Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Έχει Joiner free για τον πρώτο επισκέπτη και επιπλέον 500 bath για τον δεύτερο. Στο site του δεν το διευκρινίζει αλλά το στέκαρα από το pattaya-addicts forum από άτομα που είναι τώρα εκεί.
Επίσης ο επισκέπτης πρέπει να πληρώσει να χρησιμοποιήσει κάποια υπηρεσία του ξενοδοχείου π.χ. την πισινά.
Δηλαδη ΝΟ μπανακι με το μωρο!!!ποτε πας?

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Αν θες μπανάκι με το μωρό +200 bath.
Την πεμπτη φευγωωωωω :rockon: :rockon: :rockon:

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλυτερα στη ρεσεψιον, δεν ειναι τυχαιο που τα καλα/οργανωμενα ξενοδοχεια δεν τα εχουν στο δωματιο.
                            βεβαια ασε που τα σαφε βοχ αναμεσα στα νουμερα και στο μοχλο εκει που ειναι το πλαστηκο με την μαρκα εχουν κληδαρια, βγαλτε το πλαστηκο να δητε....

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
6 και σημερα.... ψηφηζο και πετω........ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδιά πολύ εμμονή με το χρηματοκιβώτιο μες το δωμάτιο! τι κλειδώνετε πια?

1-2 καρτούλες στο πορτοφόλι και λεφτά απ τα ΑΤΜ.

δεν είμαστε στη δεκ του 70 να κουβαλάμε ένα τούβλο λεφτά μαζί μας για το ταξίδι!

υπαρχουν πολλοι που δεν πανε κατω με καρτες, οπως εγω. αρα προτιμω να εχω τα λεφτα μου στο safe του δωματιου μου και να βγαζω οσα μου ειναι απαραιτητα για την ημερα. επισης μπορεις να βαλεις μεσα και το κινητο σου, φωτογραφικη καμερα, βιντεοκαμερα, διαβατηριο, ταυτοτητα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
υπαρχουν πολλοι που δεν πανε κατω με καρτες, οπως εγω. αρα προτιμω να εχω τα λεφτα μου στο safe του δωματιου μου και να βγαζω οσα μου ειναι απαραιτητα για την ημερα. επισης μπορεις να βαλεις μεσα και το κινητο σου, φωτογραφικη καμερα, βιντεοκαμερα, διαβατηριο, ταυτοτητα.
Δεν έχεις καμία κάρτα? ούτε κάρτα μετρητών?

και τα άλλα (κινητο,κάμερα κτλ) δεν τα χρειάζεσαι όλη μέρα μαζί σου?πότε τα βάζεις στο χρημ/τιο? το βράδι στον ύπνο?

λίγο υπερβολικά ρε παιδιά! σε ελληνικό νησί που πάτε άραγε παίρνετε τα ίδια μέτρα προστασίας ή το θεωρείτε ασφαλέστερο μέρος?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχεις καμία κάρτα? ούτε κάρτα μετρητών?

και τα άλλα (κινητο,κάμερα κτλ) δεν τα χρειάζεσαι όλη μέρα μαζί σου?πότε τα βάζεις στο χρημ/τιο? το βράδι στον ύπνο?

λίγο υπερβολικά ρε παιδιά! σε ελληνικό νησί που πάτε άραγε παίρνετε τα ίδια μέτρα προστασίας ή το θεωρείτε ασφαλέστερο μέρος?

καρτα μετρητων εχω αλλα δεν την χρησιμοποιω. σου κρατανε και προμηθειες οι τραπεζες στην ταυλανδη.
ασε που εχουν γινει διαφορα κατα καιρους με τις καρτες και τους ληστες.

οποτε δεν τα χρειαζομε τα βαζω στο safe. δεν την παιρνω συνεχεια μαζι μου την καμερα.
μπορει και καμια freelancer να σε κλεψει αν τα εχεις ολα χυμα εξω. βεβαια στο pattaya bay resort που μενω υπαρχει ασφαλεια και η ρεσεψιον σε παιρνει τηλ. πριν φυγει καποια, αλλα και παλι θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειτε να χασω η να μου κλεψουν τιποτα. σε αλλα ξενοδοχεια μπορει να μην υπαρχει αυτο το συστημα της ρεσεψιον.

ποιος παει σε ελληνικο νησι???  :2funny:
δεν ξαναπαταω το ποδι μου σε κανενα νησι... μονος η με παρεα. μονο με γυναικα!  :2funny:

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξαναπαταω το ποδι μου σε κανενα νησι... μονος η με παρεα. μονο με γυναικα!  :2funny:

Κι εγώ γενικά δεν ξαναπάω ταξείδι μόνος ή με παρέα. Μόνο με γυναίκα... Εκτός αν πάω Ταϋλανδη  :2funny: :2funny: :2funny:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Απλώνω το χέρι μου για να χαϊδέψω το μεταξένιο δέρμα της κοπέλας. Βρίσκω κενό δίπλα μου. «Θα ήμουν κουρασμένος και πήρα σορτ φαίνεται» , σκέφτομαι. Το στομάχι μου γουργουρίζει. Πλύσιμο, ντύσιμο και βουρ για θαλασσινά λοιπόν. Έπειτα μούλιασμα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Μετά καμιά παρεούλα και κουβεντούλα και φύγαμε για τσάρκα στα μπαράκια. Φόρτωμα για λονγκ σήμερα μιας και πήρα σορτ χθες (έτσι για να καλυφθεί το κενό). Και προβληματισμός για το που θα περιοδεύσω το βράδυ. Ανοίγω τα μάτια. Η ξαφνική συνειδητοποίηση για το που βρίσκομαι με κάνει να παγώσω. Έχω γυρίσει στην Ελλάδα. Ο εφιάλτης αρχίζει...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τα καλα διαρκουν λιγο ακη

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Απλώνω το χέρι μου για να χαϊδέψω το μεταξένιο δέρμα της κοπέλας. Βρίσκω κενό δίπλα μου. «Θα ήμουν κουρασμένος και πήρα σορτ φαίνεται» , σκέφτομαι. Το στομάχι μου γουργουρίζει. Πλύσιμο, ντύσιμο και βουρ για θαλασσινά λοιπόν. Έπειτα μούλιασμα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Μετά καμιά παρεούλα και κουβεντούλα και φύγαμε για τσάρκα στα μπαράκια. Φόρτωμα για λονγκ σήμερα μιας και πήρα σορτ χθες (έτσι για να καλυφθεί το κενό). Και προβληματισμός για το που θα περιοδεύσω το βράδυ. Ανοίγω τα μάτια. Η ξαφνική συνειδητοποίηση για το που βρίσκομαι με κάνει να παγώσω. Έχω γυρίσει στην Ελλάδα. Ο εφιάλτης αρχίζει...
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

παιδιά μην τα γράφετε έτσι !!!

θα βαρέσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο!!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
καρτα μετρητων εχω αλλα δεν την χρησιμοποιω. σου κρατανε και προμηθειες οι τραπεζες στην ταυλανδη.
ασε που εχουν γινει διαφορα κατα καιρους με τις καρτες και τους ληστες.

οποτε δεν τα χρειαζομε τα βαζω στο safe. δεν την παιρνω συνεχεια μαζι μου την καμερα.
μπορει και καμια freelancer να σε κλεψει αν τα εχεις ολα χυμα εξω. βεβαια στο pattaya bay resort που μενω υπαρχει ασφαλεια και η ρεσεψιον σε παιρνει τηλ. πριν φυγει καποια, αλλα και παλι θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειτε να χασω η να μου κλεψουν τιποτα. σε αλλα ξενοδοχεια μπορει να μην υπαρχει αυτο το συστημα της ρεσεψιον.

Mαζι σου 1000%,Ζαν!!!

soi 7

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
DEN PIRAZI EGO OMOS TA MINO 2 MINES ESI;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
επι δυο μηνες δεν θα μπορεις να γαμας δυο με τρεις φορες τη μερα, αρα τα "κενα" ειναι χαμενος χρονος

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αν μαθω οτι το τσουναμι χτυπησε πατταγια θα τα σπασω ολα......!
Αν... λεω αν... ειναι να γινει κανενα παλαβο με τσουναμια και τετοια να γινει μετα τις 28/12/09

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η πατταγια ειναι σε σωστο μερος, δεν ειναι σαν το πουκετ και αλλες αηδιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom