Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη ρε παιδιά και άσχετο με την κουβέντα που έχετε, για να κλείσω εισητήρια από Αθήνα για Πουκέτ μέσω BKK φυσικά αφού ξέρω ότι Αθήνα Πουκετ δεν πάει απευθείας και χωρίς να απευθυνθώ σε πρακτορείο υπάρχει κανα site εμπιστoσύνης, (είδα στο airtickets.gr δεν γίνεται)
και αν δεν μπορώ να κλείσω από εδώ απευθείας περίπου πόσο έχει το εισητήριο από BKK για Πουκέτ, είδα σε κάποιο Ταιλανδέζικο site είναι γύρω στα 100-120 ευρώ ανάλογα την εποχή, βέβαια φοβάμαι να κλείσω από Ταιλανδέζικο site μην είναι μούφα και απτό την άλλη αν δεν κλείσω από εδώ και πάω εκεί να κλείσω, θα βρώ ή θα είναι κλεισμένα (κάποιες μέρες) μήνα Μάρτη? Ξέρω ότι έχει αρκετές πτήσεις τη μέρα για Πουκέτ αλλά φοβάμαι να το ρισκάρω.
Οποιος καλός συναγωνιστής μπορεί να βοηθήσει και πάλι θα είμαι υπόχρεως
thanks

Mπες στο site της airasia εγώ απο εκεί εκλεισα με χρεωστική κάρτα visa πλήρωσα είναι γύρω στα 70-80 ευρώ το πάνε έλα.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Mπες στο site της airasia εγώ απο εκεί εκλεισα με χρεωστική κάρτα visa πλήρωσα είναι γύρω στα 70-80 ευρώ το πάνε έλα.

Ευχαριστώ φίλε για την πληροφορία και για την άμμεση απάντηση

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ φίλε για την πληροφορία και για την άμμεση απάντηση

Τίποτα άμα κλείσεις με airasia τελικά προσοχή στα κιλά που δηλώνεις κατά την ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου. Οταν πας να ζυγίσεις τη βαλίτσα έχει πρόστιμο για κάθε επιπλέον κιλό από αυτά που δήλωσες κατά την κράτηση γύρω στα 90 μπατ και στο πάνε και στο έλα!!!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Συγνώμη ρε παιδιά και άσχετο με την κουβέντα που έχετε, για να κλείσω εισητήρια από Αθήνα για Πουκέτ μέσω BKK φυσικά αφού ξέρω ότι Αθήνα Πουκετ δεν πάει απευθείας και χωρίς να απευθυνθώ σε πρακτορείο υπάρχει κανα site εμπιστoσύνης, (είδα στο airtickets.gr δεν γίνεται)
και αν δεν μπορώ να κλείσω από εδώ απευθείας περίπου πόσο έχει το εισητήριο από BKK για Πουκέτ, είδα σε κάποιο Ταιλανδέζικο site είναι γύρω στα 100-120 ευρώ ανάλογα την εποχή, βέβαια φοβάμαι να κλείσω από Ταιλανδέζικο site μην είναι μούφα και απτό την άλλη αν δεν κλείσω από εδώ και πάω εκεί να κλείσω, θα βρώ ή θα είναι κλεισμένα (κάποιες μέρες) μήνα Μάρτη? Ξέρω ότι έχει αρκετές πτήσεις τη μέρα για Πουκέτ αλλά φοβάμαι να το ρισκάρω.
Οποιος καλός συναγωνιστής μπορεί να βοηθήσει και πάλι θα είμαι υπόχρεως
thanks
Φιλαρακο μπες στο aeroporika.gr και θα βρεις αρκετους συνδιασμους απο πολλες εταιριες.Ενδεικτικα τον φεβρουαριο βκκ-πουκετ και πισω 45 ευρωπουλα, αλλα οσο πιο νωρις τοσο πιο τζαμπα!!!1

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Mπες στο site της airasia
οι αεροσυνοδοι ειναι απιστευτες, απο τις πιο ομορφες ασιατισες που εχω δει.
μην κλεισεις ομως, ειδικα τον μαρτη θα πεσεις και σε τρελλες προσφορες για πουκετ, και εχει και πολλες εταιριες
που ξερεις αν εως οτου πας δεν αλλαξεις γνωμη και θες να πας αλλου,
γιατι να το εχεις προπληρωσει και μετα να "τρεχεις"
ξερεις τι γινεται στο σουβαρναμπουμι?
αληθινη μουνοθυελα, εργαζομενες αθωες, εργαζομενες "ψαγμενες" τιλακ που μολις αποχαιρετησαν στον τεταρτο οροφο τον φαρανγκ και καπακια πανε στον δευτερο για εξερευνηση,
ελευθερας που ειναι στις αφιξεις και ψαχνουν κτλ.
ποτε δεν ξερεις, ανετα ψωνιζεις απο κει.
αρα μην κλεινεις τιποτα για κει, φτασε με το καλο φορεσε ενα καλο χαμογελο και ξεχνα οτι ηξερες,

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πολλα παλικαρια στο φορουμ εχουν αναφερθει σε πολυ ωραια μερη-παραλιες στην πατταγια τα οποια επισκεφθηκαν και απολαυσαν με ωραια μωρακια!!!
Αλλωστε ποιος δεν θα ηθελε να ηταν σε μια κατασπρη και τροπικη παραλια αγκαλια με ενα μωρακι (εστω και αν αυτη το ΠΑΙΖΕΙ ερωτευμενη) να πεινει κρασι παγωμενο και να τρωει αστακουλι????????ΚΑΝΕΝΑΣ νομιζω!
Αυτο ονειρευομαστε απο την πατταγια παλικαρια..

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κατασπρη τροπική παραλία στην Pattaya????? μήπως έχεις λάθος πληροφόρηση φίλε μου;

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αλλωστε ποιος δεν θα ηθελε να ηταν σε μια κατασπρη και τροπικη παραλια αγκαλια με ενα μωρακι
υγρασια που σε κανει κουρελι, εβρεχε και μαλλον θα ξαναβρεξει, θαλασσα πηχτη χλιαρη ρηχη και αμμος που παει παντου,
τα μωρακια τα χαιρονται σε κλιματιζομενους χωρους. ασε που στις παραλιες σπαταλας δυναμεις και χρονο, οσοι ξερουν τις παραλιες τις βλεπουν στο νετ.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
υγρασια που σε κανει κουρελι, εβρεχε και μαλλον θα ξαναβρεξει, θαλασσα πηχτη χλιαρη ρηχη και αμμος που παει παντου,
τα μωρακια τα χαιρονται σε κλιματιζομενους χωρους. ασε που στις παραλιες σπαταλας δυναμεις και χρονο, οσοι ξερουν τις παραλιες τις βλεπουν στο νετ.
Χρονο θα εχω αρκετο,την υγρασια και εδω που ειμαι την εχω καθε μερα,στα 31 μου χρονια δοξα τον θεο πηδαω χωρις να με κοβει η βροχη Η η υγρασια,και την πατταγια θελω να την χαρω και οχι να χωθω μεσα σε ενα ξενοδοχειο και να ειμαι υπνος-πηδημα και πηδημα-υπνος!!!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Hua Hin και Cha-am.....φιλαρακο,κατασπρη και καθαρη!!!!
Μην τα θες ολα στα ποδια σου!!!!
να με συγχωρέσεις αλλά η Hua Hin δεν είναι στην περιοχή Pattaya... κάπου τα έχεις μπλέξει γεωγραφικά... Για να πας Hua Hin γυρνάς πίσω BKK (1.5 ωρίτσα στο νερό) και από κει με άλλο μέσο 3.5 ωρίτσες και τσουπ έφτασες!!!

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
θελω να πω κι εγω την γνωμη μου για την τωρινη Ταιλανδη,εγω που την γνωρισα μονο τωρα οχι παλαιοτερα απλα εχω ακουσει οι παλιοι πως γαμαγαν.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι απλα οι Ταυλανδες εκτιμουν για οσο εισαι μαζι τους αυτο που θα τους δωσεις και την συμπεριφορα σου και την εμφανιση σου.
Πιο πολυ το γραφω γι αυτους που πρωτοπανε,αλλιως θα συμπεριφερθει μια κοπελιτσα20-25 χρονων με εναν 55αρη που δεν βλεπεται παρα με εναν 30αρη εμφανισιμο,ειναι σκληρο αλλα ισχυει,αλλιως με καποιον που την σεβεται σαν κοπελα,θα την αγκαλιασει,φιλησει οπως αρεσει σε μια οποιαδηποτε κοπελα κι αλλιως σε καποιον αγενη που της φερεται σαν αντικειμενο.
Απο εκει και περα καποια πραγματα ειναι απλα δεν γουσταρεις να μιλας για χρημα απο πριν σαν να κανεις συμφωνια?ουτε κι εμενα μ αρεσει,δεν παιρνες αυτη αλλα καποια αλλη που θα σε κερδισει και σαν συμπεριφορα.Αν την δεις,σε λιγο την πας ξενοδοχειο μπουμ μπουμ και τελος λογικα θα σου εχει κατσει μια ψυχρη επαγγελματιας.Αξιζει να δωσουμε λιγο χρονο,ενα ποτακι,λιγο κουβεντα ετσι κι εσυ διαλεγεις καλυτερα αυτο που θες και καταλαβαινεις την διαφορα της Ταυλανδης απο Ρωσσιδες και ολες τις αλλες.
Οσο για το οικονομικο εγω ρε παιδια αν ειμαι ευχαριστημενος καπου γενικως σε οποιαδηποτε δουλεια μου θα δωσω ενα αναλογο μπουρμπουαρ δεν καταλαβαινω για τις κοπελες εκει ή και οπουδηποτε αλλου αν εισαι ευχαριστημενος να μην δωσεις 10 ευρω ή 5 επιπλεον απο αυτα που ΛΕΕΙ καποιος συναγωνιστης οτι γαμαει.Δεν μου τρεχουν απο τα πατζακια αλλα δεν εχω την απαιτηση να πηδω με ενα πιατο ρυζι και με 5 σαπουνια.Αν μου φερθει πολυ ωραια και περασω και πολυ καλα θα δωσω κατι παραπανω.
Και πρωσοπικα εχω παει 2 φορες η μια καλυτερη απο την αλλη,ανυπομονς και για την τριτη και δεν ειδα την παραμικρη στο ελαχιστο μετρια οχι κακη συμπεριφορα απο καμια κοπελα,και οι φιλοι μου το ιδιο και οσο πιο ωραια φερθηκα σε κοπελα,για απλα πραγματα μιλαμε,τοσο μου το ανταπεδωσε με το παραπανω.
Τωρα για το αν αρμεγουν μερικους μεσω ιντερνετ..κοντα στον νου κι η γνωση.Ας προσεχαν να κοβει και λιγο το κεφαλι μας.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Μόνο Sort time
Πάντοτε Sort time
Αποκλειστικά Sort time
και Πάντα Sort time

Αγαπητιλίκια στις Φιλιπίνες, τουλάχιστον να αξίζει και τον κόπο.

Τα Citadines έχουν δύο πολύ καλά ξενοδοχεία πολύ κοντά στο Soi Cowboy.
Τα τρία τελευταία χρόνια μένω εκεί. (Soi 16)
Η ατμόσφαιρα στο Dollhouse κυρίως λόγω Darryl - ιδιοκτήτης, συνεχίζει να είναι είναι η καλύτερη στο Soi.
Όποιος πηγαίνει, ας κεράσει ένα ποτάκι και τη mamasan την Jip.
Και να της πεί ότι είναι συστημένος από Ελλάδα.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Αν ειναι κανενας στο φορουμ αυτο ο οποιος πηγε πατταγια και δεν ειχε σαν Νο1 στοχο το γαμησι.......θα τον κοψω εδω και τωρα.Δεν μπορω να ακουω παπαριες για φυσιολατρειες και χαζα,τελια και παυλα ...στοχος εκει ειναι το πηδημα!!!!!ειτε φτηνα ειτε πιο ακριβα , τα τελευταια χρονια το μυαλο ειναι στο σεχ.

Πες τα ρε Boy!!!!!!!!!!

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Πες τα ρε Boy!!!!!!!!!!

ας σοβαρευτουμε λιγο στη Παταγια πας για να περασεις καλα.η συντροφικοτητα που θα σου δωσουν εκει δεν θα την βρεις πουθενα
αλλου στο κοσμο.επισης τα παντα ειναι πιο φτηνα εκει.τωρα παιζει μεγαλο ρολο πως εισαι, πως συμπεριφερεσαι, και τι επιλογες κανεις.αλλα πρεπει να εισαι μεγαλος μ@λ@κας για να μην περασεις καλα εκει.
τωρα μερικοι κακογ@μημενοι καλητερα να καθονται σπιτια τους και να βλεπουν dvd και να τη βρισκουν μονοι τους.
αν ξερει κανενας κανενα καλυτερο μερος συνολικα να μας το πει να το μαθουμε και εμεις...............

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
,αλλιως θα συμπεριφερθει μια κοπελιτσα20-25 χρονων με εναν 55αρη που δεν βλεπεται παρα με εναν 30αρη εμφανισιμο,ειναι σκληρο αλλα ισχυει,αλλιως με καποιον που την σεβεται σαν κοπελα,θα την αγκαλιασει,φιλησει οπως αρεσει σε μια οποιαδηποτε κοπελα κι αλλιως σε καποιον αγενη που της φερεται σαν αντικειμενο.
Ωραια τα λες,αλλα αυτο δεν συμβαινει παντα...Η "συνταγη" που αναφερεις εχεις αρχισει και ΧΑΛΑΕΙ...
Οσο περνανε τα χρονια,εμφανιζεται ολο και περισσοτερο η κατηγορια των "επαγγελματιων",που ειτε εναν χοντρο,καραφλο,γερο και βρωμιαρη να εχει διπλα της,ειτε τον "Μπραντ Πιτ",ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ και ΤΟ ΑΥΤΟ...
Και ισα ισα,που οσο πιο "χαλιας" ειναι ο αντρας που τους τη πεφτει,εχουν και τη δυνατοτητα να ανεβασουν και το "κασε"...
Σε αυτη τη κατηγορια που ολο και περισσοτερο γιγαντωνεται,ενας μεγαλος αριθμος των "επαγγελματιων",οταν βλεπουν ΝΕΟ και ΟΜΟΡΦΟ πιτσιρικά,"ΚΟΒΟΥΝ ΛΑΣΠΗ"...Γιατι "Πιτσιρικας" (δηλαδη μεχρι 30),σημαινει "Μαραθωνιος Σεξ"...Προτιμουν λοιπον κανενα γερο,που θα του παρουν περισσοτερα και μαλιστα ΧΩΡΙΣ να "ιδρωσουν"...Στο 50% των περιπτωσεων,κοιμουνται ΜΟΝΟ διπλα τους (γιατι ΔΕΝ τους σηκωνεται) και στη χειροτερη ισα που τους ακουμπανε η αντε να τους παρουν λιγο πιπα κα να τους καβαλησουν για 1-2 λεπτα και χυνουν...Μετα..ΥΠΝΟ...
Και η "συμπεριφορα" τους αυτη ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ δικαιολογημενη...Τι ειναι καλυτερο? Να παρουν 4-5 χιλιαρικα απο τον 60χρονο που "δεν βλεπεται" και να "δουλεψουν" 5-10 λεπτα,η τον "πιτσιρικα" που για 2 χιλιαρικα θα τις ξεπατωσουν ριχνωντας τους 4-5 "μανικια"???
Και ΑΥΤΟΣ ειναι ο λογος που "στραβωσα" φετος στη Ταυλανδη...Γιατι ειδα ΠΟΛΛΕΣ τετοιες "επαγγελματιες"...
Αλλες χρονιες,αρκετες φορες μολις την επεφτα σε μια γκομενα,"εκανε παρτυ" και με επιδεικνυε σαν "λαφυρο" στις φιλες της..."Κοιταξτε με ποιον θα πηδηχτω σημερα...Δεν ειναι ουτε χοντρος,ουτε γερος,ουτε καραφλος,ειναι καλοντυμενος και μυριζει ομορφα"...
Φετος στραβωσα απιστευτα οταν ενα βραδυ καθως μιλουσα σε μια γκομενα,ηρθε ενας "ΧΑΛΙΑΣ,ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ,60ΧΡΟΝΟΣ Αγγλος που βρωμαγε" (με τον οποιο ειχε κανει "κονε" λιγα λεπτα πριν) και μου λεει "Παω για ενα ST και ελα σε μια ωρα εδω για να με παρεις"...100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ λοιπον η γκομενα...
Ε...ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ...
Και λεω απο μεσα μου...Αραγε ΤΙ διαφορα υπαρχει,απο το να ειχα παει σε μπουρδελο και πριν απο μενα να ειχε παρει βιζιτα η πουτανα εναν Πακιστανο που ειχε να πλυθει απο το Πασχα??
Σιγα-σιγα λοιπον αρχιζω και καταλαβαινω για ποιο λογο οι "σεξοτουριστες" απο αλλες χωρες,εχουν αρχισει και "τη κανουν" με ελαφρα πηδηματακια απο τη Ταυλανδη και κατευθυνονται προς αλλους Ασιατικους προορισμους...
Στο τελος θα πηγαινουν μονο "ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΕΣ-Ελληναρες" και οι πιατσες της Ταυλανδης θα μυριζουν ολο και περισσοτερο "Τσιγαριλα και Φραπεδιλα"..(Οπως λεει και ο φιλος μου ο KOSTASF16) :grin:

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σιγουρα ο καθε ενας κρινει μια κατασταση συμφωνα τις εμπειριες του.

Μπορει απλα να ειμουν κωλοφαρδος 2 φορες που πηγα και αν πανε ολα καλα θα ξαναπροκαλεσω την τυχη μου.
Βεβαια εξακολουθω να πιστευω οτι οι αντρες εκει εχουμε τοσες επιλογες που ενα μικρο ψαξηματακι και λιγο κουβεντουλα μπορεις να εχεις αυτο ακριβως που θελεις.

Εγω πρωσοπικα δεν θεωρω τον εαυτο μου ακριβως σεξοτουριστα,δεν εχω παει και πατταγια,αλλα η Ταυλανδη ειναι ενα φανταστικο μερος για διακοπες,με πολυ χαμογελαστους κι ευχαριστους ανθρωπους,φτηνες παροχες και τα σχιστοματικα μας κοριτσακια ερχονται σαν την τελοιοποιηση των διακοπων.Αυτη ειναι η οπτικη η δικη μου και με αυτο το σκεπτικο εχω παει και θα ξαναπαω.
Σιγουρα ο καθε ενας παει με το δικο του σκεπτικο και η χωρα αυτη δινει την δυνατοτητα να παει καποιος που εχει διαφορα στο κεφαλι του,οπως και το πιθανον παραξενο σκεπτικο μου(για καποιους).
Αλλα πραγματικα θελω να ξαναευχαριστισω οπως εκανα και περσυ τους "παλαιοτερους" για τις πληροφοριες τους και τις περιγραφες τους που με εκαναν να ανακαλυψω αυτο το παραδεισο παρ οτι πλεον διαφωνω σε ορισμενα απο αυτα που εχω διαβασει ή δεν μου ετυχαν.
Για οποιον εχει ενδοιασμους για να πρωτοπαει ειμαι στην διαθεση του οπου μπορω να απαντησω και δεν θα τον παραπεμψω 500 σελιδες πισω.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ωραια τα λες,αλλα αυτο δεν συμβαινει παντα...Η "συνταγη" που αναφερεις εχεις αρχισει και ΧΑΛΑΕΙ...
Οσο περνανε τα χρονια,εμφανιζεται ολο και περισσοτερο η κατηγορια των "επαγγελματιων",που ειτε εναν χοντρο,καραφλο,γερο και βρωμιαρη να εχει διπλα της,ειτε τον "Μπραντ Πιτ",ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ και ΤΟ ΑΥΤΟ...
Και ισα ισα,που οσο πιο "χαλιας" ειναι ο αντρας που τους τη πεφτει,εχουν και τη δυνατοτητα να ανεβασουν και το "κασε"...
Σε αυτη τη κατηγορια που ολο και περισσοτερο γιγαντωνεται,ενας μεγαλος αριθμος των "επαγγελματιων",οταν βλεπουν ΝΕΟ και ΟΜΟΡΦΟ πιτσιρικά,"ΚΟΒΟΥΝ ΛΑΣΠΗ"...Γιατι "Πιτσιρικας" (δηλαδη μεχρι 30),σημαινει "Μαραθωνιος Σεξ"...Προτιμουν λοιπον κανενα γερο,που θα του παρουν περισσοτερα και μαλιστα ΧΩΡΙΣ να "ιδρωσουν"...Στο 50% των περιπτωσεων,κοιμουνται ΜΟΝΟ διπλα τους (γιατι ΔΕΝ τους σηκωνεται) και στη χειροτερη ισα που τους ακουμπανε η αντε να τους παρουν λιγο πιπα κα να τους καβαλησουν για 1-2 λεπτα και χυνουν...Μετα..ΥΠΝΟ...
Και η "συμπεριφορα" τους αυτη ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ δικαιολογημενη...Τι ειναι καλυτερο? Να παρουν 4-5 χιλιαρικα απο τον 60χρονο που "δεν βλεπεται" και να "δουλεψουν" 5-10 λεπτα,η τον "πιτσιρικα" που για 2 χιλιαρικα θα τις ξεπατωσουν ριχνωντας τους 4-5 "μανικια"???
Και ΑΥΤΟΣ ειναι ο λογος που "στραβωσα" φετος στη Ταυλανδη...Γιατι ειδα ΠΟΛΛΕΣ τετοιες "επαγγελματιες"...
Αλλες χρονιες,αρκετες φορες μολις την επεφτα σε μια γκομενα,"εκανε παρτυ" και με επιδεικνυε σαν "λαφυρο" στις φιλες της..."Κοιταξτε με ποιον θα πηδηχτω σημερα...Δεν ειναι ουτε χοντρος,ουτε γερος,ουτε καραφλος,ειναι καλοντυμενος και μυριζει ομορφα"...
Φετος στραβωσα απιστευτα οταν ενα βραδυ καθως μιλουσα σε μια γκομενα,ηρθε ενας "ΧΑΛΙΑΣ,ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ,60ΧΡΟΝΟΣ Αγγλος που βρωμαγε" (με τον οποιο ειχε κανει "κονε" λιγα λεπτα πριν) και μου λεει "Παω για ενα ST και ελα σε μια ωρα εδω για να με παρεις"...100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ λοιπον η γκομενα...
Ε...ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ...
Και λεω απο μεσα μου...Αραγε ΤΙ διαφορα υπαρχει,απο το να ειχα παει σε μπουρδελο και πριν απο μενα να ειχε παρει βιζιτα η πουτανα εναν Πακιστανο που ειχε να πλυθει απο το Πασχα??
Σιγα-σιγα λοιπον αρχιζω και καταλαβαινω για ποιο λογο οι "σεξοτουριστες" απο αλλες χωρες,εχουν αρχισει και "τη κανουν" με ελαφρα πηδηματακια απο τη Ταυλανδη και κατευθυνονται προς αλλους Ασιατικους προορισμους...
Στο τελος θα πηγαινουν μονο "ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΕΣ-Ελληναρες" και οι πιατσες της Ταυλανδης θα μυριζουν ολο και περισσοτερο "Τσιγαριλα και Φραπεδιλα"..(Οπως λεει και ο φιλος μου ο KOSTASF16) :grin:

εσυ ομως πηγες πουκετ που οντως εκει οι γκομενες την εχουν δει πιο επαγγελματικα. δεν εχω παει ακομα αλλα το'χω διαβασει και σε ξενα φορουμ.
εγω τον φεβρουαριο στη πατταγια ημουν στο club mixx και μου την επεσε μια γκομενα και χορευαμε μαζι, ωσπου ηρθε μια ξενη πανασχημη γυναικα και της ειπε οτι εχει εναν φιλο (αραβας-ινδος δεν ξερω τι ητανε) που θα της εδινε 5000μπατ για να παει μαζι του. εννοειτε οτι δεν πηγε και ηρθε μαζι μου. και τελικα πηρε 1000μπατ απο μενα!  :grin:

να σου αναφερω και αλλο παραδειγμα. στο δευτερο ταξιδι μου συναντησα την πρωτη ταυλανδεζα που μαμησα. βρεθηκαμε ενα βραδυ και της ειπα να ερθει μαζι μου στο ξενοδοχειο. στην αρχη μου το επαιζε δυσκολη και μου ειπε οτι θα ερθει ο αμερικανος γκομενος της (50αρης πανασχημος) στις 7 το πρωι και πρεπει να παει να τον συναντησει. αυτος της εστελνε λεφτα και της εδωσε και 2000ευρω για σιλικονη. τελικα ηρθε μαζι μου και εφυγε το μεσημερι απο το ξενοδοχειο. την ρωτησα γιατι ειναι μαζι του και αν της αρεσει και μου απαντησε οτι δεν της αρεσει αλλα της στελνει λεφτα. και αφου δεν μπορω εγω να κανω κατι γιαυτην γι'αυτο το λογο ειναι μαζι του. και δεν εννοουσε να γινω σπονσορας της και να της στελνω λεφτα, αλλα να την παρω απο εκει και να την φερω εδω. μου τα ειπε ολα αυτα πριν κοιμηθουμε και δεν ηξερα τι να της πω.  :headbang:
τωρα δουλευει σε gogo bar, μαλλον την παρατησε ο αμερικανος και δεν μου λεει σε ποιο. θελει να μεινουμε φιλοι αφου δεν μπορω να την φροντισω.

ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες ψαχνουν να βρουν εναν νεο και καλο παιδι για να κανουν μια σχεση και να φυγουν απο εκει. δεν μιλαω ομως για τις πιτσιρικες 18-22χρονων που ειναι μες'την τρελλα ακομα, αλλα για τις μεγαλυτερες που εχουν σιχαθει να δουλευουν νυχτα και να πηγαινουν με τον καθε πανασχημο χοντρο 50-60αρη.

spimar

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

[/quote] μηπως ξερει κανεις εαν το Mercure Hotel εχει joiners free?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες ψαχνουν να βρουν εναν νεο και καλο παιδι για να κανουν μια σχεση και να φυγουν απο εκει. δεν μιλαω ομως για τις πιτσιρικες 18-22χρονων που ειναι μες'την τρελλα ακομα, αλλα για τις μεγαλυτερες που εχουν σιχαθει να δουλευουν νυχτα και να πηγαινουν με τον καθε πανασχημο χοντρο 50-60αρη.
Ναι ρε μαγκα,αλλα τι να τη κανεις την 28χρονη (και βαλε) Ταυλανδεζα,που δουλευει 10 χρονια στη νυχτα,εχει καβαλησει πανω απο 2000 πουτσους και τωρα που "σιχαθηκε τη νυχτα",ψαχνει το "καλο παιδι"?(Χωρια που κατα 99% θα εχει και δικο της παιδι)...
Ενταξει...Αν ημουνα 60-70 χρονων,ΜΠΟΡΕΙ και να τη κοιταζα...
Αλλα τωρα,οταν ρωταω ηλικια και μου λενε πανω απο 22-23,εκτος ελαχιστων και εξαιρετικων περιπτωσεων,τις "γειωνω" στο δευτερολεπτο...
Πουρά,δηλαδη 28-30 χρονων,βρισκω κι εδω...Εκει παω για ΠΙΠΙΝΙΑ...
Pipinomaniac rulez... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom