Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
δεν ξερω τι είναι joiners free.
νορμαλ εταιρια και ξενοδοχειο.
δεν αναφερομαι για ταξιδια ταυλανδη δεν εχω παει.
αλλα για θεσσαλονικη -ροδο
αθηνα-θεσσαλονικη.

παω στα ξενοδοχεια αυτοπροσωπως και μου λενε πχ 50 κια αεροπορικα αθηνα-θεσσαλονικη 150 απο το ιντερνετ.

παω σε ταξιδιωτικο και την ιδια πτηση με το ιδιο ξενοδοχειο μου τα βγαζουν μαζι 170.

επισης αεροπορικα πηγαινελα ροδο και 10 νυκτες στην ροδο σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο που ξερω οτι ειναι κοντα στην πιατσα.

580 να τα κλεισω εγω απο το ιντερνετ.

550 στο γραφειο
Καλο ειναι να διευκρινησεις αν περιλαμβανονται και οι φοροι αεροδρομιου, οπως και οι τοπικοι φοροι στα ξενοδοχεια, και αν προκειται για μονοκλινο σε δωματιο που θα μενεις με αλλον μαζι, η, αν στο δωματιο θα εισαι μονος σου. Αλλα, ακομα και μονος σου αν εισαι, αν δεν εχεις κλεισει για 2 ατομα, (που στην Ταυλανδη ειτε κλεισεις για 1 ειτε για 2 η ιδια τιμη ειναι) υπαρχει περιπτωση αν θες να παρεις κοπελα στο δωματιο σου, να σε χρεωσουν εξτρα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Joiners fee (και οχι free, αν δεν κανω λαθος) η Guest friendly, η, girl friendly, ειναι οταν το ξενοδοχειο δεν σου ζηταει παραπανω χρηματα για να φερεις κοπελα στο δωματιο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Joiners fee (και οχι free, αν δεν κανω λαθος) η Guest friendly, η, girl friendly, ειναι οταν το ξενοδοχειο δεν σου ζηταει παραπανω χρηματα για να φερεις κοπελα στο δωματιο.

Για να μαθαίνουν οι Νέοι και να θυμούνται οι γέροι !!! :grin:

Να είσαι καλά φίλε !! :hi: :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το τελευταίο τρίμηνο σχεδίαζα να ταξιδέψω Τανζανία - Ζανζιβάρη. Αναβε φωτιές στη φαντασία  μου το να ανέβω στο Κιλιμαντζαρο  να δώ το Σερενγκέτι να βρώ 5-10 κοπελίτσες από το tinder plus και να καταλήξω αποκαμωμένος  με την ‘’καλύτερη’’ σε ένα καλό πεντάστερο ξενοδοχείο στη Ζανζιβάρη.

Όμως όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει !! :grin: :grin:
Και καμμιά φορά γελάει δυνατα !! :grin:

Μου έκατσε μέσα Ιουλίου ταξίδι επαγγελματικό στην Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία. Οσο και να προσπαθώ να ‘’ξεκολλήσω’’  από τη ΝοτιαΑνατολική Ασία η τύχη το φέρνει και επιστρέφω.

Θα μείνω 4 μέρες Μαλαισία για δουλειά. Επειτα θα κάτσω να γυρίσω τα κυριότερα αξιοθέατα τόσο στη πρωτεύουσα όσο και τα σε κοντινή απόσταση.
Πτήσεις με MALAY προς Μπανγκόκ 95 ευρώ. Επίσης προς Βιετνάμ και Λαος περίπου τα ίδια. Οπότε με βλέπω να παίρνω άδεια και να βολοδέρνω μέχρι μέσα Αυγούστου στα περίχωρα !!

Η Αφρική πάει κατά τα Χριστούγεννα  !! Πάνω από 6 μήνες σερί δεν αντέχω να ζω στη χώρα των Τσιπροκαμμένων !! Χρειάζεται αποτοξίνωση !! :grin: :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Το τελευταίο τρίμηνο σχεδίαζα να ταξιδέψω Τανζανία - Ζανζιβάρη. Αναβε φωτιές στη φαντασία  μου το να ανέβω στο Κιλιμαντζαρο  να δώ το Σερενγκέτι να βρώ 5-10 κοπελίτσες από το tinder plus και να καταλήξω αποκαμωμένος  με την ‘’καλύτερη’’ σε ένα καλό πεντάστερο ξενοδοχείο στη Ζανζιβάρη.

Μου έκατσε μέσα Ιουλίου ταξίδι επαγγελματικό στην Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία. Οσο και να προσπαθώ να ‘’ξεκολλήσω’’  από τη ΝοτιαΑνατολική Ασία η τύχη το φέρνει και επιστρέφω.

Θα μείνω 4 μέρες Μαλαισία για δουλειά. Επειτα θα κάτσω να γυρίσω τα κυριότερα αξιοθέατα τόσο στη πρωτεύουσα όσο και τα σε κοντινή απόσταση.
Πτήσεις με MALAY προς Μπανγκόκ 95 ευρώ. Επίσης προς Βιετνάμ και Λαος περίπου τα ίδια. Οπότε με βλέπω να παίρνω άδεια και να βολοδέρνω μέχρι μέσα Αυγούστου στα περίχωρα !!

Η Αφρική πάει κατά τα Χριστούγεννα  !! Πάνω από 6 μήνες σερί δεν αντέχω να ζω στη χώρα των Τσιπροκαμμένων !! Χρειάζεται αποτοξίνωση !! :grin: :grin:
Κακομοιρε, σε κλαιω, τι σου ελαχε καλοκαιριατικα. Μαλαισια, Ταυλανδη, Βιετναμ, και Λαος; Πως θα αντεξεις; :grin:  :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Και μια που  ανεφερες το Λαος, απο το περσινο μου ταξιδι. μια Λαοτιανη στην Μπανγκοκ, ηταν οτι καλυτερο εχω συναντησει στην ταυλανδη.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κακομοιρε, σε κλαιω, τι σου ελαχε καλοκαιριατικα. Μαλαισια, Ταυλανδη, Βιετναμ, και Λαος; Πως θα αντεξεις; :grin:  :hi:

Θα αντέξω φίλε !!  :hi:

Βλέπεις επεσα στη μαρμίτα με το βιάγκρα οταν ήμουν μικρός και έχει μόνιμη επίδραση πάνω μου !! :grin: :grin: :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Στη Κουαλα λουμπουρ να επισκεφτεις το BEACH BAR αν υπαρχει ακομη.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Οκ θα το ψάξω !!

Ευχαριστώ για τη πληροφορία !! :hi:

Αν έχει κάποιος άλλος πληροφορίες για Μαλαισία και ειδικότερα για Κουάλα Λουμπουρ θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη βοήθεια !! :hi:

Γυρίζοντας θα ποστάρω αναλυτικά για τη πόλη και τη χώρα !!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Το καλύτερο ελληνικό site για Ταϊλάνδη μακράν είναι το pamediakopes που πολύ συχνα βγάζει τιμές κάτω από 550 με QATAR, μικρές αναμονές και Α380 για το Doha-BKK και την επιστροφή.
Από τα άλλα τις καλύτερες  τιμές βρισκεις στο momondo.com και το skyscanner.com που συγκρίνουν τιμές από πολλές εταιρείες που πουλάνε εισιτήρια.

H Airtickets πάντα ήταν μακράν η ακριβότερη. Ας πάει στο καλό και να μας γράφει.......

Μαζι με skyscanner τσεκαρε και αυτο Ειναι ωραια αυτα τα websites με εχουν γλυτωσει απο πολυ ψαξιμο

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.558
Πόντοι
506
Ναι με τιμες που ξεκινανε απο στα 1000 rm. Ασε καλύτερα. Μακρια απο τουριστικες παγιδες. Καλύτερα νσ ψαξεις για hidden gems στα 150-200 rm το πολυ. Αν εχεις και ευλογο χρονικό διαστημα παιζουν και freebies καθως και ωραια πολυκοσμικα παρτυ. Πολυ δυνατες παρουσιες απο χωρες που δεν παίζουν στην ταυλανδη πχ καζακσταν. Και πολλες μαύρες αλλα εδω τις γαμας σχεδον τζαμπα ενω εκει θα σε χρεωσουν εξοτικ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Οκ θα το ψάξω !!

Αν έχει κάποιος άλλος πληροφορίες για Μαλαισία και ειδικότερα για Κουάλα Λουμπουρ θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη βοήθεια !! :hi:

εσυ μη χαιρεσαι διοτι ετοιμα σου α σε πρηξω για μιαμι κανκυν και καρμεν ντε πλαυα για να νοικιασω αμαξι για να δω τους ναους οξμουλ και ιτσινιτσα κια να μεινω ισως μια νυχτα μεριδα ή βαλιαδολιδ

αλλα οφ τοπικ ειμαι

προσωπικα θεωρω τους βιετναμεζους τους πιο εξυπνους μη ευρωπαιους που εχω συναντησει ή μπορει να ετυχε απλα στ ατομα που γνωρισα
για μαλαισια ξερω οτι ειχα παρει μια ρσεψιονιστ μαλαισιανη στην μπαγκογκ και με εψαχνε την επομεννη μερα ο τακης μπουκας καλο κρεββατι και καη πιπα αλλα πολλα κιλα κουβαλουσε η τυπισσα αλλα φατσαρα
προσωπικα επειδη ζω σε πολη με μουσλιμια αποφευγω οποθ βλεπω χωρα με ημισεληνο και εχω μια αρρωστη επαθεια για αυτες τις χωρες δλδ τζαμπα να μου κανεις ταξιδι πχ ντουμπαι δεν πηγαινω να βλεπω τζαμια και μπουργκανα σημαιωσω εχω κανει κ απειρα κουρμπανα με φιλους και μαλιστα την επομενη εβδομαδα καλαεσμενος και σε γαμο μουσουλμμανικο αλλα ειπαμε εχω προβλημα με τον τροπο ζη τους και οχι με την θρησκεια του

χωρις να ξερω νομιζω σε φατσα ειναι πιο ωραιες η μαλαισιανες απο της ταυ ή εχω αδικο??

φιλε μαιντριντερ τα λεμε!!ζανζιβαρη θα στειλω ενα φιλο κτηνιατρο με συνδιασμο σεραγκετι για σαφαρι με συζυγο του τον οκτωβριο  την εποχη της μεγαλημεταναστευσης των ζωων

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.558
Πόντοι
506
χωρις να ξερω νομιζω σε φατσα ειναι πιο ωραιες η μαλαισιανες απο της ταυ ή εχω αδικο??
εγω που ειμαι με μια εδω Αθηνα για κανα δυο μηνες ειναι αρκετα χαριτωμενη.

Κατι γυναικες κουτσομπολες μου δινουν συγχαρητηρια και οπου βγαινουμε μας κοιτανε ολοι.
Χτες μια γκομεναρα ελληνιδα στην κηφισια κοιταζε με πεισμα. κοντεψε να τρακαρει η μαλακισμενη οπως οταν στηνουν μπλοκο οι μπατσοι με τους περαστικους οδηγους. Την εξψ ξαναζησει τη φαση το 2012 με τοπ πινεζα.
Μιλαω βεβαια για τις κινεζομαλαισιες που και χαριτωμενες ειναι και δεν εχουν την αρνητικη πλευρα των κινεζων πχ σκατοφαγες κλπ. Τετοιες αφθουνουν στην Πεναγκ, Κουτσινγκ κλπ αλλα εκει η πορνοσκηνη ειναι δραστικα περιορισμενη σε συγκριση με ΚΛ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Eιχα παρει μια Μαλαισιανη, πριν απο 3-4 χρονια στη Σουκχουμβιτ. Ωραιο κορμι, γεματο, ωραια ματια, ωραιο προσωπο ωραιος κωλος. Αλλα στο κρεβατι τιποτα ιδιαιτερο, με τασεις ξεπετας. Και το χειροτερο: Δεν πλυθηκε ουτε πριν (μου ειπε οτι ειχε πλυθει πριν την παρω) ουτε μετα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ναι με τιμες που ξεκινανε απο στα 1000 rm. Ασε καλύτερα. Μακρια απο τουριστικες παγιδες. Καλύτερα νσ ψαξεις για hidden gems στα 150-200 rm το πολυ. Αν εχεις και ευλογο χρονικό διαστημα παιζουν και freebies καθως και ωραια πολυκοσμικα παρτυ. Πολυ δυνατες παρουσιες απο χωρες που δεν παίζουν στην ταυλανδη πχ καζακσταν. Και πολλες μαύρες αλλα εδω τις γαμας σχεδον τζαμπα ενω εκει θα σε χρεωσουν εξοτικ.

Ευχαριστώ !! :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εσυ μη χαιρεσαι διοτι ετοιμα σου α σε πρηξω για μιαμι κανκυν και καρμεν ντε πλαυα για να νοικιασω αμαξι για να δω τους ναους οξμουλ και ιτσινιτσα κια να μεινω ισως μια νυχτα μεριδα ή βαλιαδολιδ

αλλα οφ τοπικ ειμαι

προσωπικα θεωρω τους βιετναμεζους τους πιο εξυπνους μη ευρωπαιους που εχω συναντησει ή μπορει να ετυχε απλα στ ατομα που γνωρισα
για μαλαισια ξερω οτι ειχα παρει μια ρσεψιονιστ μαλαισιανη στην μπαγκογκ και με εψαχνε την επομεννη μερα ο τακης μπουκας καλο κρεββατι και καη πιπα αλλα πολλα κιλα κουβαλουσε η τυπισσα αλλα φατσαρα
προσωπικα επειδη ζω σε πολη με μουσλιμια αποφευγω οποθ βλεπω χωρα με ημισεληνο και εχω μια αρρωστη επαθεια για αυτες τις χωρες δλδ τζαμπα να μου κανεις ταξιδι πχ ντουμπαι δεν πηγαινω να βλεπω τζαμια και μπουργκανα σημαιωσω εχω κανει κ απειρα κουρμπανα με φιλους και μαλιστα την επομενη εβδομαδα καλαεσμενος και σε γαμο μουσουλμμανικο αλλα ειπαμε εχω προβλημα με τον τροπο ζη τους και οχι με την θρησκεια του

φιλε μαιντριντερ τα λεμε!!ζανζιβαρη θα στειλω ενα φιλο κτηνιατρο με συνδιασμο σεραγκετι για σαφαρι με συζυγο του τον οκτωβριο  την εποχη της μεγαλημεταναστευσης των ζωων
:hi: :hi: :hi:

Πάρε να σου πω για Μαιάμι και  Κανκούν !!

Μεριδα και Βαγιαδολιδ θέλεις παραπάνω χρόνο !!

Τα υπόλοιπα στο τηλέφωνο !! :hi:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.558
Πόντοι
506
Κι αμα θες για διαμονη πεσ μου. Airbnb αλλα απ ευθείας απο ιδωτη. Βαζεις στην τσεπη 18%και γλυτωνεις φορο διαμονης 10rm τη μερα και την άπειρο ελάχιστη πιθανοτητα να σου ρην πεσει θρησκευτική αστυνομια

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Οκ θα το ψάξω !!

Επισης αξιζει το βραδακι μια βολτα στην china town της KL εχει σταση μετρο και εχει παρα πολυ καλα εστιατοριακια με κινεζικη κουζινα εαν σου αρεσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom