Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Διαφωνω με το πρωτο που αναφερεις. Το 99,9% των δολοφονιων που αναφερεις στο Ριο γινονται μεσα στις  1000 τοσες φαβελες (παραγκουπολεις) που υπαρχουν εκει. Ειναι κατα καποιο τροπο επ ακριβως οριοθετημενες και σαν ταξιδιωτης δεν εχεις καμια δουλεια να μπεις εκει μεσα. Για να καταλαβεις θα δωσω ενα παραδειγμα... Σαν να εισαι Πλατεια Ομονοιας και Σταδιου γωνια και να εισαι υπερ-ασφαλης, ενω αν πας πλατεια Ομονοιας και Αθηνας γωνια, το λιγοτερο που θα σου κανουν ειναι να σε αφησουν γυμνο και μισοπεθαμενο, με περισσοτερες πιθανοτητες να σε καθαρισουν. Ακουγεται οξυμωρο, αλλα ετσι ακριβως είναι...

Ίσως ειδικά για τις δολοφονίες να έχεις δίκιο, δεν έχω πάει εκεί. Η Εγκληματικότητα όμως δεν σταματάει εκεί και το Καρναβάλι είναι αυτό που θέλω να δω πραγματικά. Local citizens and visitors alike are often targeted by criminals, especially during public festivals such as the Carnaval.[12] Pickpocketing and bag snatching are common. Thieves operate in outdoor markets, in hotels and on public transport. πηγή

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
Καλα βικιπιδια και μαλακιες. Οφειλουν να σε προειδοποίησουν απλά. Πήγαινε εκει και ζησε το real thing

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Δείχνεις να είσαι πολύ έμπειρος. Αν μπορείς απάντησέ μου στο εξής σενάριο. Αν κάποιος κάνει συνέχεια τράμπα Ταιλάνδη - Καμπότζη, δηλ. να πηγαινοέρχεται ένα μήνα στη μία και ένα μήνα την άλλη, ώστε να αποφεύγει να λήξουν οι βίζες, πόσα θα χαλάει σαν κόστος διαβίωσης; Εννοώ χωρίς ενοίκια - διασκέδαση - σεξ, αφού ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες;   

Εκτός από το προφανές ότι θα πληρώνει αρκετά λεφτά στις διαδρομές δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αυτό. Πάρα πολλοί το κάνουν με το 3μηνο, δηλαδή 2 μήνες τουριστική βίζα, μετά επέκταση για άλλο έναν μήνα, μετά πάνε στην δίπλα χώρα νέα βίζα κλπ. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος βέβαια να τους πούνε άρχοντες δεν παίρνετε νέα βίζα.

Το κόστος διαφέρει από μέρος σε μέρος. Αν μένεις π.χ. στο Udon Thani μπορείς να πάρεις το λεωφορείο (σκέψου παλιότερης εποχής ΚΤΕΛ!) και να περάσεις τα σύνορα με 80 μπατ να πας στην πρωτεύουσα του Λάος και να πάρεις βίζα. Από αλλού κοστίζει κανένα 3χιλιαρο με τα βανάκια.

Για το κόστος ζωής ξέρω άνθρωπο που ζει στην Μπανγκόκ με 35000 μπατ το μήνα και ζει άνετα (βίζα και ασφάλεια του τα κανονίζει η δουλειά του). Μόνο που ζει τελείως σαν ντόπιος, ενώ δεν έχει και γκομενικά έξοδα. Ξέρω και άλλον που με 200000+ το μήνα δεν βγαίνει και θα γυρίσει πίσω σύντομα γιατί θέλει να ζει σαν αποκιακός άρχοντας. Γενικά το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να μείνει εκεί, είναι να πάει για ένα δυο μήνες, να δει πόσα ξοδεύει ΑΥΤΟΣ και ανάλογα να πράξει.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
Καλο ειναι να εχεις ενα κι ενα τοπικό εισοδημα για καθε περίπτωση. Προστατευεσαι απο διαφορες στο συναλλαγμα ενω εαν κατάρρευσει το ευρω ξεχνας τα παντα αφου με δραχμή και ελληνικο διαβατηριο δε πας πουθενα.
Απο την αλλη στην Ελλάδα η ζωη εχει γινει αφόρητα ακριβη και ο κοσμος που δεν εχει παει εξωτερικό δεν καταλαβαινει ποσο δουλος ειναι πια ο Έλληνας.
Ενα σαραβαλο 1100 αυτοκινητο κοστιζει 150 ευρω το μηνα τουλάχιστον. Ρευμα 100, ενφια 200-300 το χρονο. Πετρελαίο θερμανσης δε το συζηταω, 1,20 το λιτρο πάει. Φαγητο εξω απαγορευτικο. Ενα καρο ηλιθια και αναίτια εξοδα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
Ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο είναι να ζει στη μπαγκοκ

Ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο είναι να ζεί μια βδομάδα κάθε τρείς μήνες στη μπαγκοκ

scooter

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Έτσι άσχετο έπεσε το μάτι μου σε αυτό.Δηλαδή η πρωτεύουσα bangong βυθίζεται απο 3 εως 10 cm τον χρόνο και σε μια 15ετια μάλλον οι πρωτευουσιάνοι αν δεν πάρουν μέτρα θα κάνουν βαρκάδα στους  δρόμους   :(
http://[URL unfurl="true"]www.hist-chron.com/as/thailand/Bangkok-sinkt-d/001-sinking-Bangkok-on-columns-on-clay-Layers-high-ground-water-consumption-ENGL.png[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]https://saigoneer.com/asia-news/9448-sink-or-swim-bangkok-might-be-underwater-by-2032[/URL]
google_αρετε επίσης bangong is sinking θα μάθετε πολλά

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
Θα πηγαίνουν οι κωλό-γεροι απο νανά σοι καουμποι με γόνδολα.
Δε μασάνε

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
Mια χαρα. Θα γινει Βενετία αλλα με πιο πολλές πουτανες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
Αφου έχουν σκάι τρέιν οι ταιλανδοί.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.501
Πόντοι
3.656
1ον.ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ. Δολοφονίες: 1.639 Κάτοικοι: 2.100.319 Ναι. θα ήθελα να πάω στο Καρναβάλι. Όχι όμως να γυρίσω σε φέρετρο. 2ον. Γλώσσα. Θα ήθελα να πάω Κούβα. Δεν ξέρω Ισπανικά. 3ον. Κόστος. Έλεγξε πόσο κάνουν τα Αεροπορικά Εισιτήρια σε οποιαδήποτε χώρα της Λατινικής Αμερικής. Τα έλεγξα εγώ πριν αποφασίσω για Ταιλάνδη και κοστίζουν περισσότερο από τα εισιτήρια για Ταιλάνδη  + 10 μέρες διαμονή. 4ον. Κλάμπινγκ. Είδα όλα τα βίντεο από τα κλαμπ της Κένυα - Τανζανία. Κανένας Λευκός. Στην Ταιλάνδη, αμέτρητοι. Συνάδελφος πήγε Αφρική και έπαιρνε ταξί από την πόρτα του ξενοδοχείο στο κλαμπ και πάλι πίσω με ταξί. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Θέλω να προχωρήσω λίγο στους δρόμους, όπως έκανα στο Πουκέτ, χωρίς να νιώσω ούτε μιά στιγμή ότι κινδύνευα. Αρκούν;
ολα σωστα
Μονο για κουβα το επιχηρημα ειναι της πλακας
Ισπανικα για να γαμησεις μαθαινεις σε τρεος ωρες
Απλα ειναι
Επισης οσες θελουν να γαμηθουν κ με τσατραπατρα αγγλικα συνενοησαι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
ολα σωστα
Μονο για κουβα το επιχηρημα ειναι της πλακας
Ισπανικα για να γαμησεις μαθαινεις σε τρεος ωρες
Απλα ειναι
Επισης οσες θελουν να γαμηθουν κ με τσατραπατρα αγγλικα συνενοησαι

Μάλλον δεν ήμουν σαφής. Το πρόβλημά μου δεν είναι να γαμήσω, σίγουρα με χειρονομίες συνεννοείσαι παντού για το θέμα. Θέλω να γυρίσω στους δρόμους, να δω κάποια αξιοθέατα και να ανταλλάξω δύο κουβέντες με ανθρώπους του τόπου. Αν κάτσω στην Ελλάδα με τα λεφτά του εισιτήριου και μόνο πηδάω πολλές αξιόλογες. Ας πούμε το φθηνότερο εισιτήριο από Αθήνα - Αβάνα για τις 1 - 15 Ιουλίου είναι 1.275€. Με λίγα λόγια πηδάς συνοδούς των 100 € για 2  βδομάδες

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.945
Πόντοι
24.596

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ενοίκιο 2000 στην Μπανγκόκ;
Που;
Νοικιάζει ο μπάρμπα  Θωμάς την καλύβα?

Βίζα ενός μήνα με  έξοδο και είσοδο οδικώς;
If you enter Thailand via land border, you will be stamped a 15-day permission of stay as a tourist in the immigration post,

Διατροφή τι ; και  οι κατσαρίδες έχουν αυξήσει στην τιμή τώρα.

Βάλτε  από 800  και πάνω ευρώ   στην τσέπη  χωρίς έξοδα  βίζας και ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης και αφήστε τις  γυναίκες κοστίζουν
Έχει και άλλα με τον Τοτό ανεκδοτάκια
Όσοι δεν γνωρίζουν καλύτερα να σιωπούν και να μην εκτίθενται

Πολύ Κούβα  λατινική Αμερική  και Αφρική έπεσε  άλλαξε θέμα το τόπικ;

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μύθοι  και Πραγματικότητα

Τόσο στη  Πρωτεύουσα όσο και στην Πατταγιά η φτηνότερη  τιμή  ενοικίασης   ενός    ανθρωπίνου  καταλύματος, επαναλαμβάνω  ανθρωπίνου όχι πολυτελούς,αρχίζει από 5000 Μπατ +ρεύμα και νερό.

Αυτά  για τους ημεδαπούς που εσείς δεν είστε.
Άρα  κάτι παραπάνω θα πληρώσετε και εκεί στα δωμάτια αυτά τα κορίτσια δύσκολο να έρθουν.
Μάλλον θα προτιμήσουν μια ποιο ευχάριστη διαμονή
Για αυτό  λόγο της τιμής ενοικίασης τα κορίτσια συγκατοικούν από 2 έως και 4 σε κάθε δωμάτιο για να βγάζουν τα έξοδα.

Το θέμα  βίζα  ναι 2μηνες  από  πρεσβεία  έξω  συν ένα μήνα  από εδώ.
Αλλά η οποιαδήποτε βόλτα σε γειτονική χώρα οδικώς επιφέρει στη επιστροφή  15ημερη  παραμονή  και μην το επιχειρήσετε πάλι  δεύτερη  φορά δεν παίρνεται άλλη οδικώς.
Ακόμη και αεροπορικώς να έρθετε θα σας δοθεί από γειτονική χώρα ένας μήνας.
Θα πρέπει δηλαδή να ταξιδέψετε σε χώρα που η πρεσβεία εκεί δικαιούται να σας δώσει 2 μήνη παραμονή(βίζα).
Αλλά υπάρχει βέβαια ο χρονικός ορίζοντας των 180 ημερών ανά έτος.
Αυτά που ξέρατε κάποιοι στο παρελθόν δεν ισχύουν.
Η μάλλον δεν γινόταν έλεγχος τώρα όμως γίνεται και σχεδόν καθημερινώς

Αφού ξεκαθαρίσαμε το θέμα  διαμονής και βίζας   ας  πάμε στην διατροφή.
Προερχόμαστε από άλλη χώρα, άλλες  διατροφικές συνήθεις, άλλο σωματότυπο,  και άλλες  κλιματικές συνθήκες.
Άλλες ανάγκες σε πρωτεΐνες  και  άλλα διατροφικά στοιχεία.
Ακολουθώντας  για μια εβδομάδα  τις διατροφικές συνήθειες του μέσου, αν  και για τα χρήματα που συζητάτε μάλλον για το κατώτατου Ταϊλανδού θα έπρεπε να μιλάμε, η ερωτική επιθυμία και η λίμπιντο  θα  σέρνετε στα λασπόνερα της  NANA η της Walking Street.

Άσε που με τόσο ρύζι η επαφή με την τουαλέτα  θα ήταν ανύπαρκτη.
Φυσικά κάπου εκεί θα άρχιζαν και τα προβλήματα ιατρικής φύσεως, , που εάν έχετε και την συνήθεια του ποτού  πολλαπλασιάζονται

Αυτά προς το παρόν.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
Μάλλον δεν ήμουν σαφής. Το πρόβλημά μου δεν είναι να γαμήσω, σίγουρα με χειρονομίες συνεννοείσαι παντού για το θέμα. Θέλω να γυρίσω στους δρόμους, να δω κάποια αξιοθέατα και να ανταλλάξω δύο κουβέντες με ανθρώπους του τόπου. Αν κάτσω στην Ελλάδα με τα λεφτά του εισιτήριου και μόνο πηδάω πολλές αξιόλογες. Ας πούμε το φθηνότερο εισιτήριο από Αθήνα - Αβάνα για τις 1 - 15 Ιουλίου είναι 1.275€. Με λίγα λόγια πηδάς συνοδούς των 100 € για 2  βδομάδες
170 aegean για βαρκελωνη και απο κει για κουβα αλλα 550

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom