lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
λορδε
κουστουμι εχεις???
οταν θα γυρισω και γω ,μπορει να χρειαστει λοοοοοολ
ΕΕΕΕΛΑΑΑΑΑ
Στειλε πμ επειγοντωωωωςςς.
λορδε
κουστουμι εχεις???
οταν θα γυρισω και γω ,μπορει να χρειαστει λοοοοοολ
Καλά κάνετε και πάτε...εγώ δεν είμαι κατά...μαζί σας είμαι....αλλά αυτά που λέτε ότι οι γυναίκες εκεί είναι gfe...
Πραγματικά πιστεύετε πως έχουν επιλογή να μην είναι?
ολες οι 3κοσμικες ειναι αναπτυσωμενες φιλε μου.doctor
δεν πιστευω να πιστευεις οτι διαβαζεις σε εφημεριδες και φορουμ
αυτα τα νουμερα δεν εχουν σχεση με τη πραγματικοτητα
μιλαμε για πολυ μεγαλυτερα νουμερα
τουλαχιστον για εκει κατω εχω αποψη προσωπικη πολλων ετων και εχω καποιες διασυνδεσεις και ξερω τι παιζει
αυτο το 70% αναπτυξη θελει πολυ συζητηση δεν ειναι τοσο απλο
εκτος αν αναπτυξη ειναι να σηκωνεις πολυοροφα κτιρια και αλλα που ειπα ποιο πανω
κατα τα αλλα ειναι μια ανπτυσομενη χωρα
να μαντεψω οτι απο μικρος εχεις φαει τοση χυλοπιτα απο ελληνιδες που δεν θες ουτε να ακους για αυτες;τριτοκοσμικα ειναι τα μιζεριασμενα κομπλεξικα μυαλα των ελλεηνιδων
ΟΞΩ ΑΠΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!
Καθαρά εγκυκλοπεδικά και μόνο.Τη σημαία της Ταϊλάνδης την ξέρετε όλοι υποθέτω...τα χρώματα της σημαίας τους λοιπόν συμβολίζουν τις τρεις δυνάμεις: Τον βουδισμό το άσπρο, τη μοναρχία το μπλε και το έθνος το κόκκινο.
Μπορεί νάναι και περισσότερα, αλλά λάβε υπόψη ότι μιλάμε για μια χώρα 75.000.000 κατοίκων.Τα άτομα που προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες φτάνουν τα 2 εκατομμύρια...(πάλι ΝΟΥΜΕΡΑ!!!)
Ασφαλώς και ΟΧΙ. Δεν επιτρέπεται η πολυγαμία. Μόνο στους εκεί μουσουλμάνους (μειοψηφία) και υπό προϋποθέσεις. Και φυσικά καμιά απολύτως μουσουλμάνα δεν ασκεί το λειτούργημα.[/quote]Ιστορικά η πορνεία στην Ταϊλάνδη ενισχύθηκε από τον θεσμό της πολυγαμίας.
Το πρώτο ορθόν .Όντως η Παττάγια χάριν της ψυχαγωγίας των αμερικανών στρατιωτών και με χρήματα των αμερικανών, μεταβλήθηκε από ένα ταπεινό ψαροχώρι σε Ντισνεϋλάντ του σεξ.
Διαφωνώ με τον Κρεόντα γιατί η Τρούμπα προϋπήρχε και λειτουργούσε υπό τη μορφή που λειτουργούσε ήδη από τα μέσα του 1920. Δεν δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του 6ου στόλου. Και σε διαβεβαιώ γιατί την γνώρισα πολύ καλά ότι δεν έχει καμια απολύτως ομοιότητα με Ταϋλάνδη.
να μαντεψω οτι απο μικρος εχεις φαει τοση χυλοπιτα απο ελληνιδες που δεν θες ουτε να ακους για αυτες;
για ποια νοοτροπια ακριβως λες θες να μου εξηγησεις;τι λες ρε παιδι μου εχεις μυαλο εσυ!!
θα σου απαντησω ομως
εχω βαρεθει την νοοτροπια τους το καλουπι αυτο που εχουν οι περισσοτερες(σιγουρα οχι ολες)
τωρα την νοοτροπια τους αν εσυ δεν την εχεις παρει πρεφα η την εχεις παρει κ σαρεσει μεγεια σου με χαρα σου εμενα παντως δεν μου κανει
φιλε μου μαλον με τον εαυτο σας εχετε ξενερωσει που δεν μπορειτε να ριξετε ελληνιδα.δεν φταινε οι ελληνιδες ρε φιλε αν το καθε 50χρονο μπαζο θελει να ριξει την 20χρονη πιτσιρικα και οταν λογικα δεν του καθεται μετα την κραζει.Εχω δει απιστευτα πραγματα.ολες οι ελληνιδες θελουν να εχουν μια σωστη και σοβαρη σχεση με εναν νορμαλ τυπο.οταν π.χ. βγαινει ενας και λεει οτι τις γυναικες πανω απο τα 20 πρεπει να τις πνιγουν πες μου ποια θα τον παρει σοβαρα αυτον τον ανθρωπο.δηλαδη εμεις ειμαστε οι θεοι και οι ελληνιδες πρεπει να πεφτουν στα ποδια μας?Λολιποπ πηρες το κλασσικο στυλ τις κλασσικης Ελληνιδας εκφερεις γνωμη για ολα ασχετα αν γνωριζεις απο πρωτο χερι η οχι!! Διαβασες κ πεντε γραμμες κ εβγαλες πορισμα. Το στηριζεις ως σωστο οχι γιατι τα εζησες αλλα γιατι ετσι τα διαβασες ετσι τα καταλαβες κ ετσι τα γραφεις! Τωρα πως γινεται αυτο με την πλειοψηφια των ελληνιδων μπορεις να το εξηγησεις? Εχω βαρεθει να το παιζετε ξερολες να πιστευετε οτι παπαρια γραφει το καθε περιοδικο κ μετα να το στηριζετε κ σαν δικια σας σκεψη! Δεν βαρεθηκαμε να τρωμε χυλοπιτες ουτε μας την εδωσε ενα πρωινο κ ειπαμε εκει στην ασια θα βρουμε αυτο που θελουμε. Οι περισσοτεροι εχουν ενα αλφα παρελθον αλλοι μεγαλο κ αλλοι πιο μικρο. Δεν ηρθαμε απο αλλο πλανητη εδω μεγαλωσαμε τουλαχιστον οι περισσοτεροι εδω πρωτοερωτευτηκαμε εδω καναμε τις πρωτες μας σχεσεις κ εδω καποιοι μπορει κ να παντρευτηκαν και εδω ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ με την παρτι σας!!!!!!