Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (0 μέλη και 108 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φαντομά, τώρα έμαθα για τα καλά που πέφτει το Χούα Χιν, νομίζω τραβάει μακρυά η βαλίτσα... οψόμεθα.
BKK-Χουα Χιν=160κμ
ΒΚΚ-Πατταγια=120κμ
Για σενα εκει που μενεις ναι ειναι πιο μακρια, για μενα που ειμαι απο την αλλη μερια της ΒΚΚ ειναι ακριβως το ιδιο και σε κμ και σε ωρα. Επειδη βλεπω οτι σου αρεσει πολυ το ινσομνια φοβαμαι οτι θα απογοητευτεις, οποτε καλυτερα σαπισε στο ινσομνια για την ωρα μεχρι να το βαρεθεις  :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Για...ανδρικά κωλαράκια πάντως η Πατάγια δεν παίζεται! Τα ladyboys που θα δεις θα πάθεις ταράκουλο! (για όσους ενδιαφέρονται)!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιδιά η υψηλή τουριστική περίοδος ξεκίνησε?

πώς πάει η κίνηση, τιμές κτλ?

Απο Νοεμβρη και μετα.. Ξεκιναει μεχρι Απρίλιο !!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καλά , η επιστροφή και το πρώτο 24ωρο είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φανταζόμουν...
Δεν είμαι σε κατάσταση να γραψω τίποτε ακόμα , πρέπει να συνέλθω πρώτα.
Πω πω ρε μάγκες , μετά την Παττάγια τίποτε δεν είναι το ίδιο ...
Έχω πέσει σε κατάθληψη..

Συναδελφε και εγω τα ιδια......συμπασχω(και νομιζω ολοι μας) μαζι σου......κουραγιο!!!μεχρι το αλλο ταξιδι..αυτο μας κραταει σε εγρηγορση και εχουμε καποιο στοχο ωστε να συνεχισουμε.......Κουραγιο,φιλε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
μια φιλη στο facebook απο pattaya!!!  :grin:

Ρε Ζαν....ωραιες φιλες εχεις!!!!θα'θελα μια γνωριμια μαζι της.....για δωσε πληροφοριες!!!
Σε περιμενω Θεσ/νικη να σε παω ξερεις που.....περιμενω μηνυμα σου!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Ζαν....ωραιες φιλες εχεις!!!!θα'θελα μια γνωριμια μαζι της.....για δωσε πληροφοριες!!!
Σε περιμενω Θεσ/νικη να σε παω ξερεις που.....περιμενω μηνυμα σου!!!

ειναι ladyboy και δουλευει στο ring internet cafe. της ειπα να βγουμε για κανα ποτο μαζι, αλλα το κακο ειναι οτι ψαχνει για σοβαρη σχεση. δεν πρεπει να ειναι του επαγγελματος μιας και εχει κανονικη δουλεια. θα δειξει!!!  :think:

θα σου στειλω μηνυμα σε 2βδομαδες!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ειναι ladyboy , της ειπα να βγουμε για κανα ποτο μαζι, αλλα το κακο ειναι οτι ψαχνει για σοβαρη σχεση.
και συ παλια εψαχνες για σοβαρη σχεση,
μαλλον ειναι ευκαιρια, μη σε φρεναρει ενα τσουτσουνακι....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• fakeLady.gif
    fakeLady.gif
    110,9 KB · Εμφανίσεις: 57

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
και συ παλια εψαχνες για σοβαρη σχεση,
μαλλον ειναι ευκαιρια, μη σε φρεναρει ενα τσουτσουνακι....

μονο boom boom με ladyboy! :2funny: :2funny: :2funny:

την παλια σοβαρη σχεση που λες, θα την ξαναβρω και θα δειξει πως θα παει. εδω και αρκετο καιρο εχει σταματησει να δουλευει και μενει με τους γονεις της στο koh larn.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
μονο boom boom με ladyboy! :2funny: :2funny: :2funny:

την παλια σοβαρη σχεση που λες, θα την ξαναβρω και θα δειξει πως θα παει. εδω και αρκετο καιρο εχει σταματησει να δουλευει και μενει με τους γονεις της στο koh larn.

aντε και εγω κουμπαρος!!!!! :-* :-* :-* :-*

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Θελω απο εδω να ευχηθω καλο ταξειδι και καλα να περασει σε ενα φιλο που σημερα ειναι Καμποτζη και μας διαβαζει.
Νικολα καλα να περασεις, να πιεις 1 μπυρα για παρτη μου στο Siem Reap και οσο για τη δουλεια στη τραπεζα στη Bangkok στη χρωσταω και θα στη κανω μολις κατεβω κατω.
Μη ξαφνιαστεις περιμενε τηλεφωνο σχετικα συντομα, κερναω αστακους.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
στην καμποτζη τον εστειλες τον ανθρωπο?
θα σε καταριεται αιωνιως :2funny: :2funny:

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές

Σήμερα μπορώ να πω πως νιώθω λίγο καλύτερα , και μπορώ να αρχίσω να εξιστορώ μερικά πράγματα από το ταξίδι μου :)

Ξεκινάμε από Θεσσαλονίκη με αυτοκίνητο για Αθήνα , νυχτερινό ταξιδάκι σε χαλαρούς ρυθμούς και με πολύ κέφι. Έπρεπε να κάνω και μια αναλυτική ενημέρωση στον κολλητό γιατί κατάφερε να διαβάσει μόνο τις πρώτες 6 σελίδες του παρόντος...

Φτάνουμε πρωί Αθήνα , καφεδάκι σε ένα φίλο που είχα να δω πολύ καιρό και βουρ για το αεροδρόμιο. Σοκ όταν ανακάλυψα πως η βαλίτσα μου είχε βάρος κοντά στα 20 κιλά σκεπτόμενος που θα μπούν όλα αυτά που θα ψωνίσω από εκεί.

Πτήση με Qatar για Doha , σχεδόν 40 λεπτά καθυστέρηση,  4 ώρες λέει αλλά το πατάει ο πιλότος και κάνει 3¨30 οπότε φτάνουμε στην ώρα μας. Τα αφορολόγητα εκεί είναι πολύ ακριβά , οι χώροι για κάπνισμα τεκέδες , οπότε όσο πιο μικρή αναμονή τόσο καλύτερα. Εμείς κάτσαμε 1"30 περίπου. Εκτιμώ πως μέχρι 2"30 - 3 ώρες μπορείς να αντέξεις , περισσότερο όχι.

Πτήση για ΒΚΚ σε φαρδύ σκάφος με οθόνες , περνάει η ώρα δε λέω , αλλά ο λύση του ξεκινάω άυπνος και λιώνω στον ύπνο στην πτήση πιστεύω πως παραμένει κορυφαία.

Καλό είναι να έχετε ένα στυλό μαζί σας για να συμπληρώσετε το χαρτί που σας δίνουν. Διαβατήρια/αποσκευές όλα άνετα και εύκολα. Βγαίνουμε στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου στις 8"10 , το πρώτο τσιγάρο γίνεται σε ένα χώρο 2χ3 με κόκκινη γραμμή , αλλά τουλάχιστο είσαι σε εξωτερικό χώρο και λες πάλι καλά. Το λεωφορείο Bell travel agency έφυγε στις 8 και το επόμενο είναι στις 10. Μετά από τόση ταλαιπωρία αποφασίζουμε να πάρουμε ταξί για Παττάγια, 1000β μαζί με τα διόδια , ο οδηγός δεν ήξερε το ξενοδοχείο ( Mind Resort ) αλλά είχα τυπωμένη την διεύθυνση και τα τηλέφωνα οπότε το βρήκαμε σχετικά εύκολα.

Το Ξενοδοχείο αξίζει τα λεφτά του, υπενθυμίζω 1980β το super deluxe την μέρα. Τεράστιο δωμάτιο , ξεχωριστή κουζίνα , μεγάλο μπάνιο, το ίντερνετ είναι με καλώδιο και όχι ασύρματο , πολύ καλό/γρήγορο/σταθερό όμως. Χαλαρώνουμε λοιπόν , κάνουμε ένα ντουζάκι και βγαίνουμε στην πισίνα για χαλάριουμ :) Ωραία πισίνα με τρεχούμενα νερά , υδρομασάζ , jacuzzi (πολύ ζεστό υδρομασάζ) και στα 3 μέτρα το χαμάμ και η σάουνα , μια ντουζιέρα , τουαλέτες, ένα υποτυπώδες μπαράκι και το μασατζίδικο του ξενοδοχείου :)

Λίγο μετά πηγαίνω να διερευνήσω το μασάζ, τελικά ζητάω oil στο δωμάτιο μου και μία ακόμα για τον φίλο μου. 500β για 1 ώρα είναι ακριβά , αλλά είναι home delivery οπότε το θεωρώ δικαιολογημένο. Μετά από πολλές ερωτήσεις "special ? special for you ?" και φυσικά όντας σε στέρηση για 2 εβδομάδες σχεδόν , δεν άντεξα και την άφησα να μου πάρει πίπα , ε και μετά έκανα και το πρώτο boom boom για να φύγουν τα χοντρά. Η κοπελίτσα μεγαλούτσικη , χοντρούλα , αλλά μετά από πολύ καλή πίπα , και θετική απάντηση για κώλο δεν μπορούσα να της το αρνηθώ :) Της έδωσα 500 για το μασαζ και 1000 για τον κώλο (δεν μου είπε αυτή τιμή , αλλά φάνηκε πολύ ευχαριστημένη ) την έδιωξα και έπεσα για 2ωρο ύπνο :)

Το βράδυ κανονίσαμε να βρεθούμε με τον babis13 που θα έφτανε κατά τις 12 Παττάγια. Εμείς νωρίτερα πήγαμε να φάμε , προτιμήσαμε Pizza Hat για πρώτη μέρα , ότι πιο ακριβό εκεί , 2 άτομα 2450β ... Τέσπα .. Βρίσκουμε τον Βαbis13 στο angelwitch μόλις είχε τελειώσει ένα πολύ ωραίο σόου , πίνουμε μισή μπύρα , φεύγουμε για μπουρδελότσαρκα , πάμε στο happy και πίνουμε άλλη μια μπύρα, δεν έχουμε όρεξη να φορτώσουμε από νωρίς οπότε φεύγουμε για Lucifer. Μπαίνουμε , κάνουμε γύρα και καπάκι φεύγουμε , δεν είναι το στυλ μου καθόλου.

Τελικά πηγαίνουμε Insomnia ... Όντας άρχων των μπουζουκιών πίστευα πως δεν θα μου αρέσει.. Αμ δε ... Άπειρα κουκλάκια παντού, ελάχιστοι farang , S U P E R μουσική , γεμάτο αλλά όχι πατημένοι , δε ξέρω παιδιά , εγώ έπαθα την πλάκα μου.. Anyway θα αναφερθώ εκτενώς σε άλλο μήνυμα στο Insomnia.

Ο babis13 είχε teerak που τον περίμενε εκεί , ο κολλητός σκάλωσε με μια κοπελίτσα στα πρώτα 10 λεπτά ( βασικά η κοπελίτσα σκάλωσε πάνω στον κολλητό :)  ) οπότε όλοι περίμεναν εμένα να φορτώσω. Έλα μου ντε που εγώ αργούσα ;; Φουλ αναποφάσιστος , φουλ σοβαρός στην αρχή , εντελώς χαμένος από τα άπειρα μπουτάκια γύρω μου και ολίγων χορτάτος από το απόγευμα, έφαγα κοντά στις 3 ώρες να χάσκω :) Λίγο να γελάω με τον κολλητό , λίγο o babis13 που έτριβε το teerak του πάνω μου για να μην νιώθω μόνος , φτάσαμε 4 το πρωί .. Τελικά είχα σταμπάρει ένα ψηλό , αλλά δεν έκανα κίνηση γιατί φοβόμουν μήπως είναι LB .. Αλλά αφού περνούσε η ώρα , τελικά της έκανα νόημα και ήρθε. Κουκλάκι, ζεστό , αγαπησιάρικο , προστατευτικό ( μου είπε να βγάλω κάρτα  20% έκπτωσης 100β ) μετά από 15 λεπτά που τριβόταν πάνω στον #@$% μου μου λέει ο κολλητός να φύγουμε , πάμε ξενοδοχείο id κανονικά , χαλαρώνω γιατί πλέον είμαι σίγουρος πως είναι κοπέλα και όχι LB :)

Μπαίνω για ντουζάκι , έρχεται και αυτή μετά από ένα λεπτό , με τρίβει , με "γυαλίζει", μετά κρεβάτι , δε με πρήζει να κλείσω φώτα και έτσι τα αφήνω όλα ανοιχτά , απόλαυση , πηδάω όπως μου έρχεται , γουστάρει λες και είμαστε μαζί 5 μήνες , Γουστάρω και εγώ που δεν θυμάμαι καν το όνομά της :) Τελειώνω , ξανά ντουζάκι μαζί και νάνι. Με παίρνει ο ύπνος με το χαμόγελο του μαλάκα σκεπτόμενος " Αυτή ήταν η πρώτη μέρα μου εδώ , έχω άλλες 13 "

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βλέπω πολύ χαμηλές τιμές με την thai airways τον μήνα Νοέμβριο.
Με το pamediakopes π.χ. το εισιτήριο κοστίζει 548€.
Ανάλογες τιμές και με άλλα ταξιδιωτικά γραφεία.
Στο επίσημο site της εταιρίας όμως πωλείται 822€.

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχει προσφορά ρε η thai μέχρι 31 Μαρτίου, 550 ευρώ όλα, αλλά μόνο από πραχτορεία.

Βολταίρο συνέχισε, ωραία μας τα λες μέχρι στιγμής. Πες και στο κολητάρι σου να γράψει τίποτα. Καλή συνέχεια κι αλοίμονο σε μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom