You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
rFactor
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 227
- Πόντοι
- 21
δεν παει αναλογα με το εισοδημα το κατακεφαλην της χωρας???
πχ μολδαβια, μαδαγασκαρη, που ο ντοπιος μπορει να βγαζει 200ευρω τον μηνα, εσυ με 600ευρω δεν εισαι απλας???
εγω πχ ζω ανετότατα στην ελλαδα με 800 οποτε φανταζομαι στην ταυλανδη με 600 που είναι πιο φτωχοι θα είναι οκ, συν ότι δεν θα εχουν ξενέρωτες και παχουλες ξυνομουρες ελληνιδες με κυτταριτιδα. το αν προτιμαν εμενα που είμαι πιο ψηλος από τους ντοπιους και εχω το διαφορετικο το γοητευτικο του ευρωπαιου, αντιστοιχα με έναν αντιστοιχου εισοδήματος δεν είναι καλυτερα? ετσι και αλλιως εδώ είμαι μικρομεσαίος εκει αν είμαι μεγαλομεσαιος με καλυτερο ταμπεραμεντο από μερους γυναικων νομιζω ότι μπορει να είναι καλυτερα, εδώ στην γαλλια και την ελβετια που μας εχουν για φτωχπυς , ειχα ΠΟΛΥ καλυτερη αντιμετωπιση από ότι εδώ από τις ελληνιδες και φυσικα θα ηθελα να ζησω εκει. αλλα εκει θελει και δουλεια. στην ταυλανδη με ένα εισοδημα ααπο ελλαδα χωρις ουσιαστικα δουλεια ρωταω αν βγαινει περα, οποτε δεν εχει το ρισκο της ευρωπης που μπορει ν πας και να μην βρεις δουλεια και να γυρισεις. εκει και χωρις δουλεια λοιπον με ένα τετοιο εισοδημα από ελλαδα, δεν εισαι οκ? τωρα αν βρεις και καμμια δουλεια στα τουριστικα ξεροντας καλα αγγλικα-ελληνικα και λιγα γαλλικα άλλο θεμα.
Τί εισόδημα έχεις εδώ για να μην δουλεύεις καθόλου εκεί; Ενοίκια και τέτοια;
Για την κουβέντα και μόνο, να θυμίσω post πριν κάνα χρόνο από θαμώνα του topic, που είχα κρατήσει φυλαγμένο, σχετικά με το θέμα:
"Ξερω Ελληνα που ζει στη Μπανγκοκ 2 χρονια τωρα, με 15 χιλιαρικα μπατ -το πολυ- το μηνα (νοικιαζει δωματιο στο μπανγκ καπι με 2 χιλιαρικα το μηνα χωρις κλιματισμο) και καθε 2μηνο αλλαζει γκομενα... με 350-400 ευρω το μηνα κοστος ζωης στην ελλαδα θα αλλαζες γκομενα καθε 2μηνο? Και αν ησουν 47, θα σου καθοταν 30-35αρες..???"
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Από την άλλη οι ντόπιοι αυτών των χωρών έχουν μάθει από την αρχή της ζωής τους να ξοδεύουν πολύ λίγα.
Ένας δυτικός με τον τρόπο που έχει συνηθίσει και με πχ 600ε και περικοπές στον τρόπο ζωής σε μια τέτοια χώρα πάλι να μην τη βγάζει τόσο καλά όσο δείχνει στην αρχή, ενώ ο ντόπιος θα ήταν σούπερ.
Ένας δυτικός με τον τρόπο που έχει συνηθίσει και με πχ 600ε και περικοπές στον τρόπο ζωής σε μια τέτοια χώρα πάλι να μην τη βγάζει τόσο καλά όσο δείχνει στην αρχή, ενώ ο ντόπιος θα ήταν σούπερ.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 506
Ποια 600 και μαλακιες.
Αμα στην Ελλαδα ζεις δουλευοντας με 800 εκει χωρις δουλεια θες 1000+.
Γιατι εχεις εξτρα εξοδα που δεν εχεις εδω. Βιζα, ασφαλεια, ενοικιο.
Χωρια που αμα βρεις καμια πεινασμένη θα πληρωνεις χ2 αρα 1500 για πλακα. Οσα περιπου δηλωνουν οτι ξοδεύουν διάφοροι βορειοαμερικανοι στα μπλογκ τους που ζουνε μονιμα εκει
Αμα στην Ελλαδα ζεις δουλευοντας με 800 εκει χωρις δουλεια θες 1000+.
Γιατι εχεις εξτρα εξοδα που δεν εχεις εδω. Βιζα, ασφαλεια, ενοικιο.
Χωρια που αμα βρεις καμια πεινασμένη θα πληρωνεις χ2 αρα 1500 για πλακα. Οσα περιπου δηλωνουν οτι ξοδεύουν διάφοροι βορειοαμερικανοι στα μπλογκ τους που ζουνε μονιμα εκει
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.007
- Πόντοι
- 19.795
600 ευρω; Μπανγκοκ; Ξερω συνταξιουχο με 1200 και τη βγαζει τσιμα-τσιμα. Και χωρις ενοικιο, μενει με τη Ταυλανδεζα γυναικα του, που δουλευει και αυτη για 300 μπατ την ημερα.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.814
- Πόντοι
- 3.656
600 ευρω; Μπανγκοκ; Ξερω συνταξιουχο με 1200 και τη βγαζει τσιμα-τσιμα. Και χωρις ενοικιο, μενει με τη Ταυλανδεζα γυναικα του, που δουλευει και αυτη για 300 μπατ την ημερα.
Δείχνεις να είσαι πολύ έμπειρος. Αν μπορείς απάντησέ μου στο εξής σενάριο. Αν κάποιος κάνει συνέχεια τράμπα Ταιλάνδη - Καμπότζη, δηλ. να πηγαινοέρχεται ένα μήνα στη μία και ένα μήνα την άλλη, ώστε να αποφεύγει να λήξουν οι βίζες, πόσα θα χαλάει σαν κόστος διαβίωσης; Εννοώ χωρίς ενοίκια - διασκέδαση - σεξ, αφού ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.554
- Πόντοι
- 22.266
εγω να κανω την ερωτησ μου?
γιατι ολοι προτιμουν για προορισμο εκτος ευρωπης ως πρωτο την ταυλνδη και οχι αφρικη ή λατινικη ?
ασφαλεια ...ναι συμφωνω
φαγητο... ναι συμφωνω
γυναικες .....διαφωνω νομιζω καλυτερες λατινικη
οικονομικα--καποτε ηταν τωρα οχι και τοσο
θαλασσες--το εχουμε πει οτι σαν τις θαλασες της ελλαδιτσας πουθενα λλα γενικα σαν ελληνας δυσκολα α σου ρεσουν οι ωκεανοι
ξενοδοχεια -δεν παιει ρολο αφου ειτε λατινικη μερικη ειτε αφρικη ειτε ασια αρκει να βαλεις το χερι στην τσεπη
κλαμπινγκ--πιο δυτικο στυλ η ταυλανδη ενω λατινικη και αφρικη εχει το δικο της χρωμα
συννενοηση --οποιος ξερεις ισπανικα καλα οποιος δεν ξερει καλυτερα ταυλανδη
τελικα απαντησα μονος μου ισως
γιατι ολοι προτιμουν για προορισμο εκτος ευρωπης ως πρωτο την ταυλνδη και οχι αφρικη ή λατινικη ?
ασφαλεια ...ναι συμφωνω
φαγητο... ναι συμφωνω
θαλασσες--το εχουμε πει οτι σαν τις θαλασες της ελλαδιτσας πουθενα λλα γενικα σαν ελληνας δυσκολα α σου ρεσουν οι ωκεανοι
ξενοδοχεια -δεν παιει ρολο αφου ειτε λατινικη μερικη ειτε αφρικη ειτε ασια αρκει να βαλεις το χερι στην τσεπη
κλαμπινγκ--πιο δυτικο στυλ η ταυλανδη ενω λατινικη και αφρικη εχει το δικο της χρωμα
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 506
Τωρα που μειωνεται η εγκληματικοτητα ανέρχεται και η Κολομβία τυπε.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Αντε να σου συμπληρώσω την απάντηση.εγω να κανω την ερωτησ μου?
ασφαλεια ...ναι συμφωνω
φαγητο... ναι συμφωνω
Η Αφρική και η Λατινική Αμερική είναι ήπειροι.
Η Ταιλάνδη είναι μια χώρα !!
Αρα η σύγκριση σου είναι πολύ χοντρική.
Η δυτική από την ανατολική αφρική είναι για παράδειγμα πολύ διαφορετική. Οπως επίσης η Κολομβία από την Αργεντινή.
Οσο για τις θάλασσες σίγουρα εχει πολύ ωραία νερά στην Ελλάδα. Αλλά άν πας κάπου όπως στη φωτογραφία μπορεί να το ξανασκεφτείς !!
Ιδίως αν σου αρέσει ο βυθος που εκεί είναι απλά απίστευτος.
Συνημμένα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.554
- Πόντοι
- 22.266
4 ιουνιου θα σου πω τι παιζει και εκειΤωρα που μειωνεται η εγκληματικοτητα ανέρχεται και η Κολομβία τυπε.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 506
4 ιουνιου θα σου πω τι παιζει και εκει
Νομιζω θα ειναι σουπερ με αυτα που βλέπω.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.814
- Πόντοι
- 3.656
εγω να κανω την ερωτησ μου?
ασφαλεια ...ναι συμφωνω
φαγητο... ναι συμφωνω
1ον.ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ. Δολοφονίες: 1.639 Κάτοικοι: 2.100.319 Ναι. θα ήθελα να πάω στο Καρναβάλι. Όχι όμως να γυρίσω σε φέρετρο. 2ον. Γλώσσα. Θα ήθελα να πάω Κούβα. Δεν ξέρω Ισπανικά. 3ον. Κόστος. Έλεγξε πόσο κάνουν τα Αεροπορικά Εισιτήρια σε οποιαδήποτε χώρα της Λατινικής Αμερικής. Τα έλεγξα εγώ πριν αποφασίσω για Ταιλάνδη και κοστίζουν περισσότερο από τα εισιτήρια για Ταιλάνδη + 10 μέρες διαμονή. 4ον. Κλάμπινγκ. Είδα όλα τα βίντεο από τα κλαμπ της Κένυα - Τανζανία. Κανένας Λευκός. Στην Ταιλάνδη, αμέτρητοι. Συνάδελφος πήγε Αφρική και έπαιρνε ταξί από την πόρτα του ξενοδοχείο στο κλαμπ και πάλι πίσω με ταξί. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Θέλω να προχωρήσω λίγο στους δρόμους, όπως έκανα στο Πουκέτ, χωρίς να νιώσω ούτε μιά στιγμή ότι κινδύνευα. Αρκούν;
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 506
Φιλος που παντρευτηκε ταυλανδη παντως θυμάται τα μουνια στην κουβα και παραμιλαει
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Φιλος που παντρευτηκε ταυλανδη παντως θυμάται τα μουνια στην κουβα και παραμιλαει
Αν είχε παντρευτεί κουβανέζα θα παραμιλουσε για τις ταυλανδές !!!
Εξακριβωμένο σε πολλές περιπτώσεις !!!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
1ον.ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ. Δολοφονίες: 1.639 Κάτοικοι: 2.100.319 Ναι. θα ήθελα να πάω στο Καρναβάλι. Όχι όμως να γυρίσω σε φέρετρο. 2ον. Γλώσσα. Θα ήθελα να πάω Κούβα. Δεν ξέρω Ισπανικά. 3ον. Κόστος. Έλεγξε πόσο κάνουν τα Αεροπορικά Εισιτήρια σε οποιαδήποτε χώρα της Λατινικής Αμερικής. Τα έλεγξα εγώ πριν αποφασίσω για Ταιλάνδη και κοστίζουν περισσότερο από τα εισιτήρια για Ταιλάνδη + 10 μέρες διαμονή. 4ον. Κλάμπινγκ. Είδα όλα τα βίντεο από τα κλαμπ της Κένυα - Τανζανία. Κανένας Λευκός. Στην Ταιλάνδη, αμέτρητοι. Συνάδελφος πήγε Αφρική και έπαιρνε ταξί από την πόρτα του ξενοδοχείο στο κλαμπ και πάλι πίσω με ταξί. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Θέλω να προχωρήσω λίγο στους δρόμους, όπως έκανα στο Πουκέτ, χωρίς να νιώσω ούτε μιά στιγμή ότι κινδύνευα. Αρκούν;
Ποιος σου είπε οτι δεν εχει λευκους στα μπαρ στη Κενυα ρε φίλε ??
Μεχρι τα φολκ μπαρ του Λαγός έχει λευκούς.
Απλά πρέπει να ξέρεις που πας και κυρίως πως πας !!
Σίγουρα υπάρχει θέμα ασφάλειας αλλα οι ξένοι στα επικίνδυνα μερη είναι προσεκτικοί. Ο φόβος φυλάει τα έρμα δηλαδή.
Στα ασφαλή την πατάνε γιατί χαλαρώνουν και εφησυχάζουν.
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Τί εισόδημα έχεις εδώ για να μην δουλεύεις καθόλου εκεί; Ενοίκια και τέτοια;
Για την κουβέντα και μόνο, να θυμίσω post πριν κάνα χρόνο από θαμώνα του topic, που είχα κρατήσει φυλαγμένο, σχετικά με το θέμα:
"Ξερω Ελληνα που ζει στη Μπανγκοκ 2 χρονια τωρα, με 15 χιλιαρικα μπατ -το πολυ- το μηνα (νοικιαζει δωματιο στο μπανγκ καπι με 2 χιλιαρικα το μηνα χωρις κλιματισμο) και καθε 2μηνο αλλαζει γκομενα... με 350-400 ευρω το μηνα κοστος ζωης στην ελλαδα θα αλλαζες γκομενα καθε 2μηνο? Και αν ησουν 47, θα σου καθοταν 30-35αρες..???"
Επειδή πήξαμε στις μαλακίες είναι κριτήριο για να ζήσεις κάπου στο εξωτερικό το κάθε πότε μπορείς να αλλάζεις γκόμενα;
Ωραία νοικιάζει δωμάτιο με 2000 μπατ το μήνα δηλαδή με 53 ευρώ. Χωρίς κλιματισμό. Στην Μπανγκοκ την πιο ζεστή πρωτεύουσα του κόσμου. Που περπατάς 100 μέτρα και χύνεις ένα κιλό ιδρώτα. Δωμάτιο με δικό του μπάνιο. Γιατί εκεί παίζουν και μπάνια που χέζουν κααι πλένονται καμιά δεκαριά διαμερίσματα. Τρεχούμενο νερό (εννοείται όχι πόσιμο) έχει;
Με τα λίγα που ξέρω ένα αξιοπρεπές δωμάτιο σην Μπαγκονγκ σε περιοχή που τους ξένους τους βλέπεις με το κυάλι δεν έχει λιγότερα από 3500 μπατ.
Και απο φαγητό; Σουπίτσα με νούντλς που ζεστανεις από τα 7eleven για 25 μπατ;
Μήπως να αντιστρέψουμε την ερώτηση; Mήπως ο τύπος δεν μπορούσε να κρατήσει γκόμενα πάνω από λίγες μέρες γιατί μόλις αυτή καταλάβαινε ότι ο τύπος δεν είχε μαντήλι να κλάψει την έκανε ρίχνονας μαύρη πέτρα πίσω της;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.007
- Πόντοι
- 19.795
Μονο για Μπανγκοκ μπορω να σου πω. Εγω για καθημερινες μετακινησεις (λογω δουλειας) και φαγητο-χυμους-φρουτα (οχι καροτσακια, οχι εστιατορια, αλλα εμπορικα κεντρα) ηθελα 20 ευρω την ημερα. Τωρα προκυπτουν ενα σωρο αλλα εξοδα, απο χαρτομαντηλα που λεει ο λογος, μεχρι σωβρακα, που θες να αγορασεις, και ενα σωρο αλλα καθημερινα μικροεξοδα, που μπορουν να ανεβασουν το μπατζετ αλλα τοσα. Εγω με 12 χρονια εμπειρια στην Μπανγκοκ, μαζι με το χιλιαρικο μπατ, κατα μεσο ορο την ημερα που ξοδευα για γυναικεια παρεα, εφτανα τα 2,5-3,5 χιλιαρικα μπατ.Δείχνεις να είσαι πολύ έμπειρος. Αν μπορείς απάντησέ μου στο εξής σενάριο. Αν κάποιος κάνει συνέχεια τράμπα Ταιλάνδη - Καμπότζη, δηλ. να πηγαινοέρχεται ένα μήνα στη μία και ένα μήνα την άλλη, ώστε να αποφεύγει να λήξουν οι βίζες, πόσα θα χαλάει σαν κόστος διαβίωσης; Εννοώ χωρίς ενοίκια - διασκέδαση - σεξ, αφού ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.814
- Πόντοι
- 3.656
Ποιος σου είπε οτι δεν εχει λευκους στα μπαρ στη Κενυα ρε φίλε ??
Μεχρι τα φολκ μπαρ του Λαγός έχει λευκούς.
Απλά πρέπει να ξέρεις που πας και κυρίως πως πας !!
Σίγουρα υπάρχει θέμα ασφάλειας αλλα οι ξένοι στα επικίνδυνα μερη είναι προσεκτικοί. Ο φόβος φυλάει τα έρμα δηλαδή.
Στα ασφαλή την πατάνε γιατί χαλαρώνουν και εφησυχάζουν.
Ναι, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η ψευδαίσθηση της ασφάλειας, το γνωρίζω. Τις πληροφορίες για την εγκληματικότητα τις πήρα από εδώ. There is a high rate of crime in all regions of Kenya, particularly in Nairobi, Mombasa, Kisumu, and coastal beach resorts. There are regular reports of attacks against tourists by groups of armed assailants.[1] However, the most common crime in Kenya is carjacking so the criminal can commit an armed robbery. "Snatch and run" crimes are becoming more common on city streets. πηγή . Και από εδώ
Crime in Kenya
Crime rates are high in Kenya’s major cities such as Nairobi, Mombasa and Kisumu. Expats living in Kenya will usually hire security guards for their home or opt to live in secure, gated housing complexes. Particularly dangerous areas such as the slums of Mukuru and Kibera in Nairobi are best avoided.
Car-jackings, muggings and petty theft also occur on Kenya’s city streets. Expats should be vigilant, keep valuables out of sight and avoid carrying large sums of money. It's also best to avoid walking around the city centre at night. Foreigners in Kenya are likely targets for criminals who pose as tour guides and police officers. If at all unsure, ask any official to provide their credentials.
Scammers will also engage foreigners in conversation and tell them stories about being a refugee or having sick relatives, simply to get some cash. In most cases, this is more of a nuisance than a real danger.
In another common Kenyan scam, drivers are sometimes forced to pull over after someone else points out that the front wheels are wobbling, only to be robbed of all their valuables. There have also been reports of scammers splashing oil on a car's wheels and inform the driver that something is wrong with the vehicle. They will then direct the unsuspecting driver to a nearby garage, where a friend of theirs will appear to fix the issue for a substantial fee. πηγή
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.814
- Πόντοι
- 3.656
Μονο για Μπανγκοκ μπορω να σου πω. Εγω για καθημερινες μετακινησεις (λογω δουλειας) και φαγητο-χυμους-φρουτα (οχι καροτσακια, οχι εστιατορια, αλλα εμπορικα κεντρα) ηθελα 20 ευρω την ημερα. Τωρα προκυπτουν ενα σωρο αλλα εξοδα, απο χαρτομαντηλα που λεει ο λογος, μεχρι σωβρακα, που θες να αγορασεις, και ενα σωρο αλλα καθημερινα μικροεξοδα, που μπορουν να ανεβασουν το μπατζετ αλλα τοσα. Εγω με 12 χρονια εμπειρια στην Μπανγκοκ, μαζι με το χιλιαρικο μπατ, κατα μεσο ορο την ημερα που ξοδευα για γυναικεια παρεα, εφτανα τα 2,5-3,5 χιλιαρικα μπατ.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Διαφωνω με το πρωτο που αναφερεις. Το 99,9% των δολοφονιων που αναφερεις στο Ριο γινονται μεσα στις 1000 τοσες φαβελες (παραγκουπολεις) που υπαρχουν εκει. Ειναι κατα καποιο τροπο επ ακριβως οριοθετημενες και σαν ταξιδιωτης δεν εχεις καμια δουλεια να μπεις εκει μεσα. Για να καταλαβεις θα δωσω ενα παραδειγμα... Σαν να εισαι Πλατεια Ομονοιας και Σταδιου γωνια και να εισαι υπερ-ασφαλης, ενω αν πας πλατεια Ομονοιας και Αθηνας γωνια, το λιγοτερο που θα σου κανουν ειναι να σε αφησουν γυμνο και μισοπεθαμενο, με περισσοτερες πιθανοτητες να σε καθαρισουν. Ακουγεται οξυμωρο, αλλα ετσι ακριβως είναι...