Δε διαφωνω σε οσα λες...Ειμαστε η χωρα "μπατε σκυλοι αλεστε"..
ΟΜΩΣ...
Πρεπει να κανουμε ενα ΒΑΣΙΚΟ διαχωρισμο..
ΑΛΛΟ,γνωριζω μια κοπελα στη Ταυλανδη...Την ερωτευομαι..Και θελω.
α)να τη φερω στην Ελλαδα για καποιο χρονικο διαστημα,ωστε να δει τη ζωη εδω και αν της αρεσει,να προχωρησω στα περαιτερω (γαμο)...Η
β)αισθανομαι υποχρεωμενος για τις ομορφες στιγμες που μου χαρισε εκει και θελω να της κανω ενα δωρακι,"διακοπες στην Ελλαδα" και
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,"Πηγα σε μια χωρα που με 20 ευρω,μπορεις να εχεις μια γκομενα και να τη πηδας ολη μερα,αρα τη φερνω στην Ελλαδα,της δινω 20 την ημερα,τη ταιζω,τη ποτιζω,στελνω και αλλα 200 το μηνα στην οικογενεια της,τη σπιτωνω και πηδαω ολη μερα "οικονομικα"..
Τερμα τα μπουρδελα,τα CT και τα στριπτιτζαδικα...Τωρα εχω "κατοικιδια πουτανα"...Και αν τη βαρεθω η μου αρχισει τιποτα "Ταρζανιες" τη βγαζω και στη "βιζιτα",η τη στελνω πισω "πακετο" στη μανα της...
Τωρα θα μου πεις...Τι παπαριες μου λες ρε πιπινομανιακ..Σιγα μην ανοιξω και μπουρδελο...
Κι εγω θα σου απαντησω...ΕΣΥ,βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι ΟΛΟΙ οσοι κανουν αιτηση για βιζα στην Ελληνικη πρεσβεια,εχουν "αγαθες προθεσεις" και δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να εκμεταλευτουν τη κοπελα?...Και μη ξεχνας οτι στη συντριπτικη πλειοψηφια,μιλαμε για BARGIRLS που εκδιδονται "επι χρημασι" και οχι για απλες Ταυλανδεζες,με τη δουλιτσα τους,το σπιτακι τους και τις "οικονομιες" τους (αυτες παιρνουν πολυ πιο ευκολα βιζα).
Και επειδη ειναι γνωστο,οτι ειμαστε χωρα "μπατε σκυλοι αλεστε" και ο ελεγχος ειναι υποτυπωδης,δε θα μου φαινοταν παραξενο,ενα BARGIRL αφου "ξεψαρωσει",σε παρατησει συξυλο και βγει απο μονη της στη πιατσα για να προσφερει τις "υπηρεσιες" της εναντι πολλαπλασιου τιμηματος απο τα 20 ευρω...Και αντε βρεστην μετα...
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ,ο συγκεκριμενος πρεσβης και ο ΚΑΘΕ πρεσβης,δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει σε καθε αιτηση βιζας,το "ψυχογραφημα" του καθε αιτουντα για να μπορει να διαπιστωσει αν θα εκμεταλευτεις τη κοπελα,κοβει ΑΒΕΡΤΑ τις αιτησεις...
Κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα...