δεν παει αναλογα με το εισοδημα το κατακεφαλην της χωρας???
πχ μολδαβια, μαδαγασκαρη, που ο ντοπιος μπορει να βγαζει 200ευρω τον μηνα, εσυ με 600ευρω δεν εισαι απλας???
εγω πχ ζω ανετότατα στην ελλαδα με 800 οποτε φανταζομαι στην ταυλανδη με 600 που είναι πιο φτωχοι θα είναι οκ, συν ότι δεν θα εχουν ξενέρωτες και παχουλες ξυνομουρες ελληνιδες με κυτταριτιδα. το αν προτιμαν εμενα που είμαι πιο ψηλος από τους ντοπιους και εχω το διαφορετικο το γοητευτικο του ευρωπαιου, αντιστοιχα με έναν αντιστοιχου εισοδήματος δεν είναι καλυτερα? ετσι και αλλιως εδώ είμαι μικρομεσαίος εκει αν είμαι μεγαλομεσαιος με καλυτερο ταμπεραμεντο από μερους γυναικων νομιζω ότι μπορει να είναι καλυτερα, εδώ στην γαλλια και την ελβετια που μας εχουν για φτωχπυς , ειχα ΠΟΛΥ καλυτερη αντιμετωπιση από ότι εδώ από τις ελληνιδες και φυσικα θα ηθελα να ζησω εκει. αλλα εκει θελει και δουλεια. στην ταυλανδη με ένα εισοδημα ααπο ελλαδα χωρις ουσιαστικα δουλεια ρωταω αν βγαινει περα, οποτε δεν εχει το ρισκο της ευρωπης που μπορει ν πας και να μην βρεις δουλεια και να γυρισεις. εκει και χωρις δουλεια λοιπον με ένα τετοιο εισοδημα από ελλαδα, δεν εισαι οκ? τωρα αν βρεις και καμμια δουλεια στα τουριστικα ξεροντας καλα αγγλικα-ελληνικα και λιγα γαλλικα άλλο θεμα.