Συνεχεια...
Αφου ειχαμε περασει τοσο καλα στο Soi 7 ειπαμε να ξαναπαμε... Σχεδιαζαμε (ακου να δεις)
να κανουμε ενα στοπ εκεινη την ημερα (μονο χαβαλε) και να μην φοτρτωσουμε γκομενα (αυτο δεν γινεται στην Pattaya)
Συνεβαιναν τα ιδια με την προηγουμενη βραδια, μας αρπαζαν ολες και ηθελαν να μας
ρουφηξουν ζωντανους, μετα το χαβαλε στο δρομακι Παμε στο Heavens Door ειναι καπου
πιο πανω απο την μεση του Soi 7 μεσα στο bar υπηρχαν διαφορες κοπελες, Καθομαι επινα τα ουισκακια μου.
Εχεται ενα κοριτσι διπλα μου με ενα γλυφιτζουρι στο στομα, δεν δινω σημασια,
πιανω κουβεντα ξανα με την "τσατσα" μια φιλικη μαυριδερη χοντρουλα ταυλανδεζα.
Η κοπελα ηρθε διπλα μου και πιασαμε την κουβεντα, δεν μιλαγε καλα αγγλικα επισεις αλλα τουλαχιστον την καταλαβαινα.
μου λεει θα με κερασεις ενα ποτο, απανταω "ΟΧΙ" αυτη δεν φευγει αλλα συνεχιζει να καθετε και περιστασιακα περιφερονταν
στο Bar. Πολυ ομορφη δεν ηταν, αλλα το παλευε. Του κολητου μου του εκατσε ενα 19 αρικο (Monkey) το λεγαμε μετα
(γιατι και αυτος κολησσε χοντρα) Πολυ συμπαθητικο και ομορφο κοριτσακι. Ειχα πιει καμποσα (ταυλανδεζικα) ουισκια
εκεινο το βραδυ, και τα εγγεφαλικα μου κυτταρα ηχαν απογειωθει. Με αυτα που εβλεπα στο μπαρ με ειχε πιασει υπερκαυλιαση.
Εβλεπα το κοριτσι διπλα μου να επιμενει και ειχε ενα υφακι που εδειχνε οτι ηθελε να πηδηχτει ασυστολα. (δεν επεσα εξω)
Αφου με κοιταζε συνεχεια και με ειχε εμβολησει με το βλεμα της, της λεω "Αλαξα γνωμη, θα κερασω ενα ποτακι" καταχαρηκε,
κερναω και την "τσατσα",μετα της λεω "θελεις να ερθεις μαζι μου αποψε ?" Δεχετε αμεσως συμφωνουμε 1000 Baht και 300 Fine
(Τα περισοτερα bar στην Σοι 7 εχουν ταριφα 300 baht) της λεω και το τελευταιο "Αν ερθεις μαζι μου, ξεχασε το, οτι θα κοιμηθεις"
Οκ μου λεει. πληρωνω και φευγουμε, στο δρομο με προσεχε, λες και ηταν γυναικα μου, να μην με πατησει κανενα αμαξι, οτι ψωνιζα
μου τα καραταγε αυτη, με ειχε βασιλια της λεω θελεις να παμε για φαι ? (στο μεταξυ ειχε παει 2:30) μου λεει δεν πειναω παμε ξενοδοχείο
Μπαινουμε στο δωματιο μου ταχτοποιησε τα ρουχα,εστρωσε τα κρεβατια (ειχα κοιμηθει εκεινο το απογευμα λιγο) μετα μπαινει στο μπανιο
(μονη της) ντρεποτανε να κανουμε μαζι, (Δεν μου καλοπηγε αλλα λεω οτι αφου με προσεχει τοσο να μην την εκβιασω) βγαινει με μια πετσετα τυλιγμενη
παω εγω για μπανιο, (μονος) βγαινω και μετα της λεω "ακομη εχεις την πετσετα πανω σου" εβλεπε τηλεοραση, παμε στο κρεβατι και αρχιζουμε το χαμουρεμα
φιλαγε υπεροχα, σε ρουφαγε στην κυριολεξια. Μου πηρε μια πιπα που μου εχει μεινει χαραγμενη στο μυαλο, και με καρφωνε στα ματια με ενα υφακι που μου ελεγε
ΣΚΙΣΕ ΜΕ... και φυσικα εγω επιχηρησα να κανο μετα γλυφομουνι ΑΛΛΑ δεν με αφησε μου ελεγε οτι δεν της αρεσει !!! (ναι καλα τα λεμε !!)
και την ικετεψα να μου δωσει αλλα τελικα δεν πηρα στις πρωτες 3 ημερες. (Την εγλυψα τις επομενες μερες τρελά)
Αφου δεν με αφησε να την γλυψω αρχισαμε να γαμιομαστε πρωτα στο κρεβατι, μετα στο πατωμα, μετα στον καθρεπτη της τουαλετας μονο στο
μπαλκονι δεν γαμηθηκαμε. Εχυσα 3 φορες, Παιδια ιλικρινα τωρα που γραφω με πιανει φρικη, αυτη η γυναικα δεν ειχε καβουρακι ειχε αστακο οπως λεει ο Doctor.
Το επομενο κατα της 10:30 ξυπνησαμε και αφου εκανε το δωματιο τζέτ πηγαμε για πρωινο, της (ελεγα δεν χρεαζεται να τα μαζευεις υπαρχει καθαριστρια)
τι εισαι ? της λεω "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ" μου λεει θελω να γινω !! γυριζουμε δωματιο και μου λεει εχεις τιποτα "ρουχο απλυτο να το παω στο πληντηριο ?"
και παθαινω φλας, "της λεω με δουλευεις ?" μου λεει "ΟΧΙ" βγαζω και εγω ολα τα απλυτα τα βαζω σε μια τσαντα και της τα δινω, τα παει, πληρωνει το λογαριασμο
και μου φερνει τη αποδειξη (190 Baht) και τρελαθηκα τελειως. (Στο μεταξυ εγω δεν μπορω να πω οτι ειχα τυφλωθει απο την ομορφια της) αλλα ο τροπος της
με τρελενε (δεν το ειχα ξαναζησει αυτο το πραγμα) Ιλικρινα. Με ρωταγε ποσες μερες θα κατσω ακομη, της ελεγα 3-4 για να μην παρει αερα.
Στο μεταξυ ειχε παει μεσημερι, και της λεω αν θελεις κατσε και αποψε μαζι μου, και την ειδα και αστραψε, γουσταρε,
το επομενο βραδυ πηγαμε (ακουσον ακουσον) σε ενα GO-GO μαζι στο soi 8 (απο εκει που πηρα το θεομουνο) αλλα εκεινο το βραδι δεν το ειδα,
και εγω το επαιζα ανετος αυτη στο μεταξυ με ειχε αγγαλιασει και δεν με αφηνε λεπτο, συσφιξαμε την σχεση μας εκει μεσα,
γινοταν της πουτανας, απιστευτο σοου, και γω εδινα γλοσωφιλα στην δικια μου, εκει κατανοησα και τον αγραφο νομο της ταυλανδης,
αμα εισε με κοπελα δεν σε ενοχλουν οι αλλες (δεν σου την πεφτουν) δεν ειναι οπως στην Ελλαδα που αμα εισαι με κοπελα σου την πεφτουν ολες.
μετα φυγαμε απο το go-go και πηγαμε για φαϊ. και μετα ξεσκιστηκαμε (ο αστακος δουλευε τρελα) στο ξενοδοχειο. (Γλυφομουνι ΝΟ)
Μεσα στο σωμα μου κυκλοφορουσαν απιστευτες ορμονες, ειχα γινει Σεξομηχανή, και την κρατησα για τριτη μερα.
Πηγαμε για ψωνια στο BigC Central Center (Second Road & soi2) Απιστευτο εμπορικο κεντρο, της ψωνισα ενα παντελονι και ενα μπλουζακι και τη εκανα ΣΙΚ.
το βραδυ της σκαω το μυστικο να παμε για τσεκαρισμα και οι δυο στο νοσοκομειο για HIV και Υπατιτιδα C για να γαμιομαστε ελευθερα, ΔΕΧΤΗΚΕ
παμε, γινεται το ΤΣΕΚ, και οι δυο ΚΑΘΑΡΟΙ, στο μεταξυ χρεωσανε την ταυλανδεζα 50 baht πιο ακριβα απο οτι εμενα και ξεραθηκα απο τα γελια,
Φυσικα πληρωσα εγω. Τα γαμησια που ακολουθησαν της επομενες μερες ηταν ασυληπτης ηδονης, την εγλυψα τρελα και χτυπιοτανε (που δεν της αρεσε)
κυριολεκτηκα γδαρθηκε ο μπουτσος μου, ή γκομενα εφαγε φρικη απο το ξεμουνιασμα μου και προσπαθουσε να γλυτωσει γαμησια ηθελα 3 την ημερα στανταρ.
Οι επομενες ημερες ηταν ονειρο, πηγαμε δου φορες κρουαζιερα στο κο λαν (150 baht / ατομο) πηγαινε - ελα (καραβακι) Απιθανα, πηγαιναμε μαζι για ψωνια,
πηγαμε στο Lucifer (disco), πηγαμε σε ταυλενδεζικα μπουζουκια (φιρμα) σαν να πας στον (Σφακιανακη) στο Soi2 (χορηγοι SABAI RADIO, JONNIE WALKER) 4 ατομα 750 baht / ατομο
(1 μποκαλι τζονι, παγος, κοκες και δυο ταυλανδοι να μας γεμιζουν τα ποτηρια) δεν γεμισα το ποτηρι εγω ποτε.
(Το μονο κακο ηταν οτι δεν καπνιζες, για τσιγαρο εξω).
Παιδια εμεις ημασταν τυχεροι και ζησαμε απο κοντα το PATTAYA INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL (20 - 22 March) Ηταν ενα φαντασμαγορικο
Event με μουσικη απο ταυλανδη και αλλες χωρες. Αυτες τις 3 ημερες εγινε της ποπης στην Pattaya Η παραλιακη Beach Road ηταν απροσπελαστη απο τον κοσμο
και τα περιπτερα κατα μηκος της παραλιακης, τα οποια πουλουσαν απο φαϊ, ρουχα, και οτι αλλο ηθελε η ψυχη σου μεχρι Μοτοσυκλετες.
Αξεχαστη εμπειρεια, Μια πανδαισια ηχου, χρωματος, και γευσεων.
Περασαμε ονειρο το κοριτσι στο μεταξυ κολλαγε ολο και πιο πολυ (ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ?)
στο μεταξυ εγω της ελεγα συνεχεια "YOU LOVE ME FOR THE MONEY, Ι KNOW !!" αλλα μου αρεσεις και θα παιξω το παιχνιδι.
Μετα την 24 μαρτιου καναμε συμβολαιο για το τι θα παρει και τι θα παρω To συμβολαιο ελεγε οτι μεχρι της 31 θα παρεις 5000 baht και 2900 baht
(ενα κινητο που της αρεσε απο το Central Center) και εγω θα παρω τρελο ΣΕΞ (σε περιπτωση που δεν μου αρεσει το ΣΕΞ μπορω να κανω περικοπες, το εκανα σαφες)
Το υπογραψαμε και οι δυο.
Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους (και στην Ταυλανδη). μετα της ειπα οτι (Απο εδω και περα εισαι η γυναικα μου με συμβολαιο) ...
27 μαρτιου της λεω σημερα εσυ και το (Monkey του κολητου μου) θα κατσετε στο ξενοδοχειο και εμεις θα παμε Walking Street οι δυο μας. ΔΕΧΤΗΚΕ
πηγαμε στο Insomnia και περασαμε καταπληκτηκα (Χαμουρεψαμε 2 γκομενακια αλλα δεν πηδηξαμε) το ειχα υποσχεθει αλωστε, γυρισαμε 5:00 το πρωι.
Καναμε μαζι μπανιο στο pool, Ηταν σα να ειχα παντρευτει (δεν το ειχα ξαναζησει).
Οταν εφυγα εκλεγε με μαυρο δακρυ, μου εγραφε καρτες οτι με αγαπαει, και ακομη και σημερα με παιρνει 2 - 3 φορες την ημερα τηλεφωνο, και δεν εχει να φαει,
προχθες ξεχασα το κινητο μου στο σπιτι και ειχα 20 αναπαντητες,
θελει να ερθει Ελλαδα (λεφτα δεν μου ζηταει ακομη). Μου στελνει e-mail συνεχεια..
Λεω ψεματα οτι εχω παει σε σεμιναρια γιατι αμα μιλαμε με πιανει φρικη.
Εχω απελπιστει, ειμαι μπουρδουκλωμενος τι να κανω ?
Ο κολητος μου σκεφτεται να παει ΜΠΑΝΚΟΚΑ να φερει το (Monkey)
Παλαιοτεροι ( KOSTASF16 DOCTOR SOS - SOS - SOS)