Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε φαντομα εξηγησε μου τι κανεις στην μπανγκοκ. ποσα χρονια εισαι εκει, τι δουλεια κανεις, αν εισαι παντρεμενος με καποια εκει. αν θελεις βεβαια απαντας!  :)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Και για εργασια μαγκες το πιο καλο ειναι εκτροφειο σκυλων.
Bangkaew για την ακριβεια

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
φιλε φαντομα εξηγησε μου τι κανεις στην μπανγκοκ. ποσα χρονια εισαι εκει, τι δουλεια κανεις, αν εισαι παντρεμενος με καποια εκει. αν θελεις βεβαια απαντας!  :)

Νατα μας την επεσε το ΣΔΟΕ !!!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές χαιρετώ από την εκρικτική Pattaya

Απλά να κάνω μια ενημέρωση για το hotel για να ξέρουμε τι συμβαίνει

Το super deluxe δωμάτιο είναι όλα τα λεφτά. Τεράστιο, καθαρό , με πακτωμένο safe, 32" TV και πολλά άλλα.

Δείτε φώτος.

Joiner free ( την παρτούζα +300 το άτομο) και οι κοπέλες χρησιμοποιούν κανονικά τις εγκαταστάσεις. (πισίνα, χαμάμ, σάουνα, ημί-ιδιωτικό υδρομασάζ)

Για pattaya μπορώ μόνο να πω πως ο παράδεισος του άντρα έχει και best of , to INSOMNIA!

Πήγαμε στις 1¨30 και ήταν χαλαρά. Άρχισαν σιγά σιγά να μπαίνουν απίστευτα μωράκια και εκεί που υπέθετα πως δεν μπορεί να γίνει καλύτερο , κατά τις 3 και κάτι άρχισαν να σκάνε μύτη άλλες τόσες , ακόμα πιο απίστευτες! Ο φίλος μου κόλλησε από νωρίς με μια μικρούλα , εγώ το έπαιζα άνετος και μόνο κοιτούσα και έριχνα κανένα χαμογελάκι γύρω γύρω. Ε κατά τις 4 μου λέει να βρώ και εγω καμία για να φύγουμε , στις 4:05 μιλούσα με ένα μωρό 1.75 ο.Ο ( αγχώθηκα μήπως είναι τρανσφόρμερ )
και στις 4:20 μετά από ένα ποτάκι και μερικά φιλάκια φύγαμε όλοι μαζί σα μια χαρούμενη οικογένεια :)

Θα γράψω αναλυτικά όταν γυρίσω , τώρα ο χρόνος είναι πήδημα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε :)

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον φίλο babis13 που συναντηθήκαμε και μας "ξεμουδιασε" στο angelwitch K happy και φυσικά στο insomnia 
το μπαλκόνι

tv, safe , sofa

μπανιέρα

νιπτήρας με όλα τα συνοδευτικά

χώρος εργασίας

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Και για εργασια μαγκες το πιο καλο ειναι εκτροφειο σκυλων.
Bangkaew για την ακριβεια
να μαζευτούμε και με τον λαιφ που ενδιαφερεται και να ανοίξουμε ένα.

κι αν δεν μας βγει......

Φαντομά!!!! "σκυλάδικα" έχει στην Ται?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Συναγωνιστές χαιρετώ από την εκρικτική Pattaya

χώρος εργασίας
Χώρος εργασίας!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλή ατάκα! μπράβο! :thumbsup:

Αλλά δεν μας είπε ποιο ξενοδοχείο είναι! ή μήπως εγώ δεν το είδα? :think: :think:

καλά να περνάς!!!! :tits: :boobies: :tits2:

Τζειμς κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου αν συμφωνεις βεβαια. Τιποτα το ιδιαιτερο αλλα για προσωρινα θα βολευτουμε πιστευω :2funny:
θα το αντέξω! για τον πρώτο καιρό όμως ετσι? :2funny:
βρες μας και μια τέτοια 'δουλίτσα" κι έρχομαι!!! :rockon:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Συναγωνιστη γράψε ποιο ξενοδοχείο είναι εκει που διαμένεις ..Πάντως για να βγαίνεις με το καλήμέρα μπροστά στην πισίνα πρέπει να δίνεις τουλαχιστον 2000

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι το Mind Resort

Έκλεισα 1980 την μέρα με πρωινό ( αν και δε με βλέπω να δοκιμάζω ποτέ )

Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό , άσε που οι αγαπητικές μου τρελαίνονται με το χαμάμ σάουνα ζεστό και κρύο υδρομασάζ.

Ό καιρός είναι πολύ καλός , μόνο χθές το βράδυ αργά έβρεξε. όλη μέρα φουλ ήλιο.

Το hotel  είναι 3rd road και σοι 17. Με μηχανάκι 50β πάς όπου θες. Για λεωφορείο πρέπει να περπατήσεις μέχρι 2nd road (5 λεπτά) και για WS είναι 10 λεπτά με τα πόδια. μια χαρά μέρος.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Κωστα κ οι υπολοιποι φαν των Royal επισυναπτω τις απαραιτητες πληροφοριες (Μιλαμε για το φτυνοτερο room type τους):

- Membership (απαραιτητο για να βγει πιο φτηνα στο συνολο): 350ΤΗΒ

- RoyalTwinsPattaya (Standard Room): 1290 ΤΗΒ (μεχρι 30 Σεπτ. +200ΤΗΒ μετα)
- RoyalPalace (Superior Room= recently upgraded Standard Room): 1090THB (μεχρι 30 Σεπτ. +200ΤΗΒ μετα)

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για pattaya μπορώ μόνο να πω πως ο παράδεισος του άντρα έχει και best of , to INSOMNIA!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον φίλο babis13 που συναντηθήκαμε και μας "ξεμουδιασε" στο angelwitch K happy και φυσικά στο insomnia 

Voltaire νομίζω ότι εντοπισαμε τα καλύτερα απο Πατταγια! Αφήνω όμως μια παρένθεση γιατι η θάλασσα είναι γεμάτη ψάρια:

Νομίζω οτι πολλοι ψάχνατε κατι τετοιο...κάνω λάθος?  ;) djzan κομπλε με σοι 8?
Πριν ρωτησετε, για Μπανγκοκ δεν εχω βρει κατι πατομοιο  :(

Εύχομαι για αλλαγη να σε δούμε Παρασκευή με Φαντομα Μπανγκοκ! ε Φαντομά?

υγ. Εγώ ευχαριστω τον ΚωσταΦ16 για την ιδέα του angelwitch.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Babi θελω να μαθω περισσοτερα για το παρακμιακο καραοκε που πηγες. Ειμαι πολυ περιεγος να δω πως περασες. Ριξε τηλ μολις ευκαιρησεις.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Φαντομα παντως αμα κανω μαγαζι μου φτανει να βγαζω ενα χαρτονομισμα το μηνα .
Τι λες και εσυ ?

URL]]

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Happy pay week για τους ται, ισως να παιχτει κ αλλο σκινικο με καραοκε. Φαντομα, ναι θα σε παρω τηλ. μεσοβδομαδα.

δεν καταλαβες... εχουμε 2 χρηστες τον soisix και τον soi7... εγω ψαχνω τον soi8!!!  :2funny:

επισης αυτη την φωτο με τα μπαρ την ειχα ανεβασει εδω και πολυ καιρο!

djzan ωραιος, πάντως η επαναληψη ειναι η μητηρ μαθησεως..μεχρι να εμπεδωθει..  :sunglasses:

Τα σοι δε πανε παντα με τη σειρα (ειδικα ΒΚΚ)ισως ο επομενος να ειναι μεσα απο ws, soi14  :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Happy pay week για τους ται, ισως να παιχτει κ αλλο σκινικο με καραοκε. Φαντομα, ναι θα σε παρω τηλ. μεσοβδομαδα.

djzan ωραιος, πάντως η επαναληψη ειναι η μητηρ μαθησεως..μεχρι να εμπεδωθει..  :sunglasses:

Τα σοι δε πανε παντα με τη σειρα (ειδικα ΒΚΚ)ισως ο επομενος να ειναι μεσα απο ws, soi14  :grin:

στην σελιδα 1084 εχω ποσταρει την φωτο με τα bars.

τα πιο δημοφιλη soi's ειναι 6,7,8.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
στην σελιδα 1084 εχω ποσταρει την φωτο με τα bars.

να σου κοψουμε κ μια αποδειξη να μην παει χαμενο?  :grin: σε πιστευουμε ρε john.. cool

τα πιο δημοφιλη soi's ειναι 6,7,8.

¨τα πιο δημοφιλη¨ ΕΚΤΟΣ WS...

αντε καλο βραδυ, congrats στο ελληνικο μπασκετ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom