Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.499
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
θερμη παρακλιση στους φιλουs βαμβουνακης και αδιαφορος λογω του προτοφανους ενδιαφεροντος  για ταξιδι στην ταιλανδη απο μενα και φιλους του σαιτ.. εχει αναγνωστει  το ποστ 5500 φορες.. και επειδη τα ταξιδιωτικα γραφεια εδω στην ελλαδα δεν ειναι και τα ποιο αξιοπιστα και μερικες φορες πουλανε ανθρακα για χρυσαφι οταν εχουν χρονο να δημοσιευσουν ξενοδοχεια στο πουκετ και σαμουι κραμπι και μπαγκογκ με λογικες τιμες.. για να μην τους ζαλιζουμε με πμ τους ανθρωπους ευχαριστω εκ των προτερων
 

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
850
Like
10
Πόντοι
6
Λεω να φυγω για πασχα στο πουκετ ( εχει φιλος σπιτι εκει ) αλλα δεν μπορω το αεροπλανο. Ποσες ωρες ειναι το ταξιδι και υπαρχει τιποτα να πιω για να μην καταλαβω το ταξιδι?
 

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
103
Like
1
Πόντοι
1
Απο αφηγηση φιλου που πηγε με παρεα ειναι οντως οπως τα λενε οι περισσοτεροι.Αυτος βεβαια δεν πολυγουσταρει τις κοντες αλλα μου ειπε μια φαση και πεθανα στο γελιο.Εχουν παρει τρεις στα δωματια και η μια ηταν τραβελω.Αυτος που την πηρε ζοχαδιαστηκε και της την ειπε,και κλαιγοντας η τρανς παει να φουνταρει απ'το μπαλκονι,μιλαμε για 14ο οροφο.Στο τελος λεει εμεις γαμουσαμε και ο αλλος ειχε παρει αγκαλια τον πουστη και τον παρηγορουσε για να μην πηδηξει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.459
Κριτικές
3
Like
12.412
Πόντοι
3.506
Μια συμβουλη παιδια: οσοι δεν εχετε παει ποτε Ταϊλάνδη σκεφτείτε το καλά. Η Ταϊλάνδη είναι «δρόμος χωρίς επιστροφή». Εκτός αυτού είναι πολύ πιθανό μετά την εμπιρεία να μην θέλετε ξαναπατήσετε σε ελληνικό μπουρδέλο.

Πραγματικα εχω ακουσει ιστορια απο φιλους φοιτητες του Πολυτεχνειου που πηγαν εκδρομη με τη σχολη τους στην Ταυλανδη.Καποιος απο τους καθηγητες ερωτευθηκε μια ντοπια πουτανιτσα και ηθελε να μεινει μονιμα εκει.Χρειαστηκε να τον βαλουν με το ζορι σηκωτο στο αεροπλανο..........
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι,
                   συνοπτικές απάντήσεις προς όλους;
1) Μαρκήσιε, το σιγά τα αυγά είναι σχετικό με το που σε πιάνει η βροχή. αν είσαι στο δρόμο όμως και ξεχείλίζουν οι υπόνομοι και οι αρουραίοι κάνουν  ..κρόουλ, δεν είναι ότι καλύτερο. Ασε που ανεβάζει υπερβολικά την υγρασία (μιλώ μόνο για Μπανκονκ, στο νότο είναι αλλιώς).
2) Ο σύντροφος Κρόνος έχει απόλυτο δίκαιο. Αν πας, όταν και αν γυρίσεις πίσω τα βλέπεις όλα εδώ πολύ μίζερα και καταθλιπτικά. Και δεν μιλώ μόνο για τα θέματα του σεξ.
3) Ο σύντροφος kopronis65, πάλι έχει δίκιο, η Παττάγια είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλλο του κόσμου. Αλλά πρώτον είναι γεμάτοι αηδιαστικούς Αμερικανο-Αυστραλούς τουρίστες και αφετέρου δεν είαι Ταύλάνδη, με την έννοια ότι όλοι οι κάτοικοι εκεί , έχουν απωλέσει τον ευγενικό και πράο χαρακτήρα που χαρακτηρίζει τους Ταύλανδούς. Και από φυσικές ομορφιές μηδέν. Αν ενδιαφέρεστε μόνο για σεξοτουρισμό η μπανκονκ σίγουρα είναι καλύτερη και έχει χιλιάδες πράγματα να απολαύσεις (πέραν των γυναικών).
  4) Όσον αφορά τα εισητήρια ψάξτε καλύτερα σε κάποιο σχετικό σάιτ και θα βρείτε προδφορές. Το Νοέμβρη ας πούμε η Emirates είχε πρπσφορά με € 350. Καλή φάση είναι (αν έχεις σχετικό χρόνο) η Egypt (με μια μέρα παραμονή στο Καϊρο - με ξενοδοχείο), η  Air Qatar, η  Emirates (5 ώρες στο Ντουμπάι με ξενοδοχείο λουξ) κ.α.
  4) Για ξενοδοχεία δεν ξέρω και πολλά πράγματα γιατί μενω πάντα σε guesthouse στην  Khaosan rd.  με 150 - 200 μπατ (περίπου 3€/μέρα).
  Θα επανέλθω.
sa bai dee-kap  :sunglasses:
 

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.459
Κριτικές
3
Like
12.412
Πόντοι
3.506
Ευχαριστω vonmakoulis για τα καλα σου λογια.Θα ηθελα να προσθεσω και εγω μερικα tips και εμπειριες που πιθανον να βοηθησουν οσους συναγωνιστες σχεδιαζουν ενα ταξιδι προς τα εκει.
1)Κανονας απαραβατος και ευκολα κατανοητος.Μην κανετε αυτο το ταξιδι με τη γυναικα σας,γκομενα,φιλη κλπ.Μονος η μια καλη ολιγομελη ανδροπαρεα.Διαφορετικα θα χασετε το 90% της ολης υποθεσης.
2)Αποφυγεται να συνδυασετε πολλα μερη.Υπαρχει κινδυνος να χασετε το χρονο σας στα ταξιδια και να κανετε λιγα πραγματα.Μπανκογκ οπωσδηποτε και Πουκετ η Πατταγια ειναι αρκετα.
3)Προτιμαται να τρωτε παντα στα ξενοδοχεια.Με τα υπαιθρια,οσο φθηνα και νοστιμα και αν ειναι υπαρχει η περιπτωση να περασετε ολες τις διακοπες σας, καθισμενοι στη λεκανη της τουαλετας.Φυσικα νερο μονο εμφιαλωμενο.
4)Μην παρετε πολλα ρουχα.Οσα και να παρετε δεν θα σας φθασουν.!Λογω της ζεστης και της υγρασιας θα πρεπει να αλλαζετε μπλουζακι καθε 1-2 ωρες.Οποτε παρτε μερικα για τη πρωτη μερα και αγοραζετε απο εκει.Με 1-2 Ευρω παιρνεις απο τη Patgong (κατι σαν το Μοναστηρακι) Polo,Lacoste, μαιμουδες φυσικα, αλλα καλες μαιμουδες.
5)Τα παντα ειναι διαπραγματευσιμα.Συνηθως οτι τιμη σου πουν, προτεινεις αμεσως το μισο.Η συμφωνια κλεινεται περιπου στο 1/3 της αρχικης τιμης.Το ιδιο ισχυει και για το σεξ.
6)Δοκιμαστε το βραδυ επισκεψη σε σεξ live-show!Φοβερη εμπειρια...κανουν τα παντα,συνηθως ομαδικα.Συνηθως σε μικρα δωματια και ετσι εισαι πολυ κοντα στη δραση.Σε ορισμενα μπορει να σε καλεσουν για συμμετοχη.Το ποτο που προσφερουν δωρεαν μην το πιειτε.Ειναι φοβερη μπομπα...
Κυριως μην διανοηθειτε να τραβηξετε φωτογραφια η βιντεο...
7)Πολυ καλη εμπειρια ειναι τα tai-massage.Ειναι σχεδον παντου.Στοιχιζουν γυρω στα 10 Ευρω και για τρεις ωρες κανεις πραγματικο φανταστικο μασαζ.Εγω οπως ημουνα κουρασμενος απο το ταξιδι τη τελευταια ωρα με πηρε ο υπνος.Με ξυπνησε μα αιθερια υπαρξη με σιγανα γλυκολογα και ελαφρα γλωσσοφιλα στο αυτι.Ενοιωσα και μια υπεροχη μυρωδια κατι σαν βανιλλια.Διαπιστωσα οτι η αλλη που μου εκανε το μασαζ ειχε ανοιξει τα ποδια της, και ειχε βαλει το κεφαλι μου να ακουμπαει στο νιμου της.Μεσα στο μισοσκοταδο νομισα οτι ημουν στον παραδεισο και εβλεπα αγγελους.Με γελακια
με ρωτησαν αν θελω body massage.Αυτη ειναι η συνθηματικη λεξη για το πηδημα.(Μετα το εμαθα).Με οδηγησαν σε ενα διαδρομο που στο βαθος ειχε μια αυλη με μια μικρη πισινα με αφρο.Δυο κοριτσακια ουτε 15 χρονων μου εκαναν νοημα.Τους ειπα ευγενικα NO και βγηκα στο δρομο.
8)Επιστροφη στο ξενοδοχειο με τουκ-τουκ.Αλλου ειδους εμπειρια.Μικρα τρικυκλα που βγαζουν ενα περιεργο θορυβο,για αυτο και το ονομα τους.Η κυκλοφορια στη Μπαγκογκ η χειροτερη στο κοσμο κυριολεκτικα.
Ο τυπος προτου ξεκινησουμε αναψε κατι σαν κερι-λιβανι σε ενα εικονοστασι με βουδες που ειχε στο παμπριζ και ενωσε τα χερια σε μια συντομη προσευχη.Μετα αρχισε η κολαση!
Ετρεχε σαν τρελος, ανεβαινε πεζοδρομια,νησιδες ουτε φαναρια ουτε τιποτα.!Οσο του φωναζα slowly τοσο ετρεχε περισσοτερο και εβαζε τα γελια.Φθασαμε στο ξενοδοχειο, 100 μπατ μου ζητησε,του εδωσα 200 γιατι ημουνα ζωντανος.Παντως απο οτι εμαθα μετα, ολοι ετσι κανουν.
9)Στο δωματιο για να ηρεμησω ζητω να ερθει μια για μασαζ.
Ερχεται μια γλυκυτατη γυρω στα 30 και μου αρχιζει ενα μακρυ παθητικο μασαζ οχι τοσο επαγγελματικο οσο το προηγουμενο.Καποια στιγμη της λεω το password:body massage? Yes μου λεει.100 dollars.Too much απαντηση.ΟΚ
30 dollars?προτεινει.Της εδωσα 50 Ευρω.Καθησε ολη τη νυχτα.Δεν εφερε αντιρρηση σε τιποτα.Μονο κουλουρι αρνηθηκε ευγενικα.Στα διαλειματα καναμε μαζι μπανιο και παντα φροντιζε να με σκουπιζει και να με χτενιζει(!).Και παντα με χαμογελο.Μιλουσε καλα Αγγλικα και οταν τη ρωτησα γιατι συμπεριφερονται τοσο καλα στους ανδρες, μου λεει οτι ειναι ευχαριστηση τους να περιποιουνται τους ανδρες, γιατι οταν αυτοι ειναι ευτυχισμενοι κανουν και τις ιδιες ευτυχισμενες.(Τ΄ακουτε ρε κουφαλες Ελληνιδες.!!)
Τελειωνοντας θελω να σας πω να πατε οπωσδηποτε να δειτε και τα βασιλικα ανακτορα και ειδικα το Ναο του σμαραγδενιου Βουδα.Κατι μοναδικο στο κοσμο.
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
Μιλουσε καλα Αγγλικα και οταν τη ρωτησα γιατι συμπεριφερονται τοσο καλα στους ανδρες, μου λεει οτι ειναι ευχαριστηση τους να περιποιουνται τους ανδρες, γιατι οταν αυτοι ειναι ευτυχισμενοι κανουν και τις ιδιες ευτυχισμενες.(Τ΄ακουτε ρε κουφαλες Ελληνιδες.!!)

τι ν? ακουσουν οι παλιοψωνισμενες ρε συ φιλαρακι..  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
 

santaa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
HELLO pedes THELO HELP APEGNOSMENA  stis 2 aprilioy petao gia taylandi... sigekrimena tha pao bangong kai meta phuket alla exo arostisi kai tha sas po giati... diavazo se kati ksena forum pou lene gia taylandi oti xriazese peripou imerisios apo 3500baht = 80 euro mexri kai 7000baht =160 euro... to kolima mou einai oti pao gia 10 hmeres exo klisi ksenodoxeio kai eisitiria ta opoia mou kostizoun peripou 1300 euro... fisika den eimai kanas matsomenos mazeuo lefta poso kairo gia na kano auto to taksidi, YPOLOGIZO lipon na xalaso peripou 500-700 euro autes tis 10 meres pou tha eimai ekei synolika na mou paei kana 2000 olo to taksidi. AUTO pou thelo na rwtiso autous pou exoun idi taksidepsi TAYLANDI einai to eksis einai arketa auta ta xrimata gia na perso kala ekei, kai enoo na min steroume, na exo ta gamisakia mou tis partouzitses mou apo ola... ti skata domatio eklisa me prive tzakouzi an den mporo na psoniso gomenitsa na to xaro PLZ apantiste mou giati me exei faei to anhos ton kapsero  :2funny:

aaa enimerotika auti tin epoxi me thai air ta eisitiria kostizoun 830 euro kai meta analoga to ksenodoxeio apo 35 euro mexri kai 100 euro to atomo

OTI AFORA EISITIRA KAI KSENODOXEIA KSERW OTI EXEI NA KANEI GIA THN ZOH EKEI APLA KSERW OTI EXEI FTINO FAGITO
 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Μην τρελαίνεσαι φίλε μου. Φαγητό, ποτά, καφέδες, εκδρομές που θα θελήσεις να κάνεις είναι φτηνά. Το πρόβλημα είναι ότι στο σεξ εύκολα μπορείς να ξεφύγεις ανάλογα με την συχνότητα και τα γούστα που θέλεις να βγάλεις. Για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης θα σου πω ότι υπολόγισα ότι στο Πούκετ ξόδευα γύρω στα 100 Ευρώ την ημέρα για όλες τις δραστηριότητες του 24ώρου. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονταν 2 πλήρη γεύματα, οι καφέδες που πάντα πίνουμε σαν Έλληνες που είμαστε, αρκετά ποτάκια το βράδι, το κόστος μιας ημερήσιας εκδρομής ή ενός μασάζ στο spa του ξενοδοχείου και φυσικά το καθημερινό σεξ.
Το κακό είναι ότι εύκολα παρασύρεσαι. Τι εννοώ με αυτό ?? Κάθεσαι σε ένα από τα πολλά μπαράκια και χαζεύεις τις γκομενίτσες αμέριμνος. Μιά από αυτές σε πλησιάζει και σου πιάνει την κουβέντα. Ε, δεν θα την κεράσεις 1-2 ποτάκια σαν large Έλληνας που είσαι???? Υπολόγισε τώρα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι χρεωμένη ως υπάλληλος στο μπαρ που κάθεσαι, το οποίο σημαίνει ότι για να την πάρεις μαζί σου θα πρέπει να πληρώσεις το λεγόμενο barfine που είναι γύρω στα 10 ΕΥΡΩ. Μετά θα την πας στο ξενοδοχείο σου όπου πάλι θα χρειαστεί να πληρώσεις ένα μικρό χρηματικό ποσό για να την βάλεις μέσα, εκτός και αν βέβαια έχεις κλείσει ήδη δίκλινο και είσαι ένα άτομο. Μέχρι δηλαδή να μπεις στο δωμάτιό σου θα έχεις ήδη ξοδέψει γύρω στα 20 Ευρώ κατ' ελάχιστο. Μετά θα διαπραγματευτείς την τιμή για το σεξ. Βέβαια μπορεί η γκόμενα να σου κάτσει και τζάμπα, αλλά συνήθως πάντα ζητάνε ένα χρηματικό αντάλλαγμα γιατί ζούνε από αυτή την δουλειά.
Αν τώρα θέλεις παρτούζα, υπολόγισε τα έξοδά σου Χ2.
Το θέμα είναι ότι τελειώνοντας με την γκομενίτσα ξαναβγαίνεις έξω να πιεις ένα ποτάκι να χαλαρώσεις λίγο και εκεί μπαίνεις σε νέους πειρασμούς. Για μένα ήταν σύνηθες το φαινόμενο να επιστρέφω από το ξενοδοχείο με μία γκόμενα, να την αφήνω εκεί από όπου την πήρα, να περπατάω 5-10 μέτρα και να βλέπω μία άλλη που να μου γυάλισε. Εκεί λες, δεν γαμιέται, ας της ρίξω και αυτής ένα πούτσο, ή έστω ας της δώσω μία πίπα στα γρήγορα, κρίμα να μείνει έτσι η κοπέλα.
Αλλά, το θέμα είναι λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, τα χρήματα ξοδεύονται....
Από την άλλη, έχε υπόψιν σου ότι εγώ, ας πούμε είμαι απαίσιος διαπραγματευτής, δεν πολυπαζαρεύω την τιμή με την λογική ότι αν την ρίξεις πολύ χαμηλά ενδεχομένως και οι υπηρεσίες που θα ακολουθήσουν να είναι μειωμένης ποιότητας.
Το μυστικό πάντως νομίζω για να μείνεις εντός budget, είναι το πώς θα χειριστείς το θέμα του sex, όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες είναι λίγο-πολύ προβλέψιμες.
Ελππιζω να σε βοήθησα έστω και λίγο.
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Ο Σύντροφος Μαρκήσιος έχει δικιο φίλε santaa. Όλα είναι πάμφτηνα , αλλά εξαρτάται από το πως θα διαχειριστείς τα χρήματά σου. Mε € 2000 κάποιοι μπορούν να την βγάλουν για ένα τρίμηνο στην  Ταυλάνδη και να μην στερηθούν σχεδόν τίποτα. Ενα ποσό της τάξης των  €100 ημερησίως (που διαθέτεις)  είναι ικανοποιητικό και μπορεί να καλύψει όλες σου τις απαιτήσεις.  :sunglasses:
 

santaa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Euxaristo poly gia tin antapokrisi pedes me boithisate arketa  i alithia einai oti den tha exo tin anesi na xalaso 100 euro tin imera tha arkesto se 60-70 euro analoga...alla apo tin alli den gamiete oti fame kai oti pioume stin teliki ELLINARADES eimaste kai ama gouistaroume gamame kai tsampa (ftanei na min einai kompleksares oi gomenes opos oi perisoteres Ellinides)...opos kai na exei 2 apriliou tin kano gia patong...

asxeto exthes apo oti diavaza se arketa forums pou aforoune tin taylnadi auto pou katalava einai oti pleon exei arxisi na xanei to pronomiou ton ftinon diakopon kai kyrios auto ofilete stin ekmetaleusi pou kanoun oi ksenoi stin taylandi, diladi polloi amerikani kai australoi exoun agorasei kai exoun stisei dikes tous epixirisis ekei kai fisika exoun thesi times sxedon se europaika protipa , gnomi mou einai oti stin taylandi einai opoios prolavei giati se liga xronia tha einai to idio akrivei me opoiodipote allo meros.

Episis i taktiki episkeptes ths taylandis apo oti diavasa ena 54% xalaei apo 20,000baht = 450 euro  Mexri 60,000 bhat= 1,400 euro TIN EVDOMADA kai oloi to xalane se gomenes kai pota...prama pou simenei oti kai autoi exoun simetasxei stin akrivia.

telos panton opos eipate ki eseis prin einai xazo na skeftese tin tayland mono gia tis gomenes einai toso omorfo to meros pou arkei auto alla kai ena kalo gamisaki bohthaei stin xalarosei  :P
warnwarn.gif
 Θα[/URL] παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
santaa εγω με 70 ευρο τη μερα ημουν βασιλιας, το ξενοδ. μεσα, δεν πρεπει να ξετρελαθεις με τα μουνακια, αν ειναι καποια καλη, κρατα τη 2 με 3 μερες,θα ειναι φθηνοτερα απο το να ψαρευεις συνεχως με κερασματα κτλ.  και μην την πατησεις προσπαθωντας να τις γαμησεις ολες..... θελεις πολλες ζωες...
εγω επαθα αμοκ, συνηλθα ομως γρηγορα, σε 8 μερες πηρα 5 διαφορετικες, τη μια την κρατησα  2 μερες και αλλη μια 4 μερες, οι αλλες μονο fuck and go.
το τετραημερο ταυλανδακι 18 μαρτιων  (born 26-03 1989), το συμπαθησα, επικοινωνουμε, και οταν ξαναπαω θα το δω, και αν κατσει η φαση θα το φερω εδω, ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει μελλον με τις ελληνιδες, αλλιως ρωσιδες κτλ.
ΠΡΟΣΟΧΗ η λεξη "πουτανα" δεν ταιριαζει σε αυτα τα αξιολατρευτα πλασματα,  πεστα vonmakoulis
 

kaylwmenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μηπως μπορειται να μου δωσετε μερικα λινκς οσον αφορα το θεμα?ευχαριστω
 

santaa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
kostasf16 εισαι σωστος φιλε...
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε santaa,
                            όπως πολύ σωστά έγραψε ο KostasF16, μην τρελλαθείς και τις θες όλες. Απλούστατα δεν γίνεται. Καλύτερα είναι να βρείς μια κοπελίτσα (σωστα τα λέει όχι πουτάνα) και με ένα πολύ μικρό αντίτιμο μπορείς να περάσεις υπέροχα μαζί της για όσο καιρό θέλεις. Η φάση αυτή έχει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι η κοπέλλα θα σε πάει στα κλύτερα (άπό άποψη ποιότητας ) μαγαζια , στις τοπικές αγορές, θα κάνει παζάρια για σένα, θα σε μάθει να μετακινείσαι και θα σου δείξει όλα τα αξιοθέατα. Μπορείς ακόμα να την πάρεις για εκδρομούλα κλπ. Το όνο μειονέκτημα ότι είναι ζηλιάρες !!! και δύσκολα θα δεχτεί άλλη κοπέλα στην παρέα σας.
Τελικά που ακριβώς πας (Patong ?) ?
                             
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
santaa, ημουν pattaya, ολες τις μερες, ειναι ελαφρως πιο φθηνα απο το phuket. τον απριλη που τσεκαρα τιμες τα τριαστερα εχουν 11 ευρο το δικλινο με πρωινο και φορους, πολυ καλο το ξερω. παντα παταγια
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι,
                  επανέρχομαι και συνεχίζω το αφιέρωμα μου στην Ταϋλάνδη. Σήμερα θα αναφερθώ στο θέμα των Go-Go Girls.  Σε όλες τις (σεξ-)οτουριστικές περιοχές της Μπανκονκ (Patponk, Nana soy, Soy Cowboy κλπ) και φυσικά στις αντίστοιχες περιοχές άλλων πόλεων θα βρείτε σε αφθονία τα περίφημα go-go bars. Τι είναι αυτά . Απλούστατα μπαρ, όπου χορεύουν κοπέλες . Ειδικότερα. Μπαίνουμε σε κάποιο go-go bar που θα βρούμε  σίγουρα στο δρόμο μας. Το σκήνικό λίγο πολύ είναι το ίδιο. Υπερυψωμένη πίστα με μακριά σκηνή με μπάρες, τριγύρω (πολλές φορές και αμφιθεατρικά) καθίσματα και πάνω στην πίστα από 5 ως +50 κοπέλες να λικνίζονται υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής. Οι κοπέλες σίγουρα φοράνε μπικίνι και σε αρκετά χορεύουν και γυμνόστηθες. Μέχρι εκεί. Δεν έχει full nude  πρόγραμμα το μαγαζί (νόμιζω ότι έχει σχέση με την άδεια του μαγαζιού, δεν μας ενδιαφέρει όμως). Οι κοπέλες φέρουν σε ευδιάκριτο σημείο (στην καλτσοδέτα, στον καρπό του χεριού συνήθως) νούμερα. Εσείς καθόσαστε, παραγγέλνετε το ποτάκι σας και απλά κάποια στγμή  λέτε στην σερβιτόρα ότι επιθυμείτε να γνωρίσετε την κοπέλα με το νούμερο ..τάδε (ή και την ίδια, δεν τρέχει τίποτα). Σε δυο λεπτά η κοπέλα είναι μαζί σας, πίνετε τα ποτάκαι σας και διαπραγματεύεστε τα περαιτέρω. Κατά τα λοιπά η διαδικασία είναι η ίδια με τα υπόλοιπα μπαρ, που έχει περιγραφεί σε άλλα πόστ, τόσο δικά μου, όσο και άλλων συντρόφων. Δηλαδή αφήνουμε ένα ποσό της τάξης των 500 μπατ στο κατάστημα και πέρνουμε την κοπέλα μαζί μας.
    Γενικά δεν συνίστανται , αλλά σε κάποια πολύ μεγάλα μπαρ του είδους είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό να πίνεις το ποτό σου και να χαζεύεις καμιά  πενηνταριά ημίγυμνες κοπελίτσες να λικνίζονται στη σκηνή.
      Σπάνια επίσης σε κάποια μεγάλα μπαρ του είδους παρεμβάλεται και κάποιο show (λεσβιακό συνήθως), αλλά όχι full nude.
      Μερικά tips. Όσο πιό αργά πάτε, τόσο πιό λίγες κοπέλες θα βρείτε. Αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ποιότητα , αλλά θα πετύχετε σίγουρα καλύτερες τιμές. Εξηγούμαι. Στα μαγαζιά αυτά οι κοπέλες ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να χορεύουν. Δηλαδή, για να μην ξεροσταλιάζουν στους δρόμους, δίνουν ένα μικρό ποσό (της τάξης των 50 - 100 μπατ) στον ιδιοκτήτη και ανεβαίνουν στην πίστα. Εκεί αμοίβονται με βάση τα ποτά που θα τους κεράσουν και φυσικά με τα extra που θα βγάλουν από ...σας.  Όλα τα σχετικά μαγαζιά κλείνουν στις 01.00 αυστηρά (πολλές φορές μπαίνει η αστυνομία και τα κλείνει). Αν πάτε κατά τις 12.30 σίγουρα θα πετύχετε κάποια καλή ξέμπαρκη και μπορείτε ανετότατα, χωρίς να χρεωθείτε ποτά και το 500σάρικο του μαγαζιού να δώσετε ραντεβού απέξω για τα περαιτέρω.
    Προσοχή γιατί υπάρχουν και αντίστοιχα μαγαζιά μόνο (η και με) ladyboys.    :sunglasses:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16


Σύντροφοι,
                    Εκτός προγράμματος θα σας διηγηθώ σήμερα την συγκλονιστικότερη εμπειρία της ζωής μου σε σχέση με τα ενδιαφέροντά μας που μου συνέβη πέρυσι στην Μπακνονκ. Ήταν Φλεβάρης και ειδικότερα η μέρα του τελικού του Παναφρικανικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Ακτή Ελεφαντοστού 3-0.  Σημ. Οι Ταϊλανδοί τρελαίνονται να βλέπουν σπορ. ¨Όλα τα μπαρ έχουν τεράστιες τηλεοράσεις που μονίμους μεταδίδουν αθλητικά (ποδόσφαιρο, μποξ, γκολφ ?τρομερά δημοφιλές στην Ταϊλάνδη-, κρίκετ και δεν συμμαζεύεται). Την ημέρα (νύχτα) εκείνη παντού έβλεπες γιγαντοοθόνες να μεταδίδουν το ματς. Εγώ σκασίλα μου για το ματς, ξεκινώ άνετος και ωραίος να επισκεφτώ (για πολλοστή φορά) το Nana Entrainement Center, το οποίο είναι ένας πολυχώρος, ένα πολυκατάστημα, κάτι σαν το Village, του σεξ. Δηλαδή είναι ένα τεράστιο οικοδόμημα διώροφο γεμάτο με μαγαζιά που έχουν σχέση με το σεξ (strip-show, live show, bar, ladtboy?s show, massage parlours, go-go bars) και φυσικά ξενοδοχείο. Ο χώρος, όπως προείπα είναι τεράστιος. Μπαίνεις από μια μικρή σχετικά είσοδο, που καλά καλά δεν φαίνεται γιατί κατακλύζεται από πάσης φύσεως μικροπωλητές και βρίσκεσαι σε έναν μεγάλο ακάλυπτο χώροι (σαν αίθριο ?αλλά τεράστιο), όπου στο μέσον του βρίσκονται 4-5 μπαρ με πάγκους και γύρω τριγύρω (σε όλους τους ορόφους) βρίσκονται παρατεταγμένα τα καταστήματα . Κοπέλες πάνω από 2000 !! (δεν υπερβάλλω καθόλου). Τα μπαρ λοιπόν αυτά  (όπου υπό κανονικές συνθήκες ψωνίζεις τις κοπέλες της επιλογής σου) έχουν τεράστιες γιγαντοοθόνες που μετέδιδαν το ματς.
Παρένθεση. Η περιοχή Νάναα είναι μια από τις ακριβότερες της Μπανκονκ και προσελκύει τουρίστες υψηλών εισοδημάτων (δεν αναφέρομαι για το πολιτιστικό κέντρο) . Μάλιστα πολύ κοντά είναι και η πρεσβεία μας. Σχεδόν δίπλα στο κέντρο αυτό βρίσκεται η περιοχή της «μικρής Αραβίας», όπου διαμένουν σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία ¨ʼραβες διαφόρων κρατών και είναι γεμάτη με αραβικά μαγαζιά (θα βρείτε και ωραία σουβλάκια). Λοιπόν την ημέρα εκείνη το πολιτιστικό κέντρο είναι γεμάτο (πήχτρα) από ʼραβες που βλέπουν το ματς. Φυσικά όλοι υποστήριζαν την Αίγυπτο. Φτάνω ο καλός σου την στιγμή που τελειώνει το ματς και ο αρχηγός της Εθνικής Αιγύπτου σηκώνει στα χέρια του το κύπελλο. Το τι έγινε είναι πέραν πάσης περιγραφής. Νόμιζα ότι ονειρευόμουν , ότι είχα πάρει LSD με τις χούφτες, ..ότι ήμουν σε έναν άλλο κόσμο. Οι ʼραβες  (πάρα πολλοί με τις κελεμπίες τους) να αλλαλάζουν  ως τρελοί, και να έχουν βγάλει πάκα με μπατ (20άρικα, 50άρικα , 100αρικα) και να τα πετάνε στον αέρα. Οι μικροπωλητές έχουν παρατήσει τους πάγκους τους, οι γκόμενες ξεβράκωτες έχουν βγει στην αυλή, τα γκαρσόνια έχουν παρατήσει τους δίσκους τους και μαζεύουν χαρτονομίσματα. Από τον δεύτερο όροφοι άλλοι πετάνε και αυτοί χαρτονομίσματα στις Ladyboy?s, από τις οποίες αρκετές έχουν βγάλει έξω τις ..ψωλές τους ουρλιάζοντας και ικετεύοντας για λίγα μπατ, ενώ στους υπαίθριους πάγκους οι χορεύτριες (ολόγυμνες) μαζεύουν τα μπατ που τους χώνουν διάφοροι  τρελαμένοι άραβες στα μουνάκια τους. Και το πιο σουρεαλ από όλα. ¨Όλα αυτά υπό τα όμματα των (αρκετών) συζύγων των Αράβων, οι οποίες όλες φόραγαν κεφαλόδεσμους και πολλές από αυτές αμπαγιες και μπούρκες (σαν τις δικές μας καλόγριες) και πανηγύριζαν και αυτές ουρλιάζοντας με τον χαρακτηριστικό αραβικό τρόπο (δεν μπορώ να περιγράψω τον ήχο, όσοι έχουν ταξιδεύσει Αραβία θα καταλάβουν) και φυσικά κάτω από τους ήχους εκκωφαντικής αραβο-ντίσκο μουσικής. Βγαίνοντας δε λίγο κόντεψε να με πατήσει ένας από τους τρεις ελέφαντες που διέσχιζαν το δρόμο.!!!
Μακράν ότι πιο τρελό έχω συναντήσει στα ταξίδια μου .
    Φίλε santaa, αλλά και όποιος άλλος σύντροφος πάει στην Ταϊλάνδη, μην παραλείψετε έπ? ουδενί να πάτε στο εν λόγω πολιτιστικό κέντρο. ¨Όλοι οι ταξιτζήδες το ξέρουν και θα σας πάνε μπροστά στην πόρτα του (μην πάρετε τουκ-τουκ γιατί μπορεί να σας πάνε αλλού). Επίσης εξυπηρετείται από το skytrain (τον εναέριο σιδηρόδρομο) στον ομώνυμο σταθμό. Δεν λέω, ούτε νομίζω, ότι θα πετύχετε ότι πέτυχα, αλλά θα βρείτε τα πάντα, μαζεμένα με τάξη και ασφάλεια.     
Sa bai dee-kap    :sunglasses:
 

santaa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
φιλε vonmakoulis θα παω phuket (patong) 11 μερες
και πραγματικα περιμενω πως και πως :)
Α και σε ευχαριστω για τις πραγματικα πολυτιμες πληροφοριες που μου εδωσες εσυ και ο kostas!!
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
santaa τα 830  με thai airways ειναι και για το phuket
εγω θα παω στις 23 απριλη εχω κλεισει με thai και περιμενω τιμες να μου πουνε, το ξενοδοχειο ποσο στο χρεωνουν? με cel tours πας? δωσε πληροφ.  με ενδιαφερουν
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom