rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Πάντως ρε παιδιά εγώ κάνω έναν γρήγορο υπολογισμό:
Αν κάποιος φέρει ένα όμορφο κοριτσάκι να το σπιτώσει, να τον αγαπά, να τον προσέχει, να του καθαρίζει, να σιδερώνει, να μαγειρεύει και να ρίχνει και κανά πούτσο όποτε θέλει, πόσο θα του κοστίσει;
Η καθαρίστρια μου παίρνει 8€ την ώρα, φαγητό τρώω σε μαγειρεία και μέσο όρο χαλάω 15€ τη μέρα. Η έξοδος για πήδημα κοστίζει εστιατόριο, ποτό και σπάσιμο αρχιδιών...(70€ τη φορά μέσο όρο)
Αν βάλεις καθαρίστρια 2 8ωρα τη βδομάδα, φαγητό κάθε μέρα, και πήδος άλλες 2ή3 φορές τη βδομάδα είναι στη ξεφτύλα:
512+450+840=1802€ το μήνα.
Δηλαδή όχι 210 αλλά 600€ θα έστελνα στην οικογένειά της κάθε μήνα, και δωρόσημο και ένσημα ΙΚΑ και 14 μισθούς, και θα έκανα και τον εθνικό ευεργέτη τους... Άλλα 400 για τα έξοδά της και τα υπόλοιπα 800 να τα τρώμε μαζί!
Ρε παιδιά ειλικρινά τώρα...
Δεν είναι ωραίο να έχεις μια σεμνή κοπέλα δίπλα σου, καβλίτσα και καψούρα, που θα σε ευγνωμονεί κάθε μέρα που την έβγαλες από την μιζέρια και της έδωσες ευκαιρία στη ζωή;
Φίλε rafman θα σε κάνει εικόνισμα και κάθε μέρα θα σε προσκυνάει και θα σου παίρνει και μια πιπούλα.Και ούτε σόγια, πεθερομάνι, υποχρεώσεις, μην φέρεις τους φίλους σου, που πάς, τι ώρα θα γυρίσεις κλπ...
Άσε που τα παιδάκια (που σκέφτεσαι και να κάνεις) θα είναι πιο έξυπνα. Οι μικτές ράτσες βγάζουν και πιο ωραία και πιο έξυπνα παιδάκια...
Τέτοιες περιπτώσεις γνωρίζω με γυναίκες του πρώην ανατολικού μπλόκ, πρίν την κατάρρευση. Συγκεκριμένα όταν πήγαινες Τσεχοσλοβακία για δουλειές πχ είχες 3 μέρες διορία και τέλος. Για τουρισμό δεν συζητάμε...Τότε οι κοπελίτσες αν έβλεπαν κάποιν ξένο πούλαγαν την ψυχή τους να καταφέρουν να τον κάνουν να τις καψουρευτεί ώστε να φύγουν από την χώρα μόνο παντρεμένες.
Κάτι αντίστοιχο μου φαίνεται αλλά στο πιο εξωτικό εκεί στην Ται.
Και να σου πώ και κάτι;
Όσοι έκαναν αυτή την επιλογή δεν βγήκαν ζημιωμένοι. Και οικογένειες έκαναν, και όλα πήγαν καλά.
Οπότε ακολούθα και το ένστικτό σου κατα την γνώμη μου, και αν είναι κάτι που αξίζει κρίνε το και προχώρα.
Η ζωή είναι μικρή και ωραία.
Με αυτά που βλέπω εδω μέσα στο πρώτο ταξίδι που θα κανονίσω, θα έχω έτοιμη και την βίζα και για το μωράκι...μπορεί να φέρω και 2 μαζί...
Φιλε, Κρεον Fly to the dream και μην μασας (αρκει να κανεις ωραιες εξηγησεις)
Για τα υπολοιπα θα σε οδηγησει το ενστικτο...
Ευκαιριες υπαρχουν παντου.
Πουτανες επισης.
(Παντως εγω προτιμω να την φαω, απο μια Ταυλανδεζα παρα απο μια αλβανιδα ή Ρουμανα. Sory)
Τουλαχιστον με την ταυλανδεζα θα περασεις καλα....(Εγγυημενα)
Οταν με το καλο γυρισεις τα ξαναλεμε..