lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Απευθύνω πολλούς εγκάρδιους χαιρετισμούς από τα εδάφη της Pattaya! Η χθεσινή βραδυά στο Insomnia ήταν αρκετά δυνατή. Γύρω στις 2 το μαγαζί είχε γεμίσει με πολλές όμορφες παρουσίες. Αφού έκανα την επιλογή μου για το βράδυ, κάνουμε ένα σύντομο στοπ για φαγητό και μετά ξενοδοχείο. Στο sex ήταν πολύ ζεστή και κατέβαλε κάθε προσπάθεια! Επίσης ήταν μια σπάνια περίπτωση αφού μιλούσε καλούτσικα αγγλικά. Το άλλο πρωί της δίνω 1500 baht χωρίς να έχουμε πει τίποτα για χρηματα, και ήταν πολύ χαρούμενη. Τώρα αποδεσμεύτηκα, αλλά κράτησα το τηλέφωνό της σε περίπτωση που θελήσω να την ξαναβρώ.
Αλήθεια, είναι κανείς εδώ αυτές τις μέρες;
Απευθύνω πολλούς εγκάρδιους χαιρετισμούς από τα εδάφη της Pattaya! Η χθεσινή βραδυά στο Insomnia ήταν αρκετά δυνατή. Γύρω στις 2 το μαγαζί είχε γεμίσει με πολλές όμορφες παρουσίες. Αφού έκανα την επιλογή μου για το βράδυ, κάνουμε ένα σύντομο στοπ για φαγητό και μετά ξενοδοχείο. Στο sex ήταν πολύ ζεστή και κατέβαλε κάθε προσπάθεια! Επίσης ήταν μια σπάνια περίπτωση αφού μιλούσε καλούτσικα αγγλικά. Το άλλο πρωί της δίνω 1500 baht χωρίς να έχουμε πει τίποτα για χρηματα, και ήταν πολύ χαρούμενη. Τώρα αποδεσμεύτηκα, αλλά κράτησα το τηλέφωνό της σε περίπτωση που θελήσω να την ξαναβρώ.
Αλήθεια, είναι κανείς εδώ αυτές τις μέρες;
και μολις φτανουμε Αθηνα και προςγειωνομαστε στο ‘Ελ.Βενιζελος‘... :'( :'( :'( :'(
Μολις τελειωνε το ονειρο!!!!
με αυτα που βλεπω γραμενα εχω την εντιπωση οτι οι 10 μερες που θα παω δεν φτανουν ουτε για γλυψημο!!!!
Αλλαγες στα εισητηρια δεχονται?
Τα εχω κλεισει απο μεσα Ιουνιου φιλε.....SINGAPUR AIR με 500Ευροπουλα....!!!Πηγαινε κατω και αν δεν σου φτασουν το αλλαζεις.
Αν εχεις ηδη κλεισει εισητηρια και εισαι σιγουρος οτι πρεπει να το αλλαξεις τοτε μην περιμενεις.
Σε καθε περιπτωση δοκιμασε πρωτα και μετα βλεπεις.
Μην προκαταβαλεσαι αφεσου ελευθερος.....
PS: Οσες και να εχεις δεν φτανουν οποτε τι 10 τι 20 τι 30 ....
Τα εχω κλεισει απο μεσα Ιουνιου φιλε.....SINGAPUR AIR με 500Ευροπουλα....!!!
Αλλα και να μπορουσα οι αλλοι δεν θα ακολουθουσαν.3 χρονια εψαχνα για παρεα!!!
Φιλε λογο δουλειας δεν εχω και πολλες δυνατοτητες προγραμματισμου....απλα ξερω μονο για χριστουγεννα και καλοκαιρι!!!
Το καλοκαιρι δεν ελεγε ...οποτε χριστουγεννα!!!
Μακαρι να μπορουσα να παω οποτε ηθελα.Θα παω και αφου μαθω τα κατατοπια ισως ξαναπαω μετα μονος μου!!
Φιλε Κωστα.....δεν ανοιγω το Thai κινητο γιατι αν το ανοιξω και δω τα μυνηματα εχω φυγει ξανα για κατω!!!!!!!Ξερετε τι εχω παθει???απ'την ωρα που ηρθα,οργανωνω στην σκεψη μου το επομενο ταξιδι.........Κατι σαν το καρναβαλι της Πατρας("Μολις τελειωσει,αρχιζουν οι προετοιμασιες για το επομενο!!!!")ωχ, ο λακης αρχισε παλι,
λακη τι κανουν τα τιλακ σου??
σε ξεχασανε?, λαμβανεις τα γνωστα ςμς?