Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απευθύνω πολλούς εγκάρδιους χαιρετισμούς από τα εδάφη της Pattaya! Η χθεσινή βραδυά στο Insomnia ήταν αρκετά δυνατή. Γύρω στις 2 το μαγαζί είχε γεμίσει με πολλές όμορφες παρουσίες. Αφού έκανα την επιλογή μου για το βράδυ, κάνουμε ένα σύντομο στοπ για φαγητό και μετά ξενοδοχείο. Στο sex ήταν πολύ ζεστή και κατέβαλε κάθε προσπάθεια! Επίσης ήταν μια σπάνια περίπτωση αφού μιλούσε καλούτσικα αγγλικά. Το άλλο πρωί της δίνω 1500 baht χωρίς να έχουμε πει τίποτα για χρηματα, και ήταν πολύ χαρούμενη. Τώρα αποδεσμεύτηκα, αλλά κράτησα το τηλέφωνό της σε περίπτωση που θελήσω να την ξαναβρώ.

Αλήθεια, είναι κανείς εδώ αυτές τις μέρες;

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Απευθύνω πολλούς εγκάρδιους χαιρετισμούς από τα εδάφη της Pattaya! Η χθεσινή βραδυά στο Insomnia ήταν αρκετά δυνατή. Γύρω στις 2 το μαγαζί είχε γεμίσει με πολλές όμορφες παρουσίες. Αφού έκανα την επιλογή μου για το βράδυ, κάνουμε ένα σύντομο στοπ για φαγητό και μετά ξενοδοχείο. Στο sex ήταν πολύ ζεστή και κατέβαλε κάθε προσπάθεια! Επίσης ήταν μια σπάνια περίπτωση αφού μιλούσε καλούτσικα αγγλικά. Το άλλο πρωί της δίνω 1500 baht χωρίς να έχουμε πει τίποτα για χρηματα, και ήταν πολύ χαρούμενη. Τώρα αποδεσμεύτηκα, αλλά κράτησα το τηλέφωνό της σε περίπτωση που θελήσω να την ξαναβρώ.

Bravo συναγωνιστη Βικτορα......ετσι συνεχισε.......μαζι σου με το πνευμα μου!!!

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
8 Δεκεμβρη θα κατεβω κατω για 40 ημερες και σκεφτομαι και καμια βολτιτσα απο κο σαμετ που ειναι και κοντα στο πολεμο (πατταυα ) ξερει κανεις τι παιζει? Κανενα προτεινομενο χοτελ μηπως?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

πολλα της εδωσες. η ταριφα για τις freelancer ειναι 1000μπατ.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

Eνα βιντεακι που μολις ετοιμασα..........ειναι απ’το ταξιδι του γυρισμου....Ντουμπαι-Αθηνα.....Δειτε απο ψηλα την Αραβικη Χερσονησο(αν δεν κανω λαθος)........Πραγματικα Μαγευτικες εικονες!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
και μολις φτανουμε Αθηνα και προςγειωνομαστε στο ‘Ελ.Βενιζελος‘... :'( :'( :'( :'(

Μολις τελειωνε το ονειρο!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
και ενα βιντεακι αλλου συναγωνιστη(Αγγλου).....το πηρα και το εβαλα δικια μου μουσικη υποκρουση.....αυτος ο τυπας ο Αγγλος πηγε το 2008 σε Μπανγκοκ-Πατταγια και κινηματογραφησε την βραδυνη ζωη και των 2 πολεων........εχω ολο το υλικο.........πολυ ωραια κινηματογραφηση,πολυ καλα πλανα και καθαρα και υποτιτλοι στα Αγγλικα....Βασικως το "πουλαει" sto internet αλλα το εχω "κατεβασει" μεσω τορρεντ....

Σάυτο το βιντεακι εχει φωτογραφιες απο κοπελλες απο Μπανγκοκ και Πατταγια και οχι μονο....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ωχ, ο λακης αρχισε παλι,
λακη τι κανουν τα τιλακ σου??
σε ξεχασανε?, λαμβανεις τα γνωστα ςμς?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
και μολις φτανουμε Αθηνα και προςγειωνομαστε στο ‘Ελ.Βενιζελος‘... :'( :'( :'( :'(

Μολις τελειωνε το ονειρο!!!!

lakisscorpio να είσαι καλά ρε φίλε ταξίδεψα και εγώ μαζί σου..
τα βιντεάκια σου είναι γαμάτα αν και μου έφεραν στο μυαλό
στιγμές που το όνειρο τελείωνε...

Αν κάτι δεν τελειώσει όμως δεν γίνεται να επαναληφθεί…

Αλλά που θα πάει θα επαναληφθεί..  (Long Time) Αυτή τη φορά οχι 17 μερες.

Μέχρι αντοχής.. :knockinb: :fuck1: :pipa2: :pipa3: :fuck2: ..................  :zombie: :zombie:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
με αυτα που βλεπω γραμενα εχω την εντιπωση οτι οι 10 μερες που θα παω δεν φτανουν ουτε για γλυψημο!!!!
Αλλαγες στα εισητηρια δεχονται?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
με αυτα που βλεπω γραμενα εχω την εντιπωση οτι οι 10 μερες που θα παω δεν φτανουν ουτε για γλυψημο!!!!
Αλλαγες στα εισητηρια δεχονται?

Πηγαινε κατω και αν δεν σου φτασουν το αλλαζεις.
Αν εχεις ηδη κλεισει εισητηρια  και εισαι σιγουρος οτι πρεπει να το αλλαξεις τοτε μην περιμενεις.

Σε καθε περιπτωση δοκιμασε πρωτα και μετα βλεπεις.

Μην προκαταβαλεσαι αφεσου ελευθερος..... :uglystupid:

PS: Οσες και να εχεις δεν φτανουν οποτε τι 10 τι 20 τι 30 ....

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πηγαινε κατω και αν δεν σου φτασουν το αλλαζεις.
Αν εχεις ηδη κλεισει εισητηρια  και εισαι σιγουρος οτι πρεπει να το αλλαξεις τοτε μην περιμενεις.

Σε καθε περιπτωση δοκιμασε πρωτα και μετα βλεπεις.

Μην προκαταβαλεσαι αφεσου ελευθερος..... :uglystupid:

PS: Οσες και να εχεις δεν φτανουν οποτε τι 10 τι 20 τι 30 ....
Τα εχω κλεισει απο μεσα Ιουνιου φιλε.....SINGAPUR AIR με 500Ευροπουλα....!!!
Αλλα και να μπορουσα οι αλλοι δεν θα ακολουθουσαν.3 χρονια εψαχνα για παρεα!!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Τα εχω κλεισει απο μεσα Ιουνιου φιλε.....SINGAPUR AIR με 500Ευροπουλα....!!!
Αλλα και να μπορουσα οι αλλοι δεν θα ακολουθουσαν.3 χρονια εψαχνα για παρεα!!!

Ειχα δει τις προσφορες τους, ειναι παντως πολυ καλη εταιρια αν και δεν εχω προσωπικη εμπειρια.
Παντως φανταζομαι οτι μπορει να εχεις και την ευκαιρια να δεις λιγο και την Σινγκαπουρη. :dancing:

κατ εμε δεν ειναι σωστο να κλεινεις απο τοσο νωρις εισητηρια.

Να ξερεις παντως οτι μπορεις να αλλαξεις (την επιστροφη σου) και στην Ταυλανδη..
Τελος επειδη ειναι ακριβη εταιρια αμα θες κανε μια ερωτηση πριν φυγεις για κοστη αλλαγης
για να μην εχεις καμια εκπληξη.

οπότε NO PROBLEM..

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε λογο δουλειας δεν εχω και πολλες δυνατοτητες προγραμματισμου....απλα ξερω μονο για χριστουγεννα και καλοκαιρι!!!
Το καλοκαιρι δεν ελεγε ...οποτε χριστουγεννα!!!
Μακαρι να μπορουσα να παω οποτε ηθελα.Θα παω και αφου μαθω τα κατατοπια ισως ξαναπαω μετα μονος μου!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Φιλε λογο δουλειας δεν εχω και πολλες δυνατοτητες προγραμματισμου....απλα ξερω μονο για χριστουγεννα και καλοκαιρι!!!
Το καλοκαιρι δεν ελεγε ...οποτε χριστουγεννα!!!
Μακαρι να μπορουσα να παω οποτε ηθελα.Θα παω και αφου μαθω τα κατατοπια ισως ξαναπαω μετα μονος μου!!

Ακου να σου πω, και μονος να πας μια χαρα θα περασεις, θα φας τοσο μεγαλο πολιτισμικο σοκ
που δεν θα το περιμενεις... εδω θα ειμαστε !!

Και απο παρεα οση θελεις..... και στοργικη  :uglystupid:

Το Thread αυτο βεβαια ειναι γαματο σαν οδηγος, και εμενα με βοηθησε πολυ !!

Για πρωτη φορα ειναι καλο να εχεις παρεα, δηλαδη ενα με δυο φιλαρακια το πολυ, γιατι μετα κατανταει
μαλακια, την δευτερη πας ανετα μονος..

οσο για την πολυτελεια του να φυγεις οποτε θελεις..... σε καταλαβαινω.

παντως καλο ειναι να κλεινεις (κατ εμε παντα) ενα με..(max) δυο μηνες πριν το ταξιδι σου.

TIP: Τα χρηματα (μετρητα) που θα παρεις μαζι σου, να ειναι σε καλη κατασταση γιατι αν δεν ειναι μπορει να μην στα αλλαζουν.. (εχουν κολλημα με αυτο)
     πηγαινε τραπεζα και ζητα κολλαριστα χαρτονομισματα των 50 / 100 Euro

τα λεμε..

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Απο μελετη στο φορουμ αυτο αλλο τιποτα,πολλα απο τα παιδια με εχουν βοηθησει πολυ!!!!
Με δυο φιλαρακια θα παω τωρα και μετα βλεπουμε...!
Εχω ταξιδεψει αρκετα οποτε ξερω τα βασικα και λιγο παραπανω

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ωχ, ο λακης αρχισε παλι,
λακη τι κανουν τα τιλακ σου??
σε ξεχασανε?, λαμβανεις τα γνωστα ςμς?
Φιλε Κωστα.....δεν ανοιγω το Thai κινητο γιατι αν το ανοιξω και δω τα μυνηματα εχω φυγει ξανα για κατω!!!!!!!Ξερετε τι εχω παθει???απ'την ωρα που ηρθα,οργανωνω στην σκεψη μου το επομενο ταξιδι.........Κατι σαν το καρναβαλι της Πατρας("Μολις τελειωσει,αρχιζουν οι προετοιμασιες για το επομενο!!!!")

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μιλατε σχεδον τζαμπα με τα τιλακ, δωρεαν κλησεις σε ται κινητα για 120 μερες, μετα τις 120 μερες η χρεωση ειναι γελοια.
λακη εκαψες καρδιες ε?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Δεν αντεχω!!!!θα το βαλω!!!!!Για δειτε ενα βιντεακι απο youtube,,,,,,,,
ειναι μια THAI Κουκλιτσα(που σπουδαζει Αγγλια)και εχει καποιες αποριες και ερωτηματα..............

Αφιερωμενο στους Japanese girls fans!!!και οχι μονο......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom