ε κατσε ρε φιλε ποσο θες ανταποκριση ? 5 λεπτα ? τι ειναι αστικα λεωφορεια? ασε ενα δυωρακι να παιξει κατουρημα χεσιμο τεντωμα διατασειςΤο μυαλό θα έχει φτάσει πατταγια και το σώμα στην αραπιά? ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε πορνοταξιδιώτη.
Άμα ακούω δυωρες ανταποκρίσεις φεύγω μακρυά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.375
- Πόντοι
- 2.356
με φαγητο εκει περα τι παιζει ρε παιδια το εχω απορια γιατι ειμαι του χοιρινου (πιτσα, μακντοναλτ και σουβλακια αυστηρα)
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.080
- Πόντοι
- 5.646
Δεν έχεις θέμα!Βρίσκεις τα πάντα.με φαγητο εκει περα τι παιζει ρε παιδια το εχω απορια γιατι ειμαι του χοιρινου (πιτσα, μακντοναλτ και σουβλακια αυστηρα)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.505
- Πόντοι
- 3.656
καλα ρε εσυ πηγες ταυλανδη για να βρεις μπριζολες...?με φαγητο εκει περα τι παιζει ρε παιδια το εχω απορια γιατι ειμαι του χοιρινου (πιτσα, μακντοναλτ και σουβλακια αυστηρα)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Μια χαρα θα βρεις,απ ολα..Και για χαμπουργκερ ασε τα McDonalds..Εχει και Burger King στη ταυλανδη που ειναι πολυ ανωτερα.με φαγητο εκει περα τι παιζει ρε παιδια το εχω απορια γιατι ειμαι του χοιρινου (πιτσα, μακντοναλτ και σουβλακια αυστηρα)
Επισης,"του χοιρινου" ας εισαι.Γιατι αν εισαι "του μοσχαριου" η "του αρνιου" την εκατσες.Δεν εχουν εκτροφη μοσχαριου και αρνιου και ειναι ολα εισαγωγης και τα καλης ποιοτητας πανακριβα.
Γενικα παντως το "δυτικο" φαγητο ειναι πολυ ακριβο σε σχεση με το Ταυλανδεζικο.
Εμενα που μου αρεσουν αρκετα πιατα της Ταυλανδεζικης κουζινας,τη βγαζω κατα 70-80% με ταυλανδεζικο φαγητο.
Δεν ειναι θεμα "τσιγκουνιας",απλα βρισκω την ευκαιρια να φαω εκει καποια ταυλανδεζικα πιατα που εδω στην Ελλαδα τα πληρωνω χρυσα..
Το καθε γευμα μου σε Ταυλανδεζικο ειναι 2-3 ευρω κατα μεσο ορο..Ενω οταν τρωω δυτικο φαγητο,στις ιδιες ποσοτητες,παιζει 10-15 ευρω κατα μεσο ορο...Ειναι 5 φορες περιπου πιο ακριβο..
Τιμες ενδεικτικες στο φαι για να ξερεις...μια πιτσα σπεσιαλ γυρω στα 8-10 ευρω..σουβλακι κοτοπουλο 2-3 ευρω και ενα combo meal στα burger king γυρω στα 8-10 ευρω..Mcdonalds λιγο πιο φτηνα...Μοσχαρισια μπριζολα καλη,20-25 ευρω.
Ταυλανδεζικο φαι σε ταυλανδεζικο εστιατοριο τυπου ταβερνας,ολα τα πιατα με γαριδες,κοτοπουλο η χοιρινο,1 εως 2 ευρω.
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.375
- Πόντοι
- 2.356
μας εφτιαξες!!!Μια χαρα θα βρεις,απ ολα..Και για χαμπουργκερ ασε τα McDonalds..Εχει και Burger King στη ταυλανδη που ειναι πολυ ανωτερα.
Επισης,"του χοιρινου" ας εισαι.Γιατι αν εισαι "του μοσχαριου" η "του αρνιου" την εκατσες.Δεν εχουν εκτροφη μοσχαριου και αρνιου και ειναι ολα εισαγωγης και τα καλης ποιοτητας πανακριβα.
Γενικα παντως το "δυτικο" φαγητο ειναι πολυ ακριβο σε σχεση με το Ταυλανδεζικο.
Εμενα που μου αρεσουν αρκετα πιατα της Ταυλανδεζικης κουζινας,τη βγαζω κατα 70-80% με ταυλανδεζικο φαγητο.
Δεν ειναι θεμα "τσιγκουνιας",απλα βρισκω την ευκαιρια να φαω εκει καποια ταυλανδεζικα πιατα που εδω στην Ελλαδα τα πληρωνω χρυσα..
Το καθε γευμα μου σε Ταυλανδεζικο ειναι 2-3 ευρω κατα μεσο ορο..Ενω οταν τρωω δυτικο φαγητο,στις ιδιες ποσοτητες,παιζει 10-15 ευρω κατα μεσο ορο...Ειναι 5 φορες περιπου πιο ακριβο..
Τιμες ενδεικτικες στο φαι για να ξερεις...μια πιτσα σπεσιαλ γυρω στα 8-10 ευρω..σουβλακι κοτοπουλο 2-3 ευρω και ενα combo meal στα burger king γυρω στα 8-10 ευρω..Mcdonalds λιγο πιο φτηνα...Μοσχαρισια μπριζολα καλη,20-25 ευρω.
Ταυλανδεζικο φαι σε ταυλανδεζικο εστιατοριο τυπου ταβερνας,ολα τα πιατα με γαριδες,κοτοπουλο η χοιρινο,1 εως 2 ευρω.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αυτά τι είναι? θαλασινα? τραγανα ή ψαχνο? σαν γιγαντιες καμπιες μοιαζουν. αν είναι τιποτα γαριδοειδη οκ αν είναι καμμια καμπια μπλιαχΒεβαια αν θες να μην βαρύνεις το στομάχι σου μπορείς να την βγάλεις με ένα σνακ.
Γιατι παιζουν τοσο ξυλο?εμφυλιος Ισαν σε ξενο εδαφος
bonus σαπιοκοιλιας farang που παει να τις χωρισει και τρωει απαξιωση :thubsdown: :S :S :S
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Γιατι παιζουν τοσο ξυλο?
To έχουν έθιμο....
Αν πλακώνεται μάλιστα Ταιλανδός με ξένο στο έθιμο συμετέχουν όλοι.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.599
- Πόντοι
- 1.706
Δεν υπαρχει τοπος στον πλανητη που δεν χαλασε.νεο μελος στο φορουμ που χει χαλασει τα ματια του στο να διαβαζει ωστε ναναι οσο το δυνατον ενημερως στα τησ ταυλανδης για ενα sex trip και ρωτω τους εμπειρους συναγωνιστες μηπως εχει χαλασει το μερος?
Που δεν ειναι χειροτερα απο πριν.
Ειτε απο οικονομικη αποψη ειτε απο γουστα ειτε γενικα.
Ας με διαψευσει καποιος
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Δε θα με χάλαγε να τσίμπαγα λίγο κροκοδειλάκι αλλά με ρέγουλα γιατί σίγουρα θα είναι επιβαρυμένο με βαριά μέταλλα και τοξίνες επειδή είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας.
Από έντομα δεν θα πάρω.
Έχω μπριζώσει φίλους και γνωστούς να κάνουμε ταξιδάκι Ταϊλάνδη αλλά όλοι έχουν στερέψει οικονομικά δυστυχώς ... :-(
Από έντομα δεν θα πάρω.
Έχω μπριζώσει φίλους και γνωστούς να κάνουμε ταξιδάκι Ταϊλάνδη αλλά όλοι έχουν στερέψει οικονομικά δυστυχώς ... :-(
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.945
- Πόντοι
- 24.596
φαε κατσαριδες τυπε τοτε που ειναι στον πατο της αλυσιδας και τις τρωνε οπως εμεις το ξηροκαρπι :S :S :SΔε θα με χάλαγε να τσίμπαγα λίγο κροκοδειλάκι αλλά με ρέγουλα γιατί σίγουρα θα είναι επιβαρυμένο με βαριά μέταλλα και τοξίνες επειδή είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας.
Από έντομα δεν θα πάρω.
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Τις κατσαρίδες τις απέκλεισα, γενικά τους 'πάσα-τέμπους' δεν τους μπορώ...
Αλλα υπάρχουν και τα ενδιάμεσα σαυρίτσες,μαιμουδίτσες,γατάκια κτλ
Τώρα αν έχουν πιο ευμεγέθη κατσαριδόπουλα και δεν παλεύω μες τα κάφκαλα μπορεί να δοκιμάσω.
Για τα παρακάτω το σκέφτομαι..
Αλλα υπάρχουν και τα ενδιάμεσα σαυρίτσες,μαιμουδίτσες,γατάκια κτλ
Τώρα αν έχουν πιο ευμεγέθη κατσαριδόπουλα και δεν παλεύω μες τα κάφκαλα μπορεί να δοκιμάσω.
Για τα παρακάτω το σκέφτομαι..
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Για όσους πάνε στην Κίνα υπάρχει και αυτή η λιχουδιά.