Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η Ταιλάνδη όμως πέρα από πορνοτουριστικός προορισμός είναι και κάτι άλλο !!

Είναι μια χώρα μαγική !!

Είναι με λίγα λόγια και κορυφαίος τουριστικός προορισμός με υψηλού επιπέδου και σχετικά χαμηλού κόστους τουριστικές υπηρεσίες. Αυτό σε συνδυασμό με την έντονη διαφορετικότητα σε σχέση με την Δύση την κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ελκυστική σαν χώρα για ένα δυτικό τουρίστα.

Βέβαια όλα αυτά μπορεί σε κάποιους να ακούγονται φούμαρα. Ο βλαχορώσσος που το μόνο πράγμα που ξέρει και μπορεί να απολαύσει είναι το αλκοόλ τι να καταλάβει ?? Για αυτόν διακοπές σημαίνουν το να είναι κάθε βράδυ ντίρλα μέχρι πρωίας και την επομένη το πρωί να συνέρχεται μέχρι να ξαναγίνει ντίρλα το επόμενο βράδυ  !!

Επίσης τα κάθε λογής ναυάγια που έρχονται στη χώρα παίρνουν το Kamagra σε ορό και μέρα νύχτα πηδάνε ( και ενίοτε πηδιούνται ) σαν τα κουνέλια χωρίς να πάρουν σχεδόν πρέφα που έχουν έρθει, ναυάγια ήρθαν ναυάγια φεύγουν. Πολύ φτηνότερα θα τους ερχόταν να έμεναν στη χώρα τους και να ξόδευαν τα λεφτά τους σε ένα FKK για παράδειγμα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θα πεί κάποιος !! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό είναι σχετικό. Ισχύει μεν αλλά μέχρις ενός βαθμού.

Το τι αρέσει σε έναν άνθρωπο τον χαρακτηρίζει. Εχει να κάνει με το ποιος είναι, με τον χαρακτήρα του δηλαδή. Προσωπικά καταλαβαίνω πάρα πολλά πράγματα για έναν άνθρωπο προσέχοντας τι του αρέσει και με τι γελάει ( προσέξτε το και θα με καταλάβετε )

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Προσωπικά αν κάτι με εξιτάρει στην Άπω Ανατολή είναι αυτή η καθολικά διαφορετική νοοτροπία τους σε ζητήματα κοινωνικής αλληλεπίδρασης, όπως τρόποι συμπεριφοράς, σεξ κλπ

Του δυτικού του σπάει τα ''καλούπια'' του αυτή η διαφοροποίηση. Γιατί στη χριστιανική δύση όλη η κοινωνική ηθική κατατρέχετε από το προπατορικό αμάρτημα  (που κάποιοι χριστιανοί ακόμη και σήμερα δεν έχουν καταλάβει ότι δεν αφορούσε το μήλο αλλά κάτι άλλο ) , που έκτοτε αναγορεύθηκε σαν η πηγή κάθε κακού, παρόλο που στη βάση του παράγει ζωή.

Στην βουδιστική και ινδουιστική ανατολή πιστεύεται ότι η ηδονικότητα ως συμπεριφορά καλλιεργεί και εξαγνίζει δεν διαφθείρει όπως στη Δύση πιστεύεται.

Σε αυτό το σημείο είναι που του δυτικού του σπάει το ''ψυχικό καλούπι''. Η διαφορετικότητα είναι πλούτος μεγάλος. Αλλά πρέπει να ανοίξεις το μυαλό σου και τη ψυχούλα σου για να τη δεχθείς !! Πρέπει να ''αφεθείς'' στη νοοτροπία τους στις συμπεριφορές τους στις σκέψεις τους, ακόμη και στα φαγητά τους για να πάρεις πρέφα.

Τώρα αν ταξιδέψεις 15000 - 20000 χιλιόμετρα για να πας να τρως στα ταιλανδέζικα macdonalds και να γαμάς σχιστομάτες πουτάνες μέρα νύχτα σε ένα ξενοδοχείο τότε ζώον πήγες και ζώον θα γυρίσεις !!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αν καταφέρεις να ''κοινωνήσεις'' λίγο από τη νοοτροπία και το πολιτισμό τους νοιώθεις το ελιξίριο της ανανέωσης να κυλάει μέσα στις φλέβες σου !!

Πιάνεις τον εαυτό σου να χαμογελάει άνευ λόγου και αιτίας σαν χαζοχαρούμενος.

Αλλά στον ντετερμινιστικό κόσμο που ζούμε τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς αιτία !! Η συγκεκριμένη αιτία είναι η ανανέωση και ο πλούτος που νοιώθεις να βιώνεις. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που προσωπικά συχνά πυκνά βολοδέρνω στην Άπω Ανατολή !!

Στη χώρα μου με κατατρέχουν συνήθως διάφορες εναλασόμενες  Σλάβες γκόμενες και τελευταία μια Τατάρα

Το διπολικό μου σύνδρομο ανάμεσα σε Σλάβες και Ασιάτισσες παραμένει αθεράπευτο.

Κάπου νομίζω ότι αρχίζω να καταλαβαίνω πως δουλεύει το πράγμα με αυτές τις δυο φυλές !! Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, και δεν θέλω να αποπροσναταλίσω το thread με συγκριτικές αναλύσεις !!! :hi: :hi:

exemi8os

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Πρέπει να έχεις πολλά ψυχολογικά για να πας Πουκέτ και να κάνεις μπάνιο στην παραλία του Πατόνγκ.6 ταξίδια από ένα μήνα περίπου τη φορά,μια φορά έκανα και δε θα ξανακάνω.Οι άλλες παραλίες του νησιού όμως είναι απίστευτες και ειδικά η Ναι Χάρν.
Καλύτερη από την Laem Singh?

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.133
Πόντοι
2.646

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Αν πηγαίνει κανείς τον Σεπτεμβριο Παττάγια και έχει διαθεση να πιούμε κανα ποτο εκεί ας με ενημερώσει

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Τωρα που έκλεισε η ερ τικετς και πλάνετ απο που ψωνιζετε?
Κατευθειαν απο τις αεροπορικες?
Βρηκα το airshop.gr και εβγαζε μονο τζορντανιαν λουφτχανσα με εικοσαωρες αναμονες.
Η εμιρειτς εδινε 630 για νοεμβρη,  φθηνυνε η εμιρατες?
Για ριξτε ιδεες

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.133
Πόντοι
2.646
2 φορές έχω πάρει από pamediakopes και τις άλλες κατευθείαν από εταιρείες.Η εμιρειτς έχει συχνά προσφορές

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Βρηκα το airshop.gr και εβγαζε μονο τζορντανιαν λουφτχανσα με εικοσαωρες αναμονες.
Για ριξτε ιδεες

Για 8/11 έχει QATAR απο Θεσ/νικη, 486 ευρώ με 2 ώρες αναμονή στο πάνε και 19 ώρες στο έλα, με 536 έχει με 2 ώρες και 7 αντίστοιχα...
Pamediakopes.gr

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Για ριξτε ιδεες
Το καλύτερο ελληνικό site για Ταϊλάνδη μακράν είναι το pamediakopes που πολύ συχνα βγάζει τιμές κάτω από 550 με QATAR, μικρές αναμονές και Α380 για το Doha-BKK και την επιστροφή.
Από τα άλλα τις καλύτερες  τιμές βρισκεις στο momondo.com και το skyscanner.com που συγκρίνουν τιμές από πολλές εταιρείες που πουλάνε εισιτήρια.

H Airtickets πάντα ήταν μακράν η ακριβότερη. Ας πάει στο καλό και να μας γράφει.......

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω οσες φορες εχω ψαξει από ιντερνετ για αεροπορικα και ξενοδοχεια, στο γραφειο της γειτονιας παντα μου βρηκαν καλυτερη προσφορα.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Στο Scyscanner πάντα μου βρήσκει τη 2η καλύτερη τιμή στο pamediakopes με διαφορά 2-3 ευρώ απ`το 1ο φτηνόνερο που συνήθως είναι ένα άθλιο site που σου βγάζει τη πίστη μέχρι να κάνεις τη κράτηση (για οποιοδήποτε προορισμό κι αν ψάχνω), έτσι πλέον ψάχνω μόνο στο Pamediakopes...
Το airtickets σου έβγαζε μία τιμή αρχικά σχετικά καλή κι όταν προχωρούσες να κάνεις κράτηση πάντα σου έλεγε πως η τιμή μόλις άλλαξε σε μια πολύ πιο ακριβή...

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
εγω οσες φορες εχω ψαξει από ιντερνετ για αεροπορικα και ξενοδοχεια, στο γραφειο της γειτονιας παντα μου βρηκαν καλυτερη προσφορα.
Με τι εταιρεία?
Σε τι ξενοδοχείο?
Είναι joiners free?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Μάλλον  η εμιρατες τελευταία δίνει καλες τιμές γιατι τα μοναδικά αεροπλανα που χει στο στόλο της είναι τα 777 και Α380 τα οποία είναι μεγάλα και γεμίζουν με...χαμηλές τιμές.
Παλιά θυμάμαι ήταν απλησίαστη.
Για τους παλιούς...
Όταν θυμάμαι την thaiairways απο αθηνα βκκ ένα δάκρυ κυλά στο μαγουλό μου.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Στο Scyscanner πάντα μου βρήσκει τη 2η καλύτερη τιμή στο pamediakopes με διαφορά 2-3 ευρώ απ`το 1ο φτηνόνερο που συνήθως είναι ένα άθλιο site που σου βγάζει τη πίστη μέχρι να κάνεις τη κράτηση (για οποιοδήποτε προορισμό κι αν ψάχνω), έτσι πλέον ψάχνω μόνο στο Pamediakopes...
Το airtickets σου έβγαζε μία τιμή αρχικά σχετικά καλή κι όταν προχωρούσες να κάνεις κράτηση πάντα σου έλεγε πως η τιμή μόλις άλλαξε σε μια πολύ πιο ακριβή...

Σήμερα μάλιστα η QATAR γύρισε την τιμή στα 509 ευρώ χωρίς καθόλου αναμονή

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Με τι εταιρεία?
Σε τι ξενοδοχείο?
Είναι joiners free?
δεν ξερω τι είναι joiners free.
νορμαλ εταιρια και ξενοδοχειο.
δεν αναφερομαι για ταξιδια ταυλανδη δεν εχω παει.
αλλα για θεσσαλονικη -ροδο
αθηνα-θεσσαλονικη.

παω στα ξενοδοχεια αυτοπροσωπως και μου λενε πχ 50 κια αεροπορικα αθηνα-θεσσαλονικη 150 απο το ιντερνετ.

παω σε ταξιδιωτικο και την ιδια πτηση με το ιδιο ξενοδοχειο μου τα βγαζουν μαζι 170.

επισης αεροπορικα πηγαινελα ροδο και 10 νυκτες στην ροδο σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο που ξερω οτι ειναι κοντα στην πιατσα.

580 να τα κλεισω εγω απο το ιντερνετ.

550 στο γραφειο

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
δεν ξερω τι είναι joiners free.
νορμαλ εταιρια και ξενοδοχειο.
δεν αναφερομαι για ταξιδια ταυλανδη δεν εχω παει.
αλλα για θεσσαλονικη -ροδο
αθηνα-θεσσαλονικη.

παω στα ξενοδοχεια αυτοπροσωπως και μου λενε πχ 50 κια αεροπορικα αθηνα-θεσσαλονικη 150 απο το ιντερνετ.

παω σε ταξιδιωτικο και την ιδια πτηση με το ιδιο ξενοδοχειο μου τα βγαζουν μαζι 170.

επισης αεροπορικα πηγαινελα ροδο και 10 νυκτες στην ροδο σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο που ξερω οτι ειναι κοντα στην πιατσα.

580 να τα κλεισω εγω απο το ιντερνετ.

550 στο γραφειο

Κάποια γραφεία προαγοράζουν αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις που έχουν μεγάλη ζήτηση έως κι ένα χρόνο πριν, οπότε είναι λογικό +συνεργαζόμενα ξενοδοχεία...
Για ταξίδια όμως που αφορούν το εξωτερικό και μάλιστα όχι τόσο περιζήτητους προορισμούς δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις καλύτερες τιμές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom