kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ελεγα να μεινω 7 μερες παταγια και 3 μερες βκκ, αλλα οπως βλεπω τα πραγματα μονο wallking street θα παιξει!!!
λεει τιποτα?Η ηθοποιός και σεναριογράφος Δήμητρα Τζιόβα
Ετσι και ετσι...λεει τιποτα?
To μαλάκα τον Βαν Νταμ! καλά δεν ήξερε....δε ρώταγε?Η ηθοποιός και σεναριογράφος Δήμητρα Τζιόβα πήγε στην Ταϊλάνδη για να συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία Full Love. Ύστερα από μια εβδομάδα βρέθηκε να καταγγέλλει στην ελληνική πρεσβεία της Μπανγκόκ τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ (πρωταγωνιστή, σεναριογράφο και σκηνοθέτη του project) "για ερωτική και επαγγελματική παρενόχληση στο χώρο εργασίας"!
Τι πραγματικά συνέβη; Στην επίσημη καταγγελία, πάντως, η Δήμητρα αναφέρει μεταξύ άλλων: "Όλα έβαιναν καλώς, μέχρι που ο σκηνοθέτης, παραγωγός και συμπρωταγωνιστής μου, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, μου πρότεινε να επισκεφτούμε το σπίτι του στο Χονγκ Κονγκ και να περάσουμε μαζί ερωτικά μερικές μέρες. Αρνήθηκα ευγενικά και την επόμενη μέρα, Κυριακή, δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου. Τη Δευτέρα μού ανακοινώθηκε ότι -αν και υπάρχει συμβόλαιο- δεν θέλουν να κάνω τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ένα μικρότερο, την Τζαμίλα. Η αιτιολογία που δόθηκε, από τον ίδιο τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, ήταν ότι είμαι πολύ έξυπνη και δυνατή γυναίκα γι' αυτόν το ρόλο".
καλα με τοσες γυναικες στη μπανγκοκ σε ελληνιδα βρηκε να την πεσει??? δεν τον ενημερωσανε οτι οι ελληνιδες ριχνουν αβερτα χυλοπιτες...
29 και σημερα λεμε........
29 και σημερα λεμε........
πιο καλα πολυλογας παρα μουγγοθοδορος σαν και σενα!!!!! νασε καλα!!!!!!!!!!!!!!
Με τετοιες συμεριφορες,στο τελος τα μονα μηνυματα που θα γραφονται σε αυτο το νημα θα ειναι:
"22 και σημερα"
"59 και σημερα"
"Αυριο φευγω"..
κλπ κλπ κλπ κλπ
δε χανεις και τιποτα, κλασικος κιτρινολαγνος ειναι,το μελος που ειρωνευτικες,ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ πιο παλιο απο εμενα...Και παροτι δεν εχω τη τιμη να τον γνωριζω προσωπικα,