Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες,

Ρε Soi 7 είσαι διαφορετικός από έναν Soi7 που ανέβαζε κάτι άθλιες φωτογραφίες γύρω στη 450 σελίδα και παραπονιόταν ότι δεν περνάει καλά στη Παττάγια? Μου κάνει εντύπωση γιατί βλέπω και μετράς αντίστροφα...

101 είναι πολλες?

soi 7

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
alos ime re filaraki ego ime trelamenos me tin thai  apo to 1993 pou piga gia proti fora

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα παίδες,

Ρε Soi 7 είσαι διαφορετικός από έναν Soi7 που ανέβαζε κάτι άθλιες φωτογραφίες γύρω στη 450 σελίδα και παραπονιόταν ότι δεν περνάει καλά στη Παττάγια? Μου κάνει εντύπωση γιατί βλέπω και μετράς αντίστροφα...
χαχαχαχα
ναι αλλο προσωπο ειναι  :thumbsup:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
:offtopic:
Ασχετο αλλα καλο 

πηγαιντε στο google.gr

γραψτε

δοσολογια voltaren

και πατηστε  αισθανομαι τυχερος....

:offtopic:

Συνειρμος ταυλανδη - counterpain .......

ζημιαααααααααααα!

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Beautiful-Thai-girls-9.jpg
Beautiful-Thai-girls-10.jpg

Beautiful-Thai-girls-20.jpg

Beautiful-Thai-girls-44.jpg

Beautiful-Thai-girls-29.jpg

Sexy-Thai-Women.jpg

Beautiful-Thai-girls-14.jpg

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Με τοσα που εχω διαβασει στο φορουμ αυτες τις μερες οι 10 μερες που κλεισαμε τα χριστουγεννα μαλο λιγες ειναι....

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το μονο που εχω κλεισει ειναι τα εισητηρια....ολα τα αλλα στην τυχη τους!!!!!
Απο ξενοδοχειο και εσωτερικες μετακινησεις μεχρι boom boom και ποτακια...ας βαλει ο καλος θεουλης το χερι του.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πυροσβεστη το αβαταρ σου εγραψε, πολυ γελιο.
οι Οινουσες ειναι τα πιπι? :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Κάποιος από τους γνώστες μπορεί να μου πει πως παίρνουμε μια μέρα ρεπό εδώ κάτω;

Τελειώνουν οι μπαταρίες βλέπω, αν και είμαι φουλ στο όστρακο και τις βιταμίνες..
Αλλά τι άλλο υπάρχει να κάνεις το βράδυ; Δε θα πας ένα Insomnia ?Ή έστω ένα Lucifer;
Άντε κάτσε να πιεις τα ποτάκια σου με τόσα διαβολάκια γύρω σου να σε πειράζουν..
Μετά τις 4 ειδικά ΔΕΝ μπορείς να πας ούτε τουαλέτα χωρίς να σε στριμώξει κανένα μικρό..

Αυτό που γίνεται εδώ δεν το έχω ξανανιώσει σε τέτοια ένταση.. Το 90% των γυναικών έξω σε κοιτάνε σα λουκουμάκι...
Α!! και το 9% το παίζει δύσκολο , θέλει να το κοιτάξεις και να χαμογελάσεις πρώτα εσύ ....
Το άλλο 1% (την περίφημη χυλόπιτα) κυνηγάω αλλά δε μου κάθετε  :grin:
Μου φαίνεται θα πάρω καμιά Ελεεινίδα τηλ να τις πω πως μου λείπει, να φάω χυλόπιτα γνήσια και να έρθω στα ίσια μου :)
:hmm:
άπλα ... ξεκουραζέσε  !!!!

ξεκίνα την μέρα με μασαζακι .... θαλασσινά ... βολτουλα ... υπνακο ... και λιγο boom boom (  :knockinb:  :zfuck:  :fuck2: )

μπορεις να τα κανεις και με οποια σειρα θελεις βεβαια !!!!  :grin: :rockon:
ετσι απλα !!!!  ;)

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πυροσβεστη το αβαταρ σου εγραψε, πολυ γελιο.
οι Οινουσες ειναι τα πιπι? :2funny: :2funny:

Είναι τραγικό ρε Κώστα...
Άμα τα χώνουμε όλοι για τις Ελλεϊνήδες, εδώ το κακό είναι τρεισχειρότερο, οι Χιώτισσες δεν παίζονται...
Κάτσε να πάω τη πρώτη φορά κάτω και θα γεμίσω το 340 της Τάϊ με τιλακς να τα αραδιάσω στο νησί, μπας και δει κανένας συναγωνιστής λίγο φως...
Αχχχχ.....

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κάτσε να πάω τη πρώτη φορά κάτω και θα γεμίσω το 340 της Τάϊ με τιλακς να τα αραδιάσω στο νησί, μπας και δει κανένας συναγωνιστής λίγο φως...
Ωραίο το όνειρο αλλά επειδή είσαι πρωτάρης να σε πληροφορήσω πως "τίλακ" στην Ελλάδα μόνο με στεφανοχάρτι φέρνεις οπότε λίγο δύσκολο να γεμίσεις αεροπλάνο!!

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
[move][size=10pt]-BREAKING NEWS-[/size][/move]

:kenny:[size=15pt]Tαιλανδέζικο εμβόλιο μειώνει για πρώτη φορά τη μετάδοση του ιού που προκαλεί το AIDS[/size] :kenny:
                                                               :d-spam: :d-spam: :d-spam:
Ένα πειραματικό εμβόλιο φαίνεται ότι σταματά τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV που προκαλεί το AIDS ( :zombie:).Όπως μετέδωσε το BBC, ερευνητές από τις ΗΠΑ και την Ταϊλάνδη ανακοίνωσαν στη Μπανγκόκ ότι προχώρησαν στην παρασκευή εμβολίου, ικανού να περιορίσει τον κίνδυνο μόλυνσης.

Κατά τα τελευταία έξι χρόνια ο στρατός των ΗΠΑ συνεργάζεται με το ταϊλανδικό Υπουργείο Δημόσιας Υγείας σε μια δοκιμή που επικεντρώνεται σε ένα άλλο αγαπημένο sex spot ( :fuck2: ) των αμερικανικών πεζοναυτών ,  στην Pattaya στις ανατολικές ακτές της Ταϊλάνδης. Στην πόλη και τις γύρω επαρχίες της Chonburi και Rayong πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη δοκιμή εμβολίου στον κόσμο με την συμμετοχή 16.000 ανδρών και γυναικών.  :grouphug:  :new_shocked:

Είναι επίσης χαιρετίστηκε ως η πλέον υποσχόμενη δοκιμή, αποκαλύπτοντας ένα 31,2 τοις εκατό μείωση του ποσοστού της λοίμωξης HIV:happy: :happy: :happy:

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Με το καλο να βρουνε το εμβολιο ομως μαγκες ο σκουφος σκουφος!!! τριγυρνανε κ αλλα <παρασημα> εξισου επικινδυνα κ επωδυνα το νου σας μαγκες γιατι μπορει το στυλο να ειναι ανεξιτηλο αλλα μετα σεξουαλικα νοσηματα δεν ειναι να παιζει κανενας μας!Εχω βρει εισιτ για φλεβαρη με 446 με καταρ να το χτυπησω η να περιμενω απαντηση κ απο τις αλλες εταιριες του κολπου για την ται γνωριζω ηδη δε με βολευουν οι μερες τις με τιποτα!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
χθες με πληροφορησαν οτι η εσπρεσο πριν κανα μηνα εγραφε για ενα ταιλανδοπληκτο που μολις γυρισε απο ταιλανδη το ιδιο πρωινο ληστεψε 3 τραπεζες με σκοπο να φυγει παλι πισω αμεσα και να μη γυρισει ποτε, θα ανοιγε κατι σα σχολη καρατε ταιμποξινγκ κτλ. τον επιασαν ομως.
εχετε ακουσει κατι?
δε νομιζω ναναι κανας απο το σαιτ ε?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
χθες με πληροφορησαν οτι η εσπρεσο πριν κανα μηνα εγραφε για ενα ταιλανδοπληκτο που μολις γυρισε απο ταιλανδη το ιδιο πρωινο ληστεψε 3 τραπεζες με σκοπο να φυγει παλι πισω αμεσα και να μη γυρισει ποτε, θα ανοιγε κατι σα σχολη καρατε ταιμποξινγκ κτλ. τον επιασαν ομως.
εχετε ακουσει κατι?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νομίζω Κώστα πολλοί από δω μέσα το έχουν σκεφτεί πάντως!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχετε ακουσει κατι?

Αλήθεια ήταν, τι να κάνει και ο άνθρωπος, πήγε Ταϊλάνδη και τρελάθηκε. Οπως και πολλοί απο εμάς αλλά όχι και να αρχίσουμε να  κλέβουμε και τράπεζες. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom