Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
pipinomaniac πρωτη φορα συμφωνω με απαντηση αλλου χρηστη στο 100%. ;)
Κι επαυξανω 22-23 μεγιστο,εκτος απο "κεραυνοβολο ερωτα" ή παρτουζομασαζοκατασταση.

Κι εγω μπορει ανετα να παντρευομουν Ταυλανδη σε καποια ηλικια αλλα αυτο το πουτσοκοντερ δεν ξερω αν θα μπορουσα να το ξεπερασω :headbang: :headbang: :headbang:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλησπερα  μολις επεστρεψα και ηρθα κατευθειαν στη τελευταια σελιδα

και γω που ημουνα ετοιμος να κατεβω κατω μου κοψατε τη φορα καθοτι ειμαι 50αρης και μαλλον οι γκομενες δεν θα με θελουν και θα μεινω με το πουλι στο χερι
δεν πειραζει ομως καπου θα βρω αλλη γωνια να παω να παιξω

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
πιπινο σορρυ
τωρα το ειδα  ειμαι απαραδεκτος 

χαιρομαι που το εκανες το ταξιδι και πιστευω να ειδες ενδιαφεροντα πραγματα

θα τα πουμε συντομα γιατι εχω μετακομισει και γινεται χαμος

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε μαγκα,αλλα τι να τη κανεις την 28χρονη (και βαλε) Ταυλανδεζα,που δουλευει 10 χρονια στη νυχτα,εχει καβαλησει πανω απο 2000 πουτσους και τωρα που "σιχαθηκε τη νυχτα",ψαχνει το "καλο παιδι"?(Χωρια που κατα 99% θα εχει και δικο της παιδι)...
Ενταξει...Αν ημουνα 60-70 χρονων,ΜΠΟΡΕΙ και να τη κοιταζα...
Αλλα τωρα,οταν ρωταω ηλικια και μου λενε πανω απο 22-23,εκτος ελαχιστων και εξαιρετικων περιπτωσεων,τις "γειωνω" στο δευτερολεπτο...
Πουρά,δηλαδη 28-30 χρονων,βρισκω κι εδω...Εκει παω για ΠΙΠΙΝΙΑ...
Pipinomaniac rulez... ;)

η συγκεκριμενη γκομενα που ανεφερα στο δευτερο παραδειγμα ειναι 25χρονων. πουρο ειναι???
αφου θες πιπινια τοτε μην εχεις παραπονο αν το παιζουν επαγγελματιες και το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα βγαλουν περισσοτερα λεφτα με λιγοτερο κοπο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
bmw πηρες πολλες απουσιες, να μην ξαναγινει...
βρε πιπι ποσες χιλιαδες στροφες παιρνει το μυαλο σου σε ταιλανδικο εδαφος, εισαι στην ταιγκερ πχ και αναλυεις την ψυχοσυνθεση ολων?
κουραστικο δεν ειναι? τεσπα.
οσοι παντως φευγουν απο ται και πανε σε αλλες ασιατικες χωρες δηλαδη που πανε, καμποτζη ινδονησιες η ιαπωνια και κινα,
στην ταιλανδη υπαρχει το "πακετο" η καμποτζη εχει πηδημα με 5 ευρο και αφθονο gfe αλλα αρκει? δεν θες και λιγη υποδομη-ωραια ξενοδοχεια-ντισκο-καλοντυμενα πιπινια και τα γνωστα? δεν θελω να τα ξαναπω, αλλα οποιος ξεφυγει απο ται απλα συνεχως θα συγκρινει και δεν θα περναει καλα.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
η συγκριση ειναι αναποφευκτη

δεν μπορει να κολλας σε ενα σημειο

ειπαμε οτι την ψαχνουμε συνεχως

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παίδες καλησπέρα!
Κανονίσατε τιποτα για αύριο που λέγατε? Αν ναι πλζ στείλτε μου ένα πμ με λεπτομέρειες.

Πουτάνα απόσταση...

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
βοήθεια παιδιά μήπως ξέρει κάποιος έκλεισα ένα ξενοδοχείο με το μηνα αλλα έγινε μαλακια με τα εισιτήρια και τελικά θα κάτσουμε 27 μέρες λέτε να ύπαρξη πρόβλημα και να πληρώσω κανονικά όπως πάει μέρα μέρα το ξενοδοχείο??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
bmw πηρες πολλες απουσιες, να μην ξαναγινει...
βρε πιπι ποσες χιλιαδες στροφες παιρνει το μυαλο σου σε ταιλανδικο εδαφος, εισαι στην ταιγκερ πχ και αναλυεις την ψυχοσυνθεση ολων?
κουραστικο δεν ειναι? τεσπα.
οσοι παντως φευγουν απο ται και πανε σε αλλες ασιατικες χωρες δηλαδη που πανε, καμποτζη ινδονησιες η ιαπωνια και κινα,
στην ταιλανδη υπαρχει το "πακετο" η καμποτζη εχει πηδημα με 5 ευρο και αφθονο gfe αλλα αρκει? δεν θες και λιγη υποδομη-ωραια ξενοδοχεια-ντισκο-καλοντυμενα πιπινια και τα γνωστα? δεν θελω να τα ξαναπω, αλλα οποιος ξεφυγει απο ται απλα συνεχως θα συγκρινει και δεν θα περναει καλα.

Κωστη
Εαν ειχες παει αλλου ισως ειχες κααααποιο δικιο.
Τωρα δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
αλλα οποιος ξεφυγει απο ται απλα συνεχως θα συγκρινει και δεν θα περναει καλα.
Αυτα τα περι "συγκρισης",μη τα αναφερεις γιατι θυμαμαι το τι εζησα φετος το καλοκαιρι "ΑΛΛΟΥ" και με "ποναει"...
Ε ΟΧΙ και να συγκρινω τα κατασπρα κινεζικα μπιμπελο που ειδα στο Χονγκ Κονγκ με τις Ταυλανδεζες...
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ... :headbang:
Δε λεω...Ωραιο το "πακετο" της Ταυλανδης...
Και ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ καποιος που κανει σεξοτουρισμο,να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ απο τη Ταυλανδη...Αυτο ομως ειναι μονο το ΠΡΩΤΟ βημα...
Εαν αποκτησει μια "ανεση" με τα ταξιδια στην Ασια,μετα ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να παει και παραπερα...
Η Ταυλανδη ειναι ο πρωτος σταθμος στο ταξιδι προς το παραδεισο της Ασιας... :rockon:

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290
Καλημερα ταυλανδομαχοι

Κατα τα μεσα νοεμβριου θα βρεθω και εγω ως τουριστας εκει
Θα παω βκκ και πουκετ.

Υπαρχουν μερικες προτασεις για ξενοδοχειο βκκ μεχρι 2000-2500 μπατ τημ ημερα
που να ειναι ασφαλη,να εχουν τζοινερ φρι και να ειναι κοντα στο παιχνιδι
καθως και καποια καλα κλαμπακια

Σορυ που τα ζηταω ετσι αλλα οσο και αν εχω διαβασει το μονο που εχω συγκρατησει ειναι ενας φακελος που εχω σωσει στον υπολογιστη μου με καποιες πληροφοριες τον οποιο τον εχει ποσταρει μαχητης απο εδω.

Επισης και στο πουκετ καποιες προτασεις για ξενοδοχεια.

Καλες τιμες δειχνει να εχει το αλλα δεν εχει περισσοτερες πληροφοριες για τζοινερ κτλ.

Ευχαριστω

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα-σιγα λοιπον αρχιζω και καταλαβαινω για ποιο λογο οι "σεξοτουριστες" απο αλλες χωρες,εχουν αρχισει και "τη κανουν" με ελαφρα πηδηματακια απο τη Ταυλανδη και κατευθυνονται προς αλλους Ασιατικους προορισμους...
Στο τελος θα πηγαινουν μονο "ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΕΣ-Ελληναρες" και οι πιατσες της Ταυλανδης θα μυριζουν ολο και περισσοτερο "Τσιγαριλα και Φραπεδιλα"..(Οπως λεει και ο φιλος μου ο KOSTASF16) :grin:
[/quote]    Σορρυ αλλα οι σεξοτουριστες δεν την κανουν μονο γιαυτο την κανουν κ γιατι ειχαν μαθει σε αλλες τιμες κ γιατι εχουν εξοικιωθει αρκετα με ασια κ γιατι πριν 10 με 15 χρονια καμποτζη κ βιετναμ δεν ηταν για τουρισμο οχι μονο αυτου του ειδους αλλα κανενος. Δηλαδη εσυ στο χονγκ-κονγκ ειχες καλυτερο gfe απο ται?? Οσο για το ποιοι θα μεινουν ται μη ανησυχεις κ δεν θα ναι μοναχα ελληνες κοιτα ινδια κοιτα αραβικες χωρες τουρκια χαμος γινεται! Κ αν στους εμπειρους σεξοτουριστες βαζεις τους απλυσιαρηδες τους εγγλεζους τους σκατοπαιδεραστες τους βελγους τους κακασχημους γερμανους τους ηλιθιους αμερικανους κ τους χαζιοβιοληδες σουηδους τοτε να πας εκει που πανε κ να τους κανεις κ κολλητους σου! Εγω παλι θα προτιμησω τον μαλακα τον ελληνα που μπορει να μην εχει την <ευρωπαικη>  κουλτουρα του εγγλεζου κ την μορφωση του γερμανου αλλα οταν βγαινει να γλεντησει δεν εχει ομοιο του σε καμμια  χωρα. Οσους ελληνες ειδα κατω μια χαρα παιδια ηταν κ με ελαχιστες εξαιρεσεις <γιατι παντα υπαρχει κ ο μαλακας>  ουτε ελληναρες ηταν ουτε δηθεν το επαιζαν.Εσυ εχεις δει ποτε ελληνα 40αρη η 50αρη να σερνεται λιωμα στο ποτο? Γιατι εγω αυτους τους εμπειρους τους εβλεπα καθε βραδι να κανουν τις ιδιες μαλακιες σαν τιποτα 20χρονα! Κ κατι ακομα ο ελληναρας ειναι μοναχα εντος συνορων εκτος συνορων ειτε το πιστευεις ειτε οχι βγαζει αλλον τυπο. Επαναλαμβανω χωρις να αποκλεισω κ τον αιωνιο μαλακα αλλα ειναι σταλα στον ωκεανο. Κ κανε συγκριση με το τι γινεται τα πρωινα στη μπαγκλα η στη walking με τα λιωμιδια κ τα γιδια τους κατα ταλλα εμπειρους ευρωσεξοτουριστες! Απο δαυτους χιλιες φορες φραπεδουμπα κ τσιγαρο χιλιες φορες!!

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα ταυλανδομαχοι

Θα παω βκκ και πουκετ.

Σορυ που τα ζηταω ετσι αλλα οσο και αν εχω διαβασει το μονο που εχω συγκρατησει ειναι ενας φακελος που εχω σωσει στον υπολογιστη μου με καποιες πληροφοριες τον οποιο τον εχει ποσταρει μαχητης απο εδω.

Καλες τιμες δειχνει να εχει το αλλα δεν εχει περισσοτερες πληροφοριες για τζοινερ κτλ.

Ευχαριστω
Μπορεις να κοιταξεις στο Hotelier365 . Εκει θα βρεις συγκριτικες τιμες απο ολα σχεδον τα σαιτ για το ιδιο ξενοδοχειο και μπορεις να διαλεξεις το πιο φθηνο.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εεεεερρρρρεεεεεεεε φραπεδες και τσιγαρα που εχουμε να πιουμε!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

coffeeartfrapehistorycl.jpg

33615362434158bb18thail.jpg

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σιγα-σιγα λοιπον αρχιζω και καταλαβαινω για ποιο λογο οι "σεξοτουριστες" απο αλλες χωρες,εχουν αρχισει και "τη κανουν" με ελαφρα πηδηματακια απο τη Ταυλανδη και κατευθυνονται προς αλλους Ασιατικους προορισμους...
Στο τελος θα πηγαινουν μονο "ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΕΣ-Ελληναρες" και οι πιατσες της Ταυλανδης θα μυριζουν ολο και περισσοτερο "Τσιγαριλα και Φραπεδιλα"..(Οπως λεει και ο φιλος μου ο KOSTASF16) :grin:
     Σορρυ αλλα οι σεξοτουριστες δεν την κανουν μονο γιαυτο την κανουν κ γιατι ειχαν μαθει σε αλλες τιμες κ γιατι εχουν εξοικιωθει αρκετα με ασια κ γιατι πριν 10 με 15 χρονια καμποτζη κ βιετναμ δεν ηταν για τουρισμο οχι μονο αυτου του ειδους αλλα κανενος. Δηλαδη εσυ στο χονγκ-κονγκ ειχες καλυτερο gfe απο ται?? Οσο για το ποιοι θα μεινουν ται μη ανησυχεις κ δεν θα ναι μοναχα ελληνες κοιτα ινδια κοιτα αραβικες χωρες τουρκια χαμος γινεται! Κ αν στους εμπειρους σεξοτουριστες βαζεις τους απλυσιαρηδες τους εγγλεζους τους σκατοπαιδεραστες τους βελγους τους κακασχημους γερμανους τους ηλιθιους αμερικανους κ τους χαζιοβιοληδες σουηδους τοτε να πας εκει που πανε κ να τους κανεις κ κολλητους σου! Εγω παλι θα προτιμησω τον μαλακα τον ελληνα που μπορει να μην εχει την <ευρωπαικη>  κουλτουρα του εγγλεζου κ την μορφωση του γερμανου αλλα οταν βγαινει να γλεντησει δεν εχει ομοιο του σε καμμια  χωρα. Οσους ελληνες ειδα κατω μια χαρα παιδια ηταν κ με ελαχιστες εξαιρεσεις <γιατι παντα υπαρχει κ ο μαλακας>  ουτε ελληναρες ηταν ουτε δηθεν το επαιζαν.Εσυ εχεις δει ποτε ελληνα 40αρη η 50αρη να σερνεται λιωμα στο ποτο? Γιατι εγω αυτους τους εμπειρους τους εβλεπα καθε βραδι να κανουν τις ιδιες μαλακιες σαν τιποτα 20χρονα! Κ κατι ακομα ο ελληναρας ειναι μοναχα εντος συνορων εκτος συνορων ειτε το πιστευεις ειτε οχι βγαζει αλλον τυπο. Επαναλαμβανω χωρις να αποκλεισω κ τον αιωνιο μαλακα αλλα ειναι σταλα στον ωκεανο. Κ κανε συγκριση με το τι γινεται τα πρωινα στη μπαγκλα η στη walking με τα λιωμιδια κ τα γιδια τους κατα ταλλα εμπειρους ευρωσεξοτουριστες! Απο δαυτους χιλιες φορες φραπεδουμπα κ τσιγαρο χιλιες φορες!!
Δε νομιζω οτι εκφερεις καποια διαφορετικη αποψη,απο οσο εγραψα εγω...
Στην ουσια νομιζω οτι εχουμε σχεδον ταυτοσιμες αποψεις...Κι εγω κραζω τους ξενους και δεν ειχα ποτε προβλημα με Ελληνες που γνωρισα εκει...
Ο μονος τυπος "Ελληναρα" που μου τη σπαει,ειναι ο πεινασμενος σεξουαλικα που παει εκει και τα βλεπει ολα "ροδινα"...Και γυριζει πισω και προσπαθει να μας πεισει οτι το 99% των γυναικων εκει ειναι θεομουνα-μοντελα...
Και ενταξει..Η αληθεια ειναι οτι τη πρωτη-δευτερη φορα που πας,μπορει η "κριση" σου να ειναι επιρρεασμενη απο το "πολιτισμικο σοκ" που παθαινεις οταν "βιωνεις" τη κατασταση που επικρατει εκει...Χιλιαδες γυναικες να σε τραβανε,να σε χουφτωνουνε και να εκλιπαρουν να τις γαμησεις...Αισθανεσαι ο "Βασιλιας Πουτανγαμων"...
Ο "νορμαλ" ομως ανθρωπος,οταν εξοικιωθει με αυτη τη κατασταση,αρχιζει μετα απο 2-3 το πολυ ταξιδια,να κρινει τα πραγματα με περισσοτερη νηφαλιοτητα...Συνειδητοποιει οτι δεν ειναι πια και τοσο "θεες" οι ταυλανδεζες και αναζητει περισσοτερη ποιοτητα παρα ποσοτητα και γινεται πιο εκλεκτικος...
Ο "ΜΗ νορμαλ" τυπος,ο "ΑΓΑΜΟΣ ΘΥΤΗΣ-Ελληναρας" και 100 φορες να παει,δε βλεπει ΚΑΜΜΙΑ αλλαγη,γιατι το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να "γαμαει ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ"...Επειδη εδω στην Ελλαδα,δε του "καθεται" ουτε θηλυκια μυγα,εκει βρισκει το παραδεισο του...
Οπως και να το κανουμε ομως,αλλο κριτηριο στο φαγητο,εχει αυτος που ειναι μια εβδομαδα νηστικος και αλλο αυτος που εφαγε πριν 2 ωρες...
Και βεβαια δεν εχει καμμια ορεξη να "ψαχτει" και παραπερα,μιας και αυτο που του προσφερει η Ταυλανδη ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ..."ΦΑΣΤ-ΦΟΥΝΤ" και τιποτα αλλο...

Τωρα οσον αφορα το GFE στο Χονγκ Κονγκ,δε νομιζω οτι μπορει να γινει συγκριση με Ταυλανδη...Εκει επικρατουν αλλες καταστασεις...
Οταν με το καλο,μου δοθει η δυνατοτητα να επισκεφθω Ασιατικες χωρες,αναλογου η και χαμηλοτερου βιοτικου επιπεδου με τη Ταυλανδη (Καμποτζη,Φιλιππινες,Ινδονησια κλπ κλπ),τοτε θα ειμαι σε θεση να κρινω το "GFE" των Ταυλανδεζων γιατι περισσοτερη εμπιστοσυνη εχω στη δικη μου κριση,παρα στα οσα γραφονται στα διαφορα φορουμ...
Τελος,για να επανελθω στο θεμα Χονγκ Κονγκ...
Θεωρω πολυ μεγαλη "αλαζονεια" να ζητας και GFE,απο μια γκομενα που δουλευει σε "Σαουνα" του Χονγκ Κονγκ,η οποια ειναι χιλιες φορες πιο ομορφη απο μια Ταυλανδεζα και οι υπηρεσεις που σου προσφερει συναντονται μονο σε μερικα "μασατζιδικα" της Ταυλανδης και μαλιστα απο "πατσαβουρες" Ταυλανδεζες γιατι οι ομορφες εχουν παρει "ψηλα τον αμανε" και ειναι συνηθως ΜΗ και ΜΗ... ;)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα ταυλανδομαχοι

Θα παω βκκ και πουκετ.

Ευχαριστω

Κατ'αρχην το ονομα σου, μου θυμησε ενα πολυ αστειο σκηνικο. Για οποιον δεν γνωριζει yumyum λενε το :pipa1: στην Καμποτζη..
Οσο για ξενοδοχειο εγω θα σου προτεινα τα Citadines Apartments που βρισκονται στη Sukhumvit soi 16 και 8 (αν θυμαμαι καλα). Μπορεις να κανεις κρατηση στο και καλυπτει ολα αυτα που ζητας, με τιμη γυρω στα 1500ΤΗΒ.
Περα απο τις γνωστες disco με freelancers.., Spice, Spicy, Bossy και το The Eternal σε μια καθετη της Sukhumvit, πιο κυριλε ειναι το Bed Superclub, Q bar και ενα πολυ ωραιο μπαρακι κοντα στο Victory Monument το Saxophone Pub & Restaurant. Αλλιως μπορεις να κινηθεις στα κλασσικα σημεια.. Soi Cowboy, Nana Plaza, Silom Patpong

Για Πουκετ που εχω να παω 3 χρονια δεν εχω να προτεινω κατι...
Καλα να (που ειναι σιγουρο!) περασεις..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
εεεεερρρρρεεεεεεεε φραπεδες και τσιγαρα που εχουμε να πιουμε!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
εεεεεερρρρρεεεεεεε και πατσαβουρες που εχουμε να μαμησουμε    :2funny: :2funny:
σορρυ djzan δεν το λεω για σενα αλλα ταιριαζει με τις φραπεδοφιλοσοφιες του φορουμ  :grin:

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290
Ευχαριστω αστραχαν και κωλο-γερος
Δεν ηξερα οτι το νικ μου ειναι  :pipa2:

Μαλλον μεσα στο σκ θα κλεισω
Το σαιτ με το συγκριτικο μου φαινεται πολυ ενδιαφερον.

Αλλη ερωτηση ειναι

Κλεινω 2κλινο δωματιο η μονοκλινο

Σχεδον παντα θα εχω και καποια παρεα μαζι μου. :tits:
και αν εχω 2 κοριστοπουλα μαζι μου παιζει το τζοινερ φρι η το παραξηλωνω  :rolleyes:

Ευχαριστω και για την ενημερωση και επιφυλασομαι με αφθονες ανταποκρισεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom