Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Για όσους συνδιαζουν Bangkok ή Pattaya με Phuket υπάρχει η δυνατότητα στα περισσότερα sites εισιτηρίων να επιλ'εξουν την Multi City επιλογή πχ Αthens-BKK και επιστροφή κατευθείαν Phuket-Athens ή το αντίστροφο. Γλυτώνεις ένα εισιτήριο BKK- Phuket, 7-8 ώρες που σου τρώει συνολικά η μετακίνηση, μια πιθανή σκοτωμένη βραδιά σην πρωτεύουσα που μπορεί να φτάσεις βράδυ να πας ξενοδοχείο και να σηκωθείς κατά τις 4 το πρωί για το αεροδρόμιο και τέλος τις ατελειωτες ουρές στο check in και τους ελέγχους του αεροδρομίου για διαβατήρια και ασφάλεια που είναι σχεδόν ένα τρίωρο.Για όλα αυτά καθαρίζεις στο Phuket σε πολύ λιγότερο από ώρα. Η QATAR AIRWAYS,o Tούρκος η ETIHAND η AEROFLOT  και νομίζω η EMIRATES δίνουν αυτή την δυνατότητα. Με λίγη υπομονή βρίσκεις την σωστή τιμή και γλιτώνεις αρκετή ταλαιπωρία και χρήμα. Εγώ έκλεισα για Αύγουστο έτσι στα 620 ευρώ. Μιά χαρά. :rockon:

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως εννοεις οτι γλιτωνεις το εισιτηριο αυτο.Αν θελω να παω Μπαγκοκ μια εβδομαδα και Πουκετ αλλη μια, πως γλιτωνω το εισιτηριο bkk-phuket?Εγω περυσι το εκανα ετσι με multi city οπως λες.Απο Αθηνα-Μπανγκοκ και απο Πουκετ-Αθηνα.Το εσωτερικο Μπαγκοκ-Πουκετ / Πουκετ-Μπανγκοκ το εκλεισα μονο του.Ταλαιπωρια γλιτωνεις αν απο Πουκετ βρεις απευθειας πτηση για Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα αλλα και παλι συνηθως ειναι πιο τσιμπημενη η τιμη της.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ταλαιπωρια γλιτωνεις αν απο Πουκετ βρεις απευθειας πτηση για Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα αλλα και παλι συνηθως ειναι πιο τσιμπημενη η τιμη της.

Αυτό ακριβώς λέω. Γλυτώνεις το  εισιτήριο για την πτήση BKK-PHUKET και όλη την ταλαιπωρία.Αν το ψάχνεις και έχεις υπομονή βρίσκεις και την καλή τιμή.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω τωρα δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρείται σεξοτουριστικος προορισμος για τους ελληνες και μαλιστα και οικονομικος όταν μονο με τα 600 των εισητηριων γαμας 20-30 πουτανες στην ελλαδα και μαλιστα όχι ολες κοντες , σχηστοματες, μελαψες αλλα ότι ποικιλια θες

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
εγω τωρα δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρείται σεξοτουριστικος προορισμος για τους ελληνες και μαλιστα και οικονομικος όταν μονο με τα 600 των εισητηριων γαμας 20-30 πουτανες στην ελλαδα και μαλιστα όχι ολες κοντες , σχηστοματες, μελαψες αλλα ότι ποικιλια θες
Φιλε προφανώς παρότι τα έχουμε πει πολλές φορές σου επαναλαμβάνω ότι το 90% αυτών που κατεβαίνει στην Ταιλάνδη πηγαίνει πάνω από όλα για τις διακοπές του. Σου αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα. 'Οταν με το καλό πάρεις την καλοκαιρινή άδεια από την δουλειά σου την βγάζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ είτε στο Μεταξουργείο είτε στην Φυλής είτε τραβολογιέσαι όλη μέρα με τα call girls στα ξενοδοχεία;
Αν αυτό κάνεις κάθε φορά που έχεις άδεια πάω πάσο γιατί δεν μπορείς να κατανοήσεις γιατί κατεβαίνει τόσος κόσμος εκεί.

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
  • Like
Αντιδράσεις: spypap

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.752
Πόντοι
3.656
ασε την ταιλανδη τυπε και κοιτα να μαζεψης ότι ψιλα βρεις να τα κανεις 10 εβρω μπας και ριξεις κανα μπουτσο στο μεταξουργιο

τυπε που ησουνα;    :S :S :S
χαθηκες μετα το μιουτ που σου εριξα και νομιζα οτι πνιγηκες την ωρα που ρουφαγες την ψωλη κανενος τραβελου    :S :S :S

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.238
Πόντοι
2.646

Elias_73

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ξερει κανεις αν υπαρχει προβλημα στα ξενοδοχεια του Πουκετ να φερεις μια γκομενα για 1-2 ωρες χωρις να μεινει ολο το βραδυ?
Χρεωνουν επιπλεον?
Επισης, αν παω χωρις να εχω κλεισει δωματιο αρχες Αυγουστου θα εχω επιλογες να βρω εκει?
Τελος, μπορω να οδηγησω μηχανακι με το Ελληνικο διπλωμα (το παλιο με ελληνικους χαρακτηρες?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπέρα, ξερει κανεις αν υπαρχει προβλημα στα ξενοδοχεια του Πουκετ να φερεις μια γκομενα για 1-2 ωρες χωρις να μεινει ολο το βραδυ?
Χρεωνουν επιπλεον?
Επισης, αν παω χωρις να εχω κλεισει δωματιο αρχες Αυγουστου θα εχω επιλογες να βρω εκει?
Τελος, μπορω να οδηγησω μηχανακι με το Ελληνικο διπλωμα (το παλιο με ελληνικους χαρακτηρες?
1. Eξαρταται το ξενοδοχείο
2.Ναι θα βρεις σιγουρα
3. Ακομα και να σου νοικιάσουν αν σε πιασουν θα φας προστιμο

Elias_73

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
1. Eξαρταται το ξενοδοχείο
2.Ναι θα βρεις σιγουρα
3. Ακομα και να σου νοικιάσουν αν σε πιασουν θα φας προστιμο

Ευχαριστω για τις πληροφοριες
Ειχα παει πριν 10 χρονια κο σαμουι και ηταν πολυ χυμα με τα μηχανακια. Τωρα εχουν γινει πιο αυστηρα ε?
Λες να μη μου νοικιασουν? Και το προστιμο ποσο ειναι?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ευχαριστω για τις πληροφοριες
Ειχα παει πριν 10 χρονια κο σαμουι και ηταν πολυ χυμα με τα μηχανακια. Τωρα εχουν γινει πιο αυστηρα ε?
Λες να μη μου νοικιασουν? Και το προστιμο ποσο ειναι?
Ρε φιλε σε λιγο θα μας ζητησεις και τις γωνίες που την στήνουν οι μπάτσοι στο νησι......

Elias_73

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Ρε φιλε σε λιγο θα μας ζητησεις και τις γωνίες που την στήνουν οι μπάτσοι στο νησι......

Ναι αν μπορεις να μου κανεις εναν χαρτη θα το εκτιμουσα..
Ολη η μαγκια μεσα σ αυτο το site εχει μαζευτει...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φιλε προφανώς παρότι τα έχουμε πει πολλές φορές σου επαναλαμβάνω ότι το 90% αυτών που κατεβαίνει στην Ταιλάνδη πηγαίνει πάνω από όλα για τις διακοπές του. Σου αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα. 'Οταν με το καλό πάρεις την καλοκαιρινή άδεια από την δουλειά σου την βγάζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ είτε στο Μεταξουργείο είτε στην Φυλής είτε τραβολογιέσαι όλη μέρα με τα call girls στα ξενοδοχεία;
Αν αυτό κάνεις κάθε φορά που έχεις άδεια πάω πάσο γιατί δεν μπορείς να κατανοήσεις γιατί κατεβαίνει τόσος κόσμος εκεί.
δεν μιλαω για τουρισμο, αλλα για σεξοτουρισμο.
τουρισμο πας και στην αιγυπτο να δεις τις πυραμίδες και ξες ότι λογω ισλαμ δεν θα γαμησεις.

ως σεξοτουριστικος προοροσμος η ταυλανδη, όπως και μερη της ανατολικης ευρωπης ΧΩΡΙΣ τα αξιοθέατα. πχ σε μια δευτεροτριτη πολη της μολδαβιας και της ουκρανιας θα φας με 500 ευρω 10 αλογα και στην ταυλανδη απλα αυτά είναι τα εισητηρια… ταυλανδη σεξ τριπ λεει το θεμα , αν είναι για ταυλανδη ως τουριστικο προορισμο πληροφοριες βρίσκουμε και σε αλλα σαητ.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.238
Πόντοι
2.646
Χρεωνουν επιπλεον?
τυπε,μια χαρά οδηγας με το παλιό δίπλωμα.βαζε κράνος και δε σε σταματάνε στο 95%.αν σε γράψουν,υπολόγιζε 500 μπατ περιπου.αν τρακάρεις τον ήπιες.ζητας πληροφορίες και την λες στο λυστ,που είχε όλη τη διάθεση να σου απαντήσει όπως κάνει πάντα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
δεν μιλαω για τουρισμο, αλλα για σεξοτουρισμο.
τουρισμο πας και στην αιγυπτο να δεις τις πυραμίδες και ξες ότι λογω ισλαμ δεν θα γαμησεις.

ως σεξοτουριστικος προοροσμος η ταυλανδη, όπως και μερη της ανατολικης ευρωπης ΧΩΡΙΣ τα αξιοθέατα. πχ σε μια δευτεροτριτη πολη της μολδαβιας και της ουκρανιας θα φας με 500 ευρω 10 αλογα και στην ταυλανδη απλα αυτά είναι τα εισητηρια… ταυλανδη σεξ τριπ λεει το θεμα , αν είναι για ταυλανδη ως τουριστικο προορισμο πληροφοριες βρίσκουμε και σε αλλα σαητ.
Εχει αναφερθει παμπολες φορες εδω μεσα οτι η Ταυλανδη ειναι μια χωρα που εχει το πακετο και οχι απλα το μερος οπου παει καποιος αποκλειστικα για σεξοτουρισμο.Αν πηγαινει μονο για αυτο, προφανως και σε αλλες χωρες οπως αναφερεσαι, ισως εχει καλυτερες τιμες με ωραιοτερες γυναικες κατα την αποψη σου (εξαλλου γουστα ειναι αυτα).Η ταυλανδη ομως εχει πολυ περισσοτερα και μην κολλας απλα στον τιτλο του νηματος.Αν εχεις την υπομονη να διαβασεις τις 3500 σελιδες εδω μεσα, θα δεις οτι πολλα μελη δινουν αξιολογες πληροφοριες για τον ταξιδιωτη και τις διακοπες του, και οχι μονο για ις γυναικες της χωρας αυτης.Σχετικα συγκροτημενες τιμες, ειδικα αν ξερεις που να κινηθεις μιας και η χωρα ειναι τεραστια,μειωμενη εγκληματικοτητα,ωραιες παραλιες και αξιοθεατα,πολλες δραστηριοτητες να κανεις, και αυτη την ανεμελια που νιωθεις περιπλανωμενος σε ενα νησι που δεν μπορει να εξηγηθει με λογια.
Το εχω πει σε πολλους που με ρωτανε,τα αντιστοιχα μερη σε ομορφια απεχουν μακρια απο την χωρα μας.Ο ευρωπαιος τουριστας με μια ολιγοωρη πτηση βρισκεται σε ενα πραγματικα διαφορετικο μερος απο αυτο που ζει, ερχομενος στην Ελλαδα.Ο Ελληνας για κατι αντιστοιχο πρεπει να ταξιδεψει πολυ περισσοτερες ωρες.
Θεωρω λοιπον οτι η συγκριση Αιγυπτου η Ουκρανιας οπως αναφερθηκε, με Ταυλανδη δεν μπορει να υπαρξει.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.171
Πόντοι
6.256
Εγώ πάλι ,με μεγάλη σιγουριά,  έχω να πω ότι όσοι πάνε και ξαναπάνε ταιλάνδη πάνε αποκλειστικά και μόνο για τις ταιλανδέζες.
Και μου φαίνεται και λογικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom