lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
καλυτερα ετσι γιατι απ οτι ξερω Φιλιππινες, Ινδονησια, Μαλαισια, Σιγκαπουρη, Tαυλάνδη ζητανε διαβατηριο σε ισχυ τουλ. 6 μηνων.Δεν είπα οτι τα βγάζεις απο το μυαλό σου.
Απλά υπάρχουν 2 ειδών έλεγχοι.
Ο πρώτος είναι στην εισοδο στο αεροπλάνο.
Ο δευτερος με την αφιξη στην χώρα.
Μπορει λοιπόν να σε σταματήσουν σε ενα απο τα δυο σημεία.
Δεν είμαι σιγουρος τι μπορεί να παίζει και επειδή δεν θελω να κανω 10.000 μιλια και να με γυρίσουν πίσω εγω προσωπικά θα πάω να το αλλάξω για να έχω το κεφάλι μου ησυχο.
Φιλε NEWFAN πολυ καλά τα λες. Όλα εξαρτώνται απο τα οικονομικά σου. Όσο ποιό πολλά πορεί να χαλάς τόσο καλύτερο κομμάτι παίρνεις.
Αυτό όμως δεν μας δίνει το δικαίομα να κάνουμε κρισεις για την οικονομική κατάσταση του άλλου.
Τώρα γι αυτό που λές σχετικά με τον ομφάλιο λώρο θα διαφωνήσω μαζί του. Η Ταϊλάνδη είναι ένας παγκόσμιος φτηνός σεξο-προορισμός. Καλώς ή κακώς (δεν είναι δουλείά μου να κρίνω) ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τουριστών είναι σεξοτουρίστες (ούτε το αν είσαι μόνο σεξο-τουρίστας είναι δουλειά μου να κρίνω αν είναι καλό ή κακό). Οπότε πηγαίνουν για μια συγκεκριμένη δουλειά. Να περάσουν καλά, και δεν χρειάζεται ούτε την χώρα να δουν , ούτε να καταλάβουν την νοοτροπία του λαου κλπ κλπ κλπ
εχοντας ζησει χρονια στο εξωτερικο και ειδικα στην ασια θα ελεγα οτι δεν εχω δει κανεναν μα κανεναν πετυχημενο γαμο ευρωπαιου με ασιατισα. Η κορεατισα δεν αφηνει την χωρα της ,η μαλαισιανα θελει χωραφια και σπιτια για τους φτωχους συγγενεις της , η ταιλανδεζα βγαζει ολο εξοδα και εισαι συνεχεια με το χερι στην τσεπη , η κινεζα θελει να σου παρει ολο το πορτοφολι και να το χειριζεται αυτη καθως και αγορα σπητιου η λεφτα στους γονεις, η πιεση ξεκιναει απο την αρχη σχεδον.Οσο πιο φτωχες τοσο πιο απαιτητικες ειναι μετα. Ο ασπρος τρελαινεται με το εξωτικο στοιχειο και μπλεκει ασχημα με ομορφες, αγραματες, ευκολες ασιατισες που προθυμα σε ακουνε και σε προσεχουν στην αρχη και μετα σε πηδανε αγρια. Εισαι ξενος, ειναι ξενες ,η πολιτισμικη διαφορα οσο ελκυστικη ειναι στην αρχη ,καταληγει τραγωδια μετα . Εχω δει και ζησει πολλες αρρωστες καταστασεις με αυτες. Κατεληξα στο να τις αλλαζω συνεχεια και οταν αποφασιζω δεσμευση να βρω μια γυναικα που μιλαμε και νιωθουμε την ιδια γλωσσα ηθη και εθιμα.Κουραστικα να μιλαω αγγλικα, κουραστικα να τους δινω λεφτα για να ζησουν ,κουραστικα να πρωσπαθω να καταλαβω τα αυτονοητα. Αλλα δεν κουραστηκα να τους λεω η επομενη και οχι δεν σου παιρνω κινητο,μηχανακι,ενοικιο,φαι,νοσοκομεια ,γιατρους, δωρα,σπητι,γαμο,παιδι και ολον τον μισθο.(με αυτη την σειρα τα ζητανε) Αυτα για να μην κλαψετε και λετε μετα πηρα μια ηλιθια , φτωχια , αγραματη . Αμα βρειτε καμια διαφορετικη εκει που γυρναμε πειτε το μου.Παίδες εξαρτάται.Ανεξάρτητα αν η γυναίκα είναι από εδώ ή από έξω, παίζει ρόλο ποιος έχει το πανω χέρι στη σχέση , αν υπάρχει σεβασμός , αν υπάρχει συμπάθεια ή και αγάπη(τα τελευταία πραγματικά όχι σικέ).Άρα μπορείς κάπως να καθορίσεις την εξέλιξη .Εδώ παίζει ρόλο και η έκφραση γουρούνι στο σακκί.Πάντως οι ασιάτισσες έχουν καλύτερη φήμη ακόμα.Αν χαλάσουν ; Πάντως υπάρχεο ο κανόνας να παίρνει κανείς κατώτερη γυναίκα γιατί είναι στη φύση της να κοιτάει κάτι καλύτερο από την ίδια.Οι Ασιάτισσες θεωρούν τον λευκό καλύτερο και πιο όμορφο φυλετικά άρα κολλάει η σχέση.Προσοχή αυτό κυρίωσ στην Ινδοκίνα (φυσικά αν είσαι σκάρτος και αυτές θα στην κάτσουν).Τώρα στη Κίνα , Κορέα και Ιαπωνία πολλές έχουν εκδυτικοποιηθεί και προσομοιάζουν με τις δικές μας.Συνεπώς βουρ για Φιλιππίνες , Βιετνάμ , Ινδονησία κτλπ.
Aγαπητέ φίλε αν μιλάς για τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω μουσώνων για καλή θάλασσα και αραλίκι στην παραλία η λύση είναι μονόδρομος για koh Samui που βρίσκεται μέσα στον κόλπο της Ταιλάνδης και δεν επηρεάζεται πολύ από τον καιρό. H πρόταση μου είναι για τα ξενοδοχεία στην παραλία Chaweng Noi που βρίσκεται στην νότια ακρη της Chaweng beach. H παραλία αυτή επειδή δεν έχει εύκολη πρόσβαση είναι σχεδόν πριβέ για τους ένοικους των παρακείμενων την αμουδιά ξενοδοχείων. Αν η τσέπη σου αντέχει δινεις 100+ ευρουδάκια τη βραδιά και παιρνεις ένα μπαγκαλοου πάνω στην άμμο και ξεχνας όλη τη μαυρίλα. Οτι πιο κοντά σε παραδεισο για μένα.Μαγκες μπορει να ειναι λιγο off topic, αλλα ειμαι σιγουρος οτι μονο τα τασακαλια του bou θα μου δωσουν τα σωστα φωτα.
Λεω να παω με την δικια μου Ταυλανδη & ψαχνομαι για καποιο νησι που να προσφερει γαμω την θαλασσα & οχι πολυ βαβουρα.
Εχω τεντωσει φετος σε σημειο ασχημο & πραγματικα χρειαζομαι να γεμισω μπαταριες γιατι με βλεπω για κανα ιδρυμα στο τελος
και μια φωτο από ένα παρακείμενο hotel
και μιαφώτο από την παραλία
σου αρεσουν οι μαιμουδες? αν οχι τοτε τι δουλεια εχεις σε αυτο το θρεντστο μονακο πηδας μουναρες ομως οχι μαιμουδιες
Hua Hin η εξαίρεσηκαι μιαφώτο από την παραλία
πωλουνται νεφρα, συκωτια, παχεα εντερα κτλ σε τιμη ευκαιριας τυπε.... :S :S :S
ρε νιμου ο μπιρλας που ειχε παει σεξ τριπ αγνοειται η τυχη του παντως :S :S :Sπωλουνται νεφρα, συκωτια, παχεα εντερα κτλ σε τιμη ευκαιριας τυπε.... :S :S :S
εσωσε πολλους συνανθρωπους του με την προσφορα του τυπε.....ρε νιμου ο μπιρλας που ειχε παει σεξ τριπ αγνοειται η τυχη του παντως :S :S :S