Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.142
- Πόντοι
- 456
Συναγωνιστές απλά ήθελα να σας πω πως σας ζηλεύω υπερβολικά. Μακάρι να μπορέσω κάποτε να βγάλω τα λεφτά να πάω για σεξοτουρισμό στη Ταϊλάνδη. Είναι όνειρο ζωής.
Καλύτερη εποχή για πουκέτ είναι Ιανουάριος-Φεβρουάριος μετά τις 20/1Σκέφτομαι να πάω για 3 εβδομάδες Ταϋλάνδη και συγκεκριμένα στο Πουκέτ μόνο, τον Αύγουστο.
Είδα λίγο τις τιμές των αεροπορικών και μου φάνηκαν κάπως αλμυρές. Κοίταζα με μια ενδιάμεση στάση, όχι παραπάνω. Έπαιξα λίγο με τις ημερομηνίες αλλά δύσκολα βρήκα κάτι κάτω από 1000 ευρώ. Τελοσπάντων.
Θα ήθελα να ρωτήσω τους εμπειρότερους αν ο Αύγουστος είναι καλός μήνας για κάτι τέτοιο. Αν όχι, έχετε να προτείνετε άλλη ημερομηνία;
Ενδιαφέρομαι μόνο για Πουκέτ, αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει αντί για εκεί να πάω μόνο Πατάγιαα.
Ευχαριστώ!
Γιατί όχι Νοέμβρη;Καλύτερη εποχή για πουκέτ είναι Ιανουάριος-Φεβρουάριος μετά τις 20/1
Πόσο χρονών είσαι φίλε;Συναγωνιστές απλά ήθελα να σας πω πως σας ζηλεύω υπερβολικά. Μακάρι να μπορέσω κάποτε να βγάλω τα λεφτά να πάω για σεξοτουρισμό στη Ταϊλάνδη. Είναι όνειρο ζωής.
Εγώ 19Γιατί όχι Νοέμβρη;
Μια χαρά ήταν όταν πήγα τέτοια περίοδο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσο χρονών είσαι φίλε;
Έχεις να προτείνεις κάποιο ξενοδοχείο κοντά στην Patong; Κατά προτίμηση στην Nanai street.Καλύτερη εποχή για πουκέτ είναι Ιανουάριος-Φεβρουάριος μετά τις 20/1
Ωραίος.Εγώ 19
Μόνος σου θα πας ή με βαλίτσα?Σκέφτομαι να πάω για 3 εβδομάδες Ταϋλάνδη και συγκεκριμένα στο Πουκέτ μόνο, τον Αύγουστο.
Είδα λίγο τις τιμές των αεροπορικών και μου φάνηκαν κάπως αλμυρές. Κοίταζα με μια ενδιάμεση στάση, όχι παραπάνω. Έπαιξα λίγο με τις ημερομηνίες αλλά δύσκολα βρήκα κάτι κάτω από 1000 ευρώ. Τελοσπάντων.
Θα ήθελα να ρωτήσω τους εμπειρότερους αν ο Αύγουστος είναι καλός μήνας για κάτι τέτοιο. Αν όχι, έχετε να προτείνετε άλλη ημερομηνία;
Ενδιαφέρομαι μόνο για Πουκέτ, αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει αντί για εκεί να πάω μόνο Πατάγιαα.
Ευχαριστώ!
Μιά χαρά είναι και Οκτώβρης & Νοέμβρης, θεωρητικά μπορεί να έχει κάπως πιό άγριες θάλασσες & κάποιες βροχές...είναι και θέμα τύχης!Γιατί όχι Νοέμβρη;
Μια χαρά ήταν όταν πήγα τέτοια περίοδο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσο χρονών είσαι φίλε;
Μόνος, πάω για να περάσω καλά. Βαλίτσα νομίζω θα χρειαστεί για 3 εβδομάδες.Μόνος σου θα πας ή με βαλίτσα?
με scoot den exei kati fuhnotero bebaia einai looy kost mono me xeiraposkeyh 10 kila ,kai ola ta alla ta plhrvnei w,egv mika xara phga ,gia Dekembrh exei gyrv sta 500 eyrv ,pouy caxnv egvΜόνος σου θα πας ή με βαλίτσα?
Μπορεις να πας κ τα δυο,εγώ αυτό έκανα.Το πουκετ έχει πλήρη πακέτο διακοπών,αλλά πιο ακριβό σε σχέση με πατταγια.Πατταγια είναι καθαρά πιστεύω μόνο για σεξοτουρισμο...Σκέφτομαι να πάω για 3 εβδομάδες Ταϋλάνδη και συγκεκριμένα στο Πουκέτ μόνο, τον Αύγουστο.
Ευχαριστώ!
Περσι ειχα μεινει εδω: Andakira hotel. Κοντα στην Μπανγκλα. Με 28 ευρω την βραδια.Ευχαριστώ. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο ξενοδοχείο, ενημερώστε.
Περσι ειχα μεινει εδω: Andakira hotel. Κοντα στην Μπανγκλα. Με 28 ευρω την βραδια.
28 η βραδιά φαίνεται κορυφαία τιμή. Αν είναι και με φόρους μέσα ειδικά. Τι μήνα είχες πάει και ποσό νωρίτερα εκλεισες?Περσι ειχα μεινει εδω: Andakira hotel. Κοντα στην Μπανγκλα. Με 28 ευρω την βραδια.
Για να μην σκοτωθείς φορας κρανος μαλακα Έλληνα. Οχι για μα μην μας γράφουν.....Απλά να φοράς πάντα κράνος γράφουμε αβερτα
Είχα πάει πέρσι τελος Γενάρη, στα πλαίσια της 5ημερης καραντίνας πριν πάω Μπανγκόκ. Το είχα κλείσει κανένα μήνα πριν. Το είχα διαλέξει περισσότερο για την πισινα του που είναι αρκετά μεγάλη.28 η βραδιά φαίνεται κορυφαία τιμή. Αν είναι και με φόρους μέσα ειδικά. Τι μήνα είχες πάει και ποσό νωρίτερα εκλεισες?