Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
The Dick δε σε ξεχασα αλλα σηκωνει πολυ κουβεντα αυτο που με ρωτησες και εχω στερεψει απο ενεργεια σημερα. Κανε λιγο υπομονη γιατι εχει ενδιαφερον το ντερμπι μεταξυ ελληνιδων και ελλεεινιδων   :2funny:

εσυ παρακολουθεις απο αποσταση ασφαλειας απο τις ελλεεινιδες  γιαυτο γελας

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου μαλον με τον εαυτο σας εχετε ξενερωσει που δεν μπορειτε να ριξετε ελληνιδα.δεν φταινε οι ελληνιδες ρε φιλε αν το καθε 50χρονο μπαζο θελει να ριξει την 20χρονη πιτσιρικα και οταν λογικα δεν του καθεται μετα την κραζει.Εχω δει απιστευτα πραγματα.ολες οι ελληνιδες θελουν να εχουν μια σωστη και σοβαρη σχεση με εναν νορμαλ τυπο.οταν π.χ. βγαινει ενας και λεει οτι τις γυναικες πανω απο τα 20 πρεπει να τις πνιγουν πες μου ποια θα τον παρει σοβαρα αυτον τον ανθρωπο.δηλαδη εμεις ειμαστε οι θεοι και οι ελληνιδες πρεπει να πεφτουν στα ποδια μας?                                                                                                                                                                                         
[/quote] Επειδη δεν με ξερεις καθεσε κ γραφεις οτι θες! Ουτε 50χρονοι ειναι εδω ολοι ουτε μπαζα! Οσο για να ριξω ελληνιδα προβλημα ουδεν αλλα με το πρωινο ξυπνημα αρχιζει το ξενερωμα! Δηλαδη εσυ δεν εχεις δει 50αρη να κουβαλα μπιμπελο εδω στην ελλαδα? αυτο λες? γιατι αν αυτο λες δεν πρεπει να κυκλοφορεις κ πολυ! Τουλαχιστον στα μαγαζια που εγω πηγαινω δεν ειναι λιγοι οι φραγκατοι με τα πιπινια! Αυτες τις ελληνιδες θα τις χαρακτηριζες πουτανες? Η μηπως για λογους βιοπορισμου τα κοριτσια αυτα κοιτανε την τσεπη? Ολες αυτες που εσυ λες φυσιολογικες κοιτανε εκτος απο εμφανιση τι δουλεια κανεις ποσα βγαζεις κ αν την εχεις μεγαλη!Οσες παλι εχουν πιασει τα 30+ δεν εχουν κ πολλες επιλογες οποτε κοιτανε μοναχα την τσεπη!  Θα μου πεις κ εσυ δεν κοιτας εμφανιση? Ναι την κοιταω αλλα μετα δεν κοιταζω ποσα βγαζει το χρονο ουτε περιμενω οτι οπου παμε παντα εγω θα πληρωνω. Δεν λεω οτι ολες εχουνε αυτη την απαιτηση αλλα βαρεθηκα να ψαχνω ξενερωσα με την παρτι τους!!! Τωρα  αν εσυ δεν εχεις προβλημα ουτε στο ποσα ξοδευεις ουτε οτι αν το σκεφτεις η ελληνιδα γκομενα ειναι σαν να πληρωνεις 4 ταυλανδες με γεια σου με χαρα σου! Μεινε με την ψευδαισθηση οτι δεν κανεις αλλη μια συναλλαγη αλλα οτι πανω απο ολα σε νοιαζετε κ σε αγαπαει κ οτι ζει για σενα μονο ......κ το πορτοφολι σου! Αληθεια αφου ειναι τοσο φυσιολογικες γιατι 1 στους 3 χωριζει? Ναι ξερω τι φταιει ο ατιμος ο ελληναρας που δεν ειναι πιστος στη γυναικα που γνωρισε πριν 10 χρονια κ μεσα σε αυτα τα 10 κοιταει τις φωτο του γαμου κ μετα την γυναικα που εχει διπλα κ λεει σιγουρα αυτη ειναι??? Ασε μας ρε μεγαλε εσυ κ οι φυσιολογικες σου! Ασε εμας να απολαμβανουμε τα ταξιδακια μας τουλαχιστον εκει δεν ζω με καμια αυταπατη ξερω κ που παω κ τι κανω.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φανταζομαι μιλας για την πορνεια για ξενους γιατι η πορνεια για Ταυλανδους εχει τις ριζες απο αρχαιοτατων χρονων!
Φον περιμενουμε με αγωνια τα φωτα σου για Νονγκ Και
   Σύντροφε, εννοείται ότι αναφέρομαι στη θέμα της οργανωμένης πορνείας για τους ξένους.
   Τα όσα αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους Ταϋλανδούς τα παραλείπω.
   Που να τα ξέρω άλλωστε ο ταπεινός Φαρανγ ? :grin:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Διαβαζοντας 4 σελιδες να συζητατε για τις Ελληνιδες δεν με πειραξε, η καθε γνωμη σεβαστη και η καθε ιστορια πικραμενη. :grin:
Αλλα λεγοντας την Ταυλανδη τριτοκοσμικη ή οχι να ρωτησω οσους εκφερουν γνωμη σε ποιες περιοχες της χωρας εχουνε παει και ποσο εχουνε ζησει εκει; :think:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λορδε οι ελληνιδες ειναι χοντρες ψηλομυτες και αναγωγες, χε χε

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βρέχει πολύ τώρα στην Bangkok...

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες μια μεγαλη καλησπερα και απο μενα!πηγα περσυ φεβρουαριο ΒΚΚ PUKET και φετος παλι ολο τον Φεβρουαριο BKK PHUKET CHIANG MAI KRABI AO NANG 4ISLANDS.περασα φανταστικα.φυσικα ενα μεγαλο ευχαριστω για τις γνωσεις που πηρα απο σας απο δω μεσα.ΦΑΝΤΟΜΑ ειχα σκοπο να σε συναντησω αλλα δεν προλαβα να κανω συνδεση στο σαιτ τελευταια στιγμη.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παράθεση από: doctortilac στις 26/04/09, 21:09
Πάντα μιλάμε για τώρα η ΤΑΐΛΑΝΔΗ αυτή την στιγμή έχει 70% αναπτύξει θα ήθελα να μου πεις άλλο κράτος που έχει την ίδια αναπτύξει.

[size=10pt]Thai economy to contract 4.5-5 per cent: Finance Minister[/size]

BANGKOK, April 16 (TNA) – The Thai economy could contract by as much as 5 percent in the aftermath of the recent political upheaval, Finance Minister Korn Chatikavanij said Wednesday.

Mr. Korn said the turmoil had shaken investor confidence significantly, as well as inflicting a major blow on the tourism sector. As a result, academics are now forecasting that the Thai economy will contract in the range of 4.5 to 5 per cent, from the pre-riot forecast of a 3 per cent contraction.

Two million people facing the prospect of job loss and shrinking revenue collections prospect on part of the government are also looming.

Amid such gloom, economic revival will be the main theme when the Cabinet has a special meeting Friday and the weekly Cabinet meeting Tuesday, said Mr Korn.

The finance minister admitted that the political turmoil has set back the government’s efforts to tackle economic problems over the last three months, as the government needs to start anew in restoring confidence.

Mr. Korn said one possible solution is for the government to speed up the dispersal of some Bt1.5 trillion in economic stimulus measures.

Meanwhile the Thai stock market is expected to suffer some losses as it opens for trade on April 16.

However, analysts would like to be on the optimistic side, following a video conference on Wednesday in which SET answered queries from 50 major institutional investors, explaining the political situation. (TNA)

:2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon:

ignatios

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ένα μικρό trip report

Χθες το βράδυ ήμουν στο Hillary Bar κοντά στο NEP. Καλό μπαρ με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι. Πέρασα πολύ καλά(φυσικά όχι μόνος, με ένα ταϋλανδέζικο μωρό 22 Μαϊων). Έξω έβρεχε καταρακτωδώς. Όλοι οι δρόμοι πλυμμηρισμένοι.Φέυγοντας στις 2 το βράδυ που έκλεινε δεν μπορούσα να βρώ ταξί για μία απόσταση πολύ μικρή (Soi 8 στο ξενοδοχείο μου).Όλοι οι ταξιτζήδες ρωτούσανε που θέλαμε να πάμε και λέγανε όχι( αυτό μου θύμισε Ελλάδα). Τελικά ύστερα από συμφωνία με ταξιτζή για 150 μπατ μας πήρε.     

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλα καποιοι Τουρκοι ειναι μεγαλοι μαλακες,ητανε 2 απο την Αγκυρα στην Πατταυα, τι τραβαγανε τις κοπελες, τι μαλακιες τους λεγανε δε λεγεται, αυτοι μεχρι και στην Πατταυα χυλοπιττα τρωγανε! Αφου και κατι αλλοι αλλα απο Κωνσταντινουπολη ( κυριλε παιδια ομως) τους κραζανε! Εμενα η τακτικη μου παντα ειναι φλερτ, ασχετως αντιτιμου, παντα τις φλερταρω οπως θα φλερταρα καθε γυναικα! Απλα οι πιθανοτητες ειναι 85-90%. Ειναι καθαρα σαν να ψαρευεις σε ιχθυοκαλλιεργεια!

kreon

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
... Απλα οι πιθανοτητες ειναι 85-90%. Ειναι καθαρα σαν να ψαρευεις σε ιχθυοκαλλιεργεια!

μάλλον σαν να κάνεις ψαροντούφεκο στο ψαράδικο της γειτονιάς σου και να ρίχνεις στην τσιπούρα με την δελφινιέρα!!! :grin:

...και να φοράς και μάσκα με βατραχοπέδιλα... :2funny: :2funny: :2funny:

kreon

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
που είσαι λολλιποπ να μας ανάψεις λίγο;;; :tits2: