Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

zavaroudikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2008
Like
14
Πόντοι
0
μη συγκρισιμη.επισης έχει κλείσει η Laem sing και έχει γίνει ιδιωτική,μη προσβάσιμη από έξω.

Πότε έκλεισε?? Φεβρουάριο εκεί ήμουν. Αλλά πηγαίνεις με πλεουμενο από την δίπλα παραλία. Και έρχονται και σε παίρνουν πάλι με βάρκα όταν θες. Δεν είναι ιδιωτική απλά δεν πας πεζός.

Επίσης δεν έχει αναφερθεί. Banana beach και   Nui beach στο Πουκέτ. Η πρώτη είναι 40 λεπτά Βόρεια με το σκούτερ από Πατονγκ και η άλλη είναι στα νότια μέσα από τραχύ χωματόδρομο που ίσα ίσα κατεβαίνει σκούτερ με ζόρι.. Και οι 2 απίστευτες παραλίες με σκιά, δέντρα και μαγαζί με χυμούς κτλ.... Επίσης Σκούτερ από τον Αυστραλό στη Πατονγκ. Ήταν ο μόνος που δεν κρατάει δίπλωμα ή διαβατήριο. Όποιος θέλει μπορώ να ψάξω το όνομα.

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
Η Laem sing εχει κλεισει....πεζος απο τα σκαλακια τελος...ιδιωτικη περιοχη...με βαρκα πας
κοντα στη Banana ειναι κ η Freedom που θελει κ αυτη περπατημα για να κατεβεις...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κι αμα θες για διαμονη πεσ μου. Airbnb αλλα απ ευθείας απο ιδωτη. Βαζεις στην τσεπη 18%και γλυτωνεις φορο διαμονης 10rm τη μερα και την άπειρο ελάχιστη πιθανοτητα να σου ρην πεσει θρησκευτική αστυνομια

Εχω επεκτείνει τη διαμονή στο ξενοδοχείο που μου έκλεισε η εταιρία σε corporate price.

Ευχαριστώ πολύ πάντως  :hi:!!

Είναι τόσο αυστηρά τα πράγματα με τη θρησκευτική αστυνομία τους ??

Θέλει προσοχή ??

Χοντρικά και περιληπτικά τι πρέπει να αποφύγει κάποιος ??

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επισης αξιζει το βραδακι μια βολτα στην china town της KL εχει σταση μετρο και εχει παρα πολυ καλα εστιατοριακια με κινεζικη κουζινα εαν σου αρεσει.

Ευχαριστώ !! :hi:

Εννοείται οτι μόνο τοπική Μαλαισιανή κουζίνα η κινεζική οπως προτείνεις !!

Κατά τη γνώμη μου μετά από 30 χρόνια ταξίδια αν δεν δοκιμάσεις το φαγητό το ποτό και τις γυναίκες ενός τόπου δεν έχεις καταλάβει τίποτα για αυτόν !! :grin:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.558
Πόντοι
506
Ευχαριστώ !! :hi:

Εννοείται οτι μόνο τοπική Μαλαισιανή κουζίνα η κινεζική οπως προτείνεις !!

Κατά τη γνώμη μου μετά από 30 χρόνια ταξίδια αν δεν δοκιμάσεις το φαγητό το ποτό και τις γυναίκες ενός τόπου δεν έχεις καταλάβει τίποτα για αυτόν !! :grin:
Τυπε ψαξε για εστιατορια nasi kandar, τρελλη ποικιλία μαλαισιοινδικου φαγητου. Να ξερεις οτι με τα λεφτα που τρως στο δρόμο στην ταυλανδη εκει τρως σε κανονικο μαγαζι. Εγω φορτωνω και μιξ μπαχαρικών οποτε παω για εδω.
Με θρησκευτικη αστυνομία δεν ειχα ποτε θεμα. Μαλλον κανουν καμια εφοδο ποτε ποτε για κανα χαρτζηλικι και ψαχνει μουσουλμανικα ανυπαντρα ζευγάρια σε ξενοδοχεία. Κατα τ αλλα πορνεια και πρεζα φουλ στην ΚL,ladyboys κλπ.
Πολυ οργανωμένη και φτηνη συγκοινωνια, χαοτικα μολ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τυπε ψαξε για εστιατορια nasi kandar, τρελλη ποικιλία μαλαισιοινδικου φαγητου. Να ξερεις οτι με τα λεφτα που τρως στο δρόμο στην ταυλανδη εκει τρως σε κανονικο μαγαζι. Εγω φορτωνω και μιξ μπαχαρικών οποτε παω για εδω.
Με θρησκευτικη αστυνομία δεν ειχα ποτε θεμα. Μαλλον κανουν καμια εφοδο ποτε ποτε για κανα χαρτζηλικι και ψαχνει μουσουλμανικα ανυπαντρα ζευγάρια σε ξενοδοχεία. Κατα τ αλλα πορνεια και πρεζα φουλ στην ΚL,ladyboys κλπ.
Πολυ οργανωμένη και φτηνη συγκοινωνια, χαοτικα μολ.

Ευχαριστώ και πάλι !! :hi: :hi:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    10,3 KB · Εμφανίσεις: 22

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Το τελευταίο τρίμηνο σχεδίαζα να ταξιδέψω Τανζανία - Ζανζιβάρη. Αναβε φωτιές στη φαντασία  μου το να ανέβω στο Κιλιμαντζαρο  να δώ το Σερενγκέτι να βρώ 5-10 κοπελίτσες από το tinder plus και να καταλήξω αποκαμωμένος  με την ‘’καλύτερη’’ σε ένα καλό πεντάστερο ξενοδοχείο στη Ζανζιβάρη.

Όμως όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει !! :grin: :grin:
Και καμμιά φορά γελάει δυνατα !! :grin:

Μου έκατσε μέσα Ιουλίου ταξίδι επαγγελματικό στην Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία. Οσο και να προσπαθώ να ‘’ξεκολλήσω’’  από τη ΝοτιαΑνατολική Ασία η τύχη το φέρνει και επιστρέφω.

Θα μείνω 4 μέρες Μαλαισία για δουλειά. Επειτα θα κάτσω να γυρίσω τα κυριότερα αξιοθέατα τόσο στη πρωτεύουσα όσο και τα σε κοντινή απόσταση.
Πτήσεις με MALAY προς Μπανγκόκ 95 ευρώ. Επίσης προς Βιετνάμ και Λαος περίπου τα ίδια. Οπότε με βλέπω να παίρνω άδεια και να βολοδέρνω μέχρι μέσα Αυγούστου στα περίχωρα !!

Η Αφρική πάει κατά τα Χριστούγεννα  !! Πάνω από 6 μήνες σερί δεν αντέχω να ζω στη χώρα των Τσιπροκαμμένων !! Χρειάζεται αποτοξίνωση !! :grin: :grin:
                Σε ζηλεύουμε όλοι  !  Κλαίω όλους εμάς τους κακομοίρηδες που ζούμε στην ΑΡΡΩΣΤΗ χώρα, από την μια ο Καρανίκας (και ο στρατός από Καρανίκες) και από την άλλη η δηθενιά και η αμορφωσιά που ακριβώς μας οδήγησαν στην κατάντια των Τσιπροκαμμένων. Να περνάς υπέροχα  !

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Με την συμπεριφορά που δείχνουν τώρα που έχουν νομικά δικαιώματα φαίνεται ότι δεν αξίζουν αυτή την παραδοσιακή προστασία από τον άνδρα πια.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Με την συμπεριφορά που δείχνουν τώρα που έχουν νομικά δικαιώματα φαίνεται ότι δεν αξίζουν αυτή την παραδοσιακή προστασία από τον άνδρα πια.
Φαντασου να  προστατευσεις,γκομενα σου η  γυναικα σου,και αυτη να γαμηθει με αυτον που της την επεσε,στη συνεχεια να σου πει ,εκανα λαθος,παρασυρθηκα και στο τελος ενεδωσα ,τι να εκανα ??ανθρωπος ειμαι και εγω

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Κάποτε είχα διαβάσει μια είδηση για έναν τύπο στην Κεντρική ή Νότια Αμερική που είχε δώσει το νεφρό του στη γυναίκα του για να ζήσει αλλιώς σίγουρα θα πέθαινε και αυτή αφού έγινε καλά τον κεράτωσε και τον παράτησε!!!!
Καλά κάνανε οι παλιοί που για λιγότερα τις σκοτώνανε για λόγους τιμής.
Τώρα μια τέτοια θα την λέγανε και έξυπνη κιόλας και αυτόν μαλάκα.

Θα γαμουσε ο ενας τον αλλον

Εμείς που ήμαστε έξω από τον χορό κάτι τέτοιο θα λέγαμε.
Αυτοί όμως με το άρχιζε να κόβει η πείνα το στομάχι άλλα θα θέλανε να κάνουν τους διπλανούς τους ...  :knuppel:
Τώρα αν ήταν κανα μέλος του Μπου εκεί και τους πέρναγε κανένα γρήγορο για μαρινάρισμα ποιος ξέρει  :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom