Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Τυπε,6 φορές έχω πάει.Το μηχανάκι είναι απλά απαραίτητο.20 μέρες στην Πατόνγκ θα κάνεις μπάνιο?Τα φρουτα ειναι 20 ευρω το διημερο.Τα μασάζ,τα Σορτ και τα λονγκ είναι καθαρά στη διαπραγματευτική σου ικανότητα.Αυτα ο νέος δεν θα τα καταλάβει καν την πρώτη φορά.Στα πι πι πρέπει να μείνει 2 μέρες αν πάει πρώτη φορά.Εννοειται ότι αξίζει με χίλια το Phuket fantasea για την πρώτη φορά,βάλε 50 ευρώ το άτομο  ακόμα.Τωρα αν θέλει να πάει 20 μέρες και να τον νοιάζει μόνο να γαμησει και πως να γλιτώσει λεφτά,ας κάνει και στο μετάξι.Τα έχουμε ξαναπεί.

Σαφώς το Πουκέτ είναι ακριβότερο και έχει περισότερες επιλογές απο δραστηριότητες-εκδρομές κλπ. 

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Δ. Καλείς το κορίτσι για ένα ποτάκι μπας και χορτάσεις με το μάτι αλλά της εξηγείς ότι είσαι πολύ κουρασμένος από το συνεχές μπουμ μπουμ και δεν θα πάρεις κοπέλα απόψε την ώρα που η ψωλή σου με μαγικό τρόπο βγάζει ποδάρια για να να σου δώσει κλωτσιά στα αρχίδια για τις μαλακίες που κάθεσαι και λες.
παραμενεις απολαυστικος. πεθαινω στο γελιο καθε φορα που σ διαβαζω

thesskris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Κριτικές
12
Like
475
Πόντοι
290
εγω παιδια θα πω διακοπες και ολα μετρημενα απο πριν μονο χασιμο ειναι οταν πας σε ενα μερος σαν την ταυλανδη, που εμενα μου τυχαινουν διαφορα που θα τα εχανα αν ειμουνα μαζεμενος μετα απο εξι φορες που εχω παει καιι δεν παω εκει μονο για να καθομαι διπλα στην θαλασσα ειμαστε ευλογημενο μερος σε αυτο,οποτε εγω αυτο που κανω πλεον ειναι να πηγαινω πιο λιγες μερες για να μπορω να κανω αυτα που θελω και να μην ειμαι στο οχι αυτο οχι εκεινο στις διακοπες μου

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
43
Πόντοι
1
Εχει νοικιάσει κανείς σας τζετ σκι εκεί? Στάνταρ θα σου παίξουν την κλασική πουστιά τα σχιστομάτικα καργιόλια?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.912
Πόντοι
6.256
Εχει νοικιάσει κανείς σας τζετ σκι εκεί? Στάνταρ θα σου παίξουν την κλασική πουστιά τα σχιστομάτικα καργιόλια?
Μακρυά απο μπελάδες φίλε, ειδικά σε τέτοιες χώρες

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
43
Πόντοι
1
Μακρυά απο μπελάδες φίλε, ειδικά σε τέτοιες χώρες
Τα έχω δει ξέρω τι λες.
Θα γούσταρα πολύ όμως να νοικιάσω ένα τζετ σε αυτό το μέρος αλλά μάλλον δεν την γλιτώνεις και το κακό είναι πως είναι και όλοι μες το κόλπο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
το harem που εκλεισε τοσο ακριβο?
Ταριφα 10χιλιαρο οτι παρεις απο τα showgirls..Τιμη συνολο-ολα μαζι με μπαρφαιν.Και τα πληρωνες επιτοπου στη μαμασαν για να φορτωσεις.Φιλιππινες γιναμε!!

• Like
Αντιδράσεις: zafkos

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Ταιλανδη το καλυτερο μερος για ladyboys ειναι η pattaya? Εχει παει κανεις τελευταια να μας πει εμπειρια? Ποσο του κοστισαν σε ευρω τα εξοδα?( ταξιδι,ladyboys κτλ)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.109
Πόντοι
3.656

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.912
Πόντοι
6.256
Ταιλανδη το καλυτερο μερος για ladyboys ειναι η pattaya? Εχει παει κανεις τελευταια να μας πει εμπειρια? Ποσο του κοστισαν σε ευρω τα εξοδα?( ταξιδι,ladyboys κτλ)
Νομιζω δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι σ αυτό το θρέντ, για γυναίκες πάνε όλοι απ ότι ξέρω.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Νομιζω δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι σ αυτό το θρέντ, για γυναίκες πάνε όλοι απ ότι ξέρω.
καλα μην δινεις και ορκο, εχω δει ατομα σε αυτο το thread που σχολιαζουν και σε τραβελοthread
σε ποιο thread να ρωτησω τοτε?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.912
Πόντοι
6.256
καλα μην δινεις και ορκο, εχω δει ατομα σε αυτο το thread που σχολιαζουν και σε τραβελοthread
σε ποιο thread να ρωτησω τοτε?
Στη μπαγκοκ υπάρχει η ποσότητα, και στην πατάγια βέβαια αλλά λιγότερα,
;και στο πουκέτ φυσικα.
Εμένα στη βκκ μου κανε εντύπωση που ηταν πολύ όμορφα.
Αν πας μόνο γι αυτό πήγαινε βκκ,
Θέλουν προσοχή όμως γιατί έχουν κακή φήμη.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Στη μπαγκοκ υπάρχει η ποσότητα, και στην πατάγια βέβαια αλλά λιγότερα,
;και στο πουκέτ φυσικα.
Εμένα στη βκκ μου κανε εντύπωση που ηταν πολύ όμορφα.
Αν πας μόνο γι αυτό πήγαινε βκκ,
Θέλουν προσοχή όμως γιατί έχουν κακή φήμη.
Οταν λες κακη φημη? απο θεματα συμπεριφορας? υγειας?
Στο youtube για παταγια παντος εχω δει κατι κοριτσαρες ladyboys πολυ πιο ομορφες απο τις κανοκινες γυναικες.Επειδη ειμαι τελειως ασχετος απο ταξιδια, θελω να παω πχ ταιλανδη/παταγια για 7 μερες, ποσο θα κοστισει το πηγαινε και το ελα,επισης για να μεινω σε ενα ξενοδοχειο ανθρωπινο(δεν σου λεω 5 αστερο προφανως αλλα να ειναι οκ,καθαρο) ποσο θα κοστισει? Και φυσικη ενα εμφανησιμο ladyboy απο bar ποσα θα μου παρει? Να θελει η συνολικη επισκεψη στην ταιλανδη 1500 ευρω? παραπανω?

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Οταν λες κακη φημη? απο θεματα συμπεριφορας? υγειας?
Στο youtube για παταγια παντος εχω δει κατι κοριτσαρες ladyboys πολυ πιο ομορφες απο τις κανοκινες γυναικες.Επειδη ειμαι τελειως ασχετος απο ταξιδια, θελω να παω πχ ταιλανδη/παταγια για 7 μερες, ποσο θα κοστισει το πηγαινε και το ελα,επισης για να μεινω σε ενα ξενοδοχειο ανθρωπινο(δεν σου λεω 5 αστερο προφανως αλλα να ειναι οκ,καθαρο) ποσο θα κοστισει? Και φυσικη ενα εμφανησιμο ladyboy απο bar ποσα θα μου παρει? Να θελει η συνολικη επισκεψη στην ταιλανδη 1500 ευρω? παραπανω?
Βρισκεισ αρκετεσ στην Walking street επισησ soi bukhao απο το τερμα τησ soi honey  αλλα αν πασ για 7 μερεσ ξεχασε το δεν αξιζει τουλαχιστον δυο εβδομαδεσ θελεισ

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Βρισκεισ αρκετεσ στην Walking street επισησ soi bukhao απο το τερμα τησ soi honey  αλλα αν πασ για 7 μερεσ ξεχασε το δεν αξιζει τουλαχιστον δυο εβδομαδεσ θελεισ
εισητηρια για να πας και να ερθεις ποσο κανουν? επισης 2 βδομαδες σε ξενοδοχειο καλης καταστασης ποσο παει? ενα ομορφο ladyboy ποσο κοστιζει?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
εισητηρια για να πας και να ερθεις ποσο κανουν? επισης 2 βδομαδες σε ξενοδοχειο καλης καταστασης ποσο παει? ενα ομορφο ladyboy ποσο κοστιζει?
6 με 7 κατοσταρικα πηγαινε ελα με μια σταση. 3 κατοσταρικα η διαμονη σε αξιοπρεπες διαμερισμα (Παταγια) . Τα πουστρακια δεν ξερω, αλλα υποθετω οτι εχουν τιμες αναλογες με τα κοριτσια, ισως και λιγο πιο κατω....Ολο το πακετο υπολογισε το καπου στα 2 με 2,5 χιλιαρικα...

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Τα ladyboy απο οτι εχω ακουσει ξεκινανε στην χειροτερη απο 500 μπατ αλλα!!! προσεξε μην το παιξεισ λιγουρησ εκει με το που θα σε παρει χαμπαρι σε δαγκωσε παιξτο αδιαφοροσ και αναλογα κανε παζαρια αν δεν γουσταρεισ την τιμη πασ αλλου εχει ενα σωρο απο την αλλη να εχεισ σιγουρα λεφτα να εχεισ ανεση ουτωσ η αλλωσ πασ για να ξοδεψεισ και οχι για οικονομια αυτα που κανεισ εκει δεν παιζει σε κανενα αλλο κρατοσ και να μην πινεισ πολυ γιατι αμα γινεισ λιωμα μετα εισαι για τα μπαζα και στην τελικη δεν θα κανεισ και τιποτα και μπορει και στην χειροτερη να σε κλεψουν ειδικα με τισ Ladyboy

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.507
Πόντοι
506
Εγω παντως εκανα εισαγωγή μια κινεζομαλαισια για κανα δυο βδομαδες. Ούτε τρεχαματα ουτε τιποτα. Ενα εισητηριο και καμια βολτα εξω. Καθε μερα ειμαι με την πουτσα καγκελο. Ασε που με ειδε τι κανω καθε μερα και με αντιγραφει. Μου φτιαχνει καφε, πλενει καθαρίζει κλπ. Ουτε μπανιο δεν κανω, αυτη με κανει. Εχουνε καποια σοβαρά πλεονέκτημα αυτες οι γυναίκες και εχω αρχθσει να βλεπω το θεμα πιο σοβαρα με αυτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom