ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.945
- Πόντοι
- 24.596
εσωσε πολλους συνανθρωπους του με την προσφορα του τυπε.....
εσωσε πολλους συνανθρωπους του με την προσφορα του τυπε.....
Ταλαιπωρια γλιτωνεις αν απο Πουκετ βρεις απευθειας πτηση για Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα αλλα και παλι συνηθως ειναι πιο τσιμπημενη η τιμη της.
Φιλε προφανώς παρότι τα έχουμε πει πολλές φορές σου επαναλαμβάνω ότι το 90% αυτών που κατεβαίνει στην Ταιλάνδη πηγαίνει πάνω από όλα για τις διακοπές του. Σου αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα. 'Οταν με το καλό πάρεις την καλοκαιρινή άδεια από την δουλειά σου την βγάζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ είτε στο Μεταξουργείο είτε στην Φυλής είτε τραβολογιέσαι όλη μέρα με τα call girls στα ξενοδοχεία;εγω τωρα δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρείται σεξοτουριστικος προορισμος για τους ελληνες και μαλιστα και οικονομικος όταν μονο με τα 600 των εισητηριων γαμας 20-30 πουτανες στην ελλαδα και μαλιστα όχι ολες κοντες , σχηστοματες, μελαψες αλλα ότι ποικιλια θες
ασε την ταιλανδη τυπε και κοιτα να μαζεψης ότι ψιλα βρεις να τα κανεις 10 εβρω μπας και ριξεις κανα μπουτσο στο μεταξουργιο
πιπαλεκος ζεις?ασε την ταιλανδη τυπε και κοιτα να μαζεψης ότι ψιλα βρεις να τα κανεις 10 εβρω μπας και ριξεις κανα μπουτσο στο μεταξουργιο
1. Eξαρταται το ξενοδοχείοΚαλησπέρα, ξερει κανεις αν υπαρχει προβλημα στα ξενοδοχεια του Πουκετ να φερεις μια γκομενα για 1-2 ωρες χωρις να μεινει ολο το βραδυ?
Χρεωνουν επιπλεον?
Επισης, αν παω χωρις να εχω κλεισει δωματιο αρχες Αυγουστου θα εχω επιλογες να βρω εκει?
Τελος, μπορω να οδηγησω μηχανακι με το Ελληνικο διπλωμα (το παλιο με ελληνικους χαρακτηρες?
1. Eξαρταται το ξενοδοχείο
2.Ναι θα βρεις σιγουρα
3. Ακομα και να σου νοικιάσουν αν σε πιασουν θα φας προστιμο
Ρε φιλε σε λιγο θα μας ζητησεις και τις γωνίες που την στήνουν οι μπάτσοι στο νησι......Ευχαριστω για τις πληροφοριες
Ειχα παει πριν 10 χρονια κο σαμουι και ηταν πολυ χυμα με τα μηχανακια. Τωρα εχουν γινει πιο αυστηρα ε?
Λες να μη μου νοικιασουν? Και το προστιμο ποσο ειναι?
Ρε φιλε σε λιγο θα μας ζητησεις και τις γωνίες που την στήνουν οι μπάτσοι στο νησι......
Κατα την ερώτηση πάεικαιη απάντηση.Ναι αν μπορεις να μου κανεις εναν χαρτη θα το εκτιμουσα..
Ολη η μαγκια μεσα σ αυτο το site εχει μαζευτει...
δεν μιλαω για τουρισμο, αλλα για σεξοτουρισμο.Φιλε προφανώς παρότι τα έχουμε πει πολλές φορές σου επαναλαμβάνω ότι το 90% αυτών που κατεβαίνει στην Ταιλάνδη πηγαίνει πάνω από όλα για τις διακοπές του. Σου αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα. 'Οταν με το καλό πάρεις την καλοκαιρινή άδεια από την δουλειά σου την βγάζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ είτε στο Μεταξουργείο είτε στην Φυλής είτε τραβολογιέσαι όλη μέρα με τα call girls στα ξενοδοχεία;
Αν αυτό κάνεις κάθε φορά που έχεις άδεια πάω πάσο γιατί δεν μπορείς να κατανοήσεις γιατί κατεβαίνει τόσος κόσμος εκεί.
τυπε,μια χαρά οδηγας με το παλιό δίπλωμα.βαζε κράνος και δε σε σταματάνε στο 95%.αν σε γράψουν,υπολόγιζε 500 μπατ περιπου.αν τρακάρεις τον ήπιες.ζητας πληροφορίες και την λες στο λυστ,που είχε όλη τη διάθεση να σου απαντήσει όπως κάνει πάντα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣΚαλησπέρα, ξερει κανεις αν υπαρχει προβλημα στα ξενοδοχεια του Πουκετ να φερεις μια γκομενα για 1-2 ωρες χωρις να μεινει ολο το βραδυ?
Χρεωνουν επιπλεον?
Επισης, αν παω χωρις να εχω κλεισει δωματιο αρχες Αυγουστου θα εχω επιλογες να βρω εκει?
Τελος, μπορω να οδηγησω μηχανακι με το Ελληνικο διπλωμα (το παλιο με ελληνικους χαρακτηρες?
Εχει αναφερθει παμπολες φορες εδω μεσα οτι η Ταυλανδη ειναι μια χωρα που εχει το πακετο και οχι απλα το μερος οπου παει καποιος αποκλειστικα για σεξοτουρισμο.Αν πηγαινει μονο για αυτο, προφανως και σε αλλες χωρες οπως αναφερεσαι, ισως εχει καλυτερες τιμες με ωραιοτερες γυναικες κατα την αποψη σου (εξαλλου γουστα ειναι αυτα).Η ταυλανδη ομως εχει πολυ περισσοτερα και μην κολλας απλα στον τιτλο του νηματος.Αν εχεις την υπομονη να διαβασεις τις 3500 σελιδες εδω μεσα, θα δεις οτι πολλα μελη δινουν αξιολογες πληροφοριες για τον ταξιδιωτη και τις διακοπες του, και οχι μονο για ις γυναικες της χωρας αυτης.Σχετικα συγκροτημενες τιμες, ειδικα αν ξερεις που να κινηθεις μιας και η χωρα ειναι τεραστια,μειωμενη εγκληματικοτητα,ωραιες παραλιες και αξιοθεατα,πολλες δραστηριοτητες να κανεις, και αυτη την ανεμελια που νιωθεις περιπλανωμενος σε ενα νησι που δεν μπορει να εξηγηθει με λογια.δεν μιλαω για τουρισμο, αλλα για σεξοτουρισμο.
τουρισμο πας και στην αιγυπτο να δεις τις πυραμίδες και ξες ότι λογω ισλαμ δεν θα γαμησεις.
ως σεξοτουριστικος προοροσμος η ταυλανδη, όπως και μερη της ανατολικης ευρωπης ΧΩΡΙΣ τα αξιοθέατα. πχ σε μια δευτεροτριτη πολη της μολδαβιας και της ουκρανιας θα φας με 500 ευρω 10 αλογα και στην ταυλανδη απλα αυτά είναι τα εισητηρια… ταυλανδη σεξ τριπ λεει το θεμα , αν είναι για ταυλανδη ως τουριστικο προορισμο πληροφοριες βρίσκουμε και σε αλλα σαητ.