04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Η Ταυλανδη 3η απο το τελος
Σύντροφε. Όπως ίσως θα έχεις διάβάσεις στι θρέντ πάσχεις και εσύ από οξεία Ταϋλαδίτιδα. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό (το αντίθετο θα προκαλούσε έκπληξη). Βασικά ΔΕΝ υπάρχει θεραπεία. Απλά και μόνο υπάρχουν κάποια τρικ που έχουν αναλυθεί εκτενώς με τα οποία θα μπορέσεις να μετριάσεις τα συμπτώματα της ασθένειας.Ειμαι λιγο κολλημενος ΑΛΛΑ δεν την εχω ερωτευτει παραφορα. ειμαι CONTRACTOR. Τι λες για ολα αυτα ?
να παντρευτουμε ?
Να φυγω ΜΠΑΝΚΟΚΑ ?
Να την ξεπερασω ?
EISAI ARXIGOSΣύντροφε. Όπως ίσως θα έχεις διάβάσεις στι θρέντ πάσχεις και εσύ από οξεία Ταϋλαδίτιδα. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό (το αντίθετο θα προκαλούσε έκπληξη). Βασικά ΔΕΝ υπάρχει θεραπεία. Απλά και μόνο υπάρχουν κάποια τρικ που έχουν αναλυθεί εκτενώς με τα οποία θα μπορέσεις να μετριάσεις τα συμπτώματα της ασθένειας.
Κανόνας 1ος και απαράβατος. Ποτέ με μία κοπέλα πάνω από μια μέρα (και πολύ λέω). Είναι η πλέον ασφαλής μέθοδος.
Κανόνας 2ος. Ει δυνατόν ποτέ με μια κοπέλα. Καλύτερα δυο-δυο (ή 5-5 αν είσαι μουσουλμάνος ) και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και καλύτερα θα περάσεις (γιατί θα ανταγωνίζεται η μία την άλλη για το ποιά θα σου προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση) και αποκλείεις τις συναισθηματικές εμπλοκές γιατί θάσαι διαχασμένος για το ποιά σε αρέσει καλύτερα.
Κανόνας 3ος. Ποτέ, μα ποτέ, των ποτών, ω ποτέ δεν δίνουμε τηλέφωνο, μαιλ, διεύθυνση κλπ.(Κρατάμε όμως τα δικά τους για τους κολλητούς μας ).
Κανόνας 4ος και απαράβατος επίσης. Όσο ικανοποιημένος και να έμεινες από μια κοπέλλα νάσαι σίγουρος ότι την επομένη θα βρείς καλύτερη (ιδίως μάλιστα αν τους πεις ότι την προηγούμενη γνώρισες μια καλή κοπέλα που σε ξετρέλανε) ;)
Σύντροφε. Όπως ίσως θα έχεις διάβάσεις στι θρέντ πάσχεις και εσύ από οξεία Ταϋλαδίτιδα. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό (το αντίθετο θα προκαλούσε έκπληξη). Βασικά ΔΕΝ υπάρχει θεραπεία. Απλά και μόνο υπάρχουν κάποια τρικ που έχουν αναλυθεί εκτενώς με τα οποία θα μπορέσεις να μετριάσεις τα συμπτώματα της ασθένειας.
Κανόνας 1ος και απαράβατος. Ποτέ με μία κοπέλα πάνω από μια μέρα (και πολύ λέω). Είναι η πλέον ασφαλής μέθοδος.
Κανόνας 2ος. Ει δυνατόν ποτέ με μια κοπέλα. Καλύτερα δυο-δυο (ή 5-5 αν είσαι μουσουλμάνος ) και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και καλύτερα θα περάσεις (γιατί θα ανταγωνίζεται η μία την άλλη για το ποιά θα σου προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση) και αποκλείεις τις συναισθηματικές εμπλοκές γιατί θάσαι διαχασμένος για το ποιά σε αρέσει καλύτερα.
Κανόνας 3ος. Ποτέ, μα ποτέ, των ποτών, ω ποτέ δεν δίνουμε τηλέφωνο, μαιλ, διεύθυνση κλπ.(Κρατάμε όμως τα δικά τους για τους κολλητούς μας ).
Κανόνας 4ος και απαράβατος επίσης. Όσο ικανοποιημένος και να έμεινες από μια κοπέλλα νάσαι σίγουρος ότι την επομένη θα βρείς καλύτερη (ιδίως μάλιστα αν τους πεις ότι την προηγούμενη γνώρισες μια καλή κοπέλα που σε ξετρέλανε) ;)
χχμμνα παντρευτουμε ?
χχμμΝα φυγω ΜΠΑΝΚΟΚΑ ?
Να την ξεπερασω ?
στην Ταυλανδη επειδη δεν εχει περιπτερα πας για σομ ταμ για τα 10 τηλεφωναενω ταυλανδη η κουβα στο περιπτερο πας για τσιχλες και γυρνας με 10 τηλεφωνα
βρε λορδε
εσυ μου φαινεται παραπλανεις το κοσμο και θελεις μονο εσυ να περνας καλα
ασε το κοσμο να το ευχαριστηθει τωρα που ειναι χυμα
καλο πασχα
Μάλλον τα καταλαβαίνουμε όλα αυτά λόρδε αλλά θα σου υπενθυμίσω & την υπογραφή σου. «Ρε γαμώτο αφού γέρασα γιατί δεν βάζω μυαλό;»Παντως εγω τη βρισκω να διαβαζω τετοιες περιγραφες και συζητησεις γιατι απλα επιβεβαιονομαι στα οσα εχω γραψει κατα καιρους.
1. Στην Πατταγια ή οπου αλλου ειναι μεν του επαγγελματος αλλα ειναι καινουργια και ΟΧΙ πουτανα.
2. Φερονται καλα γιατι ειναι στη φυση τους και ΟΧΙ γιατι αποσκοπουν καπου.
3. Κανουν τους αντρες να νοιωθουν αρχοντες γιατι ετσι ειναι η ανατροφη τους και ΟΧΙ γιατι θελουν να στα παρουν χοντρα.
4. Μονο 3 τις εχουν γαμησει και ΟΧΙ 53-103.
5. Παμε κατω για να γαμησουμε μονο και ΟΧΙ γιατι ειμαστε μονοι και μπακουρια στην Ελλαδα.
Μα δεν νοιωθετε ΛΙΓΟ μαλακες εαν τα πιστευετε αυτα;
Λεω εγω τωρα που δεν ξερω και πολλα.