Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Ακομα και οι Ελληνες "Celebrities" ανακαλυπτουν την Ταιλανδη και τις χαρες της , οπως εδω η υπερωριμη κυρια που δεν το βαζει κατω .
Το ερωτημα που ευλογα προκυπτει ειναι το : αν ανεβουμε στις ηλικιες και για πελατες υπερωριμους κυριους που θα αναζητησουν το περα
απο το μιλφ στις "τρυφερες" ηλικιες των 40-52 , θα βρουμε το extra long στο χιλιαρικο και γιατι οχι την 24 ωρη συνοδο ;

Η Χριστίνα Παππά από την Ταϊλάνδη: «Το μόνο καλύτερο που έχουν εδώ είναι ότι όλα τα θαλασσινά είναι πολύ οικονομικά»​

«Είναι υπέροχα και όποιος έχει χρόνο πρέπει να έρθει. Έχει δωμάτια και τιμές για όλες τις τσέπες. Όλο το μέρος είναι όμορφο, όχι μόνο οι παραλίες. Αν είχα περισσότερο χρόνο θα έμενα και άλλο», κατέληξε η Χριστίνα Παππά.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.206
Πόντοι
206
Συνηθως η εκφραση " Πρεπει να δωσω ενα νεφρο για να ..." αφορα το οικονομικο σκελος και οχι την ασφαλεια .
Το λενε συχνα οι κομπιουτεραδες και Gamers οτι για να αγορασεις την 4090 , 5090 τωρα πρεπει να δωσεις ενα νεφρο
Πας λοιπον Ταυλανδη και οντας πρωταρης μαγευτεις και ξεσαλωσεις ... Ε δεν θα επιστρεψεις ακεραιος , θα λειπουν μηδενικα απο τον τραπεζικο λογαριασμο.
Ολα καλα και αγια αλλα οι τιμες συμφωνα με ολους τους ειδημονες εχουν ξεφυγει κατα πολυ , τοσο που προτεινουν εναλλακτικες στην ενδοχωρα αλλα και Φιλιππινες , Βιετναμ.
Το λεω πιο πολυ για μενα που τον Φεβρουαριο θα την κανω πρωτη φορα και απ οτι βλεπω στο ΥΤ ... θα επιστρεψω ξαλαφρωμενος.
Για τα θεματα ασφαλειας δεν υπαρχει προβλημα εφ οσον τηρουνται οι κανονες της κοινης λογικης , κατα τα λοιπα προκειται για Σεξοτουριστικο παραδεισο και
καμμια σχεση με Βαλκανια.
Edit : Ακουγεται πολυ στα μεσα το Hua Hin ως νεος προορισμος , ανερχομενος με λιγοτερο συνωστιμο , χαμηλοτερες ταριφες , ας ενημερωσουν οι εμπειροι.
Το Hua Hin ακούγεται για άλλους λόγους, όχι για αυτά που συζητάμε εδώ.

Έχω φίλο που μένει εκεί για 6 μήνες. Είναι πολύ ήσυχα και για αυτό μου είπε ότι το επιλέγουν πολλοί συνταξιούχοι αυτό το μέρος.
Πολύ οικονομικά επίσης για διαμονή κλπ γιατί δεν το ξέρει πολύς κόσμος όπως τα άλλα γνωστά μέρη.

Να στο πω απλά, για άτομα που δεν έχουν γυρίσει πολύ την Ταυλανδη, γιατί να πάνε εκεί όταν παίζουν πολλά άλλα μέρη που αξίζει να δεις;
Τώρα αν έχει περάσει άπειρο καιρό στη χώρα, έχεις κάνει τα πάντα και έχεις γυρίσει τα πάντα και θες κανένα πιο ήσυχο μέρος, ε τότε πας στο Hua Hin.

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
559
Πόντοι
301
Μύστες με Βιετνάμ τι γίνεται; Κανονίζω ταξίδι εκεί και θα ήθελα κάποιος να μου δώσει πληροφορίες!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.866
Πόντοι
19.795
Μεσα ειμαι , το τερπνον μετα του ωφελιμου , αλλα ποσοι θα πηγαιναν Thai χωρις το κερασακι στην τουρτα ; Οι αποστασεις δεν με τρομαζουν , σχεδον καθε χρονο διαβιω 3 μηνες στη Ν. Αμερικη . Thai ομως ειναι το κατι αλλο , ειδικα για μικροτσουτσουνους (κωλογερος) και πρεσβυτερους μετριου αναστηματος σαν την αφεντια μου . Την μουναρα Βουλγαρα , Βαλκανια πως θα την κανω καλα ; Προτιμω petite σωματικη διαπλαση και φυσικα στενο μουνακι . Ωστοσο δωσε αναλυτικα Sex tips για ενα weekend στα γρηγορα στη Σοφια . (γνωριμιες μςσω του τυενις με κατι μουναρες να σας πεσουν τα σαγονια κατω και γμωστο που εδχει στριπτατσζαδικο) Με το συμπαθει ο , αλλα γινε πιο σαφης . Τελος αν εχεις γνωση για το Hua Hin , δωσε λεπτομερειες και αν ειναι τωρα το απολυτο Thai VFM .
To Xoυα Χιν ειναι για "συνταξιουχους του πορνοτουρισμου" που πλεον εχουν βρει μια μονιμη εκει κατω, την παιρνουν και πανε για πιο ηρεμες και οικονομικες διακοπες. Γνωμη μου, για πρωτη φορα, ξεκινα απο Παταγια (εγω δεν εχω παει ποτε), για να μπεις στο νοημα και αν κολλησεις με την Ταυλανδη τοτε κοιτας για αλλους προορισμους, σαν το Χουαχιν, η, το Τσιανγκ μαι.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.956
Πόντοι
1.446
Μύστες με Βιετνάμ τι γίνεται; Κανονίζω ταξίδι εκεί και θα ήθελα κάποιος να μου δώσει πληροφορίες!

Πρέπει να βγάλεις τουριστ Visa 25-30 EUR για ένα μηνα
Da Nang ακούγεται πολύ σαν εναλλακτική της Saigon ...
Πολυ φθηνα αλλα πιο ηρεμα ... δεν έχει το ίδιο nightlife ...

Πάντως οι βιετναμεζες είναι από τις πιο ομορφες
και πιο γλυκομουνες σε όλη την Ασια ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.866
Πόντοι
19.795
Πάντως οι βιετναμεζες είναι από τις πιο ομορφες
και πιο γλυκομουνες σε όλη την Ασια ...
Συμφωνω με το πρωτο, πραγματι οι Βιετναμεζες ειναι ενα σκαλι παραπανω σε ομορφια απο τις Ταυλανδεζες. Επιτρεψε μου ομως να διαφωνησω με το δευτερο, τουλαχιστον απο την πολυ μικρη μου εμπειρια (τα τελευταια χρονια κανουν πιατσα καμμια 15αρια απο δαυτες στην Μπανγκοκ και εχω παει με 4, και οι 4 ηταν σκετα κομοδινα.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.956
Πόντοι
1.446
Συμφωνω με το πρωτο, πραγματι οι Βιετναμεζες ειναι ενα σκαλι παραπανω σε ομορφια απο τις Ταυλανδεζες. Επιτρεψε μου ομως να διαφωνησω με το δευτερο, τουλαχιστον απο την πολυ μικρη μου εμπειρια (τα τελευταια χρονια κανουν πιατσα καμμια 15αρια απο δαυτες στην Μπανγκοκ και εχω παει με 4, και οι 4 ηταν σκετα κομοδινα.

Εμένα πάλι μου ετειχαν πολύ καλές περιπτώσεις...
Και μιλάω για Βιετναμεζες που έχω πάρει σε διάφορες χωρες
όπως Σινγκαπουρη ... έχουν ομορφια απο Γαλλία και απο Ασία...

Απλά οι ταιλανδεζες ξέρουν ότι είναι πουτανες των δυτικών... και είναι δοτικες
Οι βιετναμεζες δεν θέλουν να το παραδεχτούν... έναι πιο μαζεμένες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom