Ωραια αυτη η βιλα LUST ,αλλα εχει και εξτρα χρεωσεις ηλεκτρικου ρευματος και ειναι πολυ πιο ακριβη απο το budget μας.Επίσης είμαι σίγουρος οτι εσυ ή κάποιος άλλος φίλος εδω μέσα μου είχε δείξει άλλη βίλα.
Λεμε να κατεβουμε Ταυλανδη 1η με 15 Σεπτεμβριου αλλα εχουμε μια διαφωνια διοτι εγω θα προτιμουσα Πουκετ ή ακόμα και στο Κο Σαμουι που δεν εχω πάει αλλά ο συνοδοιπόρος μου έχει προτίμηση στην Παττάγια.
Με αποθάρυνες λίγο με τις πληροφορίες σου για Κο Σαμουί με τις συτεμένες γκόμενες ,οπότε αυτη την στιγμή ψαχνω σε διπλό ταμπλό δηλαδή και Πουκέτ και Παττάγια με προυπολογισμό μεχρι 450 - 500 ευρω το ατομο για 15 νύχτες.
Σε ενα που εχω κανει προκράτηση στην Παττάγια ειναι τα condominiums Unixx South Pattaya, διπλα στο παρκο με πολύ καλές τιμές και πολλές ανέσεις και είναι και ενα δεκάλεπτο περπάτημα στο τέλος της walking street.
Αν έβρικα κάτι πολυ καλό στο Πουκέτ δεν θα είχαμε καμοία αμφιβολία ως το που να πάμε.
Παίζει δηλαδή σημαντικό ρόλο η διαμονή ως προς την επιλογή προορισμου.
Οπότε αν έχει κάποιος πληροφορίες για καλά καταλύμματα και για Πουκέτ και για Πατάγγια , ας ενημερώσει.
Επίσης φρέσκια ενημέρωση κανεις απο Κο Σαμουϊ ;
Ευχαριστώ