Εχοντας περάσει ήδη μερικά βράδια στο Μπαλί, η Ταυλανδη μου φαίνεται σαν τον φτωχό συγγενή.
Έχει τόσα μουνια στο Μπαλι και τόσα σκηνικά που αν δεν γαμας κάθε βράδυ στο Μπαλί, πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας. Και μιλάω για δωρεάν γκόμενες που γνωρίζεις έξω.
Μερικές παρατηρήσεις:
1) οι Ταυλανδες γενικά δε μου άρεσαν. Οι Ινδονησιες μου φαίνονται πιο γλυκές
2) Τα πράγματα είναι πιο απελευθερωμενα στο Μπαλί. Πήγα σε μεγάλο beach club και ήταν όλες οι γκόμενες, ντόπιες και ξένες, με στρινγκακια. Επίσης αν και απαγορεύεται, φιλιά και χουφτωματα παντού. Αυτά δημόσια στην Ταυλανδη δεν παίζουν.
3) Όλοι μιλάνε βασικά αγγλικά. Στην Ταυλανδη υπήρχε θέμα να συνεννοηθείς στο δρόμο με τους περισσότερους ντόπιους.
4) Οι ξένες που κυκλοφορούν είναι απίστευτα μουνια. Στο δρομο μέσα στην ημέρα στις παραλιακές πόλεις μόνο με μπικίνι και στρινγκακια. Μόνες τους πολλές κοπέλες ή παρέες με γκόμενες. Είδα σκηνικά που την έπεφταν γκόμενες σε άνδρες στεγνά. Είδα ξανθια Αυστραλέζα που ήταν με αγόρι να γνωρίζεται με άλλο ζευγάρι και να σκαει στεγνά φιλί στην κοπέλα του άλλου ζευγαριού! Μπροστά σε όλους μέσα στο μαγαζί αυτό.
5) Τιμές παρόμοιες για φαγητό κλπ με Ταυλανδη. Θα βρεις να φας φτηνά, θα βρεις και τα ακριβά μαγαζιά.
Θα ανεβασω σύντομα κανένα βίντεο.