Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Οταν θα έρχεται και πέσει σε κίνηση κα κάνει κυκλους πάνω απ τη Τζιά ,τότε θα δεις ότι το δύωρο της ανταπόκρισης δεν ήταν τόςο καλή ιδέα.
νομιζω οταν η εταιρια στο κλεινει πακετο τοτε κ να το χασεις σε βαζει στο επομενο με δια της εξοδα αλλα παλι θα μου πεις οτι εσυ θα εχεις χασει μιση μερα με αναμονη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.176
Πόντοι
6.256
νομιζω οταν η εταιρια στο κλεινει πακετο τοτε κ να το χασεις σε βαζει στο επομενο με δια της εξοδα αλλα παλι θα μου πεις οτι εσυ θα εχεις χασει μιση μερα με αναμονη
Το μυαλό θα έχει φτάσει πατταγια και το σώμα στην αραπιά? ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε πορνοταξιδιώτη.
Άμα ακούω δυωρες ανταποκρίσεις φεύγω μακρυά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Το μυαλό θα έχει φτάσει πατταγια και το σώμα στην αραπιά? ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε πορνοταξιδιώτη.
Άμα ακούω δυωρες ανταποκρίσεις φεύγω μακρυά.
μαν αστα προσφατα πηγαινα πεκινο απο σαλονικα μεσω μοσχας και πηρα τα ατχιδια μου αλλα ευτυχως με καλυψε η αεροφλοτ αλλα και παλι εχαα μιση μερα
κ τωρα σε 16 μερες κολομβια παω με 11 πτησεις σε διαφορα μεη κ οταν εβλεπα αννταποκρισεις δυωρς τις αποφευγα
γενικα νομιζω τριωρα ειναι τα καλυτερα αλλα κ παλι ειναι σχετικο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.176
Πόντοι
6.256
Εγω παντως γουστάρω το πεντάωρο,

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εβαλα δοκιμαστικα καποιες εφαρμογες τυπου τιντερ.
στην ελλαδα μετα από 100 λαηκ ξυνω τα αρχιδια μου περιμενοντας τις χοντρες,
στην ασια ταυλανδη φιλιπινες κλπ ηδη μιλαω με 8 εμφανίσιμες , οι 4 δεν μοιαζουν του επαγγέλματος με τιποτα, βλεπω κοστος ζωης στο ιντερνετ
www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Thailand]https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Thailand[/url]
20% κατω από την ελλαδα αλλα νοικια 50% πανω στην ταυλανδη.
τι παιζει τελικα?
με ένα εισοδημα 600 ευρω από ελλαδα ζεις ανετα ταυλανδη χωρις να δουλευεις?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
εβαλα δοκιμαστικα καποιες εφαρμογες τυπου τιντερ.
στην ελλαδα μετα από 100 λαηκ ξυνω τα αρχιδια μου περιμενοντας τις χοντρες,
στην ασια ταυλανδη φιλιπινες κλπ ηδη μιλαω με 8 εμφανίσιμες , οι 4 δεν μοιαζουν του επαγγέλματος με τιποτα, βλεπω κοστος ζωης στο ιντερνετ
www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Thailand]https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Thailand[/url]
20% κατω από την ελλαδα αλλα νοικια 50% πανω στην ταυλανδη.
τι παιζει τελικα?
με ένα εισοδημα 600 ευρω από ελλαδα ζεις ανετα ταυλανδη χωρις να δουλευεις?

Η απαντηση είναι οχι.
Ζεις σαν ένας νορμαλ Ταιλανδος.
Και visa για να αραζεις πέρα από τουριστική δεν παιρνεις.
Και αν ο κριτηριο σου είναι το τιντερ το 90% είναι πουτάνες και μάλιστα κακές...
Και άπειρα ladyboys..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η απαντηση είναι οχι.
Ζεις σαν ένας νορμαλ Ταιλανδος.
Και visa για να αραζεις πέρα από τουριστική δεν παιρνεις.
Και αν ο κριτηριο σου είναι το τιντερ το 90% είναι πουτάνες και μάλιστα κακές...
Και άπειρα ladyboys..
ναι αλλα παιζπυν μπαλα.
εδώ ουτε πουτανες παιζουν μεσω τιντερ ουτε τιποτα.
πρεπει να εισαι ξάδερφος της φιλης τους ή να τις γνωρίσεις από κοινο γνωστο, με αγνωστους πρεπει να δειχνεις ματσο για να ξεκινησουν να αλλαξουν τηλεφωνο.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ναι αλλα παιζπυν μπαλα.
εδώ ουτε πουτανες παιζουν μεσω τιντερ ουτε τιποτα.
πρεπει να εισαι ξάδερφος της φιλης τους ή να τις γνωρίσεις από κοινο γνωστο, με αγνωστους πρεπει να δειχνεις ματσο για να ξεκινησουν να αλλαξουν τηλεφωνο.

Και εκεί η πουτάνα για να σου έρθει θα σου ζητήσει μινιμουμ 50 ευρώ άσε που αυτές από τα dating sites ζητάνε ότι ναναι γιατί βρίσκουν μαλάκες.
Οσον αφορά τις νορμάλ θέλουν τα κυριλέ restaurants, τα ποτάκια τους,τα δωράκια τους, τις εκδρομούλες τους και πάει λέγοντας.
Αν νομίζεις ότι παιζει το σενάριο οι περισσότερες θα κάτσουν με μια μπυρα απο τα 7eleven είναι χαμένο παιχνίδι, θα προτιμήσουν Ταιλανδό.....
Εκτός αν μοιάζεις στον Brand Pitt ή κάποιον άλλο τέτοιο.
Εγώ πάντως κάποιον με 600 ευρώ τον μήνα να κάνει ζωάρα δεν ξέρω να κάνει ούτε εδώ ούτε εκεί.
Τώρα από φίδια ο κόσμος είναι γεμάτος...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν παει αναλογα με το εισοδημα το κατακεφαλην της χωρας???
πχ μολδαβια, μαδαγασκαρη, που ο ντοπιος μπορει να βγαζει 200ευρω τον μηνα, εσυ με 600ευρω δεν εισαι απλας???
εγω πχ ζω ανετότατα στην ελλαδα με 800 οποτε φανταζομαι στην ταυλανδη με 600 που είναι πιο φτωχοι θα είναι οκ, συν ότι δεν θα εχουν ξενέρωτες και παχουλες ξυνομουρες ελληνιδες με κυτταριτιδα. το αν προτιμαν εμενα που είμαι πιο ψηλος από τους ντοπιους και εχω το διαφορετικο το γοητευτικο του ευρωπαιου, αντιστοιχα με έναν αντιστοιχου εισοδήματος δεν είναι καλυτερα? ετσι και αλλιως εδώ είμαι μικρομεσαίος εκει αν είμαι μεγαλομεσαιος με καλυτερο ταμπεραμεντο από μερους γυναικων νομιζω ότι μπορει να είναι καλυτερα, εδώ στην γαλλια και την ελβετια που μας εχουν για φτωχπυς , ειχα ΠΟΛΥ καλυτερη αντιμετωπιση από ότι εδώ από τις ελληνιδες και φυσικα θα ηθελα να ζησω εκει. αλλα εκει θελει και δουλεια. στην ταυλανδη με ένα εισοδημα ααπο ελλαδα χωρις ουσιαστικα δουλεια ρωταω αν βγαινει περα, οποτε δεν εχει το ρισκο της ευρωπης που μπορει ν πας και να μην βρεις δουλεια και να γυρισεις. εκει και χωρις δουλεια λοιπον με ένα τετοιο εισοδημα από ελλαδα, δεν εισαι οκ? τωρα αν βρεις και καμμια δουλεια στα τουριστικα ξεροντας καλα αγγλικα-ελληνικα και λιγα γαλλικα άλλο θεμα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
δεν παει αναλογα με το εισοδημα το κατακεφαλην της χωρας???
πχ μολδαβια, μαδαγασκαρη, που ο ντοπιος μπορει να βγαζει 200ευρω τον μηνα, εσυ με 600ευρω δεν εισαι απλας???
εγω πχ ζω ανετότατα στην ελλαδα με 800 οποτε φανταζομαι στην ταυλανδη με 600 που είναι πιο φτωχοι θα είναι οκ, συν ότι δεν θα εχουν ξενέρωτες και παχουλες ξυνομουρες ελληνιδες με κυτταριτιδα. το αν προτιμαν εμενα που είμαι πιο ψηλος από τους ντοπιους και εχω το διαφορετικο το γοητευτικο του ευρωπαιου, αντιστοιχα με έναν αντιστοιχου εισοδήματος δεν είναι καλυτερα? ετσι και αλλιως εδώ είμαι μικρομεσαίος εκει αν είμαι μεγαλομεσαιος με καλυτερο ταμπεραμεντο από μερους γυναικων νομιζω ότι μπορει να είναι καλυτερα, εδώ στην γαλλια και την ελβετια που μας εχουν για φτωχπυς , ειχα ΠΟΛΥ καλυτερη αντιμετωπιση από ότι εδώ από τις ελληνιδες και φυσικα θα ηθελα να ζησω εκει. αλλα εκει θελει και δουλεια. στην ταυλανδη με ένα εισοδημα ααπο ελλαδα χωρις ουσιαστικα δουλεια ρωταω αν βγαινει περα, οποτε δεν εχει το ρισκο της ευρωπης που μπορει ν πας και να μην βρεις δουλεια και να γυρισεις. εκει και χωρις δουλεια λοιπον με ένα τετοιο εισοδημα από ελλαδα, δεν εισαι οκ? τωρα αν βρεις και καμμια δουλεια στα τουριστικα ξεροντας καλα αγγλικα-ελληνικα και λιγα γαλλικα άλλο θεμα.
Το διαφορετικό γοητεύτικό του Ευρωπαίου είναι η τσέπη του. Αν δεν την έχεις είσαι σαν Βιρμανός (το αντιστοιχο του Αλβανού εδώ)......
Και χωρίς δουλειά visa ένα συν δύο μήνες. Χωρίς διακρίσεις....

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Το διαφορετικό γοητεύτικό του Ευρωπαίου είναι η τσέπη του. Αν δεν την έχεις είσαι σαν Βιρμανός (το αντιστοιχο του Αλβανού εδώ)......
Και χωρίς δουλειά visa ένα συν δύο μήνες. Χωρίς διακρίσεις....

μονο τα λεφτα κοιτανε και εκει?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τωρα μιλω με μυνηματα με μια κομμωτρια στην ταυλανδη, μου στελνει φωτογραφιες από το κομμωτηριο της. πολύ μπιμπελο δειχνει δεν βαζω το χερι μου στην φωτια ότι δεν είναι ladyboy, αλλα ολες αυτές δεν ασχολούνται με την πορνεια αποκλειστικα? βεβαια και στην ελλαδα ειχα πετυχει τρανσεξουαλ κομμωτρια , αλλα τοσο λεπτα και γλυκα χαρακτηριστικα η ατιμη η ταυλανδη και δεν κανει κουβεντα σεξουαλικα όπως συνθως κανουν οι τραβεστες. τρελαίνομαι πρωινιατικα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
τωρα μιλω με μυνηματα με μια κομμωτρια στην ταυλανδη, μου στελνει φωτογραφιες από το κομμωτηριο της. πολύ μπιμπελο δειχνει δεν βαζω το χερι μου στην φωτια ότι δεν είναι ladyboy, αλλα ολες αυτές δεν ασχολούνται με την πορνεια αποκλειστικα? βεβαια και στην ελλαδα ειχα πετυχει τρανσεξουαλ κομμωτρια , αλλα τοσο λεπτα και γλυκα χαρακτηριστικα η ατιμη η ταυλανδη και δεν κανει κουβεντα σεξουαλικα όπως συνθως κανουν οι τραβεστες. τρελαίνομαι πρωινιατικα

Aν θες να πουλήσεις true love στα μη πουτανί τραβελάκια καταλήγεις στα ίδια με τις νορμάλ Ταιλανδές. Τραπεζια, ποτάκια κτλ
Και ξέχασα να πω μακριά από τις παρέες τους για όλες. Αν προτείνουν βραδυνή έξοδο μάντεψε ποιος πληρώνει για όλους και ας μην έχει μαντήλι να κλάψει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν εχω σε αμεσα σχεδια να παω ταυλανδη , αλλα αν είναι τοσο ευκολο σε μια ωρα να κανεις τοσες επαφες με εμφανισημες εκει και να παει το καμακι, το φλερτ και η πορνεια συννεφο ενώ εδώ με τα τιντερ και τα φεησμπουκ να παιδεύεσαι με τις παχουλες και τις κυτταριτιδες και να μη σου μιλαει καμμια. ε α στα διαλα. μπαινουν ιδεες για πορνομεταναστευση.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
δεν εχω σε αμεσα σχεδια να παω ταυλανδη , αλλα αν είναι τοσο ευκολο σε μια ωρα να κανεις τοσες επαφες με εμφανισημες εκει και να παει το καμακι, το φλερτ και η πορνεια συννεφο ενώ εδώ με τα τιντερ και τα φεησμπουκ να παιδεύεσαι με τις παχουλες και τις κυτταριτιδες και να μη σου μιλαει καμμια. ε α στα διαλα. μπαινουν ιδεες για πορνομεταναστευση.

Γιατί δεν δοκιμάζεις την τύχη σου μένοντας ένα μήνα ας πούμε εκεί, ώστε να δεις μόνος σου τι πραγματικά παίζει, να βγάλεις πραγματικό κοστολόγιο με τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ πραγματικές ανάγκες; Μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να κρίνεις αν με τα λεφτά που έχεις ζεις με ικανοποιητικό τρόπο. Πάντως, όσον αφορά τη σχέση τιμής / απόδοσης, κατά τη γνώμη μου όταν το σεξ με τα μασαζοκόριτσα για μία ώρα κοστίζει σχεδόν 25€ στην φτηνή εποχή, εκεί είναι Παράδεισος. Η τιμή αυτή, συνυπολογίζοντας την εμφάνιση της κοπέλας, το πόσο καθαρή είναι, το πόσο φροντισμένη είναι, τον τρόπο με τον οποίο κάνει σεξ μαζί σου και την ώρα που κάθεται δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ελληνική πραγματικότητα

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Φίλε LYST απελευθερώθηκε  η κάνναβη στην πατρίδα;
Η παίρνουν  κάτι άλλο  ορισμένοι εδώ μέσα.
Τι 600, τι  πορνομετανάστευση,  τι  άπλας,  τι ξάπλας.

Λίγο  διάβασμα δεν κάνει κακό.
1. Visa πως;
2. 800.000 Baht σε Τράπεζα
3. ηλικία.
4
5.
6
7

Να χάμε   να λέγαμε

giannos69

Μέγας
Εγγρ.