Παιδιά ξέρει κάποιος μια ειρήνη με μεγάλα φυσικά βυζια και ένα τατουάζ cheguevara στο μπράτσο μελαχρινή πού δούλευε το 2004 με 2007 στο ξενοδοχείο aneli στο sandanski με νταβατζή τον τζαικα? Αν ξέρει κανείς πού βρίσκεται τώρα και έχει επικοινωνία μαζί τής ας με ενημερώσει θα του είμαι υπόχρεος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Παιδιά ξέρει κάποιος μια ειρήνη με μεγάλα φυσικά βυζια και ένα τατουάζ cheguevara στο μπράτσο μελαχρινή πού δούλευε το 2004 με 2007 στο ξενοδοχείο aneli στο sandanski με νταβατζή τον τζαικα? Αν ξέρει κανείς πού βρίσκεται τώρα και έχει επικοινωνία μαζί τής ας με ενημερώσει θα του είμαι υπόχρεος
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.649
- Πόντοι
- 6.256
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.649
- Πόντοι
- 6.256
Αντε γερο μου να τη βρούμε
Κανε τη βκκ ανω κατω
Κανε τη βκκ ανω κατω
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.328
- Πόντοι
- 24.596
νεος hardoulΠαιδιά ξέρει κάποιος μια ειρήνη με μεγάλα φυσικά βυζια και ένα τατουάζ cheguevara στο μπράτσο μελαχρινή πού δούλευε το 2004 με 2007 στο ξενοδοχείο aneli στο sandanski με νταβατζή τον τζαικα? Αν ξέρει κανείς πού βρίσκεται τώρα και έχει επικοινωνία μαζί τής ας με ενημερώσει θα του είμαι υπόχρεος
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 63
- Like
- 3.185
- Πόντοι
- 7.216
Σκέφτομαι να κάνω το ταξίδι στην χώρα του sex και συγκεκριμένα στο ψαροχώρι!
Έχω αποφασίσε οτι θα είναι low season.
Ποια θεωρείτε καταλληλοτερη εποχή,διοτι η low season διαρκεί ενα εξάμηνο.
Δεδομένο: Δεν είναι απαραίτητο να τραβηχτώ αυγουστο. Παίρνω άδεια όποτε θέλω!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.092
- Πόντοι
- 3.656
Σκέφτομαι να κάνω το ταξίδι στην χώρα του sex και συγκεκριμένα στο ψαροχώρι!
Όταν πας, δημοσίευσε πορνορεπορτάζ με ότι είδες. Τιμές, αξιοθέατα, αξιοπρεπή ξενοδοχεία, οτιδήποτε θεωρήσεις αξιόλογο
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 63
- Like
- 3.185
- Πόντοι
- 7.216
Όταν πας, δημοσίευσε πορνορεπορτάζ με ότι είδες. Τιμές, αξιοθέατα, αξιοπρεπή ξενοδοχεία, οτιδήποτε θεωρήσεις αξιόλογο
Το έχω κάνει σε όλα μου τα πορνοταξίδια από τοτε που είμαι μέλος (βλ. βουλγαρία, τσεχία, κούβα) και εννοείτε οτι θα το κάνω και τώρα...
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 63
- Like
- 3.185
- Πόντοι
- 7.216
Μερικές απορίες που μου δημιουργούνται οσο το ψάχνω:
-Βλέπω στο χάρτη οτι η patong beach είναι περιπου 17 χλμ από την πόλη του phuket. Προφανώς η "δράση" είναι στην πρώτη τοποθεσία γι'αυτό και επιλέγουμε να μεινουμε εκει. Η πόλη του πουκέτ όμως λέει κάτι? Έχει πάει κάποιος? Αξίζει να μεινει κανεί ή αρκεί μια μονοήμερη?
-Οι κάρτες απο τις ελληνικές τράπεζες δουλεύουν? Μιας και βρισκόμαστε ακόμα υπο καθεστώς capital control.
- Απο οτι εχω καταλάβει το κέντρο του ενδιαφέροντος είναι η bangla road. Δεδομένου οτι η patong beach είναι μακρόστενη (περιπου 1,5 χλμ από το βουνό ως την θάλασσα και περιπου 3 χλμ κατα μήκος της παραλίας) μπορεί κάποιος να επιλέξει ξενοδοχείο σε όλη την παραπάνω έκταση χωρίς "προβλήματα" τόσο με τα κορίτσια όσο και με την γενικότερη μετακινησή του? Προσωπικά πιστεύω οτι μέχρι 1 χλμ περπατιέται άνετα και δεν εχει νοημα να πάρεις οποιοδήποτε μεταφορικό. Για μεγαλύτερες αποστάσεις οκ το μεταφορικό χρειάζεται.
-Βλέπω στο χάρτη οτι η patong beach είναι περιπου 17 χλμ από την πόλη του phuket. Προφανώς η "δράση" είναι στην πρώτη τοποθεσία γι'αυτό και επιλέγουμε να μεινουμε εκει. Η πόλη του πουκέτ όμως λέει κάτι? Έχει πάει κάποιος? Αξίζει να μεινει κανεί ή αρκεί μια μονοήμερη?
-Οι κάρτες απο τις ελληνικές τράπεζες δουλεύουν? Μιας και βρισκόμαστε ακόμα υπο καθεστώς capital control.
- Απο οτι εχω καταλάβει το κέντρο του ενδιαφέροντος είναι η bangla road. Δεδομένου οτι η patong beach είναι μακρόστενη (περιπου 1,5 χλμ από το βουνό ως την θάλασσα και περιπου 3 χλμ κατα μήκος της παραλίας) μπορεί κάποιος να επιλέξει ξενοδοχείο σε όλη την παραπάνω έκταση χωρίς "προβλήματα" τόσο με τα κορίτσια όσο και με την γενικότερη μετακινησή του? Προσωπικά πιστεύω οτι μέχρι 1 χλμ περπατιέται άνετα και δεν εχει νοημα να πάρεις οποιοδήποτε μεταφορικό. Για μεγαλύτερες αποστάσεις οκ το μεταφορικό χρειάζεται.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.603
- Πόντοι
- 2.646
εννοείται μείνε Πατόνγκ πρώτη φορά.Τι να πας να κάνεις να κάνεις εκδρομη στο Πουκέτ Τάουν?Έχει αλλού να πας μονοήμερες αν θες,θα το δεις εξάλλου και αν πας πι πι.Καρτες δουλεύουν κανονικά.Παρε μετρητά από Ελλάδα και κάνεις συνάλλαγμα εκει.Νοικιασε μηχανάκι αν οδηγας,έχει απιστευτες παραλίες να πας και είναι αμαρτία να είσαι για μπάνιο στην Πατόνγκ,πολύ βρώμικη θάλασσα.Τα τουκ τουκ είναι πολύ ακριβά σε γενικό πλαίσιοΜερικές απορίες που μου δημιουργούνται οσο το ψάχνω:
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Μερικές απορίες που μου δημιουργούνται οσο το ψάχνω:
Καλησπέρα φίλε
Σχετικά με τα ερωτήματα σου η γνώμη μου είναι η εξής:
To Phuket town όπως ονομάζεται η πρωτεύουσα δεν έχει πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Ζουν κυρίως οι Ταιλανδοί που δουλεύουν στα τουριστικά θερετρα των παραλιών. Από βραδυνά κάποια λίγα μπαρ εδώ και εκεί χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δύο τρία μασσατζίδικα για soapy κοντά στο σταθμό λεωφορείων που πραγματικά είχαν απίστευτα μωρά αλλά από τιμές δαγκώνανε. Τρία χιλιαρικάκια μινιμουμ.
Οι κάρτες παίζουνε κανονικά.Μπορείς να την χρησιμοποιείς χωρίς προβλημα, σηκώνεις και μετρητά ότι προβλέπεται από τα capital controls. Για κάθε συναλλαγή χρεώνεσαι 150-200 μπατ. Καλό είναι πριν ξεκινήσεις ένα τηλέφωνο στην τράπεζα της κάρτας σου γιατί υπάρχει πιθανότητα να σε μπλοκάρουν για λόγους ασφαλείας.
Ξενοδοχείο καλύτερα όσο δυνατόν κοντα στο κέντρο δράσης για να μην πληρώνεις κερατιάτικα στους μοτο ταρίφες. Αν νοικιάσεις μηχανάκι το πράγμα αλλάζει αλλά και πάλι το κέντρο είναι καλύτερο. Με 20-30 ευρώ βρίσκεις πολλά ωραία ξενοδοχεία κοντά στην bangla road. Αν σκέφτεσαι το περπάτημα ξεχασε το γιατί λόγω ζέστης και υγρασίας τρως μεγάλο λιώσιμο.
Τέλος μιας και ρωτάς για περίοδο νομίζω ότι το καλύτερο είναι Αύγουστο έως πρώτο δεκαήμερο Σεπτέμβρη.Μετά τα κορίτσια που είναι καλά κομμάτια και έχουν κονομήσει γυρίζουν πίσω στα χωριά τους για κανα δίμηνο για να επιστρέψουν στην high season.
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 63
- Like
- 3.185
- Πόντοι
- 7.216
Ευχαριστώ πολύ παιδία!
Μηχανάκι δεν καβαλάω πλέον γιατί παρολιγον να αποδημησω εις κύριον προ ετών.
Δυο διεκρινήσεις στα παραπάνω:
1) Ιουνιο - ιούλιο δεν αξίζει?
2) Όταν λές οτι δεν παλευεται το περπάτημα λογω υγρασίας τόσο χάλια? Και τι κάνες μέσα στην μέρα? Ή αραχτός στην πισίνα ή απαραίτητο μεταφορικό μέσο για να πάς 10 τετράγωνα παραδίπλα?
2) Όταν λές οτι δεν παλευεται το περπάτημα λογω υγρασίας τόσο χάλια? Και τι κάνες μέσα στην μέρα? Ή αραχτός στην πισίνα ή απαραίτητο μεταφορικό μέσο για να πάς 10 τετράγωνα παραδίπλα?
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Ευχαριστώ πολύ παιδία!
Μια χαρά είναι Ιούνιο και Ιούλιο απλα έχει πολύ ζέστη. Το περπάτημα είναι κάτι που δεν παίζει για μακρυνές αποστάσεις.Μην ξεχνάς ότι θα είσαι στους τροπικούς και ο ήλιος βαράει κάθετα.Αν βάλεις και την υγρασία....
Μην ξεχνάς ότι αν ασκείς το βασικό σπορ του σάιτ στα μπαράκια και τις ντίσκο μαζευεσαι πίσω στο δωμάτιο μίνιμουμ 3-4 το πρωί. Αν έχεις φορτώσει και κανα μωρό ύπνος κατά τις 6-7 το πρωί. Άρα πρωινό ξύπνημα κατά τις μία.Μπανάκι θάλασσα ή πισίνα , μασαζάκι και καφεδάκι συνήθως Jungceylon για το μάτι , άντε και κανα φαί έπιασε επτά και νύχτωσε.Άρα λίγες οι ώρες της ημέρας....
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.859
- Πόντοι
- 19.795
Αντηλιακο, καπελο, πολλα υγρα, και καλα παπουτσια, και γραφω ανετα 10-12 χιλ. την ημερα στην Μπανγκοκ.Μια χαρά είναι Ιούνιο και Ιούλιο απλα έχει πολύ ζέστη. Το περπάτημα είναι κάτι που δεν παίζει για μακρυνές αποστάσεις.Μην ξεχνάς ότι θα είσαι στους τροπικούς και ο ήλιος βαράει κάθετα.Αν βάλεις και την υγρασία....
Μην ξεχνάς ότι αν ασκείς το βασικό σπορ του σάιτ στα μπαράκια και τις ντίσκο μαζευεσαι πίσω στο δωμάτιο μίνιμουμ 3-4 το πρωί. Αν έχεις φορτώσει και κανα μωρό ύπνος κατά τις 6-7 το πρωί. Άρα πρωινό ξύπνημα κατά τις μία.Μπανάκι θάλασσα ή πισίνα , μασαζάκι και καφεδάκι συνήθως Jungceylon για το μάτι , άντε και κανα φαί έπιασε επτά και νύχτωσε.Άρα λίγες οι ώρες της ημέρας....
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.649
- Πόντοι
- 6.256
Με τουκ τουκ?και γραφω ανετα 10-12 χιλ. την ημερα στην Μπανγκοκ.
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Με τουκ τουκ???Μη σε ξεγελαει το ονομα Κοντολαγνε.Τα πεζοδρομια στην Sukhumvit καθε χρονου κατεβαινουν ενα ποντο απο το περπατημα και το σκαουτινκ του Κωλογερου.Με τουκ τουκ?
Υ.Γ. Τα χαιρετησματα μου,ανυπομονω για περπατημα και για ποτακι Levels.Σαν ναμην περασε μια μερα ρε γαμωτο.Σαν χτες μου φαινεται.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.859
- Πόντοι
- 19.795
Φιλε μου, το μονο πραγμα που δεν μπορεσε να σταματησει ποτε ο ανθρωπος, ειναι ο χρονος. Οποτε θα ξαναβρεθουμε εκει, οπως και να εχει, αρκει να ειμαστε υγειεις.Με τουκ τουκ???Μη σε ξεγελαει το ονομα Κοντολαγνε.Τα πεζοδρομια στην Sukhumvit καθε χρονου κατεβαινουν ενα ποντο απο το περπατημα και το σκαουτινκ του Κωλογερου.
Υ.Γ. Τα χαιρετησματα μου,ανυπομονω για περπατημα και για ποτακι Levels.Σαν ναμην περασε μια μερα ρε γαμωτο.Σαν χτες μου φαινεται.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.657
- Πόντοι
- 1.706
Σκεφτομαι γθα μια βολτα φιλιπινες-ανχελες η ταυλανδη-παταγια για ενα δεκαημερο πανω κατω μεσα στον ιουλιο.
Ημερομηνιες κ συνολο ημερων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φιξ.
Αναχωρηση απο γερμανια.
Οποιος ενδιαφερεται στελνει π.μ.
Ημερομηνιες κ συνολο ημερων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φιξ.
Αναχωρηση απο γερμανια.
Οποιος ενδιαφερεται στελνει π.μ.
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 63
- Like
- 3.185
- Πόντοι
- 7.216
Εγώ το σκέφτομαι για πουκέτ ιουνιο.
Οχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά γιατί τα εισητήρια είνα 30% φθηνότερα από οτι για αυγουστο.
Και ρωτώ τους γνώστες:
Είναι οκ τον ιουνιο?
Από όλες τις απόψεις.
Καιρός, κόσμος, γκομενάκια.
Μην πάω και παίζω ολη μέρα τάβλι!
Οχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά γιατί τα εισητήρια είνα 30% φθηνότερα από οτι για αυγουστο.
Και ρωτώ τους γνώστες:
Είναι οκ τον ιουνιο?
Από όλες τις απόψεις.
Καιρός, κόσμος, γκομενάκια.
Μην πάω και παίζω ολη μέρα τάβλι!