Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
ποσα θες μινιμουμ να πας?
εγω δε θελω να περασω τελεια,απλα μια εμπειρια λιγων ημερων
για πειτε? 1500?

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σαν επιστέγασμα, θα αναλύσω το κόστος διαβίωσης / διασκέδασης στη law season, όπως το έζησα. Επαναλαμβάνω ότι η ανάλυση αφορά άτομα τα οποία έχουν προτιμήσεις κοντινές με τις δικές μου και δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα. Ας πούμε σε μέρος με τη θάλασσα κοντά, προτιμώ να τρώω βλέποντας τα κύμματα από το να είμαι κλεισμένος μέσα σε κάποιο εστιατόριο, για άλλους είναι αδιάφορο. Έτρωγα λοιπόν στο ‘Chez Bernard’. Επίσης αν εγώ φάω πρωινό ξενοδοχείου, μεσημέρι βράδυ και πιω και τέσσερις μπύρες θα πάρω 5 κιλά σε ένα μήνα. Άλλοι έχουν καλύτερες καύσεις ή δεν τους νοιάζει. Όσον αφορά το πρωινό λοιπόν και με δεδομένο ότι το δωμάτιο είχε βραστήρα κατέβαινα στο mini market 7eleven 20 μέτρα από το ξενοδοχείο και έπαιρνα καφέ ARABUS που κόστιζε 35 μπατ το πακέτο με 5 κομμάτια μέσα, 7 μπατ το καθένα. Σαν συνοδευτικό υπήρχαν συσκευασίες με 2 μικρά κρουασάν γεμιστά με τυρί και ζαμπόν (25 μπατ) ή 2 κάπως μεγαλύτερα κρουασάν σκέτα (13 μπατ το ένα) ή δύο δανέζικα ψωμάκια (15 μπατ το ένα) ή ψωμάκια με βούτυρ στα οποία μπορείς να ζητήσεις να σου βάλουν κρέμα. Εννοείται ότι στα ζεσταίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων που έχουν. Άλλοι όμως θέλουν να τρώνε πρωινό ξενοδοχείου. Μία μέση τιμή που θα υπολογίσω είναι τα 220 μπατ, υπάρχει πρωινό με 180 μπατ και με 250 μπατ. Έδωσα για πλύσιμο τέσσερα μπλουζάκια, τρία παντελόνια και τέσσερα σλιπάκια και μου στοίχισε 80 μπατ, υπολογίζουν 50 μπατ το κιλό τα ρούχα. Για λόγους ασφαλείας τα είχα φωτογραφήσει, μήπως μου δώσουν άλλα αντι άλλων. Επίσης τη μία μπύρα την έπινα στο Hard Rock Cafe όπου είχε και ζωντανή μουσική με δύο πολύ καλά συγκροτήματα. Άλλοι προτιμούν να πίνουν το ποτό τους κοιτώντας τις κοπέλλες που χορεύουν στις μπάρες, περί ορέξεως λόγος ουδείς. Δεν θέλω να κοιμάμαι δίπλα σε κορίτσι της δουλειάς για λόγους ασφαλείας και διάθεσης, άλλος το γουστάρει και προτιμάει να πληρώσει για όλη τη νύχτα (και καλά κάνει), οπότε πρέπει να υπολογίσει άλλα 500 μπατ. Θα υπολογίσω το μπατ με ισοτιμία 1 € αντί 38 μπατ.
1η ΛΙΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπως ανάλυσα πιο πάνω (σχεδόν 50 μπατ), Μεσημεριανό στο ‘Chez Bernard’ χοιρινό ή κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά, ρύζι ατμού, μια μικρή μπύρα 210 μπατ, Βραδυνό το παραπάνω χωρίς τη μπύρα 150 μπατ, Διασκέδαση τρεις μπύρες στο Sea Dragon ή σε παρόμοιο μπαρ 3 * 80 μπατ = 240 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 50 + 210 +150 + 240 + 1.000 = 1.650 μπατ λιγότερο από 44 €. Αν κάποιος θέλει να τρώωει πρωινό ξενοδοχείου, το κόστος ανεβαίνει 220 + 210 +150 + 240 + 1.000 = 1.820 μπατ λιγότερο από 48 €.
2η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό ξενοδοχείου 220 μπατ, Μεσημεριανό στο ‘Chez Bernard’ χοιρινό ή κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά, ρύζι ατμού, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί 250 μπατ, Βραδυνό διπλή μπριζόλα με πατάτες και Caesar's Salad στο Jeffer steak 260 μπατ, Διασκέδαση μια μπύρα στο Hard Rock Cafe 225 μπατ, 2 μπύρες στο Crazy Horse που έχει καλύτερο show ή σε άλλο παρόμοιο μπαρ 2 * 100 μπατ = 200 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 220 + 250 + 260 + 225 + 200 + 1.000 = 2.155 μπατ λιγότερο από 57 €.
3η ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό ξενοδοχείου 220 μπατ, Μεσημεριανό στο Jeffer steak διπλή μπριζόλα με πατάτες,  Caesar's Salad και μεγάλη μπύρα Chang 360 μπατ, Βραδυνό σπαγγέτι με γαρίδες και Κοτοσαλάτα στο Jeffer steak 250 μπατ, Διασκέδαση μια μπύρα στο Hard Rock Cafe 225 μπατ, 2 μπύρες στο Crazy Horse ή σε άλλο παρόμοιο μπαρ 2 * 100 μπατ = 200 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 220 + 360 + 250 + 225 + 200 + 1.000 = 2.255 μπατ λιγότερο από 60 €.
Υπάρχουν πίτσες γύρω στα 300 μπατ και ψητά από 350 μπατ μέχρι και 700 μπατ, όποιος θέλει μπορεί να κάνει προσθαφαιρέσεις από τις προτάσεις μου ανάλογα με το δικό του γούστο. Τα παγωτά στο Haagen Duzs κοστίζουν γύρω στα 260 μπατ. Στο εμπορικό κέντρο υπάρχει και κατάστημα της πίτσα Χατ, για όποιον δεν μπορεί να τη στερηθεί.
Αν κάποιος θέλει διευκρινίσεις, ας μην στείλει προσωπικό μήνυμα, γιατί η ερώτησή του μπορεί να αφορά και άλλους συναδέλφους. 
Ταιλάνδη sex trip σελ3412

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σαν επιστέγασμα, θα αναλύσω το κόστος διαβίωσης / διασκέδασης στη law season, όπως το έζησα. Επαναλαμβάνω ότι η ανάλυση αφορά άτομα τα οποία έχουν προτιμήσεις κοντινές με τις δικές μου και δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα. Ας πούμε σε μέρος με τη θάλασσα κοντά, προτιμώ να τρώω βλέποντας τα κύμματα από το να είμαι κλεισμένος μέσα σε κάποιο εστιατόριο, για άλλους είναι αδιάφορο. Έτρωγα λοιπόν στο ‘Chez Bernard’. Επίσης αν εγώ φάω πρωινό ξενοδοχείου, μεσημέρι βράδυ και πιω και τέσσερις μπύρες θα πάρω 5 κιλά σε ένα μήνα. Άλλοι έχουν καλύτερες καύσεις ή δεν τους νοιάζει. Όσον αφορά το πρωινό λοιπόν και με δεδομένο ότι το δωμάτιο είχε βραστήρα κατέβαινα στο mini market 7eleven 20 μέτρα από το ξενοδοχείο και έπαιρνα καφέ ARABUS που κόστιζε 35 μπατ το πακέτο με 5 κομμάτια μέσα, 7 μπατ το καθένα. Σαν συνοδευτικό υπήρχαν συσκευασίες με 2 μικρά κρουασάν γεμιστά με τυρί και ζαμπόν (25 μπατ) ή 2 κάπως μεγαλύτερα κρουασάν σκέτα (13 μπατ το ένα) ή δύο δανέζικα ψωμάκια (15 μπατ το ένα) ή ψωμάκια με βούτυρ στα οποία μπορείς να ζητήσεις να σου βάλουν κρέμα. Εννοείται ότι στα ζεσταίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων που έχουν. Άλλοι όμως θέλουν να τρώνε πρωινό ξενοδοχείου. Μία μέση τιμή που θα υπολογίσω είναι τα 220 μπατ, υπάρχει πρωινό με 180 μπατ και με 250 μπατ. Έδωσα για πλύσιμο τέσσερα μπλουζάκια, τρία παντελόνια και τέσσερα σλιπάκια και μου στοίχισε 80 μπατ, υπολογίζουν 50 μπατ το κιλό τα ρούχα. Για λόγους ασφαλείας τα είχα φωτογραφήσει, μήπως μου δώσουν άλλα αντι άλλων. Επίσης τη μία μπύρα την έπινα στο Hard Rock Cafe όπου είχε και ζωντανή μουσική με δύο πολύ καλά συγκροτήματα. Άλλοι προτιμούν να πίνουν το ποτό τους κοιτώντας τις κοπέλλες που χορεύουν στις μπάρες, περί ορέξεως λόγος ουδείς. Δεν θέλω να κοιμάμαι δίπλα σε κορίτσι της δουλειάς για λόγους ασφαλείας και διάθεσης, άλλος το γουστάρει και προτιμάει να πληρώσει για όλη τη νύχτα (και καλά κάνει), οπότε πρέπει να υπολογίσει άλλα 500 μπατ. Θα υπολογίσω το μπατ με ισοτιμία 1 € αντί 38 μπατ.
1η ΛΙΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπως ανάλυσα πιο πάνω (σχεδόν 50 μπατ), Μεσημεριανό στο ‘Chez Bernard’ χοιρινό ή κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά, ρύζι ατμού, μια μικρή μπύρα 210 μπατ, Βραδυνό το παραπάνω χωρίς τη μπύρα 150 μπατ, Διασκέδαση τρεις μπύρες στο Sea Dragon ή σε παρόμοιο μπαρ 3 * 80 μπατ = 240 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 50 + 210 +150 + 240 + 1.000 = 1.650 μπατ λιγότερο από 44 €. Αν κάποιος θέλει να τρώωει πρωινό ξενοδοχείου, το κόστος ανεβαίνει 220 + 210 +150 + 240 + 1.000 = 1.820 μπατ λιγότερο από 48 €.
2η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό ξενοδοχείου 220 μπατ, Μεσημεριανό στο ‘Chez Bernard’ χοιρινό ή κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά, ρύζι ατμού, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί 250 μπατ, Βραδυνό διπλή μπριζόλα με πατάτες και Caesar's Salad στο Jeffer steak 260 μπατ, Διασκέδαση μια μπύρα στο Hard Rock Cafe 225 μπατ, 2 μπύρες στο Crazy Horse που έχει καλύτερο show ή σε άλλο παρόμοιο μπαρ 2 * 100 μπατ = 200 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
Πρωινό ξενοδοχείου 220 μπατ, Μεσημεριανό στο Jeffer steak διπλή μπριζόλα με πατάτες,  Caesar's Salad και μεγάλη μπύρα Chang 360 μπατ, Βραδυνό σπαγγέτι με γαρίδες και Κοτοσαλάτα στο Jeffer steak 250 μπατ, Διασκέδαση μια μπύρα στο Hard Rock Cafe 225 μπατ, 2 μπύρες στο Crazy Horse ή σε άλλο παρόμοιο μπαρ 2 * 100 μπατ = 200 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
Υπάρχουν πίτσες γύρω στα 300 μπατ και ψητά από 350 μπατ μέχρι και 700 μπατ, όποιος θέλει μπορεί να κάνει προσθαφαιρέσεις από τις προτάσεις μου ανάλογα με το δικό του γούστο. Τα παγωτά στο Haagen Duzs κοστίζουν γύρω στα 260 μπατ. Στο εμπορικό κέντρο υπάρχει και κατάστημα της πίτσα Χατ, για όποιον δεν μπορεί να τη στερηθεί.
Αν κάποιος θέλει διευκρινίσεις, ας μην στείλει προσωπικό μήνυμα, γιατί η ερώτησή του μπορεί να αφορά και άλλους συναδέλφους. 
Κατατοπιστικοτατος τυπε
Αυτα θελει να ξερει ο μεσος σεξοτουριστας

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.238
Πόντοι
2.646
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1η ΛΙΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
2η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
πολύ αισιόδοξη προσέγγιση

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το "αισιοδοξη" παει στα 1000 μπατ για τον πηδουλο...
Οχι πως δεν μπορεις να βρεις..Απλα δεν μιλαμε για το "πανω ραφι"..

Αν θες απλα να ξεφλοκιαζεις καθε μερα αδιαφορωντας για την ποιοτητα,τοτε κατι θα βρεις στο χιλιαρικο.
Αν θες πιπινακι μοντελε,τοτε ποσα της ταξεως των 1000 μπατ ακουγονται αστεια.

Υ.Γ:Ακομα θυμαμαι πριν 2 χρονια,που σε ενα αγκογκο η ταριφα ηταν 10.000 οτι παρεις..
Εκει που ειχα παθει σοκ απο τα πιπινια που κυκλοφορουσαν μεσα,μολις ρωτησα ποσο παει το μαλλι,μου ηρθε κεραμιδα..Κι ομως..Χαμος γινοταν απο Γιαπωνεζους που τις φορτωνανε 2-2.. :2funny: :2funny: :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Γιατί λες ότι είναι αισιόδοξη, τη στιγμή που αναφέρω ΑΚΡΙΒΩΣ το κοστολόγιο σε αντίστοιχα προϊόντα και μαγαζιά;

Χωρίς καμία πρόθεση να αμφισβητήσω τις τιμές που δίνεις που είναι 100 %  αληθινές και καμία διάθεση  ανούσιας αντιπαράθεσης  κάνω την εξής υπόθεση εργασίας:
Κάθεσαι χαλαρός και ωραίος στο τραπεζάκι σου έξω  στο HARD ROCK CAFÉ και απολαμβάνεις την παγωμένη μπυρίτσα σου και ακούς την ζωντανή μουσικούλα. Ξαφνικά στο κεφαλόσκαλο του μαγαζιού σκάει super γκόμενα hi so από αυτές που αρκετά συχνά βολτάρουν και από εκεί.  Την μπανίζεις και σου κόβονται τα πόδια. Το κορίτσι έχει απίστευτο προσωπάκι. Φοράει ένα κολλητό μίνι φόρεμα ειδικό για να τονίζει τις μεγάλες της βυζάρες που είναι έτοιμες να πεταχτούν έξω, τα μάτια σου κολλάνε στις ατελείωτες μπουτάρες της. Η γκόμενα σκανάρει τον χώρο και πέρα από κάτι αραβοζευγαράκια της καταστροφής και κάτι παππούδες  που κάνουν τους μουσικοκριτικούς δεν βλέπει τίποτα ενδιαφέρον. Ξαφνικά το βλέμμα της πέφτει πάνω σου. Σου χαμογελάει. Τα γόνατα σου κόβονται. Σε πλησιάζει με σταθερό βήμα και σκύβοντας σου ψιθυρίζει γλυκά στο αυτί. “ Θα με κεράσεις ένα ποτάκι να ακούσουμε μαζί μουσική; “ Τα χέρια σου ιδρώνουν και το κάτω κεφάλι δίνει αυστηρή διαταγή.  Το κορίτσι σε έχει πάρει γραμμή και συνεχίζει “ Mε δύο τρία ποτάκια και 3000 μπατάκια ( 75 ευρόπουλα)  θα περάσουμε τέλεια μέχρι αύριο το μεσημεράκι. Και έχε υπόψιν σου ότι μόλις επέστρεψα στην Patong από την πόλη μου και έχω τεράστια διάθεση για πονηρά παιχνιδάκια απόψε.”
Τι κάνεις ????????
Α. Ακολουθείς τον δρόμο της λογικής του κάτω κεφαλιού και φορτώνεις τον τρελό  μούναρο που έστειλε ο Βούδας  στον δρόμο σου μένοντας σχεδόν νηστικός μπροστά στην τηλεόραση του δωματίου τις επόμενες 2-3 μέρες.
Β. Κάνεις το Α και την επόμενη πλακώνεσαι στα τηλέφωνα για δανεικά στην πατρίδα ……
Γ. Αποφασίζεις ότι το μπάτζετ σου δεν σηκώνει τέτοιες απολαύσεις και αποχαιρετάς δαγκωμένος το θεόμουνο που θα το απολαύσουν ξεσκίζοντας το  όλο το βράδυ οι μουσικοκριτικοί παππούδες που είχαν φυσικά τα επιπλέον φράγκα.
Δ. Καλείς το κορίτσι για ένα ποτάκι μπας και χορτάσεις με το μάτι αλλά της εξηγείς ότι είσαι πολύ κουρασμένος από το συνεχές μπουμ μπουμ και δεν θα πάρεις κοπέλα απόψε την ώρα που η ψωλή σου με μαγικό τρόπο βγάζει ποδάρια για να να σου δώσει κλωτσιά στα αρχίδια για τις μαλακίες που κάθεσαι και λες.
Θα είχε τουλάχιστον πολύ ενδιαφέρον οι απαντήσεις από όσους  κατεβαίνουν με τόσο αυστηρό μπάτζετ που απαιτεί σχεδόν στρατιωτική πειθαρχία στα έξοδα γιατί την επόμενη μέρα θα μείνουν νηστικοί και αγάμητοι.
Βασικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ναι μπορείς να την περάσεις με πολύ λίγα λεφτά και στο Πουκέτ αλλά και σε οποιοδήποτε  τέτοιο μέρος αλλά οι ατελείωτοι πειρασμοί που παίζουν τριγύρω οδηγούν σε αποτυχία τουλάχιστον σε ποσοστό 90%

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.238
Πόντοι
2.646
Θες να πεις ότι οποιοσδήποτε θα πάει 20 μέρες Πατόνγκ και δε θα κάνει στη χειρότερη 10 μασάζ?Τα ποτα για τις γκομενες?Εκδρομες?Θα τρώει και θα πινει καθε μερα κάθε μέρα στο ίδιο μαγαζί?Πάγια έξοδα για φρούτα,παράλια,τουκ τουκ ή μηχανάκι?Θέλει τουλάχιστον 30 με 40 ευρώ μέσο όρο ακόμα για τα βασικα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε αλήτη στείλε στα τζανκια που ξεροσταλιάζουμε μια τζουρίτσα Ταιλάνδης.
δεν ειμαι ρε , απο νοεμβριο λεω αλλα λιγο , μετα θα δουμε και αλλα
κατσε γιατι πονεσαν τα ματια μας με αυτα που διαβαζουμε...350-400 το μηνα λεει ο αλλος ζει bkk....ουτε στη μονη εσφιγμενου στο Αγιο Ορος δεν ζει με τοσα πρωτοετης καλογερος

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

Αν θες απλα να ξεφλοκιαζεις καθε μερα αδιαφορωντας για την ποιοτητα,τοτε κατι θα βρεις στο χιλιαρικο.

Υ.Γ:Ακομα θυμαμαι πριν 2 χρονια,που σε ενα αγκογκο η ταριφα ηταν 10.000 οτι παρεις..
Εκει που ειχα παθει σοκ απο τα πιπινια που κυκλοφορουσαν μεσα,μολις ρωτησα ποσο παει το μαλλι,μου ηρθε κεραμιδα..Κι ομως..Χαμος γινοταν απο Γιαπωνεζους που τις φορτωνανε 2-2.. :2funny: :2funny: :2funny:
BAKARRA?? η μηπως το αλλο το ασπρο πως το λενε? μονο εκει και saphire εχει τιμες πριγκιπατου του μονακο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
δεν ειμαι ρε , απο νοεμβριο λεω αλλα λιγο , μετα θα δουμε και αλλα
κατσε γιατι πονεσαν τα ματια μας με αυτα που διαβαζουμε...350-400 το μηνα λεει ο αλλος ζει bkk....ουτε στη μονη εσφιγμενου στο Αγιο Ορος δεν ζει με τοσα πρωτοετης καλογερος

Ζεις άνετα με 400€ αλλά ποτέ δεν βγαίνεις και ποτέ δεν γαμας,απλά ζεις  :zombie:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
Οι βιρμανοί ζουν και με λιγότερα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656

Μήπως να διάβαζες την κριτική μου για τα Μουνολείβαδα;
ΜΟΥΝΟΛΕΙΒΑΔΑ

Ξεκαθαρίζω και πάλι, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ότι απευθύνομαι σε πρωτάρηδες οι οποίοι δεν έχουν μεγάλο πακέτο να διαθέσουν. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχα από το διαδίκτυο, σεξ προσφέρουν οι εξής κατηγορίες: 1. τα κορίτσια των Agogo τα οποία είναι ο αφρός κι έχουν και ανάλογη υψηλή τιμή. 2. τα κορίτσια των μπαρ. Το μειονέκτημα που έχουν (για μένα προσωπικά) είναι ότι μέχρι να ζεστάνει το κλίμα θα κεράσεις τουλάχιστον ένα Lady Drink (200 μπατ) και αν τις πάρεις θα πληρώσεις bar fine άλλα 500 μπατ. Εν τω μεταξύ λόγω του ότι παίζουν στο δικό τους γήπεδο μπορεί να σε φορτώσουν με πολύ περισσότερα ποτά. Όσες με πλησίασαν στο Crazy Horse δεν μου είπαν κάτι, η μια ήταν και πολύ πιεστική να την κεράσω μου την έσπασε. 3. οι freelancers. Χωρίζονται σε κατηγορίες. Α) Κορίτσια που ξέρουν ότι αξίζουν και διαπραγματεύονται μόνα τους τον εαυτό τους χωρίς μεσάζοντες. Β) Κορίτσια που έχουν δουλειά, αλλά κάνουν που και που αρπαχτές για έξτρα εισόδημα. Γ) Κορίτσια που έχουν εκδιωχθεί από τα μπαρ είτε γιατί ήταν κακότροπες, είτε γιατί ήταν εξαρτημένες από αλκοόλ ή άλλες ουσίες, είτε γιατί κατηγορήθηκαν για κλοπή. Από την αρχή σε αυτή την κατηγορία είχα αποφασίσει να στραφώ, αφού και στην Αθήνα από το τρίγωνο φορτώνω. Για αυτές δεν πληρώνεις Lady Drink ή bar fine. 4)  Κορίτσια που δουλεύουν στα μασάζ. Διαλέγεις όποια θέλεις και κανονίζεις να την πάρεις όταν σχολάσει. Τελικά αυτές έχουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα και τα λιγότερα μειονεκτήματα από όλες. Ξαναλέω ότι αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις και άλλοι συνάδελφοι ΣΙΓΟΥΡΑ κρίνουν διαφορετικά. Πρώτα από όλα τις διαλέγεις την ημέρα με το φως του ήλιου. Το βράδυ, αν έχεις πιει και λίγο, ξεγελιέσαι. Ξέρεις που δουλεύουν και θα διστάσουν να κάνουν κάτι χοντρό, αφού μπορείς να τις βρεις εύκολα. Για να δουλεύουν εκεί σίγουρα είναι ενήλικες (υπάρχει μια φοβερή απάτη με συνεργασία διεφθαρμένου αστυνομικού που σου πασάρουν ανήλικη και αν δεν δώσεις πάρα πολλά μπαίνεις μέσα) και σίγουρα δεν είναι κακότροπες, αφού μπορούν και συνυπάρχουν όλες μαζί μέσα σε τόσο μικρό χώρο. Γνωρίζουν το αντρικό σώμα καλύτερα από την παλάμη τους και είναι φροντισμένες στον απόλυτο βαθμό. Ο συναγωνισμός είναι τρομακτικός και είναι αναγκασμένες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, γι αυτό όση ώρα δεν έχουν δουλειά περιποιείται η μια την άλλη (φρύδια, νύχια κλπ). Όλες έχουν κάνει λεύκανση δοντιών και πολλές έχουν κάνει κάποιες πλαστικές αύξηση στήθους, εμφυτεύματα σιλικόνης κλπ. Αν και ξεκίναγα για τις freelancers σε αυτές κατέληγα τις περισσότερες φορές. Πήρα μια μινιόν freelancer με εξαιρετικές αναλογίες που μου υποσχέθηκε ότι θα μου κάνει και μασάζ. Αφού είχε περπατήσει δύο λεπτά άρχισε να μου παραπονιέται ότι το ξενοδοχείο ήταν μακρυά. Κατάλαβα ότι προετοίμαζε το έδαφος για να ζητήσει περισσότερα λεφτά για ταξί αλλά δεν μάσησα. Δε μου έκανε μασάζ, ήταν αξιοπρεπής στο κρεββάτι και πριν φύγει μου το έριξε για λεφτά για το ταξί, πήρε τα @ρχίδι@ μου. Προλαβαίνω όσους θα ρωτήσουν με δίκαιη απορία, καλά πήρες μόνο μια και έβγαλες συμπέρασμα για όλες; Αλίμονο να ισχυριζόμουν κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να είναι η απόλυτη θεά ή η απόλυτη φόλα. Απλά, σύμφωνα με τη δικιά μου λογική, τα κορίτσια που δουλεύουν στα μασάζ έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα από τις άλλες κατηγορίες των επαγγελματιών, ανάλυσα πιο πάνω την άποψή μου.       

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Χωρίς καμία πρόθεση να αμφισβητήσω τις τιμές που δίνεις που είναι 100 %  αληθινές και καμία διάθεση  ανούσιας αντιπαράθεσης  κάνω την εξής υπόθεση εργασίας:
Κάθεσαι χαλαρός και ωραίος στο τραπεζάκι σου έξω  στο HARD ROCK CAFÉ και απολαμβάνεις την παγωμένη μπυρίτσα σου και ακούς την ζωντανή μουσικούλα. Ξαφνικά στο κεφαλόσκαλο του μαγαζιού σκάει super γκόμενα hi so από αυτές που αρκετά συχνά βολτάρουν και από εκεί.  Την μπανίζεις και σου κόβονται τα πόδια. Το κορίτσι έχει απίστευτο προσωπάκι. Φοράει ένα κολλητό μίνι φόρεμα ειδικό για να τονίζει τις μεγάλες της βυζάρες που είναι έτοιμες να πεταχτούν έξω, τα μάτια σου κολλάνε στις ατελείωτες μπουτάρες της. Η γκόμενα σκανάρει τον χώρο και πέρα από κάτι αραβοζευγαράκια της καταστροφής και κάτι παππούδες  που κάνουν τους μουσικοκριτικούς δεν βλέπει τίποτα ενδιαφέρον. Ξαφνικά το βλέμμα της πέφτει πάνω σου. Σου χαμογελάει. Τα γόνατα σου κόβονται. Σε πλησιάζει με σταθερό βήμα και σκύβοντας σου ψιθυρίζει γλυκά στο αυτί. “ Θα με κεράσεις ένα ποτάκι να ακούσουμε μαζί μουσική; “ Τα χέρια σου ιδρώνουν και το κάτω κεφάλι δίνει αυστηρή διαταγή.  Το κορίτσι σε έχει πάρει γραμμή και συνεχίζει “ Mε δύο τρία ποτάκια και 3000 μπατάκια ( 75 ευρόπουλα)  θα περάσουμε τέλεια μέχρι αύριο το μεσημεράκι. Και έχε υπόψιν σου ότι μόλις επέστρεψα στην Patong από την πόλη μου και έχω τεράστια διάθεση για πονηρά παιχνιδάκια απόψε.”
Τι κάνεις ????????
Α. Ακολουθείς τον δρόμο της λογικής του κάτω κεφαλιού και φορτώνεις τον τρελό  μούναρο που έστειλε ο Βούδας  στον δρόμο σου μένοντας σχεδόν νηστικός μπροστά στην τηλεόραση του δωματίου τις επόμενες 2-3 μέρες.
Β. Κάνεις το Α και την επόμενη πλακώνεσαι στα τηλέφωνα για δανεικά στην πατρίδα ……
Γ. Αποφασίζεις ότι το μπάτζετ σου δεν σηκώνει τέτοιες απολαύσεις και αποχαιρετάς δαγκωμένος το θεόμουνο που θα το απολαύσουν ξεσκίζοντας το  όλο το βράδυ οι μουσικοκριτικοί παππούδες που είχαν φυσικά τα επιπλέον φράγκα.
Δ. Καλείς το κορίτσι για ένα ποτάκι μπας και χορτάσεις με το μάτι αλλά της εξηγείς ότι είσαι πολύ κουρασμένος από το συνεχές μπουμ μπουμ και δεν θα πάρεις κοπέλα απόψε την ώρα που η ψωλή σου με μαγικό τρόπο βγάζει ποδάρια για να να σου δώσει κλωτσιά στα αρχίδια για τις μαλακίες που κάθεσαι και λες.
Θα είχε τουλάχιστον πολύ ενδιαφέρον οι απαντήσεις από όσους  κατεβαίνουν με τόσο αυστηρό μπάτζετ που απαιτεί σχεδόν στρατιωτική πειθαρχία στα έξοδα γιατί την επόμενη μέρα θα μείνουν νηστικοί και αγάμητοι.
Βασικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ναι μπορείς να την περάσεις με πολύ λίγα λεφτά και στο Πουκέτ αλλά και σε οποιοδήποτε  τέτοιο μέρος αλλά οι ατελείωτοι πειρασμοί που παίζουν τριγύρω οδηγούν σε αποτυχία τουλάχιστον σε ποσοστό 90%

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο, ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα υπολόγιζα τα χρήματα, κιας έμενα νηστικός. Όχι, είχα αρκετά περισσότερα να ξοδέψω, αλλά θα προτιμούσα την Α περίπτωση. Αλλά εγώ έγραψα πως μπορείς να την βγάλεις καθαρή με λιγότερα χρήματα. Και τα κορίτσια που δουλεύουν στα μασάζ είναι όλα πολύ εμφανίσιμα, άριστα φροντισμένα, γνωρίζουν το αντρικό σώμα σαν την παλάμη τους και τις διαλέγεις το πρωί, χωρίς να σε επηρεάζει το αλκοόλ και το σκοτάδι. Η Τακτική του take it or leave it που εφάρμοσα ορίζοντας από την αρχή ότι ΓΝΩΡΙΖΩ πως στη law season η τιμή είναι 1.000 μπατ (βήμα προς τα αριστερά δείχνοντας ότι είμαι έτοιμος να φύγω), απέδωσε κάθε φορά που την εφάρμοσα. Και η στρατιωτική πειθαρχία όσον αφορά τα έξοδα ήταν αυτή που με βοήθησε να μην χρεοκοπήσω όταν μετά από ένα διαζύγιο έμεινα μόνο με τα προσωπικά μου αντικείμενα και αναγκασμένος να πληρώνω το 1/3 του μισθού μου σαν διατροφή.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Θες να πεις ότι οποιοσδήποτε θα πάει 20 μέρες Πατόνγκ και δε θα κάνει στη χειρότερη 10 μασάζ?Τα ποτα για τις γκομενες?Εκδρομες?Θα τρώει και θα πινει καθε μερα κάθε μέρα στο ίδιο μαγαζί?Πάγια έξοδα για φρούτα,παράλια,τουκ τουκ ή μηχανάκι?Θέλει τουλάχιστον 30 με 40 ευρώ μέσο όρο ακόμα για τα βασικα.

Έχω κάνει πλήρη κοστολόγηση στο νήμα, μην παίρνεις κοματιαστά αυτά που γράφω. Πήγα δύο μονοήμερες στα νησιά του Τζέημς Μποντ και στα Phi Phi Islands, εκεί που γυρίστηκε η ταινία με  τον Ντικάπριο. Συνιστώ ανεπιφύλακτα και τις δύο εκδρομές και όποιος θέλει κάνει άλλες πενήντα εκδρομές / δραστηριότητες. Στοιχίζουν 1.500 μπατ η κάθε μία. Το πιο πάνω κομμάτι αφορούσε μόνο τα καθημερινά έξοδα. Αφιέρωσα ειδικό τμήμα στα ΜΑΣΑΖ ΜΕ HAPPY ENDING το ποίο επίσης στη Law Season κοστίζει 1000 μπατ (Ταιλάνδη sex trip σελ3411). Έγραψα ενδεικτικά τιμή μαγαζιού με θέα στον Ωκεανό, δεν είναι το μόνο, οι τιμές λόγω συναγωνισμού είναι πολύ κοντινές. Το ίδιο ισχύει και για τα φαγάδικα στο Jungceylon. Τα φρούτα είναι πάμφθηνα, αν αγοράσεις από το δρόμο. Ύστερα από συμβουλή του πολύ έμπειρου LYST (τον οποίο ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τις χρηστικές του πληροφορίες) βρήκα ξενοδοχείο που δεν μας χρεώνει επιπλέον όταν φέρνουμε μαζί μας κοπέλα, σε απόσταση 2 λεπτά από τη θάλασσα και 7 λεπτά από την Bangla και το εμπορικό κέντρο Jungceylon.   Έτσι απέφυγα τα έξοδα για ταξί ή τουκ - τουκ και τη γκρίνια των κοριτσιών που μπορεί να μην έρθουν αν κρίνουν ότι το ξενοδοχείο σου είναι πολύ μακριά. Σύμφωνα με όσα είχα διαβάσει από πολλά μπλογκς, πρέπει να αποφύγεις να νοικιάσεις Τζετ Σκι ή μηχανάκι. Είτε το κλέβει η εταιρεία που στο νοίκιασε (με τα διπλά κλειδιά που έχει), είτε σου φορτώνει ζημιές / γρατζουνιές που προϋπήρχαν. Αν σε καίει τόσο πολύ, τουλάχιστον φωτογράφισέ το επακριβώς πριν το νοικιάσεις.    

Συνημμένα

• WP_20170805_004CHEBERN.jpg
    WP_20170805_004CHEBERN.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 83

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Περί μπάτζετ ο λόγος :
τον περασμένο Νοέμβριο έκατσα 20 μέρες στη Πατάγια μετά απο 5 χρόνια. Το μπάτζετ μου ήταν 4 χιλιάρικα τη μέρα (εκτός αεροπορικών κ ξενοδοχείου), λοιπόν όσο κι αν προσπάθησα μόνο 3 ή 4 μέρες ξεπέρασα τα 3000. Κόστος μετακινήσεων και φαγητού είναι αστείο, δεν ξεπερνάς τα 150μπατ στη μετακίνηση αρκεί να επιλέξεις βολικό σημείο για τη διαμονή σου, για το φαγητό πάλι ένας μέσος όρος 300-450 μπατ είναι μια χαρά. Το βασικό έξοδο λέγεται "σεξ" που όμως πάλι γράφονται κάποια υπερβολικά πράγματα, εκτός κι αν χαπακώνεσαι καθημερινά και το "κοντάρι" δεν πέφτει ποτέ! Τιμές μ.ο. Απο Gogo 1k barfine και 2κ το short, τις ιδιες κοπελίτσες τις πέρνεις μετά τις 3.00 απο τη ντίσκο με 1-1,5κ άντε να δώσεις και 2κ σε λονγκ...Απο μπαρ δεν ψώνισα, σε μασάζ φουλ σερβις 1κ-1,2κ, απο δρόμο πήρα μία φορά (απίστευτο μωρό) μόνο 1κ, σε gen club 1κ χωρίς τα ποτά που θα καταναλώσεις, σε st bar (soi6) το ίδιο, και βρήσκεις 2-3 μόνιμες που παίζει τηλέφωνο και το χειρίζεσαι ανάλογα!
Γενικά οι τιμές μου φάνηκαν πιό χαμηλές απο `12-`13 αλλά μάλλον τα διαπραγματευτικά μου δεδομένα ήταν διαφορετικά σε σχέση με τότε παρά οι τιμές!

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.238
Πόντοι
2.646
Τυπε,6 φορές έχω πάει.Το μηχανάκι είναι απλά απαραίτητο.20 μέρες στην Πατόνγκ θα κάνεις μπάνιο?Τα φρουτα ειναι 20 ευρω το διημερο.Τα μασάζ,τα Σορτ και τα λονγκ είναι καθαρά στη διαπραγματευτική σου ικανότητα.Αυτα ο νέος δεν θα τα καταλάβει καν την πρώτη φορά.Στα πι πι πρέπει να μείνει 2 μέρες αν πάει πρώτη φορά.Εννοειται ότι αξίζει με χίλια το Phuket fantasea για την πρώτη φορά,βάλε 50 ευρώ το άτομο  ακόμα.Τωρα αν θέλει να πάει 20 μέρες και να τον νοιάζει μόνο να γαμησει και πως να γλιτώσει λεφτά,ας κάνει και στο μετάξι.Τα έχουμε ξαναπεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom