμή ATH-BKK  :P

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εκτροχιασμός τρένου στην Ταϊλάνδη

Όντως είναι απο τα πρώτα θέματα παγκοσμίως, μαζι με τα δικά μας εκλογικα αποτελεσματα.

Φαντομά, τώρα έμαθα για τα καλά που πέφτει το Χούα Χιν, νομίζω τραβάει μακρυά η βαλίτσα... οψόμεθα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom