Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ελεγα να μεινω 7 μερες παταγια και 3 μερες βκκ, αλλα οπως βλεπω τα πραγματα μονο wallking street θα παιξει!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η ηθοποιός και σεναριογράφος Δήμητρα Τζιόβα πήγε στην Ταϊλάνδη για να συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία Full Love. Ύστερα  από μια εβδομάδα βρέθηκε να καταγγέλλει στην ελληνική πρεσβεία της  Μπανγκόκ τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ (πρωταγωνιστή, σεναριογράφο και σκηνοθέτη του project) "για ερωτική και επαγγελματική παρενόχληση στο χώρο εργασίας"!

Τι πραγματικά συνέβη; Στην επίσημη καταγγελία, πάντως, η Δήμητρα αναφέρει μεταξύ άλλων: "Όλα έβαιναν καλώς, μέχρι που ο σκηνοθέτης, παραγωγός και συμπρωταγωνιστής μου, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, μου πρότεινε να επισκεφτούμε το σπίτι του στο Χονγκ Κονγκ και να περάσουμε μαζί ερωτικά μερικές μέρες. Αρνήθηκα ευγενικά και την επόμενη μέρα, Κυριακή, δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου. Τη Δευτέρα μού ανακοινώθηκε ότι -αν και υπάρχει συμβόλαιο- δεν θέλουν να κάνω τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ένα μικρότερο, την Τζαμίλα. Η αιτιολογία που δόθηκε, από τον ίδιο τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, ήταν ότι είμαι πολύ έξυπνη και δυνατή γυναίκα γι' αυτόν το ρόλο". 

καλα με τοσες γυναικες στη μπανγκοκ σε ελληνιδα βρηκε να την πεσει??? δεν τον ενημερωσανε οτι οι ελληνιδες ριχνουν αβερτα χυλοπιτες...  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καβαλημενη ελλεινιδα,
ουστ ψωναρες.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Η ηθοποιός και σεναριογράφος Δήμητρα Τζιόβα πήγε στην Ταϊλάνδη για να συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία Full Love. Ύστερα  από μια εβδομάδα βρέθηκε να καταγγέλλει στην ελληνική πρεσβεία της  Μπανγκόκ τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ (πρωταγωνιστή, σεναριογράφο και σκηνοθέτη του project) "για ερωτική και επαγγελματική παρενόχληση στο χώρο εργασίας"!

Τι πραγματικά συνέβη; Στην επίσημη καταγγελία, πάντως, η Δήμητρα αναφέρει μεταξύ άλλων: "Όλα έβαιναν καλώς, μέχρι που ο σκηνοθέτης, παραγωγός και συμπρωταγωνιστής μου, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, μου πρότεινε να επισκεφτούμε το σπίτι του στο Χονγκ Κονγκ και να περάσουμε μαζί ερωτικά μερικές μέρες. Αρνήθηκα ευγενικά και την επόμενη μέρα, Κυριακή, δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου. Τη Δευτέρα μού ανακοινώθηκε ότι -αν και υπάρχει συμβόλαιο- δεν θέλουν να κάνω τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ένα μικρότερο, την Τζαμίλα. Η αιτιολογία που δόθηκε, από τον ίδιο τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, ήταν ότι είμαι πολύ έξυπνη και δυνατή γυναίκα γι' αυτόν το ρόλο". 

καλα με τοσες γυναικες στη μπανγκοκ σε ελληνιδα βρηκε να την πεσει??? δεν τον ενημερωσανε οτι οι ελληνιδες ριχνουν αβερτα χυλοπιτες...  :2funny: :2funny: :2funny:
To μαλάκα τον Βαν Νταμ! καλά δεν ήξερε....δε ρώταγε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
29 και σημερα λεμε........

ρε σύ μας το είπες το μεσημέρι φθάνη το καταλάβαμε άντε μην κάνουμε καμιά αεροπειρατεία και αντί για ΤΑυλάνδη βρεθείς κανένα ΠΑκισταν εκεί να δεις πως θα μετράς.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
29 και σημερα λεμε........

Μου αρεσει που κατι σαν και σενα εχετε γα....σει το φορουμ και μετα ρωτανε αλλοι γιατι δεν γραφουμε, πολυλογας εισαι ρε φιλε.
Ασχετο, αλλα να περασεις καλα. :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λορδε ακομα εδω εισαι?
στην ινδονησια χαμος, το ανεβαλες?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Με τετοιες συμεριφορες,στο τελος τα μονα μηνυματα που θα γραφονται σε αυτο το νημα θα ειναι:
"22 και σημερα"
"59 και σημερα"
"Αυριο φευγω"..
κλπ κλπ κλπ κλπ

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Με τετοιες συμεριφορες,στο τελος τα μονα μηνυματα που θα γραφονται σε αυτο το νημα θα ειναι:
"22 και σημερα"
"59 και σημερα"
"Αυριο φευγω"..
κλπ κλπ κλπ κλπ

Αστο ρε συ πιπιν
Ο καθενας γραφει αναλογα με τις δυνατοτητες του.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ο σεβασμος δεν αποκτιεται λογω παλαιοτητας,αλλα μεσω της εν γενει συμπεριφορας και συνεισφορας του καθε μελους.
Και αν το κριτηριο σου ειναι η "παλαιοτητα",σε πληροφορω πως το μελος που ειρωνευτικες,ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ πιο παλιο απο εμενα...Και η συνεισφορα του στο συγκεκριμενο τοπικ απειρως μεγαλυτερη.
Και παροτι δεν εχω τη τιμη να τον γνωριζω προσωπικα,κι αυτος οπως και αρκετοι αλλοι εδω μεσα,εχουν κερδισει το σεβασμο μου με τη ποιοτητα και οχι τη ποσοτητα των απαντησεων τους.
Και τελος παντων,καλο ειναι να αποφευγονται τετοιου ειδους διαξιφισμοι και ειρωνιες...
Αλλωστε δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα...Κι εγω και τα παλιοτερα απο εμενα μελη,σκοπο εχουμε να βοηθησουμε οποτε και οπου μπορουμε τους πιο νεους.
Με τετοιες ομως "επιθετικες" και "απαξιωτικες" συμπεριφορες,μας μειωνετε τη διαθεση...Ξενερωνουμε για να στο πω πιο "λαικα"...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
συγνωμη, μπορω να γραψω ποσες μετραω???  :2funny: :2funny: :2funny:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Είχα υποσχεθεί σε κάποιον φίλο να ποστάρω ένα κείμενο για το Bintan.
Θα το βρεί στο PDF, αλλά επειδή το είχα γράψει για την πλάκα μου, σαν ένα σετάκι φωτογραφιών,
ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το μελος που ειρωνευτικες,ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ πιο παλιο απο εμενα...Και παροτι δεν εχω τη τιμη να τον γνωριζω προσωπικα,
δε χανεις και τιποτα, κλασικος κιτρινολαγνος ειναι,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom