KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
θελω να αναφερω οτι εχω αφησει μερικες εκρεμοτητες στην pattaya για την επομενη φορα, ενα 17χρονο στο doll house a go go την poui, τετοιο κωλαρακι και βυζακι, τα σκεφτομαι πριν κοιμηθω... ενα μικρο κοντο πιπινι στο club simon που εχει μεσα μυριαδες κοντα, δεν το χειριστικα καλα την πρωτη μερα και μου εφυγε το κοντο, οπως προειπα θελουν και αυτα τον τροπο τους, με το συγκεκριμενο ηθελα απο τις 11 το βραδυ να το παω στο δωματιο για πηδημα και στο δρομο μου ελεγε δικαιολογιες και εφυγε δινοντας μου πισω τα 300 μπατ που ειχα δωσει στο μαγαζι για να την παρω.οταν ξαναγυρισα στο μαγαζι και ειδε η τσατσα τη φαση, χωρις να πω τιποτα ,εκραξε το πιπινι, ηρθε και μου ζητησε συγνωμη πολλες φορες με υποκλιση και σε μενα και στους φιλους μου. μου ειπε να παρω οποια αλλη ηθελα χωρις προμηθεια στο μαγαζι, ισως ειπε να ξαναπαρω και την ιδια αλλα δεν πολυ την καταλαβαινα γιατι τα αγγλικα τους ειναι χαλια, εν τω μεταξυ το πιπινι ειχε βαλει τα κλαματα, και μετα την τσατσα ηρθε να μου ζητησει αυτη συγνωμη, φυσικα ενιωσα αμηχανα, και ελεγα συνεχεια no problem αφου μονο αυτο καταλαβαιναν. το πιπινι 18 ετων σιγουρα , φοραγε τζιν φουστιτσα σανδαλακι, αψογο, θα ηταν η πρωτη ταυλανδεζα αν την πηδαγα, το τελειο κοντο. την ειχα διαλεξει αναμεσα απο πολλες αλλες, ηταν πισω πισω και η πιο κοντη.οι φιλοι μου κοροιδευαν και με ρωταγαν τι ταξη παει στο σχολειο, σε ποιο κεφαλαιο ειναι την ιστορια κτλ.
τα ταυλανδεζακια θελουν αρχικα σε κλαμπακι να τα κερασεις ποτακι να χορεψουν να ακουσουν μουσικη να σε γνωρισουν λιγο να χαλαρωσουν και μετα τις 3 τα πας δωματιο και τα γαμας οπως και οσο θες, santaa διαβασε τα αυτα για να μην φερθεις γαιδουρινα οπως εγω που ηθελα να γαμησω απο τις 11 οπως σε μπουρδελο της αθηνας, ψεκαστε σκουπιστε δηλαδη...
αυτη ειναι η μαγεια της ταυλανδης ,ναι μεν πουτανα αλλα πριν απολυτο GFE. και παντα χαλαρα.
πρεπει να της φερθεις σαν γκομενα σου , και αυτη θα γινει σκλαβα σου για οσο τη θες. συνεχιζω...
τα ταυλανδεζακια θελουν αρχικα σε κλαμπακι να τα κερασεις ποτακι να χορεψουν να ακουσουν μουσικη να σε γνωρισουν λιγο να χαλαρωσουν και μετα τις 3 τα πας δωματιο και τα γαμας οπως και οσο θες, santaa διαβασε τα αυτα για να μην φερθεις γαιδουρινα οπως εγω που ηθελα να γαμησω απο τις 11 οπως σε μπουρδελο της αθηνας, ψεκαστε σκουπιστε δηλαδη...
αυτη ειναι η μαγεια της ταυλανδης ,ναι μεν πουτανα αλλα πριν απολυτο GFE. και παντα χαλαρα.
πρεπει να της φερθεις σαν γκομενα σου , και αυτη θα γινει σκλαβα σου για οσο τη θες. συνεχιζω...