You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγώ απ το Μάιο τα έλεγα!
Σημερα και ενοψει των εκλογων διαβασα στην Bangkokpost οτι η Ελλαδιτσα ειναι βυθισμενη στο χρεος και εχει λεει και τεραστιο ελλειμμα. Λετε αυτο να δωσει ωθηση στο μεταναστευτικο κυμα προς τας Ανατολας? Περιπτερο καλει Τζειμς οβερ
Σεπτέμβριος βγαίνει κι ακόμα αναρωτιέστε!!!!!
κι αναρωτιόμουν κι εγώ γιατί τα Ταϊλανδάκια έχουν τόσο σεβασμό στο βασιλειά τους ενώ εμείς λοιδωρούμε τους πολιτικούς μας ηγέτες....!
έπρεπε να δεις το ντιμπέιτ Φαντομά!
ρε από ένα περίπτερο και δρόμο από δω!!!!!!!!!!!
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Άντε καλό βράδυ μάγκες , τουλάχιστον ένας από μας κρατάει την σημαία ψηλά ;)
Μπραβο συναγωνιστη Voltaire...........συνεχισε την Μαχη!!!!!ετσι να περνας καλα......να πας να κανεις και κανα Body massage.........ειναι καλη εμπειρια!!!!η γενικως μασαζ!!!θα νοιωσεις σαν να πετας στα συννεφα!!!
Άντε καλό βράδυ μάγκες , τουλάχιστον ένας από μας κρατάει την σημαία ψηλά ;)
Voltaire, τρελο πισω-κινητο και φαίνεται και πολυ γυμνασμενο! απο angelwitch 'η what's up φανταζομαι...
χαιρομαι που δε παρεβηκες τον κανονα σου.. ;)
καλα ρε πυροσβέστη, εβραζες μακαρονια χωρις να εχεις ετοιμο το ταψι να τα ριξεις? και πάλι ομως σε εμπιστευομαι η ελλειψη κρεατος-πρωτεινης ειναι ενα προβλημα.. ευτυχως εχω βρει 2-3 φαγητα που τα τρωω με ορεξη.. ακομα.Θα σας φτιαξω εγώ παστίτσιο ρε όταν έρθω, και μουσακά άμα θέτε. Καλά ολόκληρο θρεντ μισό εκατομμύριο αναγνώσεις δεν έχει ούτε ένα μάγειρα???
Μου θυμίσατε τώρα το καλοκαίρι στην Αγγλία, με Ελληνικό μωρό στην φοιτητική εστία, είχαμε βράσει τα μακαρόνια και δεν έβρισκα ταψί πουθενά. έκανα 4-5 χιλιόμετρα τρέξιμο σε όλα τα σουπερμάρκετ της περιοχής. Αλλά το αποτέλεσμα, δεν περιγράφεται... το άσχημο ήταν ότι μετά δεν είχε κοκό > Καργιόλες Ελλεϊνήδες.
Mεγαλη αλήθεια για Αγγλια: 'η μαθαινεις να μαγειρευεις 'η γυρνας τριπλασιος απτο pub junk food.
Χμ.. Λοιπόν , τελικά το hotel ίσως και να μετράει πολύ , τι να πω. Δε πα να ναι από gogo , freelancer , μασατζού , ΟΛΕΣ θέλουν να κάτσουν όλη μέρα. Δε μιλάω για st/lt μια και παίρνω μόνο lt. Αλλά είχα την εντύπωση πως το πρωί μαζεύουν τα μπογαλάκια τους και φεύγουν. Αμ δε ... Μάλιστα σήμερα μου προσφέρθηκε η νεαρά να πληρώσει το bf από το δικό τις "δωράκι" για να κάτσει όλη μέρα+βράδυ μαζί μου..
Ναι babis13 από whats up είναι το μωρό. Μου έμεινε άχτι η σαπουνάδα από προχτές που σου είπα Τελικά επανέλαβε το show στην μπανιέρα μου και δε ζητούσε tip όλη την ώρα ;)
Χθες είχα και την πρώτη σκηνή ζηλοτυπίας.. Έφαγα διακριτική τσαντιά στο πλευρό από το παλιό την ώρα που σαλιάριζα με το νέο στο Insomnia..
Ναι babis13 από whats up είναι το μωρό. Μου έμεινε άχτι η σαπουνάδα από προχτές που σου είπα Τελικά επανέλαβε το show στην μπανιέρα μου και δε ζητούσε tip όλη την ώρα ;)
Χθες είχα και την πρώτη σκηνή ζηλοτυπίας.. Έφαγα διακριτική τσαντιά στο πλευρό από το παλιό την ώρα που σαλιάριζα με το νέο στο Insomnia..
udon thani η γειτονια μουunton tani εχει παει κανεναs΄΄΄¨¨΄
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εκλεισα για Φλεβαρη 12 μερες για ΒΚΚ μ ο ν ο ς μ ο υ με 511 ευρω με ΤΗΑΙ και αρχιζω και μετραω΄....151 και σημερα.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
σε 24 γινεσαι αντρας αρισταρχε.Εγω σε 24 μερες ξεκινάω..
ποτε δεν ειναι αργα.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Πλησιάζει ο καιρός που μια ιδέα αρκετών μελών και μη του φόρουμ μας , θα γίνει πραγματικότητα.
Μέσα στον Οκτώβρη θα βγεί η αποφαση του δικαστηρίου των Αθηνών (θα εκδικαστεί στις 28/9) για την έγκριση του Συνδέσμου " Φίλοι της Ταϊλάνδης".
Ο σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του Γενική Συνέλευση στις 21 Νοέμβρη , ημέρα Σάββατο στην Αθήνα.
Εκεί θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η προσωρινή επιτροπή διοικησης αποφάσισε να ορίσει στο ποσό των 10 ευρώ την εγγραφή στον σύνδεσμο.
Όσοι από εσάς θέλετε να γραφτείτε ως μέλη μπορείτε να στείλετε e-mail στο ------> outopikos@thai.gr
Θα σας αποσταλεί άμεσα το καταστατικό και αφού το μελετήσετε και το αποδεκτείτε μπορείτε να προχωρήσετε στην εγγραφή σας ,
αποστέλοντας το Ονοματεπώνυμό σας , την διεύθυνση κατοικίας , το τηλέφωνό σας και το e-mail σας.
Για οποιαδήποτε απορία-ερώτησή σας είμαστε στην διάθεσή σας.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ.
kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εκείνη την ημερα που θα γίνει το συμβούλιο εμείς πετάμε με thai για δέκα νύχτες στον παράδεισο(pattaya)!!!!
poli kalo hotel einai to leelawadee lagoon resort 155 Mu 9 phettrakul Rd ..Pattaya city, Banglamung Chonburi 20150 Website: exo mini 1o me tono