Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Βλέπω εχω αρχίσει να μνημονεύμαι. Η "καριέρα" μου είναι έτοιμη να απογειωθεί !!  :grin: :grin:

Συμφωνώ χοντρικώς με τους  τελευταίους προλαλήσαντες (lyst και ιωάννη  :hi: :hi:) και έχω αρκετά να προσθέσω αλλά απο τη Λιβύη που τώρα βρίσκομαι το internet access είναι περίεργη ιστορία.

Σήμερα το βράδυ που γυρίζω ( αν δεν με εκτελέσουν σε καμμιά ενέδρα ) θα γράψω κάποια πράγματα !! :hi:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Και η Μύκονος και η Ταϊλάνδη έχουν έντονο το ερωτικό στοιχείο  και για αυτό πάει πολύς κόσμος.Έχουν ομορφιές αλλά το ερωτικό παίζει τον πρώτο ρόλο.Επίσης είναι κράχτες για τους ομοφυλόφιλους, εδώ τα γνωστά με τους ντόπιους και διεθνείς ομοφυλόφιλους (από τα 1960!) και εκεί με τα λαίδη μπόυς , την παιδεραστία κτλπ.Νομίζω ότι είναι πρώτα από όλα σεξοπροορισμοί με ασυδοσία όπως ναρκωτικά , όργια κτλπ που γίνονται και στα δύο.Εδώ σαν κλέφτες που είμαστε πολύ ακριβά , εκεί με τιμές πιο λογικές!Στη Μύκονο δεν θα πήγαινα γιατί δεν θέλω να με κλέβουν , δεν είμαι δήθεν να επιδειχθώ και δεν πίνω μπόμπες και ναρκωτικά.Στην Ταϊλάνδη θα πήγαινα γιατί μου αρέσουν οι Ασιάτισσες (που εδώ πια είναι σπάνιο είδος) και δεν βλέπεις την κατάντια της Μυκόνου .  :sunglasses: 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αγαπητέ φίλε χωρίς παρεξήγηση αδυνατώ να παρακολουθήσω την λογική σου. Χωρίς να γνωρίζεις κάτι  όχι απλά το σχολιάζεις αλλά το κατηγοριοποιείς κιόλας σύμφωνα με αυτά που σου είπανε ή διάβασες  δημιουργώντας και την αντίστοιχη εικόνα στο μυαλό σου. Η πλάκα της υπόθεσης είναι ότι χρησιμοποιείς και πληθυντικό σίγουρος ότι την δική σου άποψη έχει και η πλειοψηφία των υπολοίπων . Άντε να στο κάνω και πενηνταράκια.
Ξεκινάς να μιλάς για δύο διάσημα ελληνικά νησιά και ξεκινάς βάζοντας μια μεγάλη ταμπέλα για το καθένα.  “ Η Μύκονος είναι για gay πάρτυ και διάσημους” . Αλήθεια;  Tότε σε ευχαριστώ πολύ γιατί έχω πάει καμιά δεκαπενταριά φορές ειδικότερα τις προηγούμενες δεκαετίες και σε πληροφορώ ο κώλος μου είναι αγνός σαν μωρού παιδιού άρα με κατατάσσεις στους διάσημους. Σε ευχαριστώ πολύ από καρδιάς. Επίσης θερμές ευχαριστίες θα δεχθείς και από όλα τα ζωντόβολα Ελληνίδες που δεν είναι λεσβίες και κάνουν ένα χρόνο το σκατό τους παξιμάδι για να πιούν μια μπύρα δίπλα στον Κωστόπουλο στο “ Nάμος”.
“ Η Σαντορίνη είναι  για ρομαντικά ζευγαράκια” . Οκ .  Η μισή υφήλιος που χαλβαδιάζει το απίστευτης φυσικής ομορφιάς νησί από τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια και έχουν όνειρο ζωής να την επισκεπτούν όμως πρέπει να ενημερωθούν ότι θα ξενερώσουν αν δεν πάνε ζευγαρωμένοι. Να ζητήσω και γω με την σειρά μου συγνώμη που χάλασα το image του νησιού γιατί τις περισσότερες φορές που ταξίδεψα εκεί ήταν με παρέα και όχι με γκόμενα. Ατυχώς για την δική σου λογική αυτές τις φορές πέρασα και καλύτερα.
Σχετικά με τα παραπάνω σαν μεγαλύτερος που πιστεύω ότι είμαι έχω μόνο μια συμβουλή να σου δώσω, Πριν βάλεις ταμπέλες ακόμα και στα μέρη της πατρίδας σου φρόντισε να τα επισκεπτείς  και αν το έχεις ήδη κάνει φρόντισε να ξαναπάς με λίγο πιο ανοιχτό μυαλό.
Πάμε λοιπόν παρακάτω : “ Η  Ταιλάνδη και χωρίς τα βουδιστικά αξιοθέατα έχει την φήμη του σεξοπροορισμού  όπως η Ανατολική Ευρώπη “  H Ταιλάνδη όντως έχει πολλά βουδιστικά αξιοθέατα που είναι κρίμα κάποιος να μην τα δει έχοντας κάνει ένα ταξίδι από την άλλη άκρη του κόσμου. Επίσης έχει εκπληκτικά νησιά με καταπληκτικές παραλίες, καταπληκτικό φαγητό, απίστευτη χλωρίδα και πανίδα που μπορείς να απολαύσεις, και ένα σωρό άλλα πράγματα που μπορείς να δεις και να κάνεις. Και πάνω από όλα σε κάτι παραπάνω από λογικές τιμές. Για να σου δώσω να καταλάβεις η τρύπα που νοικιάζει για δωμάτιο  η κυρά Χαρίκλεια στην Σίφνο αντιστοιχεί σε τετράστερο καινούργιο ξενοδοχείο στην Bangkok με πισίνες και όλα τα κομφόρ. Γενικά με πάνω από 20 ταξίδια εκεί έχω να σου πω  ότι η Ταιλάνδη εκτός από σεξοπροορισμός είναι και γαστρονομικός προορισμός, προορισμός για ταξίδια του μέλιτος νεόνυμφων, έχει ιατρικό τουρισμό και άλλα πολλά. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι είναι  μόνο για σεξοτουρισμό δυσκολεύομαι να καταλάβω πως ο “γάτος” ο άντρας που μόλις παντρεύτηκε την καλή του και είναι μες στα μέλια κατεβαίνει ξέρω γω στο Πουκέτ για να πηδήξει Ταϊλανδέζα. Βέβαια σε όλα αυτά πετάς και ένα “όπως στην Ανατολική Ευρώπη” , δυστυχώς για μένα ένα ταπεινό ταξιδάκι έχω κάνει και δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά νομίζω με το φτωχό μου το μυαλό είναι βαρύ να ονοματίζεις την μισή Ευρώπη σεξοπορορισμό. Και φρόντισε εντελώς φιλικά μην πεις σε ένα Πολωνό ή Τσέχο ότι η χώρα του αξίζει μόνο για να πάει να γαμήσει κανείς.
Εδώ η συμβουλή μου είναι να μην περιορίζεις τις γνώσεις που λαμβάνεις για οτιδήποτε μέσα στο συγκεκριμένου προσανατολισμού site bourdela,com . Αν γκουγκλάρεις θα βρεις ένα σωρό sites για να γνωρίσεις τις χώρες ενδιαφέροντος σου, να μάθεις την κουλτούρα τους, τις συνήθειες τους και το μπορείς να κάνεις σε αυτές αν τις επισκεπτείς.
Από εκεί και κάτω σόρρυ αλλά δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω και να σε καταλάβω, Μιλάς για τιμές αεροπλάνων Αμερικάνους και Γιαπωνέζους για να καταλήξεις στο συναισθηματικό παιχνίδι της πουτάνας και πετάς και τα συγκριτικά αποτελέσματα σου για το φλερτ με Βορειοευρωπαίες και τις δικές μας τις σάπιες. Μην έχοντας άλλη επιλογή κρατάω τις τιμές για τα εισιτήρια και σε ενημερώνω με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι περίπου για μας στα 600 ευρώ σε αντίθεση με τους Αμερικάνους που πληρώνουν 40% παραπάνω. Σόρρυ που δεν τσεκάρω και για τους Γιαπωνέζους αλλά όντως και εγώ πιστεύω ότι θα είναι φτηνότερα μιας και είναι πιο κοντά. Τέλος τα 600 ευρώ για τους λοιπούς Ευρωπαίους πλην ημών και λοιπών σαν εμάς μια χαρά φτηνά είναι. Καλύτερα θα ήταν να συζήταγες σε κάποιο άλλο θρεντ του site πως καταντήσαμε να είμαστε οι φτωχομπινέδες της Ευρώπης. Και αφού προσπερνάμε όλα τα οικονομικά στοιχεία που παραθέτεις περί εξωτικών διακοπών φτάνουμε στο φινάλε στο να πας να ζήσεις μόνιμα εκεί πράγμα που ήδη το σκέφτεσαι. Τι να πω; To αφήνω ασχολίαστο γιατί θα με βρίσεις και δεν το θέλω. Μια συζήτηση πάντως έχει γίνει δυο τρείς σελίδες πριν για να πάρεις μια είκονα εκτός αν τα διάβασες και σε έπεισαν ότι αξίζει τον κόπο μια τέτοια κίνηση. Εκει πάω πάσο.
Για να μην το κουράζω λοιπόν  άλλο η τελική μου συμβουλή ακόμα και αν με το καλό καταφέρεις να μαζέψεις τα χρήματα που χρειάζονται για ένα τέτοιο ταξίδι είναι να μην το επιχειρήσεις. Με όλο το σεβασμό αν οι πράξεις σου ακολουθούν και τον τρόπο σκέψης σου στην καλύτερη θα καταλήξεις σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας κανα thai drama  και θα αναρωτιέσαι πως η καριόλα πουτανίτσα σου έφαγε όλα τα λεφτά και σε παράτησε και στην χειρότερη δαρμένος  άγρια από κανα ντόπιο γιατί δεν κατάλαβες πως ο ελληνοπρεπής κουτσαβακισμός δεν περνάει και στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτά και ελπίζω χωρίς παρεξήγηση.

ρε συ δεν ειπα οτι ειναι αποκλειστικα σεξοπροορισμος η ταυλανδη, αλλα μπορεις να τον δεις και ως αποκλειστικα τετοιο προορισμο. οπως πας πχ στην δευτερη πολη της ουκρανιας με σκοπο να κανεις ποσρνοδιακοπες και οχι να δεις αξιοθεατα που η δευτερη πολη της ουκρανις πχ δεν διαθετει.

επισης αυτο με την μυκονο κα την σαντορινη προφανως πανε και αλλοι αλλα ειναι προορισμοι που επιλεγουν κυριως τετοιες κατηγοριες γιατι εκει εχει πολλους περισσοτερους, και ενας μαθητης μου παει καθε χρονοι μυκονο γιατι εχει εκει εξοχικο η οικογενεια του απο το 70.

ειναι οπως η θυρα 4 του παοκ, οταν τους λεω οτι εχω διαρκειας και παω σε ολους τους αγωνες εκει μου λεγανε εκει εχει ναρκωμανεις και αλκοολικους αλητες χουλιγκαν.

αυτοι ειναι μειοψηφια στην θυρα 4, ειναι πχ το 20%
αλλα σε συγκριση με εξω που ειναι οι ναρκομανεις και οι αλητες 0,02% ε ναι ειναι τεραστιο το ποσοστο και αν δεις ενα ναρκωμανη στην τουμπα κατα 99% παει θυρα 4, ειναι τοπος συγκεντρωσης τους.

αν το δεις λοιπον ως σεξοπροορισμο πρεπει οντως να πας για κανα μηνα αλλιως τα 660 που θα δωσεις στα εισητηρια σε σχεση με τα 60 που μπορεις να δωσει για πολωνια ή φινλανδια, δεν κανουν αποσβεση. με τα 600 παραπανω γαμας αλλες 10, 20 ή 40 γκομενες ακομη και στο μεταξουργειο ή την φυλης

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.047
Πόντοι
2.356
^ Ρε συ φιλε ,Ταυλανδη δεν εχεις πας οκ το εχεις πει ...
Μολδαβια Ουκρανια σε ποιες πολεις εχεις παει που τις αναφερεις συνεχως σαν παραδειγμα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
απαγορευεται να κουβεντιάζουμε?
εγω παει σε
ελβετια
γαλλια
ισπανια
ουγγαρια
αυστρια
τσεχια
σλοβακια.

σε ολες λοιπον εχεις με 600 ευρω εισητηρια και 1 βδομαδα σε ξενοδοχειο και μπορεις να φλερταρεις πολυ καλυτερα απο την ελλαδα και να πηδηξεις επισης πουτανες αν αποτυχεις.

οταν για ταυλανδη με 600 εχεις μονο τα εισητηρια στην καλυτερη.

επαναλαμβανω δεν τον συγκρινω ως τουριστικο προορισμο, σε αλλον μπορει να του αρεσει η μοσχα και σε αλλον το λονδινο.

και εμενα μου αρεσουν οι παραλιες με αμμουδια.

αλλα για φλερτ και πουτανες δηλαδη σεξοτουρισμο πιο ευκολα και οικονομικα παω ευρωπη.

αμμουδια εχω και 25 λεπτα απο το σπιτι μου.

και τα μνημεια μου αρκουν σε φωτογραφιες.

σε μακρα διαρκεια που παιζει περισσοτερο ρολο το φτηνο ξενοδοχειο και οι φτηνες πουτανες εκει νικαει η ταυλανδη. δεν μπορεις να εισαι 1 μηνα βαρκελωνη ειναι ακριβη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.047
Πόντοι
2.356
Δεν ειπα οτι απαγορευεται να κουβεντιαζουμε ,απλα σε ρωτησα για να καταλαβω ...
λοιπον αφου δεν εχεις παει ,θα σου πω τι παιζει για να μην εχεις αποριες
Μολδαβια που θα βρεις τις πουτανες οταν πας για πρωτη φορα και ειδικα σε δευτεροκλασατες πολεις ? δεν θα τις βρεις γιατι δεν υπαρχουν ουτε σε sites , μπουρδελα στουντιο εννοειται οτι δεν υπαρχουν ουτε για αστειο.
Ουκρανια εχει πολλες σε sites αλλα σε Κιεβο-Οδησσο , στις αλλες πολεις λιγες και πρεπει να ξερεις ρωσσικα να συννεοηθεις στο τηλεφωνο ,μπουρδελα στουντιο σε δευεροκλασατες πολεις παλι δεν υπαρχουν.
απο την αλλη η Ταυλανδη ειναι παιδικη χαρα ,πας για πρωτη φορα και απλα λιγα αγγλικα να μιλας και δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο ... ολα εναι στα ποδια σου πανευκολα. Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα χωρις επαναλαμβανω να ειμαι fan των ασιατικων γυναικων.

Ελπιζω να βοηθησα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αυτό το εχω καταλαβει,
αυτό που δεν εχω καταλαβει είναι γιατι να πας για 2η φορα δηλαδή μονο για την πορνοζωη και όχι τα αξιοθετα, όταν πας πχ γενευη που είναι πανακριβη πας με 200 ευρω και εχει και ταυλανδες και περουβιανες και από ολες τις φυλες στον δρομο με 80 ευρω και σε στουντιο α κλαςς ανατολικοευρωπαίες με 100-120 ευρω. αρα με 600 ευρω χωρις την ταλαιπωρια της απόστασης γαμας ηδη 4 ωραιες και φλερταρεις επισης μια χαρα αν θες.

αρα ως τουριστικος προορισμος αξιζει 1 φορα όπως παντου.

ως σεξοτουριστικος αν κατσεις βδομάδες πολλες ώστε τα λεφτα τα παραπανω που θα σκασεις στα εισητηρια να σου βγουν από την φτηνοτερη διαμονη και τις φτηνότερες πουτανες.

μια απλη οικονιμικοτεχνικη αναλυση.
το κουρασαμε παλι, χωρις λογο. λες και νκανουμε φιγουρα ποιος εχει γνωσεις και εμπειρια.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Και η Μύκονος και η Ταϊλάνδη έχουν έντονο το ερωτικό στοιχείο  και για αυτό πάει πολύς κόσμος.Έχουν ομορφιές αλλά το ερωτικό παίζει τον πρώτο ρόλο.Επίσης είναι κράχτες για τους ομοφυλόφιλους, εδώ τα γνωστά με τους ντόπιους και διεθνείς ομοφυλόφιλους (από τα 1960!) και εκεί με τα λαίδη μπόυς , την παιδεραστία κτλπ.Νομίζω ότι είναι πρώτα από όλα σεξοπροορισμοί με ασυδοσία όπως ναρκωτικά , όργια κτλπ που γίνονται και στα δύο..........................................
Φίλε λες τα ίδια με τους υπόλοιπους που έχουν δει την Ταϊλάνδη μόνο από φωτογραφίες.
Ξεκινώντας από την παιδεραστία όπως έχουμε πει ΟΛΟΙ όσοι κατεβαίνουμε εκεί απλώς είναι σε μηδαμινά ποσοστά και όχι περισσότερο από τις λεγόμενες χώρες του Δυτικού κόσμου. Ο συνάδελφος Mindreader έχει ήδη ποστάρει επίσημη μελέτη που συζητήθηκε πριν μερικούς μήνες. Και παρόλο που πολλοί την θεωρούν "τριτοκοσμική" οι νόμοιπου ψηφίζονται εκέι τηρούνται. Μινιμουμ 25 χρονάκια τιμωρείται εκεί η παιδεραστία. Και τα 25 είναι 25 όχι 1 χρόνος και μετά μέσα-έξω για λίγο και ύστερα άντε γειά πάμε για άλλα.
Το ίδιο ισχύει και για τα ναρκωτικά. Για ένα μπάφο άπειροι τουρίστες αδαείς όπως και οι πεσσότεροι από εσάς κλάψανε με μαύρο δάκρυ με τις ποινές που φάγανε. Προσοχή δεν λέω ότι ναρκωτικά δεν υπάρχουν αλλά είναι όπως παντού με τις ποινές όμως εδώ να σκίζουν κώλους.
Στό μόνο που διαφέρει πραγματικά η Ταϊλάνδη είναι στην αντιμετώπιση της πορνείας. Παρότι είναι χωρίς καμία πλάκα πολύ συντηρητική κοινωνία όλοι οι κυβερνώντες από τότε που ξεκίνησε αυτή η κατάσταση με τον πόλεμο του Βιετνάμ κάνουν τα στραβά μάτια γιατί τροφοδοτεί με χρήμα πολύ φτωχές περιοχές της χώρας από όπου προέρχονται τα περισσότερα κορίτσια που αν δεν είχαν αυτά τα χρήματα θα υπήρχαν εποχές που θα λιμοκτονούσαν.
Τέλος τα πολλά ladyboys είναι μια διαφορετική ιστορία που στηρίζεται στην ελεύθερη δήλωση και αποδοχή από την κοινωνία της σεξουαλικής ταυτότητας του καθενός πράγμα που με βρίσκειαπόλυτα σύμφωνο  παρόλο που αισθητικά βλέπω τράβελο και γυρίζει το μάτι μου ανάποδα, Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ένα ποσοστό πάνω από 95% των ladyboys έχουν μια κανονική ζωή και δουλειά που δεν έχει καμία σχέση με την πορνεία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.047
Πόντοι
2.356
μια απλη οικονιμικοτεχνικη αναλυση.
το κουρασαμε παλι, χωρις λογο. λες και νκανουμε φιγουρα ποιος εχει γνωσεις και εμπειρια.
Καταλαβα ,μαλλον δεν τον αντεχεις τον διαλογο ...
οκ ,σου ειπα πεντε πραγματα γιατι τα ξερω απο προσωπικη εμπειρια.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Φίλε λες τα ίδια με τους υπόλοιπους που έχουν δει την Ταϊλάνδη μόνο από φωτογραφίες.
Ξεκινώντας από την παιδεραστία όπως έχουμε πει ΟΛΟΙ όσοι κατεβαίνουμε εκεί απλώς είναι σε μηδαμινά ποσοστά και όχι περισσότερο από τις λεγόμενες χώρες του Δυτικού κόσμου. Ο συνάδελφος Mindreader έχει ήδη ποστάρει επίσημη μελέτη που συζητήθηκε πριν μερικούς μήνες. Και παρόλο που πολλοί την θεωρούν "τριτοκοσμική" οι νόμοιπου ψηφίζονται εκέι τηρούνται. Μινιμουμ 25 χρονάκια τιμωρείται εκεί η παιδεραστία. Και τα 25 είναι 25 όχι 1 χρόνος και μετά μέσα-έξω για λίγο και ύστερα άντε γειά πάμε για άλλα.
Το ίδιο ισχύει και για τα ναρκωτικά. Για ένα μπάφο άπειροι τουρίστες αδαείς όπως και οι πεσσότεροι από εσάς κλάψανε με μαύρο δάκρυ με τις ποινές που φάγανε. Προσοχή δεν λέω ότι ναρκωτικά δεν υπάρχουν αλλά είναι όπως παντού με τις ποινές όμως εδώ να σκίζουν κώλους.
Στό μόνο που διαφέρει πραγματικά η Ταϊλάνδη είναι στην αντιμετώπιση της πορνείας. Παρότι είναι χωρίς καμία πλάκα πολύ συντηρητική κοινωνία όλοι οι κυβερνώντες από τότε που ξεκίνησε αυτή η κατάσταση με τον πόλεμο του Βιετνάμ κάνουν τα στραβά μάτια γιατί τροφοδοτεί με χρήμα πολύ φτωχές περιοχές της χώρας από όπου προέρχονται τα περισσότερα κορίτσια που αν δεν είχαν αυτά τα χρήματα θα υπήρχαν εποχές που θα λιμοκτονούσαν.
Τέλος τα πολλά ladyboys είναι μια διαφορετική ιστορία που στηρίζεται στην ελεύθερη δήλωση και αποδοχή από την κοινωνία της σεξουαλικής ταυτότητας του καθενός πράγμα που με βρίσκειαπόλυτα σύμφωνο  παρόλο που αισθητικά βλέπω τράβελο και γυρίζει το μάτι μου ανάποδα, Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ένα ποσοστό πάνω από 95% των ladyboys έχουν μια κανονική ζωή και δουλειά που δεν έχει καμία σχέση με την πορνεία.

Φίλε μου έχεις δίκιο, δεν έχω πάει αλλά έχω διαβάσει και δει πολλά βιβλία και ταινίες με αυτά τα θέματα.Είναι τεράστια συζήτηση  τι επιτρέπει και τι όχι (υποκριτικά) μια κοινωνία .Ελπίζω αν πάω φέτος στο Σιάμ και συμπέσουμε να βρεθούμε  εκεί να τα πούμε.Στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καταλαβα ,μαλλον δεν τον αντεχεις τον διαλογο ...
οκ ,σου ειπα πεντε πραγματα γιατι τα ξερω απο προσωπικη εμπειρια.
αντεχω τον διαλογο γιατι ειμαι χασομερης.
απλα δεν αντεχω εκει που κουβεντιαζεις και λες την αποψη σου για την μπαρτσελονα.
να σου πεταει ο αλλος εχω δει ολους τους αγωνες της μπαρτσα εσυ που εχεις δει μονο ενα τι μιλας?
δεν υπαρχει λογος να κανουμε αντιπαραθεση, γνωσεις και πληροφοριες ανταλασσουμε και αποψεις.

και με μαυρη μπορει να μην εχει παει καποιος του αποκλειουμε να εχει γνωμη αρνητικη επειδη δεν γουσταρει και δεν ξερει?

εσυ εχεις παει με παχυσαρκη? αν δεν εχεις παει χανεις. εισαι ασχετος…
εριστικοτητα εχουν πολλοι εδώ μεσα ενώ μπαινουμε για χαβαλε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.047
Πόντοι
2.356
^ αυτο ακριβως ,Γνωσεις και Πληροφοριες εδωσα ...
τελος παντων

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φίλε μου έχεις δίκιο, δεν έχω πάει αλλά έχω διαβάσει και δει πολλά βιβλία και ταινίες με αυτά τα θέματα.Είναι τεράστια συζήτηση  τι επιτρέπει και τι όχι (υποκριτικά) μια κοινωνία .Ελπίζω αν πάω φέτος στο Σιάμ και συμπέσουμε να βρεθούμε  εκεί να τα πούμε.Στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε!
Πολύ ευχαρίστως να τα πούμε και τις μπύρες μας να πιούμε και τα γκομενάκια να παίξουμε. Οι περισσότεροι που απαντάμε εδω για την Ταϊλάνδη δεν έχουμε αναλάβει εργολαβία την υπεράσπιση της. Στα παπάρια μας. Άλλωστε στα τουριστικά μέρη που τριγυρνάμε οι περισσότεροι η ίδια λαμογιά με των δικών μας υπάρχει. Απλώς η διαφορά που υπαρχει είναι ότι τα νούμερα - χρηματικά ποσά διαφέρουν που για μας είναι σχεδόν αστεία και μας κάνουν να τα προσπερνάμε κάνοντας τα στραβά μάτια. Και φυσικά η Ταϊλάνδη δεν είναι μόνο η Παττάγια , το Πουκέτ και κάποιες περιοχές της που όντως όπως λέει και ο άλλος συνάδελφος είναι παιδική χαρά. Είναι μια χώρα κοντά 70 εκατομύρια και είναι τουλάχιστον αστείο να γενικεύουμε. Τα ΜΜΕ κάνουν τη δουλεία τους,πελατάκια να τους διαβάζουν ψάχνουν και γράφουν μαλακίες. Η επαλήθευση κάθε μαλακίας που λένε και δημιουργούν άποψη στον κόσμο δεν είναι και το πρωτεύον ενδιαφέρον τους. Τέλος για να μην πλατιάζω ένα πράγμα πραγματικά μου κάνει εντύπωση τόσα χρόνια που γράφουμε εδώ. Σχεδόν κανένας από όλους που συνήθως ρωτάνε δεν βγήκε να πει: Μαγκες σκοπεύω να πάω πχ Πουκέτ. Τι θα πρέπει να προσέξω για να περάσω καλά; Μόνο αυτό.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πολλοι το εχουν γραψει αυτό και πολοι ψαξαν και παρεα για να πανε μαζι.
και εγω πχ ρωταγα για μονιμα ποσο είναι το κοστος ζωης εκει

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Πολύ ευχαρίστως να τα πούμε και τις μπύρες μας να πιούμε και τα γκομενάκια να παίξουμε. Οι περισσότεροι που απαντάμε εδω για την Ταϊλάνδη δεν έχουμε αναλάβει εργολαβία την υπεράσπιση της. Στα παπάρια μας. Άλλωστε στα τουριστικά μέρη που τριγυρνάμε οι περισσότεροι η ίδια λαμογιά με των δικών μας υπάρχει. Απλώς η διαφορά που υπαρχει είναι ότι τα νούμερα - χρηματικά ποσά διαφέρουν που για μας είναι σχεδόν αστεία και μας κάνουν να τα προσπερνάμε κάνοντας τα στραβά μάτια. Και φυσικά η Ταϊλάνδη δεν είναι μόνο η Παττάγια , το Πουκέτ και κάποιες περιοχές της που όντως όπως λέει και ο άλλος συνάδελφος είναι παιδική χαρά. Είναι μια χώρα κοντά 70 εκατομύρια και είναι τουλάχιστον αστείο να γενικεύουμε. Τα ΜΜΕ κάνουν τη δουλεία τους,πελατάκια να τους διαβάζουν ψάχνουν και γράφουν μαλακίες. Η επαλήθευση κάθε μαλακίας που λένε και δημιουργούν άποψη στον κόσμο δεν είναι και το πρωτεύον ενδιαφέρον τους. Τέλος για να μην πλατιάζω ένα πράγμα πραγματικά μου κάνει εντύπωση τόσα χρόνια που γράφουμε εδώ. Σχεδόν κανένας από όλους που συνήθως ρωτάνε δεν βγήκε να πει: Μαγκες σκοπεύω να πάω πχ Πουκέτ. Τι θα πρέπει να προσέξω για να περάσω καλά; Μόνο αυτό.

Οκ! Ωραίο το μαϊμουδάκι που ανέβασες σε φωτογραφία .Καυλωτικό!

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Αγαπητέ φίλε χωρίς παρεξήγηση αδυνατώ να παρακολουθήσω την λογική σου. Χωρίς να γνωρίζεις κάτι  όχι απλά το σχολιάζεις αλλά το κατηγοριοποιείς κιόλας σύμφωνα με αυτά που σου είπανε ή διάβασες  δημιουργώντας και την αντίστοιχη εικόνα στο μυαλό σου. Η πλάκα της υπόθεσης είναι ότι χρησιμοποιείς και πληθυντικό σίγουρος ότι την δική σου άποψη έχει και η πλειοψηφία των υπολοίπων . Άντε να στο κάνω και πενηνταράκια.
Ξεκινάς να μιλάς για δύο διάσημα ελληνικά νησιά και ξεκινάς βάζοντας μια μεγάλη ταμπέλα για το καθένα.  “ Η Μύκονος είναι για gay πάρτυ και διάσημους” . Αλήθεια;  Tότε σε ευχαριστώ πολύ γιατί έχω πάει καμιά δεκαπενταριά φορές ειδικότερα τις προηγούμενες δεκαετίες και σε πληροφορώ ο κώλος μου είναι αγνός σαν μωρού παιδιού άρα με κατατάσσεις στους διάσημους. Σε ευχαριστώ πολύ από καρδιάς. Επίσης θερμές ευχαριστίες θα δεχθείς και από όλα τα ζωντόβολα Ελληνίδες που δεν είναι λεσβίες και κάνουν ένα χρόνο το σκατό τους παξιμάδι για να πιούν μια μπύρα δίπλα στον Κωστόπουλο στο “ Nάμος”.
“ Η Σαντορίνη είναι  για ρομαντικά ζευγαράκια” . Οκ .  Η μισή υφήλιος που χαλβαδιάζει το απίστευτης φυσικής ομορφιάς νησί από τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια και έχουν όνειρο ζωής να την επισκεπτούν όμως πρέπει να ενημερωθούν ότι θα ξενερώσουν αν δεν πάνε ζευγαρωμένοι. Να ζητήσω και γω με την σειρά μου συγνώμη που χάλασα το image του νησιού γιατί τις περισσότερες φορές που ταξίδεψα εκεί ήταν με παρέα και όχι με γκόμενα. Ατυχώς για την δική σου λογική αυτές τις φορές πέρασα και καλύτερα.
Σχετικά με τα παραπάνω σαν μεγαλύτερος που πιστεύω ότι είμαι έχω μόνο μια συμβουλή να σου δώσω, Πριν βάλεις ταμπέλες ακόμα και στα μέρη της πατρίδας σου φρόντισε να τα επισκεπτείς  και αν το έχεις ήδη κάνει φρόντισε να ξαναπάς με λίγο πιο ανοιχτό μυαλό.
Πάμε λοιπόν παρακάτω : “ Η  Ταιλάνδη και χωρίς τα βουδιστικά αξιοθέατα έχει την φήμη του σεξοπροορισμού  όπως η Ανατολική Ευρώπη “  H Ταιλάνδη όντως έχει πολλά βουδιστικά αξιοθέατα που είναι κρίμα κάποιος να μην τα δει έχοντας κάνει ένα ταξίδι από την άλλη άκρη του κόσμου. Επίσης έχει εκπληκτικά νησιά με καταπληκτικές παραλίες, καταπληκτικό φαγητό, απίστευτη χλωρίδα και πανίδα που μπορείς να απολαύσεις, και ένα σωρό άλλα πράγματα που μπορείς να δεις και να κάνεις. Και πάνω από όλα σε κάτι παραπάνω από λογικές τιμές. Για να σου δώσω να καταλάβεις η τρύπα που νοικιάζει για δωμάτιο  η κυρά Χαρίκλεια στην Σίφνο αντιστοιχεί σε τετράστερο καινούργιο ξενοδοχείο στην Bangkok με πισίνες και όλα τα κομφόρ. Γενικά με πάνω από 20 ταξίδια εκεί έχω να σου πω  ότι η Ταιλάνδη εκτός από σεξοπροορισμός είναι και γαστρονομικός προορισμός, προορισμός για ταξίδια του μέλιτος νεόνυμφων, έχει ιατρικό τουρισμό και άλλα πολλά. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι είναι  μόνο για σεξοτουρισμό δυσκολεύομαι να καταλάβω πως ο “γάτος” ο άντρας που μόλις παντρεύτηκε την καλή του και είναι μες στα μέλια κατεβαίνει ξέρω γω στο Πουκέτ για να πηδήξει Ταϊλανδέζα. Βέβαια σε όλα αυτά πετάς και ένα “όπως στην Ανατολική Ευρώπη” , δυστυχώς για μένα ένα ταπεινό ταξιδάκι έχω κάνει και δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά νομίζω με το φτωχό μου το μυαλό είναι βαρύ να ονοματίζεις την μισή Ευρώπη σεξοπορορισμό. Και φρόντισε εντελώς φιλικά μην πεις σε ένα Πολωνό ή Τσέχο ότι η χώρα του αξίζει μόνο για να πάει να γαμήσει κανείς.
Εδώ η συμβουλή μου είναι να μην περιορίζεις τις γνώσεις που λαμβάνεις για οτιδήποτε μέσα στο συγκεκριμένου προσανατολισμού site bourdela,com . Αν γκουγκλάρεις θα βρεις ένα σωρό sites για να γνωρίσεις τις χώρες ενδιαφέροντος σου, να μάθεις την κουλτούρα τους, τις συνήθειες τους και το μπορείς να κάνεις σε αυτές αν τις επισκεπτείς.
Από εκεί και κάτω σόρρυ αλλά δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω και να σε καταλάβω, Μιλάς για τιμές αεροπλάνων Αμερικάνους και Γιαπωνέζους για να καταλήξεις στο συναισθηματικό παιχνίδι της πουτάνας και πετάς και τα συγκριτικά αποτελέσματα σου για το φλερτ με Βορειοευρωπαίες και τις δικές μας τις σάπιες. Μην έχοντας άλλη επιλογή κρατάω τις τιμές για τα εισιτήρια και σε ενημερώνω με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι περίπου για μας στα 600 ευρώ σε αντίθεση με τους Αμερικάνους που πληρώνουν 40% παραπάνω. Σόρρυ που δεν τσεκάρω και για τους Γιαπωνέζους αλλά όντως και εγώ πιστεύω ότι θα είναι φτηνότερα μιας και είναι πιο κοντά. Τέλος τα 600 ευρώ για τους λοιπούς Ευρωπαίους πλην ημών και λοιπών σαν εμάς μια χαρά φτηνά είναι. Καλύτερα θα ήταν να συζήταγες σε κάποιο άλλο θρεντ του site πως καταντήσαμε να είμαστε οι φτωχομπινέδες της Ευρώπης. Και αφού προσπερνάμε όλα τα οικονομικά στοιχεία που παραθέτεις περί εξωτικών διακοπών φτάνουμε στο φινάλε στο να πας να ζήσεις μόνιμα εκεί πράγμα που ήδη το σκέφτεσαι. Τι να πω; To αφήνω ασχολίαστο γιατί θα με βρίσεις και δεν το θέλω. Μια συζήτηση πάντως έχει γίνει δυο τρείς σελίδες πριν για να πάρεις μια είκονα εκτός αν τα διάβασες και σε έπεισαν ότι αξίζει τον κόπο μια τέτοια κίνηση. Εκει πάω πάσο.
Για να μην το κουράζω λοιπόν  άλλο η τελική μου συμβουλή ακόμα και αν με το καλό καταφέρεις να μαζέψεις τα χρήματα που χρειάζονται για ένα τέτοιο ταξίδι είναι να μην το επιχειρήσεις. Με όλο το σεβασμό αν οι πράξεις σου ακολουθούν και τον τρόπο σκέψης σου στην καλύτερη θα καταλήξεις σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας κανα thai drama  και θα αναρωτιέσαι πως η καριόλα πουτανίτσα σου έφαγε όλα τα λεφτά και σε παράτησε και στην χειρότερη δαρμένος  άγρια από κανα ντόπιο γιατί δεν κατάλαβες πως ο ελληνοπρεπής κουτσαβακισμός δεν περνάει και στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτά και ελπίζω χωρίς παρεξήγηση.
Εαν δεν πανε Ταιλανδη και 10 σελιδεσ να γραψεισ δεν προκειται ποτε να καταλαβουν ασ πανε πρωτα και μετα να βγουν να μιλησουν ειδαλωσ τι να συζηταμε και να συγκρινουμε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
                                          ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΚΕΤ

Το Πουκέτ και συγκεκριμμένα η παραλία Πατόνγκ δεν κάνει για όσους θέλουν να κολυμπήσουν στα καταγάλανα καθαρά των νησιών μας ή και πράσινα της Ζακύνθου. Ο Ωκεανός έχει συνεχές κύμα που ανακατεύει την άμμο και η θάλασσα είναι συνεχώς βρώμικη αλλά και το κύμα επικίνδυνο. Κάνει για όσους θέλουν ένα περιβάλλον Κοσμοπολίτικο με μπαρ, ντισκοτέκ, δυνατή μουσική. Για όσους θέλουν να φάνε σε μια απίθανη ποικιλία εστιατορίων. Βέβαια εγώ σαν άτομο στην Ιταλία θα έτρωγα πίτσες και μακαρονάδες, στην Κίνα γλυκόξινο χοιρινό, κι αν πήγαινα Κούβα θα έτρωγα και κροκόδειλο. Αλλά όποιος θέλει να δοκιμάσει κι άλλες γεύσεις στυλ Λιβανέζικο, Κορεάτικο, Αυστραλέζικο γκριλ κι οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους του, θα το βρει εκεί. Δεν ξέρω μέρος στην Ελλάδα όπου μπορείς να πιεις μια μπύρα με 100 μπατ (2,5 €) και ταυτόχρονα να βλέπεις εξαίσια κορίτσια να λικνίζονται στις μπάρες και να κάνουν pole dancing. Υπάρχει το Moulin Rouge όπου Ευρωπαίες κάνουν σόου και αν δεν μπορείς να στερηθείς τις Ρωσίδες, κι εκεί κάνουν στριπ τηζ. Θα δεις καμιά δεκαριά αγόρια στη μέση της Bangla να χορεύουν χιπ - χοπ, αρκετά καλά και αν θέλεις τους ρίχνεις 20 μπατ και σε αυγνωμονούν. Αν γνωρίζετε μασατζίδικο στην Ελλάδα που με 250 μπατ (6,5€) σου κάνουν μια ώρα μασάζ, πείτε μου να πάω. Κι επίσης αν υπάρχουν κάπου νεαρές κοπέλες που με 1.000 μπατ (26€) έρχονται στο δωμάτιό σου για μια ώρα και προσπαθούν να σε ικανοποιήσουν φιλότιμα, πληροφορείστε με. Θα τρέξω επί τόπου. Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα πίστευα πόσοι Ευρωπαίοι ήταν παντρεμένοι με Ασιάτισσες και κυκλοφορούσαν μαζί με τα παιδιά τους. Η διαφορά των ζευγαριών έκανε μπαμ, οι άντρες δύο με τρία κεφάλια ψηλότεροι από τις λιλιπούτειες γυναίκες τους. Ακόμα είδα τη σύγκρουση των πολιτισμών. Οι Ευρωπαίοι και οι απόγονοί τους (Αυστραλοί, Αμερικάνοι) θυμήθηκαν το Παγανιστικό παρελθόν τους. Περιφέρονται μισόγυμνοι επιδεικνύοντας με καμάρι τα καλογυμνασμένα, γεμάτα τατουάζ, σώματά τους. Οι αντίστοιχες γυναίκες με τα μισά βυζιά έξω και σορτσάκια πού έχουν έξω τα κωλομάγουλα. Από την άλλη το Ισλάμ με σχεδόν κανένα άντρα γυμνασμένο και τις γυναίκες τους με κελεμπίες πάνω από παντελόνια και φυσικά και κάλτσες, μπας και φανεί ο αστράγαλος. Αθλητικά παπούτσια πατημένα πίσω και τα έχουν κάνει παντοφλέ.  Οι περισσότερες με το Νικάμπ, το κάλυμμα προσώπου που αφήνει μόνο τα μάτια. Όλες βγαλμένες από το ίδιο εργοστάσιο. Κάποιες είχαν το πρόσωπο ακάλυπτο. Και σχεδόν όλες με σελφομπάστουνα!!!!! τι να φωτογραφίσουν; η μόνη τους διαφορά ήταν το ύψος. Και αναρωτιέμαι αν πραγματικά τους καλύπτει ο μόνος τρόπος να περνάει η ώρα τους να είναι να μιλάνε μεταξύ τους. Καμία δεν είδα να μπαίνει στη Θάλασσα και πήγαινα δύο φορές τη μέρα. Δεν πίνουν και φυσικά δεν χορεύουν τη μουσική των απίστων. Εννοείται ότι δεν μίλησα με καμία και τις κοίταγα διακριτικά, αλλά αναρωτιέμαι αν νοιώθουν ότι περνάνε ωραία με τον τρόπο αυτό. Τελικά θα χάσουμε. Μέχρι τα 25 τους κάνουν τέσσερα παιδιά ενώ η μέση Ευρωπαία κάνει ένα στα 29 της χρόνια. Εκτός κι αν γίνει κάτι τρομακτικό, ας πούμε να μεγαλώνουμε παιδιά σε τεχνητές μήτρες ή να τους χτυπήσουμε με βακτηριολογικό πόλεμο (ας πούμε έμπολα ή κάτι άλλο) αυτοί θα υπερτερούν πολύ αριθμητικά σε λίγες γενιές. 

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.133
Πόντοι
2.646
Πρέπει να έχεις πολλά ψυχολογικά για να πας Πουκέτ και να κάνεις μπάνιο στην παραλία του Πατόνγκ.6 ταξίδια από ένα μήνα περίπου τη φορά,μια φορά έκανα και δε θα ξανακάνω.Οι άλλες παραλίες του νησιού όμως είναι απίστευτες και ειδικά η Ναι Χάρν.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κάποια σχόλια στη συζήτηση που τελευταία έγινε στο site. 

Είναι λογικό αν και τα έχουμε πεί πολλές φορές στο site κάπου η πληροφορία να χάνεται σε πάνω από 3000 σελίδες thread.

Ας τα ξαναπούμε λοιπόν.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
H Ταιλάνδη τα τελευταία 40 χρόνια ήταν, και σε αρκετά μεγάλο βαθμό είναι και σήμερα, πορνοτουριστικός προορισμός.

Ο λόγος που έγινε πορνοτουριστικός προορισμός είναι απλός και κοινότυπος !! Η οικονομική ανέχεια σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της. Η οικονομική κατάσταση όμως της χώρας ιδίως τη τελευταία δεκαπενταετία αλλάζει ραγδαία προς το καλύτερο. 

Το παραπάνω γεγονός σε συνδυασμό με το ότι σε κανένα δεν αρέσει η χώρα του να θεωρείται κορυφαίος πορνοτουριστικός προορισμός ( για να μην γράψω μπουρδέλο )  έχει ξεκινήσει μια τάση αντιστροφής του φαινομένου με ελεγχόμενο όμως ρυθμό.

Ηδη οι πιο παλιοί θα έχουν προσέξει αυτή τη τάση η οποία προσωπικά πιστεύω θα ενταθεί συν τω χρόνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom