pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
ΟΝΤΩΣ...οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΕΣ δεν καταλαβαινουν ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΝΤΩΣ...οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΕΣ δεν καταλαβαινουν ΤΙΠΟΤΑ.
χρειαστηκαν 14 χρονια δηλαδη για να επιστρεψει απο το μηνα του μελιτος...δηλαδη εκει κατα το 2020 θα διαβασουμε και εμεις κατι διαφορετικο εδω μεσαΟ τυπος πηγαινε Ταυλανδη απο το 1994...Το 2008 ηταν η τελευταια φορα...
οκ καλα τα λεει ο τυπος και τα ζουμε καθημερινα ολοι μας...αλλα πιστευω οτι αναφερεται κυριως σε τουριστικες πιατσες...εχει εχουν αλλαξει δραματικα οι καταστασεις τα τελευταια 20-30 χρονια που ξεκινησε το τουριστικο ρευμα αλλα ακομη περισσοτερο τα τελευταια 10 χρονια που κατακλυστηκε η Ταυλανδη απο τουριστες...η Ταυλανδικη σκηνη υπαρχει ομως απο αρχαιοτατων χρονων και φυσικα αιωνες πριν εξελιχθει το ψαροχωρι της Παταγιας και ποτε δεν ακουσα καποιο Ταυλανδο να μου λεει οτι παλια ηταν καλα ενω τωρα ειναι μπιζνα!Στις πιατσες των τουριστων δουλευουν πια μονο οι μετριες και τα μπαζα...
Χωρια που αυτη η εκφραση ST (Short Time) ειναι καινουριο φρουτο...
χρειαστηκαν 14 χρονια δηλαδη για να επιστρεψει απο το μηνα του μελιτος...
εδω γελαμε πραγματικα, τα γραφεις σοβαρα αυτα?
καλε μου φιλε θες ενα πολυ καλο λογο για να ξεκοψεις απο την ταιλανδη,
το λεμε συχνα, ειναι ναρκωτικο, προσπαθησε ομως.
σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω πως μπορει να γινει αυτο..
προσπαθω να τα φερω βολτα ετσι ωστε να την κανω για μονιμα σε μερικα χρονακια.. για ασια λεμε, οχι για μυκονο και σαντορινη..κι ας περνας καλα κι εκει..
θα περασεις απλα καλα αν δεν ξεκολησεις απο παταγια. τραβατε λιγο παραεξω και μετα συζηταμε αν οι επομενες φορες ειναι απλα καλα.. καθε φορα και καλυτερα ειναι, αλλιως μην μπεις στον κοπο να ξεκινησεις καν..
Τζειμς να ξερεις παντως την κρεβατομουρμουρα δεν προκειται να τη γλιτωσειςΚαι ψάχνουμε τρόπο να την…παντρευτούμε! ;)
Μετα απο καμια 250αρια σελιδες που διαβασα και 2 μηνες που παρακολουθω το φορουμ......υπαρχει καποιος που πηγε και τα περασε εστω και μετρια?????
Οχι αν ειναι να μου το πει ρε παλικαρια....
Οσο για το να παει καποιος και να μεινει μονιμα???? Αν εξερεσεις τις Ελληνιδες χαζογκομενες η πατριδα μας ειναι souper.......και αν ειχε και γκομενες σαν την πατταγια θα ηταν PARADISE.
Εγω...
Βαρεθηκα αυτα τα πηγαινε-ελα ολο το βραδυ,μηπως πετυχω κανα "γαμευσιμο"...
Οχι βεβαια πως δεν θα ξαναπαω...Αλλα μια βδομαδα αρκει...Μετα κατανταει βαρετο...
Αυτη τη συζητηση την ειχα πριν 4-5 μερες με ενα Διοικιτικο στελεχος της Gulf που γνωρισα κατα τυχη...
Ο τυπος πηγαινε Ταυλανδη απο το 1994...Το 2008 ηταν η τελευταια φορα...Και δε προκειται να ξαναπαει απο οτι μου ειπε...Παροτι εχει τζαμπα εισιτηρια...
Ο τυπος λοιπον μου ειπε καποιες ΑΛΗΘΕΙΕΣ που κατα καιρους εχουν ειπωθει στο φορουμ...
Τα παλια χρονια μου λεει ηταν αλλιως...Απο τοτε που μπηκε το Ιντερνετ η κατασταση εχει γινει 100% μπιζνα...
Οχι βεβαια οτι παλια πηδουσες τζαμπα,αλλα οι τιμες ηταν σαφως πιο κατω...Και βεβαια τοτε η συντριπτικη πλειοψηφια εκανε αυτη τη δουλεια για να μπορεσει να προσφερει ενα πιατο φαι στην οικογενεια της...Τωρα πολλες πηδιουνται για να παρουν επωνυμα ρουχα,καλλυντικα,πρεζα και Iphone...
Παλια οι περισσοτερες δουλευανε περιστασιακα...Τωρα εχει δημιουργηθει και μια ειδικη κατηγορια των "επαγγελματιων" που κανουν για πολλα πολλα χρονια,αποκλειστικα αυτη τη δουλεια...
Και βεβαια οι "υπηρεσιες" που προσφερουν εχουν υποβαθμιστει...Το μονο που τους νοιαζει ειναι να σου τα παρουν με οσο το δυνατον λιγοτερο κοπο...Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις...Αλλα η κατηγορια της "επαγγελματιας" που καθε βραδυ φορτωνει πελατη,τον ξεπεταει και μετα παει στο Internet Cafe για να στειλει καμμια 50αρια e-mail ζητωντας λεφτα απο τα "καψουρια",τεινει να γινει ο κανονας και οχι η εξαιρεση...
Χωρια που το επιπεδο των γυναικων χρονο με το χρονο πεφτει κατακορυφα...Εκτος που εχουν αρχισει και ασχημενουν οι Ταυλανδες,ειδικα οσες μενουν στις μεγαλες πολεις και υιοθετουν πιο "δυτικους" τροπους ζωης,απο τοτε που κατακλειστηκε η Ταυλανδη απο Αραβες και Γιαπωνεζους,οι ωραιες γκομενες δουλευουν σε πιο "πριβε" μαγαζια και πρεπει να σκασεις ενα καρο λεφτα για να τις πηδηξεις...
Στις πιατσες των τουριστων δουλευουν πια μονο οι μετριες και τα μπαζα...
Και επειδη μου λεει,εγω ειχα συνηθισει σε "αλλες καταστασεις",οταν ερχεται η καθε γκομενα και η πρωτη της σχεδον κουβεντα ειναι "ST or LΤ" και "How much you give me?",βγαζω καντηλες...Χωρια που αυτη η εκφραση ST (Short Time) ειναι καινουριο φρουτο...Τα παλια χρονια,δεν ετιθετω τετοια ερωτηση...Το "φορτωμα" ηταν για ολο το βραδυ...Για αυτο μου λεει εγω ΤΕΛΟΣ...Δεν ξαναπαω...
Στο Facebook υπαρχει σελίδα για Hollywood Patong Discotheque με 11.500 φωτογραφιες. Ειναι σχεδόν οι ίδιες φωτογραφίες που έχει και το site της Hollywood , που ενημερώνεται καθημερινά. Ειδικά τις φωτογραφίες του Αυγούστου καποιοι θα αναγνωρισουν μεσα γνωστά πρόσωπα.
Σε ποια κατηγορια ανηκει ο Ελληνας που φευγει απο την Ελλαδα και παει στην αλλη ακρη του κοσμου για να γαμησει επειδη ειναι φτηνοτερα?Δηλαδη βρεθηκε καποιος τυπος, αγκαλιτσας και ερωτιαρης που δε του κανει το ST. Που καποτε, εκμεταλευομενος το πολυ χαμηλοτερο βιοτικο επιπεδο, γαμουσε για ενα πιατο ρυζι.
Ε σορρυ, ρε μαγγες αλλα ο τυπος ειναι μεγαλος ΗΛΙΘΙΟΣ.. Εχει τοσα πραγματα η χωρα και ο ηλιθιος δεν ξαναπαει γιατι ειναι ακριβες οι τιμες στο ΝΑΝΑ ή στην Παταγια? Απο το 1994 στο κολομπαρα τριγυρναει...?
Δεν ξερω αν ειμαι εγω γραφικος που θα ξαναπαω ακομα και αν τα a-go-go girls βγαλουν δοντια και ρουφανε αιμα ή αυτος.. Γιατι απλα δεν θα ξαναπαω στα a-go-go...
Πολυ χαιρομαι οταν ΔΕΝ γνωριζω τετοιους βλακες ανθρωπους
Δεν εχει σημασια, το καταλαβα αλλα την ΜΠΑΝΚΟΚΑ την παιρνεις ετσι και αλλιως..
Μαλλον δεν την παιρνεις σε παιρνει..
Σε ποια κατηγορια ανηκει ο Ελληνας που φευγει απο την Ελλαδα και παει στην αλλη ακρη του κοσμου για να γαμησει επειδη ειναι φτηνοτερα?
Αυτος ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ,το χαμηλοτερο βιοτικο επιπεδο της Ταυλανδης (σε σχεση με την Ελλαδα βεβαια) για να γαμησει (εν ετη 2009) για 10 η 20 πιατα ρυζι (αναλογα με τι συνοδευεται το ρυζι και σε ποιο εστιατοριο θα το φαει),τη στιγμη που στην Ελλαδα θελει ενα καζανι ρυζι και βαλε?
Με λιγα λογια,αποκαλεις ολους τους Ελληνες που πανε στη Ταυλανδη επειδη ειναι φτηνοτερο το γαμησι, ΗΛΙΘΙΟΥΣ?
Γιατι μπορει εσενα να μην σε ενδιαφερει ποσο κοστιζει το γαμησι,μιας και ΔΕΝ πηγαινεις στα a-go go ΟΠΩΣ ΡΗΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ,(προφανως εισαι "φυσιολατρης"),αλλα υπαρχουν και αλλοι που τους ενδιαφερει...
Μη λες μεγαλες κουβεντεεεεεςςς....Ο ΗΛΙΘΙΟΣ τυπος λοιπον, που δε κανει ST αλλα θελει και αγκαλιτσες το βραδυ,
Ταιλανδη
Θαυμάζω τα ταιλανδικά τοπία και ελπίζω να βρω το χρόνο να τα ανακαλύψω ακόμα περισσότερο.
***Κάποιοι άλλοι Ταιλανδοι
Θαυμάζω αρκετους Ταιλανδους που ζουν σε μέρη στη μέση του πουθενά, σε μέρη που δεν πρόκειται να αναφερθούν σε κανένα site. Για αυτούς καθε βράδυ θα έχει τραγούδια και γέλιο στη τοπική αγορά - μία μεγάλη τέντα. Είναι σαν να σου λένε ότι τα φράγκα δεν είναι η λυση στη ζωή, αλλα πιθανότα το πρόβλημα.