Το επομενο κατα της 10:30 ξυπνησαμε και αφου εκανε το δωματιο τζέτ πηγαμε για πρωινο, της (ελεγα δεν χρεαζεται να τα μαζευεις υπαρχει καθαριστρια)
τι εισαι ? της λεω "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ" μου λεει θελω να γινω !! γυριζουμε δωματιο και μου λεει εχεις τιποτα "ρουχο απλυτο να το παω στο πληντηριο ?"
και παθαινω φλας, "της λεω με δουλευεις ?" μου λεει "ΟΧΙ" βγαζω και εγω ολα τα απλυτα τα βαζω σε μια τσαντα και της τα δινω, τα παει, πληρωνει το λογαριασμο
και μου φερνει τη αποδειξη (190 Baht) και τρελαθηκα τελειως. (Στο μεταξυ εγω δεν μπορω να πω οτι ειχα τυφλωθει απο την ομορφια της) αλλα ο τροπος της
με τρελενε (δεν το ειχα ξαναζησει αυτο το πραγμα) Ιλικρινα. Με ρωταγε ποσες μερες θα κατσω ακομη, της ελεγα 3-4 για να μην παρει αερα.
Στο μεταξυ ειχε παει μεσημερι, και της λεω αν θελεις κατσε και αποψε μαζι μου, και την ειδα και αστραψε, γουσταρε, εγω το επαιζα ανετος αυτη στο μεταξυ με ειχε αγγαλιασει και δεν με αφηνε λεπτο, συσφιξαμε την σχεση μας εκει κατανοησα και τον αγραφο νομο της ταυλανδης,
αμα εισε με κοπελα δεν σε ενοχλουν οι αλλες (δεν σου την πεφτουν) δεν ειναι οπως στην Ελλαδα που αμα εισαι με κοπελα σου την πεφτουν ολες.
μετα πηγαμε για φαϊ. και μετα ξεσκιστηκαμε (ο αστακος δουλευε τρελα) στο ξενοδοχειο. (Γλυφομουνι και την κρατησα για τριτη μερα.
Πηγαμε για ψωνια στο BigC Central Center (Second Road & soi2) Απιστευτο εμπορικο κεντρο, της ψωνισα ενα παντελονι και ενα μπλουζακι και τη εκανα ΣΙΚ.
το βραδυ της σκαω το μυστικο να παμε για τσεκαρισμα και οι δυο στο νοσοκομειο για HIV και Υπατιτιδα C για να γαμιομαστε ελευθερα, ΔΕΧΤΗΚΕ
παμε, γινεται το ΤΣΕΚ, και οι δυο ΚΑΘΑΡΟΙ, Φυσικα πληρωσα εγω.
ΕΤΣΙ έπεσα στην παγίδα και εγώ και η συνέχεια την παντρεύτηκα.......
(και φίλε μου το ότι αυτήν χρεοσαναι πιο ΠΟΛΑ από εσένα μην γελάς γιατί απλά σου πιάσανε τον κώλο άλλη μια φορά sorryyyyyyyyyyyyyy.......)