Γιωργη ασε τα πλασματακια και τις παπαριες και κλεισε εισητηριο. Τα εστησες κανονικοτατα τα κοριτσια τον Μαη και εχουν θυμωσει > εχουν και αναδουλειες βλεπεις
εννοια σου και θα σκασω μυτη σαν φαντομας θα με δεις μπροστα σου απτο πουθενα
Γιωργη ασε τα πλασματακια και τις παπαριες και κλεισε εισητηριο. Τα εστησες κανονικοτατα τα κοριτσια τον Μαη και εχουν θυμωσει > εχουν και αναδουλειες βλεπεις
ο κυβος εριφθει...φετος ΠΟΥΚΕΤ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!! ΙΟΥΛΙΟΣ.....
Σημερα εχω να γνωστοποιησω οτι το τιλακ μου εχυσε πολλακις. Ακους ντοκτορ? Με εβαλε κατω και με πεθανε στο γαμησι. Οταν μετα καμπση ωρα μου χαλαρωνε το καυλι με εβαζε κατω και μου το φουσκωνε με μαστορικη πιπα. Μολις επαιρνε διαστασεις φαρου τον εβαζε παλι στο μουνακι της ιππευοντας με οπως σε ροντεο που δαμαζουν τα αγρια αλογα. Φωναζε συνεχως δυνατα στα ταυλανδεζικα, και καποτε καθεται απο πανω μου και μου δινει την κλειτοριδα της να την πιπιλισω (απο αυτο το σημειο και μετα,παρακαλουνται οσοι ειναι αντιθετοι με το γλυφομουνι να σταματησουν να διαβαζουν). Στο φιναλε, τριβοτανε αγρια με το μουνακι της πανω στην μουτσουνα μου χαιδευοντας ταυτοχρονα τα αρχυδια μου πισω απο την πλατη της. Το μουνακι της εχυνε ακαταπαυστα σαν ενα μυδι που εσκασε πανω στο τσιμεντο. Αφου τελειωσε απο πανω μου, εγω ειχα δυο επιλογες.
1. Να την μηνυσω στον ΟΗΕ γιατι με καταχραστηκε καθαιρωντας με σε σεξουαλικο της αντικειμενο, η
2. να χτυπησω και μια μαλακια τιμης εννεκεν, για τις εικονες και παραστασεις που μου χαρισε.
Εγω αποφασισα το δευτερο, αλλα δεν με αφησε, μου εριξε και ενα αγριο γαμησι και με τελειωσε. Τωρα παω για καμμια ωριτσα για μασσαζ για να συνελθω. Το χρειαζομαι. Μετα παω να φαω αστακους και γαριδες να στανιαρω. Δεν πειραζει που δεν εφαγα αρνι φετος. Θα το ξεπερασω. Τα γονατα μου ακομη τρεμουνε. Χριστος ανεστη.
-Ειναι αλλη μια βρωμικη δουλεια και καποιος πρεπει να την κανει ο μισθος ομως παχυλος και τα εξτρα, αφορολογητα.
Αντε καλα να περνανε τα παιδια στην καινουρια πρεσβεια...αν ειμαστε τυχεροι θα ερθει κανενας καλυτερος ανθρωπος...
ΩΧ...ΩΧ...οοοοοοο yesssss αρχισαν οι ερωτησεις!!!!!!!!!
Γιαννηγια όσους έχουν παει στο Πουκετ...
εκτός απο την εκδρομή στα φι-φι island ποιες αλλες εκδρομες
ολιγοωρες-μονοήμερες πραγματικά αξίζουν? ποιες θεωρειτε τις
top 3 παραλίες στο Πουκετ γενικα?
οοοοοοο yesssss αρχισαν οι ερωτησεις!!!!!!!!!
αλλος ενας που εγινε φυσιολατρης απο το δευτερο ταξιδι κιολας, στο τριτο θα ρωταει πως να βγαλει βιζα στο τιλακ του, και μετα απο λιγα χρονια θα πηγαινει να χαζευει αντιλοπες στην αφρικη (ονοματα δε λεμε).για όσους έχουν παει στο Πουκετ...
στα φι-φι island ποιες αλλες εκδρομες
ποιες θεωρειτε τις
top 3 παραλίες στο Πουκετ γενικα?
Κοιτα...Αν καποιος πιστευει πως "γυναικα,ειναι ολο αυτο το αχρηστο πραμα,γυρω απο το νι-μου",τοτε ναι,πρεπει ΚΑΘΕ μερα και αλλη...Για να μη πω,μια το πρωι,μια το απογευμα και μια το βραδυ...να χεσω τους ελληνες μπατερφλαι, απο το πρωτο ταξιδι βαριουνται να μαμησουν περισοτερες απο 3.