Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγω παντως εκανα εισαγωγή μια κινεζομαλαισια για κανα δυο βδομαδες. Ούτε τρεχαματα ουτε τιποτα. Ενα εισητηριο και καμια βολτα εξω. Καθε μερα ειμαι με την πουτσα καγκελο. Ασε που με ειδε τι κανω καθε μερα και με αντιγραφει. Μου φτιαχνει καφε, πλενει καθαρίζει κλπ. Ουτε μπανιο δεν κανω, αυτη με κανει. Εχουνε καποια σοβαρά πλεονέκτημα αυτες οι γυναίκες και εχω αρχθσει να βλεπω το θεμα πιο σοβαρα με αυτες.

Εχοντας μακρά εμπειρία, οχι προσωπική, αλλά φίλων και συναδέλφων σε άλλες χώρες όπου εχω ζήσει θα σου γράψω δυο πράγματα.

Περιληπτικώς λοιπόν !! Τώρα αντιγράφει εσένα γιατί εσένα ξέρει. Αργότερα θα αντιγράφει τις γυναίκες του περιβάλλοντος που ζεί.
Είναι στην ανθρώπινη και κυρίως στη γυναικεία φύση που φέρει το χαρακτηριστικό της ζήλειας στο γονίδιό της.

Εν προκειμένω λοιπόν θα αντιγράψει τις ελληνίδες με ότι αυτό σημαίνει !!

Τα υπόλοιπα τα αφήνω στη φαντασία σου !! :grin: :grin:

Καλές οι "σοβαρές σκέψεις" αλλά η στατιστική δυστυχώς δεν βοηθάει !!

Καλή τύχη !! Θα τη χρειαστείς !! :grin: :grin:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Εχοντας μακρά εμπειρία, οχι προσωπική, αλλά φίλων και συναδέλφων σε άλλες χώρες όπου εχω ζήσει θα σου γράψω δυο πράγματα.

Περιληπτικώς λοιπόν !! Τώρα αντιγράφει εσένα γιατί εσένα ξέρει. Αργότερα θα αντιγράφει τις γυναίκες του περιβάλλοντος που ζεί.
Είναι στην ανθρώπινη και κυρίως στη γυναικεία φύση που φέρει το χαρακτηριστικό της ζήλειας στο γονίδιό της.

Αντιγραφει επισης αυτον για να γινει αρεστη και χρησιμη, εως να φτασει στο σημειο μηδεν*.
Μετα βλεπεις την αληθεια, αλλα τοτε ειναι αργα....
Μακαρι να μην ηταν δηλαδη...

Και οπως λεω χρονια: καλη κινεζα αυτη που μενει στην κινα,
Καλη μαλαισιανη αυτη που μενει στην μαλαισια
Καλη βραζιλιανα αυτη που μενει στην βραζιλια,
Κ.ο.κ.

Σημειο μηδεν* = γαμος, ολα με χαρτια επισημα

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Παίδες εξαρτάται.Ανεξάρτητα αν η γυναίκα είναι από εδώ ή από έξω, παίζει ρόλο ποιος έχει το πανω χέρι στη σχέση , αν υπάρχει σεβασμός , αν υπάρχει συμπάθεια ή και αγάπη(τα τελευταία πραγματικά όχι σικέ).Άρα μπορείς κάπως να καθορίσεις την εξέλιξη .Εδώ παίζει ρόλο και η έκφραση γουρούνι στο σακκί.Πάντως οι ασιάτισσες έχουν καλύτερη φήμη ακόμα.Αν χαλάσουν ; Πάντως υπάρχεο ο κανόνας να παίρνει κανείς κατώτερη γυναίκα γιατί είναι στη φύση της να κοιτάει κάτι καλύτερο από την ίδια.Οι Ασιάτισσες θεωρούν τον λευκό καλύτερο και πιο όμορφο φυλετικά άρα κολλάει η σχέση.Προσοχή αυτό κυρίωσ στην Ινδοκίνα (φυσικά αν είσαι σκάρτος και αυτές θα στην κάτσουν).Τώρα  στη Κίνα , Κορέα και Ιαπωνία πολλές έχουν εκδυτικοποιηθεί και προσομοιάζουν με τις δικές μας.Συνεπώς βουρ για Φιλιππίνες , Βιετνάμ , Ινδονησία κτλπ. :uglystupid:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Καλησπέρα!
Το διαβατήριο πρέπει να είναι πάνω από 6μηνο προ της λήξης όπως απαιτείται σε άλλα κράτη?
Με βίζα δεν χρειάζεται τπτ με προξενία? Οτι συμπληρώσουμε μεσα στο αεροπλάνο (αναφέρομαι σε ολιγοήμερη παραμονή κατω του μηνα)?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Visa  δεν χρειαζεται...
Διαβατηριο: Passports issued to nationals of Greece must be valid for the period of intended stay.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αντιγραφει επισης αυτον για να γινει αρεστη και χρησιμη, εως να φτασει στο σημειο μηδεν*.
Μετα βλεπεις την αληθεια, αλλα τοτε ειναι αργα....
Μακαρι να μην ηταν δηλαδη...

Και οπως λεω χρονια: καλη κινεζα αυτη που μενει στην κινα,
Καλη μαλαισιανη αυτη που μενει στην μαλαισια
Καλη βραζιλιανα αυτη που μενει στην βραζιλια,
Κ.ο.κ.

Σημειο μηδεν* = γαμος, ολα με χαρτια επισημα

Και για να το "αποδωσουμε"  εικόνοπλαστικά !!! :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1527569185659.jpg
    FB_IMG_1527569185659.jpg
    40 KB · Εμφανίσεις: 21

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506

Tωρα που ειπες για ελληνιδες θυμήθηκα το εξης:
Στην Ασια γυναικες στα 30 ανυπαντρες θεωρούνται τελειωμενες για τους ντόπιους.
Στην Ελλάδα με την πεινα που πεφτει και τη μαλακία, ακομα και οι 35+ θεωρούνται κομματοι.
Σαν τα αυτοκίνητα δηλ. που αντι να αποσυρουμε τα σκουπίδια 15ετιας ειμαστε το κρατος με τα περισσότερα στην Ευρώπη.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Tωρα που ειπες για ελληνιδες θυμήθηκα το εξης:
Στην Ασια γυναικες στα 30 ανυπαντρες θεωρούνται τελειωμενες για τους ντόπιους.
Στην Ελλάδα με την πεινα που πεφτει και τη μαλακία, ακομα και οι 35+ θεωρούνται κομματοι.
Σαν τα αυτοκίνητα δηλ. που αντι να αποσυρουμε τα σκουπίδια 15ετιας ειμαστε το κρατος με τα περισσότερα στην Ευρώπη.

Φίλε με τις ελληνίδες ακολουθώ παγίως την παραλλαγή της ινδουιστικής  παροιμίας που φαίνεται στη φωτογραφία !! :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1527264345605.jpg
    FB_IMG_1527264345605.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 20

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
αν πασ για 7 μερεσ ξεχασε το δεν αξιζει τουλαχιστον δυο εβδομαδεσ θελεισ
Λάθος συμβουλή,
Και η βδομαδούλα μια χαρά είναι,
Ίσως οι 2 βδομάδες να είναι και κουραστικές , μιλάω όμως για κανονικοπ σεξοτουρίστα που ψαρευει όλη μέρα, όχι για αυτούς που ταίζουν τιγράκια πάνε σε μαιμουδοσαφάρι,
Και σιροπιάζουν με μία στο κο σάμετ,
Μιλάω για γνήσιους άρρωστους μπιμπελοκυνηγούς.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Λάθος συμβουλή,
Ίσως οι 2 βδομάδες να είναι και κουραστικές , μιλάω όμως για κανονικοπ σεξοτουρίστα που ψαρευει όλη μέρα, όχι για αυτούς που ταίζουν τιγράκια πάνε σε μαιμουδοσαφάρι,
Κι εγω εχω παει μια φορα,
7 -8 ημερες και ηταν μια χαρά

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Λάθος συμβουλή,

Κι εγώ πριν 7 χρόνια που πήγα 1η φορά Ταυλάνδη, πήγα για 8 μέρες....με αναμονή πτήσης στην Κων/πολή 8 ώρες, +την 1η μέρα έπεσα θύμα κλοπής....Για να συνέρθω κοιμόμουν 3 μέρες!
Έμειναν 5 μέρες...αλλά ήταν ΟΚ!

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Κι εγώ πριν 7 χρόνια που πήγα 1η φορά Ταυλάνδη, πήγα για 8 μέρες....με αναμονή πτήσης στην Κων/πολή 8 ώρες, +την 1η μέρα έπεσα θύμα κλοπής....Για να συνέρθω κοιμόμουν 3 μέρες!
Έμειναν 5 μέρες...αλλά ήταν ΟΚ!
για να συνερθεις απο το jet lag?

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Λάθος συμβουλή,
Λαθοσ η οχι ο καθενασ εδω αποφασιζει απο μονοσ του ποσο καιρο θελει να παει εγω ειπα την γνωμη μου βαση το πωσ περναω εγω εξαλλου ειναι και θεμα τι μπατζετ εχεισ και τι θελεισ να κανεισ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
Μιλάμε για σεξοτουρισμό,
Για hard core καταστάσεις, 7 με 10 μέρες , μετά κλατάρεις,
Τεσπα, οι γνώστες ξέρουν τι εννοώ.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μιλάνε κάποιοι   για μια  εβδομάδα.
Δεν αντιλέγω,   όλα εξαρτούνται από τα οικονομικά του άλλου. Εάν  θέλεις  μια  εβδομάδα μόνο για να  ξημεροβραδιάζεσαι  στα γνωστά σημεία, αναλόγως   βέβαια την ηλικία και τα κουράγια του καθενός,   σίγουρα   είναι καλά.
Εάν    το μόνο ενδιαφέρον  στη επίσκεψη κάποιου σε μια άλλη χώρα βρίσκεται   λίγο ποιο κάτω  από τον ομφάλιο λώρο   κάποιας κυρίας πιθανότατα   θα το εξαντλήσει στο διάστημα αυτό  αλλά σίγουρα δεν θα έχει  επισκεφθεί η γνωρίσει την χώρα.
Hard core καταστάσεις δεν θα το έλεγα ότι υπάρχουν μόνο εδώ.
Το μόνο που  κάνει την διαφορά  είναι   η συναλλαγματική  διαφορά και το νόμισμα.
Κινούμε τον τελευταίο χρόνο μεταξύ  Χόνγκ Κόνγκ,  Κίνας, Ταϊλάνδης,  Μαλαισίας  και Ταιβάν .
Μιλώντας   για αυτό που κάποιοι  εννοούν  Hard core  καταστάσεις  να  ενημερώσω ότι:  Πολύ, ποιο εύκολα   και σε μεγαλύτερη  ποσότητα   αλλά και ποιότητα μπορεί κάποιος να  βρει σε  πολλές παραλιακές πόλεις της   Κίνας  του  Χόνγκ Κόνγκ  η της  Μαλαισίας.
Αλλά με  μια διαφορά,   οι οικονομικές απαιτήσεις  εκεί   για μια συνεύρεση   αντιστοιχούν  2-3  ημέρες  διαβίωσης και διασκέδασης στην Ταϊλάνδη.
Άρα τα πάντα κινούνται  τι θέλει κάποιος να κάνει   και πόσα είναι διατεθειμένος  να πληρώσει.
Μπιμπελοκυνηγοί   τι λέξη και αυτή.
Έχω περιγράψει για να ξαναγυρίσουμε στην Ταϊλάνδη ότι,   αυτές που εσείς βρίσκεται στα ευαγή ιδρύματα    της Μπανγκόκ της Πατταγιά η  του Πουκέτ  είναι αυτές  που  λόγο πολλών χιλιομέτρων στο κοντέρ    έχουν   παραπέσει  και βρίσκονται  λίγο πριν την διαδικασία της   απόσυρσης η δεν έχουν καταφέρει να περάσουν στις εισαγωγικές εξετάσεις των καλών  ευαγών ιδρυμάτων.
 Το τι εννοεί  κανείς μπιμπελό είναι  υποκειμενικό.
Τα  κορίτσια που διαθέτουν μια πολύ   πάνω του μετρίου παρουσία απασχολούνται,  σε  καλή  χιλιομετρική κατάσταση  η με την ζελατίνα,  σε  καταστήματα τα οποία η αρχική τιμή εισόδου  αρχίζει από 20000 Μπατ και άνω  και φυσικά  δεν είναι σίγουρο ότι κάποια από αυτές  θα σε συνοδέψει  κατά την αποχώρηση  σου  εάν δεν είσαι τακτικός πελάτης  και   δεν έχεις πείσει ότι διαθέτεις την απαιτούμενη οικονομική  κατάσταση
Φυσικά όλα αυτά τα χρήματα    δεν υπάρχει  καμία αμοιβή για την κυρία  εκτός   της παρέας  και της κατανάλωσης ποτού .  
Ότι  περισσότερο προκύψει μπαίνει στην σφαίρα της διαπραγμάτευσης με τιμές  που αρχίζουν από 8.000  για  τα  λεγόμενα  straight girl.
Τα  hot και τα  spicy ζητούν ότι θέλουν και εκεί μπαίνει  η λογική τι μπορεί κανείς να πληρώσει.

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Φιλε NEWFAN πολυ καλά τα λες. Όλα εξαρτώνται απο τα οικονομικά σου. Όσο ποιό πολλά πορεί να χαλάς τόσο καλύτερο κομμάτι παίρνεις.

Αυτό όμως δεν μας δίνει το δικαίομα να κάνουμε κρισεις για την οικονομική κατάσταση του άλλου.

Τώρα γι αυτό που λές σχετικά με τον ομφάλιο λώρο θα διαφωνήσω μαζί του. Η Ταϊλάνδη είναι ένας παγκόσμιος φτηνός σεξο-προορισμός. Καλώς ή κακώς (δεν είναι δουλείά μου να κρίνω) ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τουριστών είναι σεξοτουρίστες (ούτε το αν είσαι μόνο σεξο-τουρίστας είναι δουλειά μου να κρίνω αν είναι καλό ή κακό). Οπότε πηγαίνουν για μια συγκεκριμένη δουλειά. Να περάσουν καλά, και δεν χρειάζεται ούτε την χώρα να δουν , ούτε να καταλάβουν την νοοτροπία του λαου κλπ κλπ κλπ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
Σιγά μην πάει ο φραγκάτος για τάι σεξ τριπ, μπορεί  να βρεί τα πάντα όπου και να βρίσκεται.
Εδω μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις.
Και απο φυσικές ομορφιές έχουμε δει αλλού καλύτερες.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Visa  δεν χρειαζεται...
Διαβατηριο: Passports issued to nationals of Greece must be valid for the period of intended stay.

Μίλησα σήμερα με πρεσβείος και μου είπαν οτι πρεπει να ειναι 6μηνο προ της ληξης του διαβατηρίου.
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom