Ωραια τα λες,αλλα αυτο δεν συμβαινει παντα...Η "συνταγη" που αναφερεις εχεις αρχισει και ΧΑΛΑΕΙ...
Οσο περνανε τα χρονια,εμφανιζεται ολο και περισσοτερο η κατηγορια των "επαγγελματιων",που ειτε εναν χοντρο,καραφλο,γερο και βρωμιαρη να εχει διπλα της,ειτε τον "Μπραντ Πιτ",ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ και ΤΟ ΑΥΤΟ...
Και ισα ισα,που οσο πιο "χαλιας" ειναι ο αντρας που τους τη πεφτει,εχουν και τη δυνατοτητα να ανεβασουν και το "κασε"...
Σε αυτη τη κατηγορια που ολο και περισσοτερο γιγαντωνεται,ενας μεγαλος αριθμος των "επαγγελματιων",οταν βλεπουν ΝΕΟ και ΟΜΟΡΦΟ πιτσιρικά,"ΚΟΒΟΥΝ ΛΑΣΠΗ"...Γιατι "Πιτσιρικας" (δηλαδη μεχρι 30),σημαινει "Μαραθωνιος Σεξ"...Προτιμουν λοιπον κανενα γερο,που θα του παρουν περισσοτερα και μαλιστα ΧΩΡΙΣ να "ιδρωσουν"...Στο 50% των περιπτωσεων,κοιμουνται ΜΟΝΟ διπλα τους (γιατι ΔΕΝ τους σηκωνεται) και στη χειροτερη ισα που τους ακουμπανε η αντε να τους παρουν λιγο πιπα κα να τους καβαλησουν για 1-2 λεπτα και χυνουν...Μετα..ΥΠΝΟ...
Και η "συμπεριφορα" τους αυτη ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ δικαιολογημενη...Τι ειναι καλυτερο? Να παρουν 4-5 χιλιαρικα απο τον 60χρονο που "δεν βλεπεται" και να "δουλεψουν" 5-10 λεπτα,η τον "πιτσιρικα" που για 2 χιλιαρικα θα τις ξεπατωσουν ριχνωντας τους 4-5 "μανικια"???
Και ΑΥΤΟΣ ειναι ο λογος που "στραβωσα" φετος στη Ταυλανδη...Γιατι ειδα ΠΟΛΛΕΣ τετοιες "επαγγελματιες"...
Αλλες χρονιες,αρκετες φορες μολις την επεφτα σε μια γκομενα,"εκανε παρτυ" και με επιδεικνυε σαν "λαφυρο" στις φιλες της..."Κοιταξτε με ποιον θα πηδηχτω σημερα...Δεν ειναι ουτε χοντρος,ουτε γερος,ουτε καραφλος,ειναι καλοντυμενος και μυριζει ομορφα"...
Φετος στραβωσα απιστευτα οταν ενα βραδυ καθως μιλουσα σε μια γκομενα,ηρθε ενας "ΧΑΛΙΑΣ,ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ,60ΧΡΟΝΟΣ Αγγλος που βρωμαγε" (με τον οποιο ειχε κανει "κονε" λιγα λεπτα πριν) και μου λεει "Παω για ενα ST και ελα σε μια ωρα εδω για να με παρεις"...100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ λοιπον η γκομενα...
Ε...ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ...
Και λεω απο μεσα μου...Αραγε ΤΙ διαφορα υπαρχει,απο το να ειχα παει σε μπουρδελο και πριν απο μενα να ειχε παρει βιζιτα η πουτανα εναν Πακιστανο που ειχε να πλυθει απο το Πασχα??
Σιγα-σιγα λοιπον αρχιζω και καταλαβαινω για ποιο λογο οι "σεξοτουριστες" απο αλλες χωρες,εχουν αρχισει και "τη κανουν" με ελαφρα πηδηματακια απο τη Ταυλανδη και κατευθυνονται προς αλλους Ασιατικους προορισμους...
Στο τελος θα πηγαινουν μονο "ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΕΣ-Ελληναρες" και οι πιατσες της Ταυλανδης θα μυριζουν ολο και περισσοτερο "Τσιγαριλα και Φραπεδιλα"..(Οπως λεει και ο φιλος μου ο KOSTASF16)