Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
λορδε ημουνα τελειως εκτος θα τα πουμε αναλυτικα γιατι πεσανε πολλα μαζι

η ασια εχει μεγαλη ποικιλια και αξιζει σιγα σιγα η ερευνα και σε αλλες κατευθυνσεις γιατι οπως και να το κανουμε το μικροβιο της αναζητησης του
καλυτερου η του διαφορετικου ολοι το εχουμε

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω αστραχαν και κωλο-γερος
Δεν ηξερα οτι το νικ μου ειναι  :pipa2:

Μαλλον μεσα στο σκ θα κλεισω
Το σαιτ με το συγκριτικο μου φαινεται πολυ ενδιαφερον.

Αλλη ερωτηση ειναι

Κλεινω 2κλινο δωματιο η μονοκλινο

Σχεδον παντα θα εχω και καποια παρεα μαζι μου. :tits:
και αν εχω 2 κοριστοπουλα μαζι μου παιζει το τζοινερ φρι η το παραξηλωνω  :rolleyes:

Ευχαριστω και για την ενημερωση και επιφυλασομαι με αφθονες ανταποκρισεις

παντα δικλινο και καλο ειναι να τα κλεισεις απο εκει,πετυχαινεις καλητερες τιμες και μπορεις να το δεις κιολας.
το agoda παντως το εχω χρησιμοποιησει και ηταν αξιοπιστο.
Σε ζηλευω φιλε μου..............

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παντος κυριοι Πεκινο,Σανγκαη και Ινδια που πηγα φετος το κοστος ζωης ηταν πολυ πιο χαμηλο απο το δικο μας!Ειδικα Ινδια οι δυνατοτητες ηταν απεριοριστες.Πανεμορφες γυναικες με μακρια μαυρα μαλλια που δουλευουνε ολη μερα για 3 και 60.
Οπως αναφερανε και αλλοι η Ασια ειναι ενας θησαυρος που χριζει εξερευνησης.
Τωρα για Καμποτζη Βιετναμ και τετοια ισως σε 10 χρονια οι υποδομες να ανεβουν οποτε μας βλεπω ολους εκει με ομαδικο εισητηριο....

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Βρηκα εισητηρια για Μπουενος Αιρες για αρχες Μαρτιου με 490Ε, αν εχει παει κανενας αδερφος ας πει καμια πληροφορια!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αυτο ειναι που λενε απο την ανατολη στη δυση

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ειναι ομως ευκαιρια του θανατα?
Ας ψαξουμε και λιγο απο εκει, ολο και κατι καλο θα παιζει!!!1

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εεεεεερρρρρεεεεεεε και πατσαβουρες που εχουμε να μαμησουμε    :2funny: :2funny:
σορρυ djzan δεν το λεω για σενα αλλα ταιριαζει με τις φραπεδοφιλοσοφιες του φορουμ   :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

uglygirl.jpg

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Τωρα για Καμποτζη Βιετναμ και τετοια ισως σε 10 χρονια οι υποδομες να ανεβουν οποτε μας βλεπω ολους εκει με ομαδικο εισητηριο....
Το Βιετναμ δεν ειναι πια και τοσο πισω σε υποδομες δεν ειναι τυχαιο οτι πολλες εταιρειες εχουν βαση εκει. Μια χαρα ξενοδοχεια και τουριστικες υποδομες εχει. Εμενα προσωπικα ομως οι Βιετναμεζες δε μου κανανε καθολου κλικ απο φυσικη ομορφια. Πολυ περιεργο γιατι παντα κυνηγαω το ασπρο και σιγουρα ειναι κατα μεσο ορο πιο ασπρες απο τις Ταυλανδες. Απο σωματα πολυ καλες οπως και παντου στην Ασια αλλα χανουν απο προσωπο. Αυτα τουλαχιστον ειδα εγω απο βορρα εως νοτο.

ρε συ djzan μην τα πετας ετσι αποτομα και τρομαξα πρωινιατικα

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290
παντα δικλινο και καλο ειναι να τα κλεισεις απο εκει,πετυχαινεις καλητερες τιμες και μπορεις να το δεις κιολας.
το agoda παντως το εχω χρησιμοποιησει και ηταν αξιοπιστο.
Σε ζηλευω φιλε μου..............

Ευχαριστω για την πληροφορια

περιμενω πως και πως να ερθει η μερα :rockon: :rockon:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Το Βιετναμ δεν ειναι πια και τοσο πισω σε υποδομες δεν ειναι τυχαιο οτι πολλες εταιρειες εχουν βαση εκει. Μια χαρα ξενοδοχεια και τουριστικες υποδομες εχει. Εμενα προσωπικα ομως οι Βιετναμεζες δε μου κανανε καθολου κλικ απο φυσικη ομορφια. Πολυ περιεργο γιατι παντα κυνηγαω το ασπρο και σιγουρα ειναι κατα μεσο ορο πιο ασπρες απο τις Ταυλανδες. Απο σωματα πολυ καλες οπως και παντου στην Ασια αλλα χανουν απο προσωπο. Αυτα τουλαχιστον ειδα εγω απο βορρα εως νοτο.

ρε συ djzan μην τα πετας ετσι αποτομα και τρομαξα πρωινιατικα

Να γιατι φωναζουμε μερικοι, και ο πιπινο οτι ειναι θεμα γουστου η ομορφια, του φαντομα δεν αρεσουν ιδιαιτερα οι βιετναμεζες ενω εγω αντιθετως τις θεορω απο τις πιο ομορφες της Ασιας, αυτος δεν ειναι λογος αντιπαραθεσης.
Κωστη BMW
Να τα πουμε καποια στιγμη γιατι και εγω εχω πηξει, ασε που ανεβαλλα το ταξειδι ΚΑΤΩ.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225

Μηπως το γνωριζει καποιος; δεν ειναι ανωμαλία, απλά μεγάλη περιέργεια, εάν αξίζει τον κόπο κάποιος να πάει να το δει, με το σκεπτικό ότι είναι κάτι διαφορετικό. Δεκτά και πμ

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
δεν ειναι ανωμαλία,
δε χρειαζεται να δικαιολογεισαι εδω αλλοι πανε με μη-εγχειρισμενα κατεοις στα μαστιγια θα κολλησσουμε  :2funny:
Ψιλοακριβο μαγαζι, φιλος μου εχει πει αν θυμαμαι καλα οτι πληρωνεις περιπου 4000 για 2 ωρες η κατι τετοιο και σου κανουν η τους κανεις οτι θελεις   :s&m_1: :2funny:...το μαγαζι ειναι εξοπλισμενο με ολα τα αξεσουαρ    :s&m_2: :2funny:  και το καταλληλο ντεκορ. Το αστειο ειναι οτι το διαφημιζε και το διαφημιζει η Bangkokpost στις αγγελιες της   :grin:  εχει και η Παταγια τετοιο μαγαζι

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
BMW που ήσουν χαμένος; Καλώς ήρθες :)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
16 και σημερα!!!!!!!!!!!!!
ισως το ομορφοτερο μερος της ταιλανδης ειναι η Αγιουταγια, πολυ ομορφα με μυστηριο και ομορφους ναους, διπλα στη βκκ και κανα τριωρο απο πατταγια, ευκαιρια και για οδηγημα για να δουμε ποσο μπροστα σε υποδομες δρομων ειναι οι ταιλανδοι.

Συνημμένα

• Thailand_Ayutthaya_Wat_Phra_Si_Sanphet.jpg
    Thailand_Ayutthaya_Wat_Phra_Si_Sanphet.jpg
    71,8 KB · Εμφανίσεις: 19

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ενα βιντεακι εξαιρετικα αφιερωμενο σ'ολους που γουσταρουν το κατι "διαφορετικο".....

Θελω να ευχαριστησω τον Thailandgr απ'το "αδελφο" site που το "ανεβασε"!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Και αλλο ενα....απ'την Εκπομπη:"Big Trouble In Thailand(episode 6)" ενα μινι αφιερωμα στα Ladyboys της Thailand και ειδικοτερα στο Ladyboy Marina(το οποιο ειναι "Θρυλος" αναμεσα στα Ladyboys).......ειναι Ιδιοκτητρια και του "Marina Bar"(Bar with Ladyboys) sto Chiang Mai

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λακη, οι ταιλανδες ζηλευουν τα κατοι και οχι τις αλλες ταιλανδε
κωλοφαρδοι οσοι ταξιδευουν τετοιες εποχες, τα τικετς κατω απο 500 και το μπατ φλερταρει εδω και μηνες το πενηνταρικο, σημερα 49,940.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα προσωπικα ομως οι Βιετναμεζες δε μου κανανε καθολου κλικ απο φυσικη ομορφια. Πολυ περιεργο γιατι παντα κυνηγαω το ασπρο και σιγουρα ειναι κατα μεσο ορο πιο ασπρες απο τις Ταυλανδες. Απο σωματα πολυ καλες οπως και παντου στην Ασια αλλα χανουν απο προσωπο. Αυτα τουλαχιστον ειδα εγω απο βορρα εως νοτο.

Εμενα ρε συ φαντομα μου φαινονται πολυ τουμπανα οι βιετναμεζες παντως :kissass:
δεν εχω παει για να ξερω απλως οτι βλεπω στο internet απλες κοπελες ομως.
Εχουν ενα στυλ γαματο προστυχο κ κυριλε μαζι,και βγαινουνε με  ποιο ενισχυση στα καιρια σημεια  :tits:  :kissass2:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λακη, οι ταιλανδες ζηλευουν τα κατοι και οχι τις αλλες ταιλανδε
κωλοφαρδοι οσοι ταξιδευουν τετοιες εποχες, τα τικετς κατω απο 500 και το μπατ φλερταρει εδω και μηνες το πενηνταρικο, σημερα 49,940.

kωλοφαρδος που ειμαι...!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ.
ψαχνω εισητηρια για να φυγω δεκεμβριο με ιανουαριο στις διακοπες αλλα βλεπω δυσκολα τα πραγματα απο τιμες..καποια προταση????...ποια εταιρια κανει one way για βκκ γιατι η 12ωρη αναμονη δεν παλευεται..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom