Πάμε λοιπόν.
Ladyboys η Kattoeys είναι η ...εναλλακτική διέξοδος στο σεξ στην Ταϋλάνδη. Σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου , οι τραβεστί δεν χαίρουν τόσης εκτίμησης και δεν απολαμβάνουν τόσων προνομίων όσο στην Ταυλάνδη. Και αυτό γιατί σύμφωνα με παλαιά βουδιστική παράδοση, αν σε ένα σπίτι υπήρχαν τρία παιδιά και τα τρία αγόρια, το τέταρτο παιδί θάπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ νάναι κορίτσι για να είναι εξασφαλισμέη η καλοτυχία της οικογένειας. Έλα όμως που καμιά φορά στράβωνε το πράγμα και αντί για το πολυπόθητο κοριτσάκι η οικογένεια αποκτούσε αγοράκι. Κανένα πρόβλημα , το μεγάλωναν από τη γέννησή του ως κοριτσάκι (φουστίτσες, κουκλίτσες, μαγειρική κλπ), με αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την σεξουαλική ελευθεριότητα των βουδιστών (βλ. άλλα ποστ) να αναπτυχθεί αυτή η ιδιαίτερη τάξη. Οι kattoeys λοιπόν είναι ιδιαίτερα δημφιλείς στην Ταϋλανδέζικη κοινωνία και μην εκπλαγείται αν ο εισπράκτορας στο λεωφορείο, η ο ταμίας της τράπεζας για παράδειγμα είναι ladyboy. Ο μεγαλύτερος ποπ τραγουδιστής σήμερα στην Ταϋλάνδη (ο Tangsten ή Love bird) είναι Ladyboy (και τα βράδυα βάζει το φουστανάκι του και κατεβαίνει στην Πατπόνγ για πίπες !!).
Στο θέμα μας λοιπόν. Που θα τους βρείτε. Παντού, όπου θα βρείτε και κοπέλες. Πως θα τους ξεχωρίσετε. Βασικά από το ύψος και το καρύδι. Επίσης είναι πιό επιθετικοί (εννοώ ότι σε προσεγγίζουν αυτού πρώτοι) σε σχέση με τις απλές κοπέλες (ξυπνάει ο άντρας μέσα τους ). Εκεί πάντως που θα πάθουν πλάκα οι φανατικοί του είδους είναι στην Μπανκονκ στην Patpong soy 3 ( ή Silom soy 4) -βλ. χάρτη παραπανω , όπου όλα τα μαγαζία έχουν ladyboys.΄Οπως έχω πεί και σε άλλο μου πόστ, ότι μαγαζιά υπάρχουν με κανονικές κοπέλες , υπάρχουν και αντίστοιχα με ladyboys (αν και μασατζίδικο με ladyboys δεν έχω επισκεφτεί). Τώρα από εμφάνιση, από θεές (άπαιχτες πραγματικα) μέχρι κάτι απίθανους ψιλόλιγνους τύπους με μίνι και μακιγιάζ, που τους βλέπεις και δεν ξέρεις αν πρέπει να βάλεις τα γέλια ή τα κλάματα. Στο θέμα σεξ η εμπειρία μου είναι περιορισμένη γιατί έχω πάει δυο φορές όλες και όλες και τις δύο σε παρτούζα. Γενικές πάντως εντυπώσεις πολύ καλές και τρυφερές, όπως οι κοπέλες.
΄Πλάκα έχουν τα τραβεστί σόου . Ένα από τα καλύτερα που είχα δεί ήταν στον πρώτο όροφο του Nana entrainement center. Πραγματικά κόλαση. Το τι κάνανε με την κωλοτρυπίδα τους είναι πέραν πάσης φαντασίας.
Πρέπει να ξέρετε όμως ότι επειδή οι ladyboys είναι εξαιρετικά δημοφιλείς (ούτε που μπορείτε να φανταστείτε πόσοι καθωςπρέπει Αυστραλο - Αμερικάνοι και ¨Αραβες πηγαίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γι΄αυτούς στην Ταϋλάνδη), δύσκολα θα βρείτε κάποιον να σας συνοδευσει εκτός πόλης.
Ladyboys θα βρείτε σε όλα τα τουριστικά μέρη της Ταυλάνδης. Ιδιαίτερη σκηνή υπάρχει στο Trang στο Νότο που στα σχετικά μαγαζιά κάθε Πέμπτη βράδυ (η Παρασκευή είναι μέρα αργίας για τους μουσουλμάνους) γίνετα το αδιαχώρητο από στερημένους Μαλαίσιους .
Αυτά τα ολίγα Δεν είμαι και εξπέρ στο θέμα.
sa bai dee-kap