Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.642
Like
4
Πόντοι
66
ενας-ενας κοσμε ολοι θα παρετε, και εσυ σπυρο   :2funny:
οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος, οσο αυτο ειναι βερα αλλο τοσο εγω ειμαι ο Πάπας

ξερετε πολλες μη-τριτοκοσμικες χωρες οπου διαδηλωτες καταλαμβανουν για πλακα κυβερνητικα κτιρια και για 10 μερες το σημαντικοτερο της ισως κτιριο (αεροδρομιο) και αστυνομια/στρατος δεν κουνουν το δαχτυλακι τους για να τους σταματησουν?
και μιας και ηρθε η κουβεντα στον παλαιοκωστα και στα ελικοπτερα, σε ποια μη-τριτοκοσμικη χωρα διαδηλωτες υποχρεωνουν την κυβερνηση να εκκενωσει με ελικοπτερο απο ταρατσα ξενοδοχειου αρχηγους αλλων κρατων?

παραδειγματα αλλα πολλα αλλα βαριεμαι να γραφω τωρα

Αν αυτο ειναι κριτηριο για να πουμε οτι η χωρα ειναι τριτοκοσμικη, τοτε τι θα ελεγες
αν σου ελεγα οτι την Αθηνα επι 10 ημερες το χειμωνα την εκαιγαν οι κουκουλοφοροι
και εσπασαν και καταληστεψαν του λαου τα μαγαζια, και τα κλοπιμαια πωλουνταν μεχρι την Αλβανια.
Να μην ξεχνιομαστε λοιπον.

(Αίτια υπαρχουν παντου)

Τουλαχιστον στην ΜΠΑΝΚΟΚΑ δεν τα ρημαξαν ολα απλα τα κατελαβαν.

Θελω να σου πω δηλαδη ΠΟΣΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ειμαστε και ΕΜΕΙΣ συμφωνα με τα δικα σου κριτηρια !!


φιλικα
 

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
688
Like
2
Πόντοι
6
φιλε μου μαλον με τον εαυτο σας εχετε ξενερωσει που δεν μπορειτε να ριξετε ελληνιδα.δεν φταινε οι ελληνιδες ρε φιλε αν το καθε 50χρονο μπαζο θελει να ριξει την 20χρονη πιτσιρικα και οταν λογικα δεν του καθεται μετα την κραζει.Εχω δει απιστευτα πραγματα.ολες οι ελληνιδες θελουν να εχουν μια σωστη και σοβαρη σχεση με εναν νορμαλ τυπο.οταν π.χ. βγαινει ενας και λεει οτι τις γυναικες πανω απο τα 20 πρεπει να τις πνιγουν πες μου ποια θα τον παρει σοβαρα αυτον τον ανθρωπο.δηλαδη εμεις ειμαστε οι θεοι και οι ελληνιδες πρεπει να πεφτουν στα ποδια μας?

Φίλε όταν κάνεις μια δήλωση να την κάνεις σωστή. Ποτέ δεν είπα πάνω από 20 πάντοτε λέω πάνω από 24 να της ντουφεκίζομαι. Και όσο να με πάρουν στα σοβαρά θα ήθελες να έχεις την ηλικία μου και να πηδάς ένα πιπίνι όπως κάνω εγώ.
 

is2001

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Μηνύματα
213
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
Παρακολουθω  το  debate  ...

Ελλαδα ..Ταιλανδη ...  Ελληνιδες  ...κτλ ..

Εχω ζησει  5 χρονια  στην Αυστραλια  και εχω περασει  απο Φιλιππινες (Μακατι, Μανιλα) ..

Το θεμα  δεν  ειναι  ποσες χυλοπιτες  εχουμε  φαει  απο τις  Ελληνιδες ..

Το  θεμα  ειναι  οτι στην  Ελλαδα  φτυνεις  αιμα  να βρεις μια νορμαλ κοπελα .. 

* Αλλες  εχουν  τρελες  απαιτησεις (παρε jeep  ειναι της μοδας) ..

* Σου πρηζουν  τα αρχιδια  ..

* Κουβαλανε κομπλεξ  με τα επαγγελματα και to  prestige ..

Oποτε θελει  μεγαλα αποθεματα  ψυχικης υπομονης  ... 

Αυτοι  δε που  εχουν κανει την Ταιλανδη  δευτερο σπιτι  τους ζηλευω!!!

Τουλαχιστον περνανε καλα  !!! και δεν τους πρηζουνε  τα αρχιδια  !!
 

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Μηνύματα
266
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
Θα ήθελα ο συνάδερφος και συναθλητής ΦΑΝΤΟΜΑΣ εάν έχει χρόνο και όρεξη να μας γράψει ποια είναι η κατάληξη των κοριτσιών της βιομηχανίας στην Ταϋλάνδη όταν μεγαλώσουν
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
μη μαλωνετε ρε παιδες,
οι ταιλανδεζες ειναι οι πιο κοντες-αδυνατες-μελαχροινες στον πλανητη, αυτο αρκει.
 

Συνημμένα

  • E7262885-0.gif
    E7262885-0.gif
    27,4 KB · Εμφανίσεις: 55

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
για ποια νοοτροπια ακριβως λες θες να μου εξηγησεις;

σου απαντησανε αλλοι νομιζω δεν χρειαζεται.
αλλα μην το συνεχιζουμε δεν υπαρχει λογος

η lolipop τι μπηκε να κανει εδω περα?
εχει παει και θελει να μοιραστει τις εμπειριες της?
θελει να παει κ εχει ερωτησεις?
οχι απλως μπηκε απο περιεργια το παιζει ξερολας οτι ξερει και τα χρωματα της ταυλανδης και μας κανει ταρχιδια τουμπανο
 

Paixnidiaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Μηνύματα
11
Like
0
Πόντοι
0
Μια νορμάλ ελληνίδα μπήκε στη κουβέντα που δεν είναι ελλεινιδα και πήγατε να την φάτε.Και μετά λέμε οτι φταίνε οι γκόμενες.Σας πήραξε επείδή έχει διαβάσει και δυο πράγματα παραπάνω?Παίδες το έχω ξαναπεί και εγώ την έχω πατήσει απο εελεινιδα και μάλιστα ακόμα πληρώνω το γαμο και το γαμήλιο στην Ταυλανδη,καλα να παθω όμως γιατί έψαχνα την καταπληκτική τη γκόμενα και πηρα τα μπαλακια μου.αλλα οχι να λετε οτι η ταιλανδη δεν είναι τριτοκοσμικη. πειναει εκει ο κόσμος μαγκες, που να παχυνουν αυτες εκει περα. ουτε να φανε δεν εχουν.κατι μου λεει πως αν τις φερετε ελλαδα ολες και αυτες ελλεινιδες θα γινουν. τουλαχιστον στην εμφάνιση, απο την πολυ τη μασα. Παρτε το χαμπαρι, η γυναικα ειναι γυναικα, ειτε ειναι απο ελλαδα ειτε απο βιετναμ ειτε απο ταυλανδη ειτε απο ρωσια.η πουτανια στο μυαλο της γυναικας υπαρχει. το θεμα ειναι να βρεις τη λιγοτερο πουτανα στο μυαλο και στη ψυχη.δε μιλαω μονο για τα φραγκα μαγκες γιατι βρισκεις μια πιο πολουσιακαι δεν θα σου τα φαει/(και καλα).εγω ειμαι καμενος εντελως,δε χαμογελαγε με τιποτα η γκομενα.κακιασμενη σας λεω και συνεχεια να περναει το δικο της.εχω ομως φιλους που εχουν και αυτοι προβληματα οχι με ελληνιδες αλλα με ευρωπαιες με ταυλανδεζες με οτι θες.ειναι η φυση τους μαγκες,ξυπνήστε σας λεω.
και αφηστε τις αποψεις οτι η ταυλανδη είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου, και ανεπτυγμένη. γιατι δεν πάτε εκεί λοιπόν να δουλέψετε? Είναι πανεμορφα για τουρισμό και σεξοτουρισμο, για θαλασσιτσα και μπανάκι και τελος. αν είναι τοσο καλα γιατι όλες θέλουν να φύγουν απο εκει; Μα καλα χαζες ειναι,φεύγουν απο το παραδεισο και ερχονται στην κολαση της ελλαδας μονο για παρτι σας;
η αλλη η αποψη οτι η γυναικα ειναι για πεταμα μετα τα 24; αυτο και αν ειναι. και βλεπω πως συμφωνειτε αρκετοι με αυτο. και τι εχετε να πειτε ρε σεις με ενα 24 κοριτσακι; με δουλευετε; τα εχουμε βαλει με τις γυναικες και δεν κοιταμε τα χαλια μας. και εμεις για πεταμα ειμαστε.
φιλικά
 

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Μηνύματα
675
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Χειμαρρος-ωραια τα ειπες αλλα...
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Είναι μπιμπελό οι Ταϊλενδεζούλες το ξέρω και συμφωνω.
Αρκεί όμως μια εμφάνιση? Σας καλύπτουν σε άλλους τομείς εκτός απο τον ερωτικό....αυτό ρωτάω εγώ!!!
Κοιταξε να δεις...
Το λαθος που κανεις,ειναι οτι προσπαθεις να βρεις μια λογικη εξηγηση,σκεπτομενη ομως σαν γυναικα...
Το μυαλο του αντρα ομως σκεφτεται διαφορετικα...Ασφαλως η ερωτηση σου,δεν αφορα το "περιστασιακο σεξ" με μια γυναικα,γιατι τοτε το θεμα "επικοινωνια" η "καλυψη σε αλλους τομεις",οπως καταλαβαινεις δεν υφισταται καν.Και μουγκη να ειναι η γυναικα,ο αντρας απλα ψαχνει για μια "τρυπα".
Θα αναφερεσαι λοιπον,στο θεμα "συμβιωση" και ενιοτε το γαμο με μια γυναικα διαφορετικης φυλης,εθνικοτητας και κουλτουρας.
Τα πιο παλια χρονια,ο αντρας ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ,αναζητουσε περισσοτερο μια γυναικα "κατοικιδιο",παρα οτιδηποτε αλλο...Οι βασικες του προτεραιοτητες λοιπον ηταν,η γυναικα που θα συμβιωσει η θα παντρευτει...
α)Να του κανει ενα η περισσοτερα παιδια,τα οποια θα τα μεγαλωσει κατα κυριο λογο ΑΥΤΗ και οχι η μανα του,η πεθερα,η baby sitter και ο παιδικος σταθμος...
β)Να αναλαβει το μεγαλυτερο μερος των "οικιακων",καθαρισμα,πλυσιμο,σιδερωμα,μαγειρεμα και γυρνοντας ο αντρας απο τη δουλεια αργα το απογευμα η το βραδυ,να βρει ενα πιατο ζεστο φαγητο,μια ζεστη αγκαλια και μια νεα,ωραια γυναικα για να κανει σεξ.
Αυτα βεβαια προυποθετουν,πρωτον να μη δουλευει η γυναικα εξω και δευτερον ο αντρας να εχει μια δουλεια που του αποφερει ενα εισοδημα ικανο να συντηρηθει η οικογενεια αυτη.
Και το εαν "αρκει" το εισοδημα η οχι,καθοριζεται και απο τις απαιτησεις που εχει η γυναικα του.
Αλλο να ζηταει ενα ζεστο σπιτικο για να κοιμηθει,ενα πιατο φαγητο για να φαει και που και που ενα ρουχαλακι και μια εξοδο για να ξεσκασει και αλλο να ζηταει συνεχεια,καινουρια γκαρνταρομπα,καινουριο αμαξι,καθε βδομαδα μπουζουκια και ανακαινησεις στο σπιτι,καινουρια κουζινα,επιπλα κλπ.
Στη σημερινη εποχη εχουν αλλαξει τα πραγματα και λογω των οικονομικων συνθηκων,η πλειοψηφια των αντρων,δεν ειναι αντιθετοι στο να εχει μια γυναικα τη δουλεια της και να αναλαμβανουν και οι δυο απο κοινου τις δουλειες του σπιτιου.
ΑΛΛΑ...
Εαν ειναι να παντρευτει,μια γυναικα 30-35 ετων,που "ξοδεψε" ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ στην εναλλαγη ερωτικων συντροφων για ικανοποιηση της φιλαρεσκειας της και του γυναικειου εγωισμου,για τη "χειραφετηση" της,που ολη μερα "αναλλωνεται" σε ενα γραφειο κυνηγωντας τη καριερα της,κανει ενα παιδι που το μεγαλωνει η μανα της,η πεθερα της,μαγειρευει οποτε το θυμηθει και που εχει "ξεχυλωσει",εχει πεσει το βυζι της και το σεξ μαζι της κατανταει "mission impossible"...
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ να παντρευτεις μια γυναικα αλλοδαπη,ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ,που ξερεις βεβαια οτι ΠΟΤΕ δε προκειται να "επικοινωνησεις" στο 100% μαζι της λογω διαφορετικης κουλτουρας και γλωσσας,που ομως σου προσφερει μια ζεστη αγκαλια και επειδη εχει μεγαλωσει μεσα στη στερηση,σου διχνει με το βλεμμα της σε καθε στιγμη "ευγνωμοσυνη" που της εκανες τη ζωη πιο ομορφη,που της κανεις δωρο ενα φουστανι και λαμπουν τα ματια της (και δε κοιταζει πισω στην ετικετα αν ειναι VERSACE η ΑRMANI).
Βεβαια,κανενας δεν σου εγγυαται πως και η αλλοδαπη,δε θα ξυπνησει μετα απο μερικα χρονια και δε θα αρχισει να εχει απαιτησεις ιδιες με τις Ελληνιδες...Τα παντα λοιπον εχουν το ρισκο τους...
Και οσον αφορα το θεμα οτι "οι αντρες συνηθως τη κοπανανε οταν σφιγγει ο κλοιος",ξεχνας το ρητο που λεγανε οι παλιοι..."Η γυναικα που παντρευεται,πρεπει να εχει τα μισα χρονια του αντρα συν 7".
Αρα εαν ενας αντρας ειναι 30 ετων,πρεπει να παντρευεται μια 22 (30 δια 2=15+7=22).
Και μια γυναικα 30 ετων,που αποφασιζει να παντρευτει,πρεπει να βρει εναν αντρα 46 ετων (46 δια 2=23+7=30).
Και τελος παντων...αν το ρητο σου φαινεται υπερβολικο,ας βρουμε μια μεση λυση...Γιατι και για εμενα ειναι υπερβολικο,μια 30αρα να ψαχνει συνομιλικο αντρα η 2-3 χρονια μεγαλυτερο...
Πρεπει να υπαρχει μια διαφορα τουλαχιστον 8-10 ετων...
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
κανεις δεν εχει πει σε αυτο το θρεντ "πατε μονιμα κατω"  "παντρευτειτε ταιλανδεζα".
γνωμες λεμε.
αλλα οι ελλεινιδες ειναι χοντρες του κερατα. πισσα και πουπουλα.
 

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Μηνύματα
248
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ρε Παχνιδιαρη γαμηλιο ταξιδι στην Ταυλανδη πηγες? Αυτο ειναι σαν να πηγαινεις σε εστιατοριο με δικο σου φαγητο!!!!
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
η αλλη η αποψη οτι η γυναικα ειναι για πεταμα μετα τα 24; αυτο και αν ειναι. και βλεπω πως συμφωνειτε αρκετοι με αυτο. και τι εχετε να πειτε ρε σεις με ενα 24 κοριτσακι; με δουλευετε; τα εχουμε βαλει με τις γυναικες και δεν κοιταμε τα χαλια μας. και εμεις για πεταμα ειμαστε.
φιλικά
Η γυναικα δεν ειναι για πεταμα μετα τα 24...ΑΛΛΑ..
Πρεπει και οι ιδιες καποια στιγμη να συνειδητοποιησουν..
α)πως η γυναικα μεγαλωνει και ωριμαζει πιο γρηγορα απο τον αντρα.Και γι αυτο γερναει και πιο γρηγορα.
β)Οτι μεχρι τα 28 επιλεγει...ΜΕΤΑ ΤΑ 28 αρχιζει να χανει σιγα σιγα το αποκλειστικο δικαιωμα της επιλογης...Και μετα τα 35 ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ...
γ)Πως μια απο τις βασικες παραμετρους του "γηρατος" ειναι η δυνατοτητα τεκνοποιησης.
Η γυναικα λοιπον ειναι ΓΡΙΑ οταν αρχιζει η εμμηνοπαυση γιατι δε μπορει να κανει παιδια.Αντιθετως ο αντρας και στα 100,απαξ και επιτυχει στυση (υπαρχει και το Viagra),μπορει να τεκνοποιησει.
 

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Μηνύματα
248
Like
0
Πόντοι
1
Στην επιστροφη για Ελλαδα συνανταω στην πυλη 3 Ελληνιδες, ε πως το εφερε η κουβεντα τους λεω εσεις κοριτσια που εισασταν? Μου λενε στην Πατταυα. Φρικαρα. Τι κανετε εσεις στην Πατταυα τους λεω? Ε μου λενε πηγαμε σε ενα ταξιδιωτικο γραφειο και ζητησαμε ενα πακετο 1 εβδομαδας για Ταυλανδη και μας εστειλαν εκει! Λοιπον καλα ο πρακτορας μαλακας, αυτες χαζες και ζωα, ουτε ενημερωθηκαν απο το νετ που πανε ουτε τιποτα! Το θεμα ειναι οτι ειχαν φρικαρει με αυτα που ειδαν και συμβουλευαν ενα παλικαρι Ελληνα 18 ετων που ερχοταν απο Αυστραλια και εκανε στοπ οβερ Μπανγκοκ ο οποιος ακουγε τη συζητηση να μην παει ποτε στη ζωη του στη πατταυα γιατι θα καταστραφει και δεν θα μπορει ποτε στη ζωη του να εχει σχεση με Ελληνιδα!!!!!
 

Paixnidiaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Μηνύματα
11
Like
0
Πόντοι
0
Καλα ρε Παχνιδιαρη γαμηλιο ταξιδι στην Ταυλανδη πηγες? Αυτο ειναι σαν να πηγαινεις σε εστιατοριο με δικο σου φαγητο!!!!

φίλε εγώ πλήρωνα και αυτή διάλεγε. δεν χάλασε ούτε δεκάρα, τίποτα.και περασε και ασχημα. την κακομοιρα.
 

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Μηνύματα
248
Like
0
Πόντοι
1
Τοτε φιλε μου προτεινω ενα ταξιδακι κατω μονος η με φιλους για να εχεις τις αναλογες εμπειριες και απολαυσεις που στερηθηκες την προηγουμενη φορα!
 

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
1.578
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
hank τι κολαρα ειναι αυτη που εχεις βαλει στο αβαταρ?
ετσι κολαρα σε μπλουτζην
για αυτο παω και εγω κουβα
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
ναι ρε μαγκες εχετε δικιο δεν ειναι τριτοκοσμικη χωρα, για αυτο η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων στην ταιλανδη ψαχνουν να βρουν καποιον με λεφτα για να γλυτωσουν απο αυτην την χωρα.δεν τους νοιαζει να ειναι 30 χρονια μεγαλυτερος,ασχημος,χοντρος η στραβος,αρκει να τις παρει απο εκει.και μην πειτε οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.εχουμε απειρα παραδειγματα.
Φιλε εχεις παει ποτε Ταυλανδη? Μιλας σαν μην εχεις παει ποτε βλεποντας ντοκιμαντερ απο την τηλεοραση. Ξεπερασε τα στερεοτυπα, αυτο που λες απλα δεν ισχυει. Εχεις δικιο ψαχνουν για καποιον με λεφτα αλλα εκει που λες "για να γλυτωσουν απο αυτην την χωρα" δειχνεις πληρη αγνοια της Ταυλανδικης νοοτροπιας. Μαθε λοιπον οτι ελαχιστες (πλουσιες η φτωχες) ειναι οι Ταυλανδες που θελουν να αφησουν μονιμα τη χωρα τους. Ισως αυτο που λες να ισχυει για τις Φιλιππινεζες αλλα σε καμια περιπτωση για τις Ταυλανδες. Εκτος κι αν και εσυ εισαι οπαδος τους δογματος "ολοι εκει κατω ειναι φτωχοι και απελπισμενοι κιτρινιαρηδες". Η συντριπτικη πλειοψηφια των Ταυλανδων δε θελουν να μεινουν μονιμα πουθενα αλλου παρα μονο στην ιδια τη χωρα τους. Αυτο ισχυει και για τις φτωχες. Ναι, θελουν λεφτα αλλα ετερον εκατερον.

Αν αυτο ειναι κριτηριο για να πουμε οτι η χωρα ειναι τριτοκοσμικη, τοτε τι θα ελεγες
αν σου ελεγα οτι την Αθηνα επι 10 ημερες το χειμωνα την εκαιγαν οι κουκουλοφοροι
ραφμαν δεν ηταν κριτηρια αλλα παραδειγματα. Αυτα που εγιναν στην Αθηνα γινονται πολυ συχνοτερα στη Γαλλια, μηπως και η Γαλλια ειναι τριτοκοσμικη? Εγω δεν εστιασα εκει, απλα απαντησα σε αυτο που ειπες περι εφαρμογης νομων το οποιο ειναι τελειως φαουλ ιδιαιτερα σε μια χωρα με τοση διαφθορα οπως η Ταυλανδη. Σημασια δεν εχει ποσες βιτρινες οι κουκουλοφοροι σπανε η ποσες μερες καινε αυτοκινητα. Σημασια εχει αν υπηρχε προσπαθεια αποκαταστασης της ταξης. Στις μη-τριτοκοσμικες χωρες γινεται οτι γινεται αλλα τουλαχιστον το κρατος προσπαθει να αποκαταστησει την ταξη σε καθε περιπτωση ασχετα αν μερικες φορες αποτυχανει. Στα γεγονοτα που ανεφερα, αστυνομια και ο στρατος δεν σηκωσαν βλεφαρο. Μη μιλαμε για εφαρμογη νομων, κατανταει αστειο και να το συζηταμε ιδιαιτερα εμεις οι φαρανγκς που ειμαστε στην ουσια πολιτες χωρις "πραγματικα" δικαιωματα στην Ταυλανδη. Αληθεια αν εσυ εισαι σταματημενος με το αυτοκινητακι σου σε ενα φαναρι και ερθει και πεσει απο πισω σου ενα μηχανακι με τον οδηγο χωρις κρανος και στουπι στο μεθυση σε ποιον λες να τα ριξουν? Αν πραγματικα πιστευεις στο ουτοπικο "δικαιη εφαρμογη νομων" καλα ξεμπερδεματα   :rolleyes:
Εν πασει περιπτωση συμφωνω με τον kostasbmw οτι η λεξη τριτοκοσμικη ειναι υπερβολικη, ενας σωστοτερος χαρακτηρισμος θα ηταν αναπτυσσομενη χωρα με πολλα στοιχεια δευτερο-κοσμικα αλλα και εξισου πολλα στοιχεια τριτο-κοσμικα. Επισης εχει απολυτο δικιο εκει που λεει οτι μερικοι βλεπετε το skytrain και τα τεραστια εμπορικα και βγαζετε λαθος συμπερασματα.
Τελευταια φορα φορα που ειδαμε τανκ στην Ελλαδα ηταν πριν απο 35 χρονια (εξαιρουνται οι παρελασεις), στην Ταυλανδη τα βλεπουμε καθε χρονο πια ετσι οπως εγιναν τα πραγματα....και αυτο δεν ειναι κριτηριο?

Πάντα μιλάμε για τώρα η ΤΑΐΛΑΝΔΗ αυτή την στιγμή έχει 70% αναπτύξει θα ήθελα να μου πεις άλλο κράτος που έχει την ίδια αναπτύξει.

Λάνε υπόψη σου ακόμα ότι το φαινόμενο αυτό (της εκτεταμένης πορνείας) δεν αφορά το σύνολο της χώρας, αλλά εντοπίζεται σε 5-6 πόλεις (Pattaya, Bangkok, Trang, Chιang Mai και Pouket)  και μάλιστα σε εντοπισμένα σημεία των πόλεων αυτών (όπως δηλ. στις περισσότερες ευρωπαϊκες πόλεις).
Φον περιμενουμε με αγωνια τα φωτα σου για Νονγκ Και   :2funny:

Η πορνεία έχει τις ρίζες της από την εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ, τότε που τις χρυσοπλήρωναν οι αμερικανοί στρατιώτες.Άρα καλά λέει και ο Kreon με το παράδειγμα του Πειραιά.
Φανταζομαι μιλας για την πορνεια για ξενους γιατι η πορνεια για Ταυλανδους εχει τις ριζες απο αρχαιοτατων χρονων!
 

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.578
Like
2
Πόντοι
16
η lolipop τι μπηκε να κανει εδω περα?
εχει παει και θελει να μοιραστει τις εμπειριες της?
θελει να παει κ εχει ερωτησεις?
οχι απλως μπηκε απο περιεργια το παιζει ξερολας οτι ξερει και τα χρωματα της ταυλανδης και μας κανει ταρχιδια τουμπανο
:2funny: :2funny: :2funny:
Y.Γ.ακόμα περιμένω τις φωτό Γιωργάκη. . .
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
The Dick δε σε ξεχασα αλλα σηκωνει πολυ κουβεντα αυτο που με ρωτησες και εχω στερεψει απο ενεργεια σημερα. Κανε λιγο υπομονη γιατι εχει ενδιαφερον το ντερμπι μεταξυ ελληνιδων και ελλεεινιδων  :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom