εμενα μου αρεσει το πλουσιο λεξιλογιο σου...εχεις 2 λεξεις-βασης (καυλιάρης & χύστης) και κεντας γυρω απο αυτες
σωστα το ειπες, κενταει ο τυπος. ασε που και η ορθογραφια παιζει τον ρολο της στο γενικοτερο προφιλ του. γεια σου ρε μεγαλε πιτσιλιστη!!
εμενα μου αρεσει το πλουσιο λεξιλογιο σου...εχεις 2 λεξεις-βασης (καυλιάρης & χύστης) και κεντας γυρω απο αυτες
αντι να πασ ταυλανδη τραβα και αναγνωρισε το παιδι σου και δωσε και κανα φραγκο για το μεγαλωμα του.αληθεια με ωραιεσ ηθικεσ αρχεσ σε μεγαλωσε η οικογενεια σου.ξυπνα και ωριμασε λιγακι τασαεφ.
τουλαχιστον εγω εχω αυτογνωσια και γνωριζω και 5 πραγματα παραπανω οπωσ οταν κανω λαθοσ να το αναγνωριζω,ενω εσυ οταν οι γονεισ σου ελεγαν οταν χυνεισ μεσα σε 1 γυναικα και την αφηνεισ εγκυο φταισ και εσυ και οχι μονο η γκομενα οπωσ ηλιθιωδωσ νομιζεισ.αλλα αμα ειχεισ εστω τησ βασικεσ αρχεσ απο τουσ γονεισ σου θα ηξερεσ κατι παραπανω.
εγω αγορι μου οτι κανω το κανω μονοσ μου και αμα κανω καπου λαθοσ αναλαμβανω την ευθηνη των πραξεων μου,κατι που για σενα ειναι αγνωστη λεξη.
εγω εχασα μονο 200 ευρω και δεν θα υπαρξει δευτερη διοτι μαθαινεισ απο τα λαθη σου.ενω εσυ ουτε το παιδι σου δεν εχεισ τα αρχιδια να αναγνωρισεισ,εισαι για λυπηση.τελοσ.
τασαεφ και ταζ κατι μου θιμιζουν τα ονοματα σασ μιποσ ιστε μελοι και στο σ2000 φορουμ
RavenM σε λαθος μερος τα λες, θελει πολυ μυαλο να το καταλαβεις?
Φίλος, 45αρης, εξαιρετικό παιδί, αλλα χοντρος, με μεγαλα αυτιά και μετριου εισοδηματος (δ.υ) βρηκε την υγειά του!!! Έχοντας σαν advantages το χιούμορ και την σταθερη εργασία (τοσο ηλήθια ειναι τελικα τα κριτηρια των desperate singles) παντρευτηκε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ 39ρα, στελεχος πολυεθνικής, θεόυσα βεβαια αλλα πολυ καλυτερη απο αυτόν κα περναει ζωή και κότα. Αφήστε δε που πρωτού καταλήξει σε αυτήν γαμησε καμιά 20αριά υποψηφιες (ολες απο τα γραφειά!).