You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
θα τον βρεις στο
Άσχετον αλλα είμαι περιεργος να μάθω ο [size=10pt]Doctortilac[/size] τί έγινε ρε παιδιά;;;;;;
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αντε θα παρεις και υποτροφια οπως πας, συνεχισε το διαβασμα.Σελίδα 185 ποστ νούμερο 2760, είμαι ακόμα στο τρίτο ταξείδι του Κώστα . 10 μέρες διαβάζω απ'το πρωί μέχρι το βράδυ.
Άσχετον αλλα είμαι περιεργος να μάθω ο [size=10pt]Doctortilac[/size] τί έγινε ρε παιδιά;;;;;;
έχεις κανείς νέα του;;;; ζει πέθανε ;;; Τι εγινε ο έγγαμος βίος του με την Ταυλανδέζα;;;
Μήπως πρέπει να ρωτήσουμε την Τατιάνα;;;;;;;; κάτι θα ξέρει.
χαθηκε τελείως.
Ζεί και βασιλεύει! Τον συνάντησα τυχαία ένα μεσημεράκι στο κλασικό "καφενέ" έξω από το εμπορικό avenue
Τώρα πρέπει να γύρισε Ελλάδα αν θυμάμαι καλά.
Απίστευτος άνθρωπος. Χωρίς να με γνωρίζει από πριν , περπάτησε μαζί μου ντάλα μεσημέρι σχεδόν 1000μέτρα για να μου κάνει 2-3 κονε. Κονέ που φυσικά αποδείχτηκαν πάρα πολύ χρήσιμα. Μου έλυσε το πρόβλημα , δεν έχω πάρει ακόμα ρεπό από την μέρα που ήρθα και είμαι ακόμα ακμαίος σαν έφηβος. Και φυσικά σε ξεφτίλα τιμή από 6 λίρες Αγγλίας ... 35thb kamagra rules
Έκανα 2 κουστουμάκια με 2 παντελόνια το καθένα και 6 πουκαμισάκια με μονόγραμμα σε πολύ καλή τιμή και εξυπηρέτηση άψογη. ( μετά το κλασικό παζάρι έλεγα κάνε μου καλύτερη τιμή γιατί θα πάρω τηλ τον δοκτορ και καπάκι έριχνε 20% σε ότι και να έλεγε.) Μεγάλη μούρη ο Γιατρός
26 και σήμερα!!!καλημερα!!!
επειδη κανεις δεν εχει γραψει τπτ απο χθες το απογευμα ας γραψω εγω κατι...
22 και σημερα!!!!!!!!!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ρε Ταυλανδοχτυπημένα σταματήστε να μετράτε γιατί δεν θα περάση ποτέ
ο χρόνος θα σας φαίνεται στασιμος και μόλις πάτε εκεί θα τρέχει σαν νερό στην βρύση.
Ασε που δημιουργήτε πρόβλημα ψυχολογικό και σε άλλους το έχουν όνειρο.
ο χρόνος θα σας φαίνεται στασιμος και μόλις πάτε εκεί θα τρέχει σαν νερό στην βρύση.
Ασε που δημιουργήτε πρόβλημα ψυχολογικό και σε άλλους το έχουν όνειρο.
pyrosvesths22
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αντε θα παρεις και υποτροφια οπως πας, συνεχισε το διαβασμα.
Έχω υποτροφία ρε Κώστα, και από ξακουστό ίδρυμα, που να ξέρανε που ξοδεύω το χρόνο μου... Εσύ έχεις σκεφτεί να γράψεις βιβλίο όμως?
Πιο ξενοδοχείο μου προτείνετε να μείνω στην BKK? Να είναι κοντά ΝΑΝΑ (αν το λέω σωστά) δηλαδή διπλά στις πιάτσες με τα μπαρ ...καθαρό με a/c, safe box στο δωμάτιο, χωρίς join fee… και να μην υπερβαίνει τα 2000 bath την ημέρα
Πιο ξενοδοχείο μου προτείνετε να μείνω στην BKK? Να είναι κοντά ΝΑΝΑ (αν το λέω σωστά) δηλαδή διπλά στις πιάτσες με τα μπαρ ...καθαρό με a/c, safe box στο δωμάτιο, χωρίς join fee… και να μην υπερβαίνει τα 2000 bath την ημέρα
Καλησπέρα φίλε sonap,
Προσωπικά δεν έχω πάει, αλλά πολλοι προτείνουν αυτό:
Κάπιοι λένε ότι το δωμάτιο είναι κάπως μικρό, αλλα ολα τα όπως τα ζήτησες + breakfast για ένα ατομο + τα παρακάτω:
Για Νανα, ψάχνε περιοχή Sukhumvit κοντά στον κάθετο Soi 4.
δεν έχω πάρει ακόμα ρεπό από την μέρα που ήρθα
Voltaire είσαι μεγαλος μαραθωνοδρόμος, ελπίζω ο κανονας σου να έμεινε απαραβατος.
Βρήκαμε τπτ αλλο αξιολογο εκτος ινσομνια/λουσιφερ?
Έκανα 2 κουστουμάκια με 2 παντελόνια το καθένα και 6 πουκαμισάκια με μονόγραμμα σε πολύ καλή τιμή και εξυπηρέτηση άψογη.
Πήγες Ταυλανδη και θα ρθεις πίσω γαμπρούκος
Πήγες Ταυλανδη και θα ρθεις πίσω γαμπρούκος
χωρις την νυφη ομως...!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
καλυτερα στη ρεσεψιον, δεν ειναι τυχαιο που τα καλα/οργανωμενα ξενοδοχεια δεν τα εχουν στο δωματιο.safe box στο δωμάτιο,
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μοναχα μην γινει καμια γκελα απο κανενα μακριχερι και μεινουμε με το πουλι στο χερι.....καλυτερα στη ρεσεψιον, δεν ειναι τυχαιο που τα καλα/οργανωμενα ξενοδοχεια δεν τα εχουν στο δωματιο.
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
EΛΑ ΝΤΕ......!!!ρε παιδιά πολύ εμμονή με το χρηματοκιβώτιο μες το δωμάτιο! τι κλειδώνετε πια?
1-2 καρτούλες στο πορτοφόλι και λεφτά απ τα ΑΤΜ.
δεν είμαστε στη δεκ του 70 να κουβαλάμε ένα τούβλο λεφτά μαζί μας για το ταξίδι!
Σ’ ευχαριστώ φιλέ babis13.
Σκέφτομαι να κάτσω 2- 3 μέρες BKK και 10 μέρες pattaya.
Pattaya έκλεισα για τις δυο πρώτες μέρες στο 1400 bath deluxe & pool view δωμάτιο αλλά χωρίς πρωινό και ύστερα βλέπουμε. Έχει μείνει κανένας στο συγκεκριμένο ξενοδοχείo;
Voltaire ο καιρός πως είναι εκεί; Στα διάφορα site καιρού λένε για έντονες καταιγίδες και αυτή την εβδομάδα και την άλλη
Pattaya έκλεισα για τις δυο πρώτες μέρες στο 1400 bath deluxe & pool view δωμάτιο αλλά χωρίς πρωινό και ύστερα βλέπουμε. Έχει μείνει κανένας στο συγκεκριμένο ξενοδοχείo;
Voltaire ο καιρός πως είναι εκεί; Στα διάφορα site καιρού λένε για έντονες καταιγίδες και αυτή την εβδομάδα και την άλλη
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φιλε μεσα στην κυριλα σε βλεπω...joiners free παιζει ομως?Σ’ ευχαριστώ φιλέ babis13.
ρε παιδιά πολύ εμμονή με το χρηματοκιβώτιο μες το δωμάτιο! τι κλειδώνετε πια?
1-2 καρτούλες στο πορτοφόλι και λεφτά απ τα ΑΤΜ.
δεν είμαστε στη δεκ του 70 να κουβαλάμε ένα τούβλο λεφτά μαζί μας για το ταξίδι!
Συμφέρεi;
Τα ΑΤΜ δεν έχουν μεγάλη προμήθεια;
Θα πάρω σίγουρα και μια κάρτα για ώρα ανάγκης αλλά σκέφτομαι να πάρω όλα τα λεφτά του ταξιδίου μαζί μου σε μετρητά, περίπου 2000 ευρώ
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φορτωμενος πας βλεπω....απο το να μεινεις στον ασσο???πυστεψεμε συμφερει.Συμφέρεi;
Τα ΑΤΜ δεν έχουν μεγάλη προμήθεια;
Θα πάρω σίγουρα και μια κάρτα για ώρα ανάγκης αλλά σκέφτομαι να πάρω όλα τα λεφτά του ταξιδίου μαζί μου σε μετρητά, περίπου 2000 ευρώ
Έχει Joiner free για τον πρώτο επισκέπτη και επιπλέον 500 bath για τον δεύτερο. Στο site του δεν το διευκρινίζει αλλά το στέκαρα από το pattaya-addicts forum από άτομα που είναι τώρα εκεί.φιλε μεσα στην κυριλα σε βλεπω...joiners free παιζει ομως?
Επίσης ο επισκέπτης πρέπει να πληρώσει να χρησιμοποιήσει κάποια υπηρεσία του ξενοδοχείου π.χ. την πισινά.